דרבי מחזור אחרון
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אולי זה קורה כי בדרבי כמעט כל הכרטיסים הולכים למקורבים, כי אז איזה שמות יהיה להם לפרסם?
העיקר לתת כרטיסים למי שקרוב לצלחת. אבל כאלה שנוסעים לכל חור תחת באירופה מהכסף שאין להם נשארים בלי כרטיס.
קבוצת אוהדים. כנראה שחלק מהאוהדים (שגם בעלים של הקבוצה באותה מידה) שווים פחות.
אולי זה קורה כי בדרבי כמעט כל הכרטיסים הולכים למקורבים, כי אז איזה שמות יהיה להם לפרסם?
העיקר לתת כרטיסים למי שקרוב לצלחת. אבל כאלה שנוסעים לכל חור תחת באירופה מהכסף שאין להם נשארים בלי כרטיס.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 10 מאי 2023, 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
לכל מי שאחראי על הביזיון הזה שנקרא לאן משרד כרטיסים יש מקום שמור בתחתית התחתית של הגיהנום. ואני מאוד עדין.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם אתה חושד שמוכרים מראש כרטיסים לחלק מהאוהדים והמכירה לא פתוחה באופן שווה לכולם, אז ברור לך שגם אם יש הגרלה היא תהיה חלקה מכורה.Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אני לא יודע איפה האמת, אבל גם אני אחרי עשרות ריפרשים התחברתי בסביבות 11:10 ומיותר לציין שגם כשלחצתי על יציע שיש אליו מקומות כשהמשכתי בתהליך אז נכתב שנגמרו המקומות.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
מכורה, לא מכורה, לפחות בהגרלה מפרסמים שמות של אנשים, אתה יכול לאתר כמה מהיציע או לפחות יש התיימרות לשקיפות. מפרסמים באמת אחוז גדול של שמות, ככה אתה רואה כמה מהכרטיסים שיצאו בהגרלה או לפחות הוצהרו ככאלה.הלך המומנטום כתב: ↑10 מאי 2023, 12:31אם אתה חושד שמוכרים מראש כרטיסים לחלק מהאוהדים והמכירה לא פתוחה באופן שווה לכולם, אז ברור לך שגם אם יש הגרלה היא תהיה חלקה מכורה.Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אני לא יודע איפה האמת, אבל גם אני אחרי עשרות ריפרשים התחברתי בסביבות 11:10 ומיותר לציין שגם כשלחצתי על יציע שיש אליו מקומות כשהמשכתי בתהליך אז נכתב שנגמרו המקומות.
ובוא סוד, כבר מ11:00 לא היה. הייתי באתר לפני ואפילו לא הופיע לי התור למזלי. יש לי חבר שכן השיג, ברור שנמכרים חלק מהכרטיסים כדי לסתום פיות, אבל זה זניח ואפסי.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לאן זה מצב נתון ואין טעם בכלל להתעסק איתם. הם חרא וזה מה שהיה ויהיה.
הבעיה האמיתית היא בכלל שזורקים אוהדים להתעסק איתם. ולהערכתי עושים את זה כי פשוט לא רוצים להתעסק עם הגרלה כזאת גדולה. זה פרוצדורה לא כיפית, ואחרי זה צריך להתעסק עם סבב ב' של כרטיסים שנשארו מאנשים שלא קנו. ויש גם עוד התמרמרות משנית של התעסקות עם אנשים שלא מבינים למה הם לא זכו ואיזה מישהו עם מנוי שלא חבר עמותה בכלל והיה פעם אחרונה במשחק חוץ לפני עשר שנים כן זכה.
אז יותר קל לזרוק את כולם פשוט לעשות ריפרש בלאן וזהו.
הכל מתחיל ונגמר בזה שהפועל תל אביב כאילו מנוהלת על ידי עמותת אוהדים, אבל בפועל לא מתייחסת לחברי עמותה ומנויים כסוג של בעלים וקהילה שראויה ליחס בהתאם.
זה מועדון עם סמנכל שיווק, ודובר, ומנהל קבוצה, ומאמן כושר, ושלושה עוזרי מאמן, ואפסנאי, ועוזר אפסנאי, ואיש סושיאל. כשמשהו חשוב, שמים עליו כסף ומתייחסים אליו בהתאם.
אבל אין, לא הייתה, וכנראה גם לא תהיה בתקופה הקרובה שום פונקציה (בתשלום) שדואגת ללמעלה מ2000 חברי עמותה ו3000 מנויים. עזבו סמנכל קשרי קהילה או אחת המקבילות בארגונים עסקיים בסדר גודל כזה. אפילו איזה פקיד בחצי משרה שיתעסק בזה אין.
זה כל הסיפור. וכל השאר זה התעסקות בחארטה.
הבעיה האמיתית היא בכלל שזורקים אוהדים להתעסק איתם. ולהערכתי עושים את זה כי פשוט לא רוצים להתעסק עם הגרלה כזאת גדולה. זה פרוצדורה לא כיפית, ואחרי זה צריך להתעסק עם סבב ב' של כרטיסים שנשארו מאנשים שלא קנו. ויש גם עוד התמרמרות משנית של התעסקות עם אנשים שלא מבינים למה הם לא זכו ואיזה מישהו עם מנוי שלא חבר עמותה בכלל והיה פעם אחרונה במשחק חוץ לפני עשר שנים כן זכה.
אז יותר קל לזרוק את כולם פשוט לעשות ריפרש בלאן וזהו.
הכל מתחיל ונגמר בזה שהפועל תל אביב כאילו מנוהלת על ידי עמותת אוהדים, אבל בפועל לא מתייחסת לחברי עמותה ומנויים כסוג של בעלים וקהילה שראויה ליחס בהתאם.
זה מועדון עם סמנכל שיווק, ודובר, ומנהל קבוצה, ומאמן כושר, ושלושה עוזרי מאמן, ואפסנאי, ועוזר אפסנאי, ואיש סושיאל. כשמשהו חשוב, שמים עליו כסף ומתייחסים אליו בהתאם.
אבל אין, לא הייתה, וכנראה גם לא תהיה בתקופה הקרובה שום פונקציה (בתשלום) שדואגת ללמעלה מ2000 חברי עמותה ו3000 מנויים. עזבו סמנכל קשרי קהילה או אחת המקבילות בארגונים עסקיים בסדר גודל כזה. אפילו איזה פקיד בחצי משרה שיתעסק בזה אין.
זה כל הסיפור. וכל השאר זה התעסקות בחארטה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 419 לייקים
יש מקום:
1. לפרסם כמה קיבלנו וכמה מהם הוצאו למכירה. לא רק בהגרלות הנתון הזה חשוב.
2. לפרסם מה הוביל להחלטה לא לערוך הגרלה.
3. לקבל החלטה של האסיפה הכללית להבא.
1. לפרסם כמה קיבלנו וכמה מהם הוצאו למכירה. לא רק בהגרלות הנתון הזה חשוב.
2. לפרסם מה הוביל להחלטה לא לערוך הגרלה.
3. לקבל החלטה של האסיפה הכללית להבא.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 205 לייקים
מסכים ומוסיף שבנוסף, לדעתי ההבדל הכי חשוב הוא חוסר ההתעסקות הזוועתית הזו באתר של לאן וגזל הזמן. אם לא ישחק לי המזל(בין אם במכוון או לא) לפחות לא בזבזתי על זה שעתיים מעבודה חשובה, כמו שקרה היום יימח שמם.Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:44מכורה, לא מכורה, לפחות בהגרלה מפרסמים שמות של אנשים, אתה יכול לאתר כמה מהיציע או לפחות יש התיימרות לשקיפות. מפרסמים באמת אחוז גדול של שמות, ככה אתה רואה כמה מהכרטיסים שיצאו בהגרלה או לפחות הוצהרו ככאלה.הלך המומנטום כתב: ↑10 מאי 2023, 12:31אם אתה חושד שמוכרים מראש כרטיסים לחלק מהאוהדים והמכירה לא פתוחה באופן שווה לכולם, אז ברור לך שגם אם יש הגרלה היא תהיה חלקה מכורה.Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
ובוא סוד, כבר מ11:00 לא היה. הייתי באתר לפני ואפילו לא הופיע לי התור למזלי. יש לי חבר שכן השיג, ברור שנמכרים חלק מהכרטיסים כדי לסתום פיות, אבל זה זניח ואפסי.
-
- קיבל.ה 156 לייקים
יש איזור 1000 כרטיסים למשחק כזה. כמה מתוכם כבר הולכים למקורבים, 100? זה עד כדי כך מפריע לך?Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
מרגיש לי התבכיינות על כלום
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
ומאיפה המידע הזה שהולכים 100? בואו, תפרסמו 900 שנמכרו באתר.הדגל האדום כתב: ↑10 מאי 2023, 13:22יש איזור 1000 כרטיסים למשחק כזה. כמה מתוכם כבר הולכים למקורבים, 100? זה עד כדי כך מפריע לך?Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אם הולכים 100 למקורבים ויש 2300 חברי עמותה, בערך 1 מכל 3 (והגזמתי) צריך להיות עם כרטיס (וזה בהנחה שכולם בכלל ניסו לקנות, מה שלא קורה). מן הסתם שזה ממש לא המצב.
אני ביציע אהיה ככה או ככה כמו תמיד, וכמו תמיד אמשיך להגיד שההתנהלות הזו היא ביזיון.
גם בדרבי 500 איש של הקורונה לא היה לי בעיה לשים יד על כרטיס דרך לאן. לא צריך להיות גאון כדי להבין שממש לא 100 הלכו למקורבים.
ובלי קשר שזה ממש לא המצב - גם 100 כרטיסים למקורבים לא הגיוני. אף חבר עמותה ולא מעניין אותי אם הוא נבחר לתפקיד ניהולי כזה או אחד, לא צריך להיות ביציע על חשבון חבר עמותה אחר. למה שידאגו ל"מקורבים"?
הגוף היחיד שצריך תמיד לקבל את ההקצאה שלו זה האולטראס.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אני חושב/מקווה שמקורבים זה יותר הורים של שחקנים וספונסרים גדולים שלהם זה סביר לתת כרטיסים.Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 13:32ומאיפה המידע הזה שהולכים 100? בואו, תפרסמו 900 שנמכרו באתר.הדגל האדום כתב: ↑10 מאי 2023, 13:22יש איזור 1000 כרטיסים למשחק כזה. כמה מתוכם כבר הולכים למקורבים, 100? זה עד כדי כך מפריע לך?Scofield כתב: ↑10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אם הולכים 100 למקורבים ויש 2300 חברי עמותה, בערך 1 מכל 3 (והגזמתי) צריך להיות עם כרטיס (וזה בהנחה שכולם בכלל ניסו לקנות, מה שלא קורה). מן הסתם שזה ממש לא המצב.
אני ביציע אהיה ככה או ככה כמו תמיד, וכמו תמיד אמשיך להגיד שההתנהלות הזו היא ביזיון.
גם בדרבי 500 איש של הקורונה לא היה לי בעיה לשים יד על כרטיס דרך לאן. לא צריך להיות גאון כדי להבין שממש לא 100 הלכו למקורבים.
ובלי קשר שזה ממש לא המצב - גם 100 כרטיסים למקורבים לא הגיוני. אף חבר עמותה ולא מעניין אותי אם הוא נבחר לתפקיד ניהולי כזה או אחד, לא צריך להיות ביציע על חשבון חבר עמותה אחר. למה שידאגו ל"מקורבים"?
הגוף היחיד שצריך תמיד לקבל את ההקצאה שלו זה האולטראס.
בכל מקרה הכמויות שהולכות למקורבים ולאולטראס צריכות להיות שקופות.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
במשחקי בית תפדלו וגם אז הייתי מצפה שזה יפורסם מכיוון שיש גם ביקוש למנויים בשנה הזאת וכנראה גם בשנה הבאה.
במשחקי בית תפדלו וגם אז הייתי מצפה שזה יפורסם מכיוון שיש גם ביקוש למנויים בשנה הזאת וכנראה גם בשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
כרטיסים לספונסרים זה הרבה פעמים חלק מהחוזההלך המומנטום כתב: ↑10 מאי 2023, 15:15 אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
זה חלק מחוזה סטנדרטי של כל שחקן וכל ספונסר. אלא אם כן אתה מציע לא לכבד חוזיםהלך המומנטום כתב: ↑10 מאי 2023, 15:15 אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם זה הסטנדרט וזה חתום אין לי מה להגיד. במשחקי בית זה מובן לי, במשחקי חוץ זה ממש הזוי.
כי זה לא רק מוריד מהקצאה של אוהדים, זה גם עלויות של כרטיסים.
כי זה לא רק מוריד מהקצאה של אוהדים, זה גם עלויות של כרטיסים.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
חתיכת כאב ראש בלי זלי. את מי רושמים, הורד או טוקוטו?
טוקוטו קריטי לשמור על הגארדים שלהם, אבל עם סנטר אחד שמקבל 2 עבירות תוך 3 דק לא באמת נוכל להתמודד איתם מתחת לסל.
טוקוטו קריטי לשמור על הגארדים שלהם, אבל עם סנטר אחד שמקבל 2 עבירות תוך 3 דק לא באמת נוכל להתמודד איתם מתחת לסל.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
הייתי הולך עם ההרכב שהלך נגדם בפעם הקודמת
כל הגבוהים שלהם ביחד עשו חצי נקודה ולא היו פאקטור במשחק
כל הגבוהים שלהם ביחד עשו חצי נקודה ולא היו פאקטור במשחק
-
- קיבל.ה 164 לייקים
הכאב ראש הוא בכלל מול הגארדים שלנם, השאלה את מי פרנקו ישים כנגד בולדוין ובראון. כרגע נראה שפחות מדאיגה הרוטציה בצבע.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2657 לייקים
אם הכוונה שלך שהורד עדיף מבחינת עבודת הגנה בצבע אז הוא לא.
טוקוטו הוא השומר הכי טוב של הפועל, ולדעתי גם היחיד בהפועל שיודע לעשות box out בבריבאונד
יחד, רק יחד! 

אגב אם מדברים על הדרבי,יש סכנת דחייה בפעם השלישית בגלל המצב הביטחוני או שכרגע אין חשש קיים?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם ידחו אותו זה אסון בשבילנו בגלל אליפות אירופה שמתקיימת בדרייב אין
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אישרו לקיים הופעה של 50 אלף איש בירקון, אז גם את זה יאשרוscorpio כתב:אגב אם מדברים על הדרבי,יש סכנת דחייה בפעם השלישית בגלל המצב הביטחוני או שכרגע אין חשש קיים?
- רדנקו
- קיבל.ה 1583 לייקים
אני לא זוכר שראיתי את טוקוטו עושה בוקס אאוט לשחקן גבוה אי פעם. אבל אולי אני טועה.7even כתב:אם הכוונה שלך שהורד עדיף מבחינת עבודת הגנה בצבע אז הוא לא.
טוקוטו הוא השומר הכי טוב של הפועל, ולדעתי גם היחיד בהפועל שיודע לעשות box out בבריבאונד
הורד דווקא עושה את זה (לחלוטין לא תמיד ולא מספיק).
אבל בלי שום קשר, אני חושש שאם ירשמו את טוקוטו אז יעשו בו שימוש כדי ללחוץ על אחד הגארדים של מכבי ולא על אחד הגבוהים, מה שיגרום לזה שהוא לא ימצא קרוב לסל כדי לעזור בריבאונד, ששם נצטרך את הגבוה ה'ני שלנו מאוד. כך שאני בכלל לא בטוח שרישום שלו ולא של הורד יעזור לנו בבעיית ריבאונד ההגנה הצפויה מול מכבי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
עדיין לאמשמאל לעץ כתב:לא פורסמו סגלים?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לפי ראיון של פרנקו בערוץ הספורט, גם הורד וגם טוקטו לא בטוח ירשמו.
זה נראה לי דיי גומר את הסיכויים שלנו, אלא אם מכבי לא רושמת את בולדווין ובראון מאיזושהי סיבה.
זה נראה לי דיי גומר את הסיכויים שלנו, אלא אם מכבי לא רושמת את בולדווין ובראון מאיזושהי סיבה.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
הורד נרשם ג'יי פי בחוץ
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 156 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3083 לייקים
אם המועדון עצמו לא עושה מזה רעש זה לא יעזור בכלום
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2657 לייקים
לא השופט הראשון שאנחנו יודעים בוודאות שלא מסמפט את הפועל בלשון המעטה.
וכמו שנאמר אם לא עושים מזה בלאגן לא יזוז כלום.
וכמו שנאמר אם לא עושים מזה בלאגן לא יזוז כלום.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא כך כך הבנתי את הכעס של הפועל ירושלים שהדרבי משוחק באותו יום של הגמר שלהם, מה הקשר בין הדברים? הלוואי שיפסידו בלי קשר
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הייתה לי הרגשה שיפתיעו עם חזרה מוקדמת של זלמנסון, באסה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
היום אני מקווה לראות את המלחמה היחידה שאני אוהב, מלחמה על הפרקט, דרבי קשה צפוי לנו, הלוואי שנשמח בסופו.
יאללה הפועל מלחמה
יאללה הפועל מלחמה
-
- קיבל.ה 170 לייקים
שופטים: ספי שמש, עופר מנהיים, אור זרורארבעת המופלאים כתב: ↑14 מאי 2023, 06:15לא הבנתי מה יש בתמונות האלה, חוץ מכאב עיניים חזק מהצבע הזה.
מישהו יכול להסביר?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בראון, בולדווין, קולסון, מרטין וניבו.