דרבי מחזור אחרון

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אולי זה קורה כי בדרבי כמעט כל הכרטיסים הולכים למקורבים, כי אז איזה שמות יהיה להם לפרסם?
העיקר לתת כרטיסים למי שקרוב לצלחת. אבל כאלה שנוסעים לכל חור תחת באירופה מהכסף שאין להם נשארים בלי כרטיס.
קבוצת אוהדים. כנראה שחלק מהאוהדים (שגם בעלים של הקבוצה באותה מידה) שווים פחות.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 10 מאי 2023, 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
scorpio
קיבל.ה  54 לייקים

לכל מי שאחראי על הביזיון הזה שנקרא לאן משרד כרטיסים יש מקום שמור בתחתית התחתית של הגיהנום. ואני מאוד עדין.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Scofield כתב: 10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אולי זה קורה כי בדרבי כמעט כל הכרטיסים הולכים למקורבים, כי אז איזה שמות יהיה להם לפרסם?
העיקר לתת כרטיסים למי שקרוב לצלחת. אבל כאלה שנוסעים לכל חור תחת באירופה מהכסף שאין להם נשארים בלי כרטיס.
אם אתה חושד שמוכרים מראש כרטיסים לחלק מהאוהדים והמכירה לא פתוחה באופן שווה לכולם, אז ברור לך שגם אם יש הגרלה היא תהיה חלקה מכורה.
אני לא יודע איפה האמת, אבל גם אני אחרי עשרות ריפרשים התחברתי בסביבות 11:10 ומיותר לציין שגם כשלחצתי על יציע שיש אליו מקומות כשהמשכתי בתהליך אז נכתב שנגמרו המקומות.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

הלך המומנטום כתב: 10 מאי 2023, 12:31
Scofield כתב: 10 מאי 2023, 12:15 העיקר לחולון או גליל עושים הגרלה, ומתחייבים לפרסם את השמות של הזוכים בהגרלה הטהורה. מעניין שפה בדרבי במשחק פי אלף יותר מבוקש, פותחים מכירה רגילה, פתאום לא רואים צורך בהגרלה.
אם אתה חושד שמוכרים מראש כרטיסים לחלק מהאוהדים והמכירה לא פתוחה באופן שווה לכולם, אז ברור לך שגם אם יש הגרלה היא תהיה חלקה מכורה.
אני לא יודע איפה האמת, אבל גם אני אחרי עשרות ריפרשים התחברתי בסביבות 11:10 ומיותר לציין שגם כשלחצתי על יציע שיש אליו מקומות כשהמשכתי בתהליך אז נכתב שנגמרו המקומות.
מכורה, לא מכורה, לפחות בהגרלה מפרסמים שמות של אנשים, אתה יכול לאתר כמה מהיציע או לפחות יש התיימרות לשקיפות. מפרסמים באמת אחוז גדול של שמות, ככה אתה רואה כמה מהכרטיסים שיצאו בהגרלה או לפחות הוצהרו ככאלה.
ובוא סוד, כבר מ11:00 לא היה. הייתי באתר לפני ואפילו לא הופיע לי התור למזלי. יש לי חבר שכן השיג, ברור שנמכרים חלק מהכרטיסים כדי לסתום פיות, אבל זה זניח ואפסי.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

לאן זה מצב נתון ואין טעם בכלל להתעסק איתם. הם חרא וזה מה שהיה ויהיה.

הבעיה האמיתית היא בכלל שזורקים אוהדים להתעסק איתם. ולהערכתי עושים את זה כי פשוט לא רוצים להתעסק עם הגרלה כזאת גדולה. זה פרוצדורה לא כיפית, ואחרי זה צריך להתעסק עם סבב ב' של כרטיסים שנשארו מאנשים שלא קנו. ויש גם עוד התמרמרות משנית של התעסקות עם אנשים שלא מבינים למה הם לא זכו ואיזה מישהו עם מנוי שלא חבר עמותה בכלל והיה פעם אחרונה במשחק חוץ לפני עשר שנים כן זכה.
אז יותר קל לזרוק את כולם פשוט לעשות ריפרש בלאן וזהו.

הכל מתחיל ונגמר בזה שהפועל תל אביב כאילו מנוהלת על ידי עמותת אוהדים, אבל בפועל לא מתייחסת לחברי עמותה ומנויים כסוג של בעלים וקהילה שראויה ליחס בהתאם.
זה מועדון עם סמנכל שיווק, ודובר, ומנהל קבוצה, ומאמן כושר, ושלושה עוזרי מאמן, ואפסנאי, ועוזר אפסנאי, ואיש סושיאל. כשמשהו חשוב, שמים עליו כסף ומתייחסים אליו בהתאם.

אבל אין, לא הייתה, וכנראה גם לא תהיה בתקופה הקרובה שום פונקציה (בתשלום) שדואגת ללמעלה מ2000 חברי עמותה ו3000 מנויים. עזבו סמנכל קשרי קהילה או אחת המקבילות בארגונים עסקיים בסדר גודל כזה. אפילו איזה פקיד בחצי משרה שיתעסק בזה אין.
זה כל הסיפור. וכל השאר זה התעסקות בחארטה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

יש מקום:
1. לפרסם כמה קיבלנו וכמה מהם הוצאו למכירה. לא רק בהגרלות הנתון הזה חשוב.
2. לפרסם מה הוביל להחלטה לא לערוך הגרלה.
3. לקבל החלטה של האסיפה הכללית להבא.
רואה שחורות המקורי
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

Scofield כתב: 10 מאי 2023, 12:44
הלך המומנטום כתב: 10 מאי 2023, 12:31
מכורה, לא מכורה, לפחות בהגרלה מפרסמים שמות של אנשים, אתה יכול לאתר כמה מהיציע או לפחות יש התיימרות לשקיפות. מפרסמים באמת אחוז גדול של שמות, ככה אתה רואה כמה מהכרטיסים שיצאו בהגרלה או לפחות הוצהרו ככאלה.
ובוא סוד, כבר מ11:00 לא היה. הייתי באתר לפני ואפילו לא הופיע לי התור למזלי. יש לי חבר שכן השיג, ברור שנמכרים חלק מהכרטיסים כדי לסתום פיות, אבל זה זניח ואפסי.
מסכים ומוסיף שבנוסף, לדעתי ההבדל הכי חשוב הוא חוסר ההתעסקות הזוועתית הזו באתר של לאן וגזל הזמן. אם לא ישחק לי המזל(בין אם במכוון או לא) לפחות לא בזבזתי על זה שעתיים מעבודה חשובה, כמו שקרה היום יימח שמם.
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

יש איזור 1000 כרטיסים למשחק כזה. כמה מתוכם כבר הולכים למקורבים, 100? זה עד כדי כך מפריע לך?
מרגיש לי התבכיינות על כלום
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

הדגל האדום כתב: 10 מאי 2023, 13:22
יש איזור 1000 כרטיסים למשחק כזה. כמה מתוכם כבר הולכים למקורבים, 100? זה עד כדי כך מפריע לך?
ומאיפה המידע הזה שהולכים 100? בואו, תפרסמו 900 שנמכרו באתר.
אם הולכים 100 למקורבים ויש 2300 חברי עמותה, בערך 1 מכל 3 (והגזמתי) צריך להיות עם כרטיס (וזה בהנחה שכולם בכלל ניסו לקנות, מה שלא קורה). מן הסתם שזה ממש לא המצב.
אני ביציע אהיה ככה או ככה כמו תמיד, וכמו תמיד אמשיך להגיד שההתנהלות הזו היא ביזיון.
גם בדרבי 500 איש של הקורונה לא היה לי בעיה לשים יד על כרטיס דרך לאן. לא צריך להיות גאון כדי להבין שממש לא 100 הלכו למקורבים.

ובלי קשר שזה ממש לא המצב - גם 100 כרטיסים למקורבים לא הגיוני. אף חבר עמותה ולא מעניין אותי אם הוא נבחר לתפקיד ניהולי כזה או אחד, לא צריך להיות ביציע על חשבון חבר עמותה אחר. למה שידאגו ל"מקורבים"?
הגוף היחיד שצריך תמיד לקבל את ההקצאה שלו זה האולטראס.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

Scofield כתב: 10 מאי 2023, 13:32
הדגל האדום כתב: 10 מאי 2023, 13:22
ומאיפה המידע הזה שהולכים 100? בואו, תפרסמו 900 שנמכרו באתר.
אם הולכים 100 למקורבים ויש 2300 חברי עמותה, בערך 1 מכל 3 (והגזמתי) צריך להיות עם כרטיס (וזה בהנחה שכולם בכלל ניסו לקנות, מה שלא קורה). מן הסתם שזה ממש לא המצב.
אני ביציע אהיה ככה או ככה כמו תמיד, וכמו תמיד אמשיך להגיד שההתנהלות הזו היא ביזיון.
גם בדרבי 500 איש של הקורונה לא היה לי בעיה לשים יד על כרטיס דרך לאן. לא צריך להיות גאון כדי להבין שממש לא 100 הלכו למקורבים.

ובלי קשר שזה ממש לא המצב - גם 100 כרטיסים למקורבים לא הגיוני. אף חבר עמותה ולא מעניין אותי אם הוא נבחר לתפקיד ניהולי כזה או אחד, לא צריך להיות ביציע על חשבון חבר עמותה אחר. למה שידאגו ל"מקורבים"?
הגוף היחיד שצריך תמיד לקבל את ההקצאה שלו זה האולטראס.
אני חושב/מקווה שמקורבים זה יותר הורים של שחקנים וספונסרים גדולים שלהם זה סביר לתת כרטיסים.
בכל מקרה הכמויות שהולכות למקורבים ולאולטראס צריכות להיות שקופות.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
במשחקי בית תפדלו וגם אז הייתי מצפה שזה יפורסם מכיוון שיש גם ביקוש למנויים בשנה הזאת וכנראה גם בשנה הבאה.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

הלך המומנטום כתב: 10 מאי 2023, 15:15 אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
במשחקי בית תפדלו וגם אז הייתי מצפה שזה יפורסם מכיוון שיש גם ביקוש למנויים בשנה הזאת וכנראה גם בשנה הבאה.
כרטיסים לספונסרים זה הרבה פעמים חלק מהחוזה
Rkhenin
קיבל.ה  50 לייקים

הלך המומנטום כתב: 10 מאי 2023, 15:15 אני ממש לא חושב שצריכים להקצות כרטיסים לספונסרים וקרובי משפחה של שחקנים במשחקי חוץ, אני לא חושב שאבא של אדם אריאל או אחות של בר טימור הם בעלי זיקה יותר מחברי העמותה או המנויים שרודפים ומתחננים לכרטיסים, אלא להיפך.
זה חלק מחוזה סטנדרטי של כל שחקן וכל ספונסר. אלא אם כן אתה מציע לא לכבד חוזים
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אם זה הסטנדרט וזה חתום אין לי מה להגיד. במשחקי בית זה מובן לי, במשחקי חוץ זה ממש הזוי.
כי זה לא רק מוריד מהקצאה של אוהדים, זה גם עלויות של כרטיסים.
פאזור
קיבל.ה  136 לייקים

חתיכת כאב ראש בלי זלי. את מי רושמים, הורד או טוקוטו?
טוקוטו קריטי לשמור על הגארדים שלהם, אבל עם סנטר אחד שמקבל 2 עבירות תוך 3 דק לא באמת נוכל להתמודד איתם מתחת לסל.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

הייתי הולך עם ההרכב שהלך נגדם בפעם הקודמת
כל הגבוהים שלהם ביחד עשו חצי נקודה ולא היו פאקטור במשחק
ADOM
קיבל.ה  164 לייקים

הכאב ראש הוא בכלל מול הגארדים שלנם, השאלה את מי פרנקו ישים כנגד בולדוין ובראון. כרגע נראה שפחות מדאיגה הרוטציה בצבע.
ADOM
קיבל.ה  164 לייקים

יש סיכוי שבשל המצב המשחק ללא קהל ?
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

ADOM כתב: 11 מאי 2023, 19:11 יש סיכוי שבשל המצב המשחק ללא קהל ?
יש עוד 3 ימים לדרבי, אי אפשר לדעת מה יקרה, אולי תהיה הפסקת אש עד אז.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2657 לייקים

פאזור כתב: 11 מאי 2023, 13:32 חתיכת כאב ראש בלי זלי. את מי רושמים, הורד או טוקוטו?
טוקוטו קריטי לשמור על הגארדים שלהם, אבל עם סנטר אחד שמקבל 2 עבירות תוך 3 דק לא באמת נוכל להתמודד איתם מתחת לסל.
אם הכוונה שלך שהורד עדיף מבחינת עבודת הגנה בצבע אז הוא לא.
טוקוטו הוא השומר הכי טוב של הפועל, ולדעתי גם היחיד בהפועל שיודע לעשות box out בבריבאונד
יחד, רק יחד! :heart:
scorpio
קיבל.ה  54 לייקים

אגב אם מדברים על הדרבי,יש סכנת דחייה בפעם השלישית בגלל המצב הביטחוני או שכרגע אין חשש קיים?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

אם ידחו אותו זה אסון בשבילנו בגלל אליפות אירופה שמתקיימת בדרייב אין
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

scorpio כתב:אגב אם מדברים על הדרבי,יש סכנת דחייה בפעם השלישית בגלל המצב הביטחוני או שכרגע אין חשש קיים?
אישרו לקיים הופעה של 50 אלף איש בירקון, אז גם את זה יאשרו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1583 לייקים

7even כתב:
פאזור כתב: 11 מאי 2023, 13:32 חתיכת כאב ראש בלי זלי. את מי רושמים, הורד או טוקוטו?
אם הכוונה שלך שהורד עדיף מבחינת עבודת הגנה בצבע אז הוא לא.
טוקוטו הוא השומר הכי טוב של הפועל, ולדעתי גם היחיד בהפועל שיודע לעשות box out בבריבאונד
אני לא זוכר שראיתי את טוקוטו עושה בוקס אאוט לשחקן גבוה אי פעם. אבל אולי אני טועה.
הורד דווקא עושה את זה (לחלוטין לא תמיד ולא מספיק).
אבל בלי שום קשר, אני חושש שאם ירשמו את טוקוטו אז יעשו בו שימוש כדי ללחוץ על אחד הגארדים של מכבי ולא על אחד הגבוהים, מה שיגרום לזה שהוא לא ימצא קרוב לסל כדי לעזור בריבאונד, ששם נצטרך את הגבוה ה'ני שלנו מאוד. כך שאני בכלל לא בטוח שרישום שלו ולא של הורד יעזור לנו בבעיית ריבאונד ההגנה הצפויה מול מכבי.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

לא פורסמו סגלים?
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

משמאל לעץ כתב:לא פורסמו סגלים?
עדיין לא
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לפי ראיון של פרנקו בערוץ הספורט, גם הורד וגם טוקטו לא בטוח ירשמו.
זה נראה לי דיי גומר את הסיכויים שלנו, אלא אם מכבי לא רושמת את בולדווין ובראון מאיזושהי סיבה.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

האדס כתב: 13 מאי 2023, 18:52 לפי ראיון של פרנקו בערוץ הספורט, גם הורד וגם טוקטו לא בטוח ירשמו.
זה נראה לי דיי גומר את הסיכויים שלנו, אלא אם מכבי לא רושמת את בולדווין ובראון מאיזושהי סיבה.
הם לא כשירים למשחק? מי ישחק ? פלדין?
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

הורד נרשם ג'יי פי בחוץ
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

איליץ' כתב: 13 מאי 2023, 19:26 אה?
תמונה
זה פשוט לא ייאמן
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3083 לייקים

אם המועדון עצמו לא עושה מזה רעש זה לא יעזור בכלום

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2657 לייקים

לא השופט הראשון שאנחנו יודעים בוודאות שלא מסמפט את הפועל בלשון המעטה.
וכמו שנאמר אם לא עושים מזה בלאגן לא יזוז כלום.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא כך כך הבנתי את הכעס של הפועל ירושלים שהדרבי משוחק באותו יום של הגמר שלהם, מה הקשר בין הדברים? הלוואי שיפסידו בלי קשר
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

הייתה לי הרגשה שיפתיעו עם חזרה מוקדמת של זלמנסון, באסה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

תמונה
לא הבנתי מה יש בתמונות האלה, חוץ מכאב עיניים חזק מהצבע הזה.

מישהו יכול להסביר?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

היום אני מקווה לראות את המלחמה היחידה שאני אוהב, מלחמה על הפרקט, דרבי קשה צפוי לנו, הלוואי שנשמח בסופו.
יאללה הפועל מלחמה
יורם
קיבל.ה  171 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 14 מאי 2023, 06:15
תמונה
לא הבנתי מה יש בתמונות האלה, חוץ מכאב עיניים חזק מהצבע הזה.

מישהו יכול להסביר?
שופטים: ספי שמש, עופר מנהיים, אור זרור
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

מי נרשם במכבי?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

בראון, בולדווין, קולסון, מרטין וניבו.
שליחת תגובה