הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 10:14 הבשורה היא בארגון שיקימו ובניהול שלו על כל הרבדים.
תקציב השחקנים הוא משני.
ניהול מקצועי ברמה טובה לאורך זמן מצמצם פערים תקציביים שגם ככה די מנופחים פה אצל הגדולות.
אפשר גם להזכיר שבמקרה שלנו מעולם לא היה לנו יתרון תקציבי על היריבות ועשינו דברים לא רעים לאורך ההיסטוריה.
אותי לפחות מה שמרתק זה מה הם יביאו מהבחינה של ניהול וזה אמור לעשות הבדל משמעותי לעומת הליגה פה,לראות תהליך,לראות שקם ארגון ושיש חזון לשנים קדימה,ליצור בידול וששחקנים יירצו להיות חלק ממשהו אחר ושונה.
אם הפרסומים על 15-20 מיליון דולר נכונים דיינו.
גם אם זה תקציב כולל.
לאט לאט אין מה לקפוץ ולא יודע מה הייתי חושב על מיליארדר שיזרוק פה עכשיו מאות מיליונים.
כל מילה. יצירת תשתית עמוקה של מקצוענות, נוער חזק, מתחם אימונים, תרבות של מקצוענות ואימון ברמה גבוהה זה משהו חשוב בהרבה מהצלחה מיידית ומייצר כוח לאורך זמן. ראו ערך גאידמק בבית״ר לשפיכת מיליונים שלא קדמו את המועדון בכלום.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 10:14 הבשורה היא בארגון שיקימו ובניהול שלו על כל הרבדים.
תקציב השחקנים הוא משני.
ניהול מקצועי ברמה טובה לאורך זמן מצמצם פערים תקציביים שגם ככה די מנופחים פה אצל הגדולות.
אפשר גם להזכיר שבמקרה שלנו מעולם לא היה לנו יתרון תקציבי על היריבות ועשינו דברים לא רעים לאורך ההיסטוריה.
אותי לפחות מה שמרתק זה מה הם יביאו מהבחינה של ניהול וזה אמור לעשות הבדל משמעותי לעומת הליגה פה,לראות תהליך,לראות שקם ארגון ושיש חזון לשנים קדימה,ליצור בידול וששחקנים יירצו להיות חלק ממשהו אחר ושונה.
גם אם זה תקציב כולל.
לאט לאט אין מה לקפוץ ולא יודע מה הייתי חושב על מיליארדר שיזרוק פה עכשיו מאות מיליונים.
חד משמעית. אוהבים פה לצחוק על מכבי נתניה והכאילו גישה שונה של אייל סגל שמשקיע קצת יותר במסביב וקצת פחות בחשקנים. בשורה התחתונה זה מודל שהרבה יתר מתאים לנו, ומביא גם יותר תוצאות מכל הניהול שכונה שאנחונ תמיד חוטפים לפרצוף
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

דיוויד מינצברג פתח את דבריו ואמר: "תודה לכל מי שהגיע. כפי שראינתם אתמול בלילה, השלמנו את הרכישה ואנחנו מאוד שמחים על כך. אני רוצה להודות לכל היועצים ומי שעזר לנו בתהליך. הרבה אנשים לחוצים מלעשות עסקים בישראל, וזאת הייתה חלק מהמוטיבציה שלנו. אנחנו מאוד נרגשים להשקיע כסף בישראל. מה שגרם לנו להתאהב בהפועל תל אביב זאת המסורת שלה, הערכים, העובדה שזה מועדון שמקרב בין אנשים. אנחנו מאוד שמחים עבור הקהל ועבור הארגון כולו".

"אני ואחי מחפשים להשקיע בספורט בכל העולם. אנחנו חושבים שהוא יכול לקרב בין כולם. רצינו לראות אנשים משקיעים בישראל, גדלתי עם אהבה לישראל. אנחנו רואים הרבה פוטנציאל בהפועל תל אביב. יש הרבה דברים לתקן, זה ייקח זמן, אבל ניגש מיד לעבודה. יש לקהל הזה מועדון שמגיע לו מועדון ראוי".

"כרגע אנחנו צריכים לראות כמה מהכסף שגייסנו יילך לסגירת חובות וכמה לתקציב עתידי. הבנו שאנחנו צריכים לבנות לא רק קבוצה טובה יותר על המגרש, אלא צוות שלם של אנשים במועדון. אנחנו רוצים להביא משאבים גדולים יותר. תקציבים זה דבר חשוב. גייסנו מיליונים, המשקיעים שלנו מחויבים לגייס עוד כסף. אנחנו רוצים להיות קבוצה שלא מנצחת רק עונה אחת, אלא מנצחת באופן קבוע. עם קשר טוב לקהל, מרנצ'נדייז, מכירת כרטיסים, ניו מדיה. חשוב לנו מאוד שיתוף הפעולה בין הערבים ליהודים, קבוצת הנוער. אנחנו רוצים לבנות מועדון שמנצח באופן קבוע ומחזיק בערכים נכונים. זה יכול לקחת 10 שנה ו-20 שנה, אבל זה הפוקוס שלנו".

"אנחנו רוצים לבנות קבוצה מצוינת. אם אתה לא מנצח משחקים אתה לא יכול להתפתח כמו שאתה רוצה. לבנות קבוצות חזקות זה תהליך שיכול לקחת זמן. על מנת שנבנה קבוצה שיכולה לשחק באירופה, אי אפשר להאיץ בזה. נביא מומחים שיעזרו לנו להבין את מי לצרף ומה לעשות. אנחנו נרצה לעשות את זה בצורה שתבטיח יציבות. אנחנו בשותפות עם הקהל. אנחנו רוצים להתחיל בעבודה כבר עכשיו ולא לחכות לסוף העונה".

"אנחנו רוצים לחגוג את שנת ה-100 בעונה הבאה, זה מגיע לקהל, שיהיה להם חגיגות כמו שצריך. נארגן משחק ידידות מיוחד. נרצה להראות לעולם שישראל זה מקום נהדר להיות בו ולהשקיע בו. אני ואחי נהיה אחראים על ההחלטות, ביחד עם דירקטוריון שנקים. אנחנו לא ניתן למנכ"ל או למאמן הוראות מה לעשות, אבל כן נפתח אסטרטגיה. אנחנו רוצים להפוך לקבוצה שעובדת הכי קשה בכל משחק".

התפקיד של ניק האמונד: "הוא בחור מבריק, הרבה דברים טובים שקורים בניוקאסל הם בזכות עצות שלו. הוא לא יכול לעבור לישראל בגלל מחויבויות קודמות, אבל כל מה שנעשה בהקשר המקצועי יעבור דרכו".

"האוהדים רוצים להנות מהמועדון הזה, הם רוצים לשמוע על המועדון כל הזמן מהתקשורת. אנחנו לא יכולים לדבר על הכל כל הזמן. התקשורת בישראל עושה עבודה מדהימה, אני מקווה שתיקחו חופשה בשבוע הבא כמוני. אני ואחי מרגישים מאוד בנוח עם ההשקעה בקבוצה".

"זה הביקור השלישי שלי בישראל בחמשת החודשים האחרונים. יש לי פה משפחה, אני אוהב להגיע לכאן. אנחנו נגיע לכאן גם בעתיד, אבל התפקיד שלנו הוא לתת את הכסף והמשאבים ולזוז מהדרך, לתת לאנשים שנמצאים פה לנהל את העסק".

על חיים סילבס: "דיברתי איתו, אני חושב שהוא עושה עבודה טובה וקשה. כל הצוות פה עושה עבודה קשה בסיטואציה לא פשוטה. אמרתי לו שיעבוד עם הצוות שיהיה לו, עם ניק ועם חן סול האנליסט. בכל ספורט מקצועני, הקבוצה שעובדת הכי קשה מנצחת, זה לא מסובך. אני לא יכול להבטיח לו שהוא יהיה המאמן הבא, זאת לא העבודה שלי. יש צוות שיחליט על זה, זה מגוחך שאני אתן עצות מקצועיות. נבחר את המאמן הכי טוב, לא משנה אם ישראלי או זר".

"אני ואחי היינו יכולים להשלים את הרכישה הזאת בכוחות עצמנו, אבל רצינו גם יותר גב כלכלי מאחורינו, וגם לתת הזדמנות למשקיעים להשקיע בישראל ובספורט הישראלי. בתקווה שהם יתאהבו במקום הזה כמוני, וירצו להגיע למשפחות שלהם. יש באופן טבעי משקיעים שקטים מאחורי קלעים ומשקיעים שפרסמנו את שמם. אם משהו לא יעבוד כשורה במועדון זה עלי ועל אחי".

:heart: :heart:
L.S
קיבל.ה  1043 לייקים

לא זוכר מתי הפועל הצליחה לרגש אותי ככה בשנים האחרונות.
שהחיינו

בהצלחה!
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

נשמע כמו שינוי אחרי כל כך הרבה שניםק
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

מי לא מגיע לטדי אני רוצה לדעת??!
שלט ענק תודה למינצברג ביציע דחוף!

5,000 איש קללל

יאללה הפועל
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

נו והעיקר אמרתם שיהודים ציוניים ילכו רק למכבי ולביטר, לפי מה שמינצברג אומר הוא נשמע כמו אחד שהגיע לתגלית ומאז לא שחרר כפרה עליו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
אוהד כורסא
קיבל.ה  492 לייקים

ההערכה שלו לשיתוף היהודים-ערבי מרגשת אותי ואולי מסמנת שהלב שלו באמת במקום הנכון. גם המקצועיות, הצניעות והשפה הנכונה עם התקשורת. יאללה מגיע לנו להיות קצת נאיבים לשם שינוי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 מרץ 2023, 09:48 אני מקווה שבסוף גם יהיה פה תקציב משמעותית יותר גבוה ממה שהורגלנו עם העליבות והמסכנות ששידרו ניסנוב, מה שגם הגיע בסופו של דבר לדשא ולשחקנים.
ניהול מקצועי, טווח ארוך וכו' זה נחמד אבל בשורה התחתונה צריך להתחיל לשלם יותר לשחקנים ועל שחקנים בשביל זה.
מסכים.
שלא יובן לא נכון, ניהול מקצועי ובכלל התנהלות כללית שפויה זה סופר חשוב ויכול לעזור גם לצמצם פערים כלכליים וגם לשקם את המוניטין של המועדון, אבל אתה לא תצמצם פערים של 50 מיליון שקל בעזרת "ניהול נכון".
אחרי הניסנובים ברור שגם אנשים ששמים 5 מיליון בשנה ומתנהלים לא בצורה שכונתית זה לגמרי מבורך, אבל זה לא יביא אותנו לאיים על אליפות ולדעתי חשוב להבין את זה.
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

ניהול זה אוביירטד, בסוף הכסף מנצח
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

לירון האדום כתב: 02 מרץ 2023, 10:34
דיוויד מינצברג פתח את דבריו ואמר: "תודה לכל מי שהגיע. כפי שראינתם אתמול בלילה, השלמנו את הרכישה ואנחנו מאוד שמחים על כך. אני רוצה להודות לכל היועצים ומי שעזר לנו בתהליך. הרבה אנשים לחוצים מלעשות עסקים בישראל, וזאת הייתה חלק מהמוטיבציה שלנו. אנחנו מאוד נרגשים להשקיע כסף בישראל. מה שגרם לנו להתאהב בהפועל תל אביב זאת המסורת שלה, הערכים, העובדה שזה מועדון שמקרב בין אנשים. אנחנו מאוד שמחים עבור הקהל ועבור הארגון כולו".

"אני ואחי מחפשים להשקיע בספורט בכל העולם. אנחנו חושבים שהוא יכול לקרב בין כולם. רצינו לראות אנשים משקיעים בישראל, גדלתי עם אהבה לישראל. אנחנו רואים הרבה פוטנציאל בהפועל תל אביב. יש הרבה דברים לתקן, זה ייקח זמן, אבל ניגש מיד לעבודה. יש לקהל הזה מועדון שמגיע לו מועדון ראוי".

"כרגע אנחנו צריכים לראות כמה מהכסף שגייסנו יילך לסגירת חובות וכמה לתקציב עתידי. הבנו שאנחנו צריכים לבנות לא רק קבוצה טובה יותר על המגרש, אלא צוות שלם של אנשים במועדון. אנחנו רוצים להביא משאבים גדולים יותר. תקציבים זה דבר חשוב. גייסנו מיליונים, המשקיעים שלנו מחויבים לגייס עוד כסף. אנחנו רוצים להיות קבוצה שלא מנצחת רק עונה אחת, אלא מנצחת באופן קבוע. עם קשר טוב לקהל, מרנצ'נדייז, מכירת כרטיסים, ניו מדיה. חשוב לנו מאוד שיתוף הפעולה בין הערבים ליהודים, קבוצת הנוער. אנחנו רוצים לבנות מועדון שמנצח באופן קבוע ומחזיק בערכים נכונים. זה יכול לקחת 10 שנה ו-20 שנה, אבל זה הפוקוס שלנו".

"אנחנו רוצים לבנות קבוצה מצוינת. אם אתה לא מנצח משחקים אתה לא יכול להתפתח כמו שאתה רוצה. לבנות קבוצות חזקות זה תהליך שיכול לקחת זמן. על מנת שנבנה קבוצה שיכולה לשחק באירופה, אי אפשר להאיץ בזה. נביא מומחים שיעזרו לנו להבין את מי לצרף ומה לעשות. אנחנו נרצה לעשות את זה בצורה שתבטיח יציבות. אנחנו בשותפות עם הקהל. אנחנו רוצים להתחיל בעבודה כבר עכשיו ולא לחכות לסוף העונה".

"אנחנו רוצים לחגוג את שנת ה-100 בעונה הבאה, זה מגיע לקהל, שיהיה להם חגיגות כמו שצריך. נארגן משחק ידידות מיוחד. נרצה להראות לעולם שישראל זה מקום נהדר להיות בו ולהשקיע בו. אני ואחי נהיה אחראים על ההחלטות, ביחד עם דירקטוריון שנקים. אנחנו לא ניתן למנכ"ל או למאמן הוראות מה לעשות, אבל כן נפתח אסטרטגיה. אנחנו רוצים להפוך לקבוצה שעובדת הכי קשה בכל משחק".

התפקיד של ניק האמונד: "הוא בחור מבריק, הרבה דברים טובים שקורים בניוקאסל הם בזכות עצות שלו. הוא לא יכול לעבור לישראל בגלל מחויבויות קודמות, אבל כל מה שנעשה בהקשר המקצועי יעבור דרכו".

"האוהדים רוצים להנות מהמועדון הזה, הם רוצים לשמוע על המועדון כל הזמן מהתקשורת. אנחנו לא יכולים לדבר על הכל כל הזמן. התקשורת בישראל עושה עבודה מדהימה, אני מקווה שתיקחו חופשה בשבוע הבא כמוני. אני ואחי מרגישים מאוד בנוח עם ההשקעה בקבוצה".

"זה הביקור השלישי שלי בישראל בחמשת החודשים האחרונים. יש לי פה משפחה, אני אוהב להגיע לכאן. אנחנו נגיע לכאן גם בעתיד, אבל התפקיד שלנו הוא לתת את הכסף והמשאבים ולזוז מהדרך, לתת לאנשים שנמצאים פה לנהל את העסק".

על חיים סילבס: "דיברתי איתו, אני חושב שהוא עושה עבודה טובה וקשה. כל הצוות פה עושה עבודה קשה בסיטואציה לא פשוטה. אמרתי לו שיעבוד עם הצוות שיהיה לו, עם ניק ועם חן סול האנליסט. בכל ספורט מקצועני, הקבוצה שעובדת הכי קשה מנצחת, זה לא מסובך. אני לא יכול להבטיח לו שהוא יהיה המאמן הבא, זאת לא העבודה שלי. יש צוות שיחליט על זה, זה מגוחך שאני אתן עצות מקצועיות. נבחר את המאמן הכי טוב, לא משנה אם ישראלי או זר".

"אני ואחי היינו יכולים להשלים את הרכישה הזאת בכוחות עצמנו, אבל רצינו גם יותר גב כלכלי מאחורינו, וגם לתת הזדמנות למשקיעים להשקיע בישראל ובספורט הישראלי. בתקווה שהם יתאהבו במקום הזה כמוני, וירצו להגיע למשפחות שלהם. יש באופן טבעי משקיעים שקטים מאחורי קלעים ומשקיעים שפרסמנו את שמם. אם משהו לא יעבוד כשורה במועדון זה עלי ועל אחי".

יש פה כבר וידאו של המסיבת עיתונאים המלאה

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=430847
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

Segev כתב: 02 מרץ 2023, 11:31 ניהול זה אוביירטד, בסוף הכסף מנצח
אז זהו שכסף בלי ניהול יכול לקנות לך הצלחה לשנה שנתיים שלוש ואז התרסקות מפוארת.
ע"ע גאידמק
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

dino כתב: 02 מרץ 2023, 11:32
לירון האדום כתב: 02 מרץ 2023, 10:34

יש פה כבר וידאו של המסיבת עיתונאים המלאה

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=430847
איזה כיף לשמוע ולראות את זה :heart:
אדום עד לגרדום
קיבל.ה  163 לייקים

אני אופטימי מאוד אחרי הדברים של מינצברג.
לא מצפה מיד שנכבוש את הדשא, גם ברקת גולדהאר וסגל לקחו הרבה זמן עד שהצליחו.

בסוף שקט תעיישתי וניהולי לצד קשר טוב עם הקהילה, ובכל הזמן יש איזון כלכלי שפוי, זה המתכון למערכה טובה ובריאה שגם תחלחל למאמנים ולשחקנים.
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד :hapoel: תל אביב!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2331 לייקים

הוא קורה לזה football ולא soccer , כל דבר מעבר לזה כבר יהיה בונוס...

מהצד השני שמישהו יגיד לו לא לדפוק כל כך הרבה על השולחן שעומדים עליו מיקרופונים במסיבת עיתונאים.
מי זה חן סול?
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

המסיבת עיתונאים שלו, מבחינתי, מקבל ציון 100/100.
כל מה שהיה צריך להאמר נאמר. מנומס. מבין לאן הוא מגיע. מבין שזו הקבוצה של הפועלים. מבין מה צריך לתקן.
איזה כיף.

בואו נראה את הביצועים.
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

בהחלט, מסיבת עיתונאים מרשימה מאוד. הדיסוננס בין זה לבין הניסנובים הוא בלתי נתפס.
החשש שלי הוא ציפיות לא הגיוניות מצד אוהדים ביחס לתהליכים שהקבוצה עומדת לעבור. דברים ייקחו זמן, לא תהיה פה השתוללות וקניית שחקנים במיליונים מהרגע הראשון. חשוב להבין את זה ולתווך את זה לקהל הרחב.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

Red Ghost כתב: 02 מרץ 2023, 12:12 המסיבת עיתונאים שלו, מבחינתי, מקבל ציון 100/100.
כל מה שהיה צריך להאמר נאמר. מנומס. מבין לאן הוא מגיע. מבין שזו הקבוצה של הפועלים. מבין מה צריך לתקן.
איזה כיף.

בואו נראה את הביצועים.
כל מילה.
הפועל ת״ א זה קבוצה של דרך, של מהות, של רעיון. לא של כסף זר שנשפך עליך בערימות בלי הכרה ובלי מחשבה. נכון בכדורגל זה הרבה יותר מורכב, אבל הסיפור של הכדורסל אמור לתת להם השראה.
בוא נחזור להיות מי שאנחנו, אח״כ הכסף וההשקעות הגדולות יגיעו לבד.
צריך לשקם את המותג הזה ולהחזיר את האוהדים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

תקציב השחקנים הוא משני.
גם אם זה תקציב כולל.
+1
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

לא צריך אבל גם להסתנוור. בסופו של דבר זה אנשי עסקים. וגם כבירי כשנכנס דיבר הכי יפה ומדהים בעולם.
נקווה שהפעם הפער בין הדיבורים למעשים לא יהיה כזה גדול
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

שחר כתב: 02 מרץ 2023, 10:23 קשה לי להסביר ולתאר כמה אני נרגש.
אבל חייבים , חייבים ,חייבים ,לקחת אוויר, לגלות הרבה סבלנות, השינוי יהיה כל כך גדול ממה שהכרנו וכנראה שגם יהיו טעויות פה ושם, מה שהיה לא מה שיהיה. אם עוד בעידן ניסנוב היינו שליש קבוצת אוהדים, החגיגה הזו הולכת להסתיים.
גם לגולדאהר לקח כמה שנים לייצב את המערכת.
עכשיו באמת המשימה החשובה והלא פשוטה היא להשאר בליגה ולפתוח כמה שיותר מהר את עונת הרחצה.

אגב, לא הגיע הזמן לאשכול רשמי חדש ופורמלי? :)
+2
יחד, רק יחד! :heart:
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

לירון האדום כתב: 02 מרץ 2023, 11:39
ע"ע גאידמק
ההתרסקות הגיע שם כי גאידמק הפסיק לשים כסף.
אם היה ממשיך היו ממשיכים להצליח
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

Segev כתב: 02 מרץ 2023, 12:37
ע"ע גאידמק
ההתרסקות הגיע שם כי גאידמק הפסיק לשים כסף.
אם היה ממשיך היו ממשיכים להצליח
בדר"כ שהניהול כושל גם הכסף מפסיק להגיע.
זה הולך ביחד
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

מה כבר ביקשנו?
קבוצה טובה עם זהות של שחקנים למועדון ולא אסופה של שחקני עבר.
קבוצת צמרת, אולי גביע ואיזה מקום 4 שיוביל לאירופה?
והכי חשוב לנצח דרבי פה דרבי שם.

היידה מינצברג, היידה הפועל
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1438 לייקים

מזכיר את הדיון מהפורום כדורסל, האם צריכים תרגילים לקבוצה מוכשרת.
ברור שלכסף יהיה משקל סגולי גבוה מאשר ניהול, אבל ניהול טוב, הן בתקציבים נמוכים והן הגבוהים, יגרום לתוצאות טובות יותר עבור אותה קבוצה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ע"ע גאידמק
גאידמק זה בדיוק הדוגמא לאיך יתרון כלכלי משמעותי על על יתר הליגה, לבד, מספיק לך כדי לשייט.
תראה את שתי האליפויות של ביטר איתו.
שתה את חיפה, הביא זרים יקרים וטייל לאליפויות קלילות עם אלי ארזי ("לא השתנית, אתה תמיד תהיה שוטר") כמנהל. בלי כל מיני פוזות של אינגליש ו"פילוסופיה" וכאלה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לא להתבלבל.בטווח הארוך שם המשחק כדי להאבק על תארים הוא כסף.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

זו הסתכלות צרה.
אישית אני חש בטחון גדול יותר במתכונת הנוכחית לפחות מבחינת מה שאמר היום במסיבת העיתונאים על החזון שלהם לשנים קדימה מאשר שהיה יושב לי פה איזה בולי סטייל צ׳לסי שיקנה מכל הבא ליד.
לא מדבר אליי אבל זה רק אני.
תהליך נכון ובריא לאורך זמן מייצר זהות וזהות זה הדבר החשוב ביותר להפועל תא.
לאחר שתיווצר הזהות בשילוב עם ניהול מקצועי טוב ועקבי יחד עם הקהל שיחזור בהמוניו הכל יגיע.
הדרך וההנאה ללכת בה חשובים לא פחות מהמטרה הסופית.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 מרץ 2023, 13:05
ע"ע גאידמק
גאידמק זה בדיוק הדוגמא לאיך יתרון כלכלי משמעותי על על יתר הליגה, לבד, מספיק לך כדי לשייט.
תראה את שתי האליפויות של ביטר איתו.
שתה את חיפה, הביא זרים יקרים וטייל לאליפויות קלילות עם אלי ארזי ("לא השתנית, אתה תמיד תהיה שוטר") כמנהל. בלי כל מיני פוזות של אינגליש ו"פילוסופיה" וכאלה.
אבל זו גחמה אין בזה כלום ועובדה שזה גם מת מהר מאד.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מה זה אומר "לייצר זהות"?
מה זה אומר "ניהול מקצועי טוב"?
מה זה אומר "הדרך וההנאה ללכת בה"?

זה אומר קבוצה מנצחת.

גם בכדורסל ברגע שהתחילו לשים אצלינו כסף (אבי זיידנברג), פתאום הפלא ופלא הניהול מושלם ואיזה אדירים ההנהלה. זה לא חלילה העובדה שיש לנו משאבים כלכליים להחזיק פה באותו זמן זרים כמו מקריי, אונואקו וג'ייקובן לצד ישראלים בכירים כמו גינת (חוזה עצום) ובר טימור.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 13:15
זו הסתכלות צרה.
אישית אני חש בטחון גדול יותר במתכונת הנוכחית לפחות מבחינת מה שאמר היום במסיבת העיתונאים על החזון שלהם לשנים קדימה מאשר שהיה יושב לי פה איזה בולי סטייל צ׳לסי שיקנה מכל הבא ליד.
לאחר שתיווצר הזהות בשילוב עם ניהול מקצועי טוב ועקבי יחד עם הקהל שיחזור בהמוניו הכל יגיע.
לא מבין איך בספורט תחרותי אפשר לטעון שהדרך חשובה לא פחות מהתוצאה.
בלי הישגים הדרך שווה לתחת.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 מרץ 2023, 13:19 מה זה אומר "לייצר זהות"?

זה אומר קבוצה מנצחת.

גם בכדורסל ברגע שהתחילו לשים אצלינו כסף (אבי זיידנברג), פתאום הפלא ופלא הניהול מושלם ואיזה אדירים ההנהלה. זה לא חלילה העובדה שיש לנו משאבים כלכליים להחזיק פה באותו זמן זרים כמו מקריי, אונואקו וג'ייקובן לצד ישראלים בכירים כמו גינת (חוזה עצום) ובר טימור.
ברור שזה אומר קבוצה מנצחת, אף אחד לא אמר אחרת.
אבל לייצר זהות זה שחקני בית או שחקנים שאפשר להזדהות איתם גם אם לא גדלו במועדון (כמו דה סילבה ורמוט ימ"ש, ידין).
ניהול מקצועי טוב - זה לדעת לנהל טוב את הסגל את המועדון את השיווק.

בסוף, כלומדי אכזבות ואי תארים כל מה שאנחנו מבקשים לפחות בשנים הראשונות זה להחזיר את האימפריה לקדמת הבמה,
אפשר לעשות את זה גם בלי אליפות
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לירון האדום כתב: 02 מרץ 2023, 13:28

זה אומר קבוצה מנצחת.

אבל לייצר זהות זה שחקני בית או שחקנים שאפשר להזדהות איתם גם אם לא גדלו במועדון (כמו דה סילבה ורמוט ימ"ש, ידין).

בסוף, כלומדי אכזבות ואי תארים כל מה שאנחנו מבקשים לפחות בשנים הראשונות זה להחזיר את האימפריה לקדמת הבמה,
ולמה הזדהית עם דה סילבה, ורמוט וידין? כי הם היו טובים.
מה זה אומר בכלל "להזדהות עם שחקנים" מעבר לזה שהם יהיו שחקנים טובים שיגרמו לך לשמוח ואז פתאום אפשר יהיה "להזדהות" איתם?

ניהול מקצועי טוב זה לבנות קבוצה שתהיה מנצחת. לבנות קבוצה לא מנצחת זה ניהול מקצועי לא טוב.
ואין קשר לשיווק.

יש בישראל כרגע 3 קבוצות "בקדמת הבמה" - שלוש העשירות. כדי להיות שם גם, אני מניח שנצטרך להתמודד מולן בכסף.
L.S
קיבל.ה  1043 לייקים

לירון האדום כתב: 02 מרץ 2023, 13:28

זה אומר קבוצה מנצחת.

כשיהיה פה כסף ויגיעו לכאן זרים איכותיים שיתנו גול בדרבי וישארו פה יותר מעונה אחת אנחנו נזדהה איתם יופי.
ככה זה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 מרץ 2023, 13:27
BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 13:15
זו הסתכלות צרה.
לא מבין איך בספורט תחרותי אפשר לטעון שהדרך חשובה לא פחות מהתוצאה.
בלי הישגים הדרך שווה לתחת.
ראשית התייחסתי למקרה שלנו ספציפית מאיפה באנו ולאן הולכים,וכן לראות את התהליך הזה של ארגון חדש שקם אותי אישית זה מרתק לראות איך ולאן זה יתפתח,גם זה שהם כביכול יביאו תרבות ספורט שונה ממה שהכרנו זה חלק מהעניין.
דבר שני כמה קבוצות בעולם מתוך מאות מביאות הישגים? ובכלל מה זה הישג מבחינתך? תואר?
והאם אתה בעצם אומר שאם לא יהיו תארים אז כל מה שקורה פה שווה לתחת?
ההסתכלות שלי רחבה יותר,כמובן שלא אתנגד לתארים אבל הציפיות שלי הן לא שם כרגע ובטח לא עד שנבין ונראה במה בדיוק מדובר.
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

מה שאכזב אותי אישיתי מהמועדון
שאין שום הודעה רשמית או שיתוף של מה שנאמר על ידי הבעלים החדשים שלנו
לא מבין את זה
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

זה אומר קבוצה מנצחת.

מה זה קבוצה מנצחת?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 14:07

זה אומר קבוצה מנצחת.

מה זה קבוצה מנצחת?
קבוצה שלא מפסידה לרוב.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

רדפוקס כתב: 02 מרץ 2023, 14:15
BRUNO CONTI כתב: 02 מרץ 2023, 14:07

זה אומר קבוצה מנצחת.

מה זה קבוצה מנצחת?
קבוצה שלא מפסידה לרוב.
נשארת מר תחכמוני :)
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

:rofl: האמריקאים בעד השארת איינבינדר :rofl:
https://www.one.co.il/Article/430776.html
שליחת תגובה