הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מזל טוב לנו.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
עכשיו רק שתגמר העונת עונש הזאת ונשאר בליגה.
חבל שאי אפשר להריץ קדימה ליוני.
חבל שאי אפשר להריץ קדימה ליוני.
יום מרגש
יחד עם זאת, חייב להודות שהעשור האחרון הפך אותי לאסקטרה סקפטי בכל מה שקשור לקבוצה הזאת. אני כבר לא מצליח לדמיין בראש סיטואציה שאנחנו מסוגלים לחזור ולהיות רלוונטים. כל דבר שנגענו וניסינו בעשור האחרון הפך לכישלון מוחלט.
הלוואי והחודשים הקרובים יחזירו לי את האמונה בחזרה.
יחד עם זאת, חייב להודות שהעשור האחרון הפך אותי לאסקטרה סקפטי בכל מה שקשור לקבוצה הזאת. אני כבר לא מצליח לדמיין בראש סיטואציה שאנחנו מסוגלים לחזור ולהיות רלוונטים. כל דבר שנגענו וניסינו בעשור האחרון הפך לכישלון מוחלט.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
עדיין רב הנסתר על הגלוי בכל הנוגע לחובות ואיך הם מתכוונים לצאת מפה עם אקזיט אבל בכל מקרה ניהול יותר כושל משל הניסנוב לא יהיה קל לשחזר.
אז אולי בכל זאת יצא משהו טוב מעונת ה-100 הארורה הזו.
בהצלחה לנו עם להישאר בליגה
אז אולי בכל זאת יצא משהו טוב מעונת ה-100 הארורה הזו.
בהצלחה לנו עם להישאר בליגה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מנהלים - להעביר לפורמאלין
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
איזה כיף.
יאללה שיהיה להם בהצלחה, הלוואי שהקהל ובמיוחד האולטראס עכשיו קצת יירגע בכל נושא הזריקת חפצים וכל החרא הבלתי ספורטיבי זה.
מגיע לנו קצת נחת
יאללה שיהיה להם בהצלחה, הלוואי שהקהל ובמיוחד האולטראס עכשיו קצת יירגע בכל נושא הזריקת חפצים וכל החרא הבלתי ספורטיבי זה.
מגיע לנו קצת נחת
-
- קיבל.ה 693 לייקים
האשכול לא סיים את דרכו. הוא עוד יכול לשמש כאשכול ההנעלה זונה החדש
-
- קיבל.ה 411 לייקים
מישהו יודע להגיד איפה ולמי פורסם "המכתב הפתוח" המלא של המינצברגים לאוהדים, שצנצי והדר יעקבי דיווחו עליו?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
העשור האחרון התאפיין בבעלים בעייתיים ניהולית ופיננסית - החל מרמון דרך כבירי ועד ניסנוב.Ofir136 כתב:יום מרגש
האמריקאים אמנם לא ישקיעו מספרים כמו שחר או גולדהאר אבל כן יגדילו את התקציב וכנראה ינהלו את זה יותר מקצועי וטוב.
נקווה לעונות טובות בקרוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 411 לייקים
לפי ההודעה הרשמית של הועדה להעברת זכויות (פורסמה ב-ONE), החברה שעמדה בפניה היא "Porter Street MM LLC".
משיטוט קצר בגוגל, זו חברה שהוקמה באפריל 2022 ומנוהלת ע"י האחים מינצברג, ובה משקיעים ככל הנראה הרשימה שפורטה בציוץ של צנצי.
משיטוט קצר בגוגל, זו חברה שהוקמה באפריל 2022 ומנוהלת ע"י האחים מינצברג, ובה משקיעים ככל הנראה הרשימה שפורטה בציוץ של צנצי.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אז מתי לואיס פיגו חותם
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 374 לייקים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
https://www.pafc.co.uk/news/club-statement-argylegreen
אותם שמות פחות או יותר שמופיעים בהצהרה של פליימות' מהקיץ. ולפני שיתחילו ספקולציות מדובר על redball, לא redbull.
אותם שמות פחות או יותר שמופיעים בהצהרה של פליימות' מהקיץ. ולפני שיתחילו ספקולציות מדובר על redball, לא redbull.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
בהודעה של קבוצת הרכישה השם הוא "Tel Aviv Football Partners", שהוקמה בדצמבר האחרון, כנראה עם תחילת תהליך הרכישה. מעניין מה בין שתי החברות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
"מיזמי רדבול"?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא יודע איך להגיב
מרוב שזה מקצועי אני מרגיש לא קשור
מרוב שזה מקצועי אני מרגיש לא קשור
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
יותר מלא מזה?
במכתב פתוח לאוהדי הפועל ת"א, כתבו האחים מינצברג: "למועדון הכדורגל הפועל ת״א יש קהל אוהדים אדיר, היסטוריה עשירה של הישגים ומסורת חשובה של גיוון, הכלה ושוויון. לכבוד הוא לנו להיות חלק ממועדון כל כך מיוחד ובמיוחד בעיר מדהימה כמו תל אביב. אנו מאמינים שהפועל ת"א יכולה להפוך שוב לאחד מהמועדונים המובילים בישראל ולהעפיל באופן קבוע למפעלי אופ"א השונים. האסטרטגיה שלנו בדרך להשגת היעדים הללו, תהיה שימוש במערכות ותהליכים חדשניים כדי להשיג הצלחה עקבית, תוך כיבוד ההיסטוריה, המסורות והערכים של המועדון".
"בעוד אנו נוקטים בגישה ארוכת טווח לבניית המועדון, הרי זה חשוב שנתחיל להיערך לעתיד כבר עכשיו ולכן בחודשים האחרונים עובדת איתנו קבוצת מומחים מהארץ והעולם לקראת העונה הבאה וגם אחריה. בשם כל הקבוצה שלנו, אנחנו רוצים להביע את תודתנו והערכתינו לקהל האוהדים המדהים של הפועל ת״א. התמיכה והמסירות שלכם למועדון גם בזמנים הקשים ביותר הייתה עצומה ומעוררת השראה. כולנו מרגישים ברי מזל להיות חלק מקהילה כזו של אוהדים בת״א, ברחבי ישראל כולה ומסביב לעולם. אנו מצפים ונרגשים לחגוג 100 שנה למועדון ולתחילתו של עתיד מזהיר בעונה הבאה".
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שימכרו מנויים מעכשיו לעונה הבאה 

-
- קיבל.ה 428 לייקים
וואו אני קונה סתם 3 מנויים שיהיה לי בארנקלירון האדום כתב: ↑02 מרץ 2023, 08:01 שימכרו מנויים מעכשיו לעונה הבאה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אנשים גם ככה מסתבכים עם האפליקציה אתה עוד רוצה לקנות מנויים רק כדי שהיא תהיה עוד יותר מסובכת?דוגיס כתב: ↑02 מרץ 2023, 08:26וואו אני קונה סתם 3 מנויים שיהיה לי בארנקלירון האדום כתב: ↑02 מרץ 2023, 08:01 שימכרו מנויים מעכשיו לעונה הבאה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 320 לייקים
להישאר בליגה
להודיע שסילבס לא ממשיך
להביא מאמן זר איכותי
להודיע שסילבס לא ממשיך
להביא מאמן זר איכותי
-
- קיבל.ה 949 לייקים
איך ברגע אחד תחושת העונש ללכת למשחקים התחלפה בצפייה והתרגשות
יאללה הפועל
יאללה הפועל
long live the zapta
-
- קיבל.ה 291 לייקים
שחר של יום חדש.
מה שהיה כבר לא יהיה,חזרנו לחיים ולדעתי גם במתכונת הכי נכונה לנו.
איזה כיף
מה שהיה כבר לא יהיה,חזרנו לחיים ולדעתי גם במתכונת הכי נכונה לנו.
איזה כיף
-
- קיבל.ה 313 לייקים
על פי המסמכים שהציגה קבוצת המשקיעים האמריקנית בפני ההתאחדות, הונם המשותף הכולל של כל המשקיעים נאמד בשני מיליארדי שקלים. מדובר במודל אמריקני, משקיעים פאסיביים ודייוויד מינצברג הוא המנג’ר של החברה בעמ, שקיבלה את אישור הרשות לניירות ערך בארהב ומשקיעיה עברו בדיקה קפדנית בפליימות
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
טכנית זה הגוף הכי עשיר שהיה לנו אבר(לא בטוח בעצם לגבי סמי)
אבל במנגנון הזה זה לא מבשר תקציבי על
אבל במנגנון הזה זה לא מבשר תקציבי על
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אחרי העשור האחרון אם הם יעמדו במילה שלהם, ייתנו כמה שנים של ניהול שפוי עם ראייה לטווח ארוך, כולנו צריכים לנשק להם את הרגליים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אני מקווה שבסוף גם יהיה פה תקציב משמעותית יותר גבוה ממה שהורגלנו עם העליבות והמסכנות ששידרו ניסנוב, מה שגם הגיע בסופו של דבר לדשא ולשחקנים.
ניהול מקצועי, טווח ארוך וכו' זה נחמד אבל בשורה התחתונה צריך להתחיל לשלם יותר לשחקנים ועל שחקנים בשביל זה.
ניהול מקצועי, טווח ארוך וכו' זה נחמד אבל בשורה התחתונה צריך להתחיל לשלם יותר לשחקנים ועל שחקנים בשביל זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
זה לא רק העמדת תקציב ראוי, אלא גם לדעת שיש מישהו שיכול לכסות חריגה מתקציב ושלא כל גירעון יוביל למכירה של שחקני מפתח. זה מה שהורגלנו בשנים האחרונות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כן. בגדול אני קורא לזה "תקציב".oleg neduda כתב: ↑02 מרץ 2023, 09:57 זה לא רק העמדת תקציב ראוי, אלא גם לדעת שיש מישהו שיכול לכסות חריגה מתקציב ושלא כל גירעון יוביל למכירה של שחקני מפתח. זה מה שהורגלנו בשנים האחרונות.
ובמיוחד גם לא לשחרר כל שחקן שנותן 3 גולים לאיזה ברקת שבא לה לקחת אותו.
עברו בהפועל גם תחת ניסנוב לפחות איזה 10 שחקנים באמת טובים לליגה הזו (אלטמן, ספירובסקי, חבורת ב"ש ועוד), ואת כולם הם שחררו כדי לחסוך. זו העליבות והמסכנות. עם זה אני מקווה שסיימנו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הבשורה היא בארגון שיקימו ובניהול שלו על כל הרבדים.
תקציב השחקנים הוא משני.
ניהול מקצועי ברמה טובה לאורך זמן מצמצם פערים תקציביים שגם ככה די מנופחים פה אצל הגדולות.
אפשר גם להזכיר שבמקרה שלנו מעולם לא היה לנו יתרון תקציבי על היריבות ועשינו דברים לא רעים לאורך ההיסטוריה.
אותי לפחות מה שמרתק זה מה הם יביאו מהבחינה של ניהול וזה אמור לעשות הבדל משמעותי לעומת הליגה פה,לראות תהליך,לראות שקם ארגון ושיש חזון לשנים קדימה,ליצור בידול וששחקנים יירצו להיות חלק ממשהו אחר ושונה.
אם הפרסומים על 15-20 מיליון דולר נכונים דיינו.
גם אם זה תקציב כולל.
לאט לאט אין מה לקפוץ ולא יודע מה הייתי חושב על מיליארדר שיזרוק פה עכשיו מאות מיליונים.
תקציב השחקנים הוא משני.
ניהול מקצועי ברמה טובה לאורך זמן מצמצם פערים תקציביים שגם ככה די מנופחים פה אצל הגדולות.
אפשר גם להזכיר שבמקרה שלנו מעולם לא היה לנו יתרון תקציבי על היריבות ועשינו דברים לא רעים לאורך ההיסטוריה.
אותי לפחות מה שמרתק זה מה הם יביאו מהבחינה של ניהול וזה אמור לעשות הבדל משמעותי לעומת הליגה פה,לראות תהליך,לראות שקם ארגון ושיש חזון לשנים קדימה,ליצור בידול וששחקנים יירצו להיות חלק ממשהו אחר ושונה.
אם הפרסומים על 15-20 מיליון דולר נכונים דיינו.
גם אם זה תקציב כולל.
לאט לאט אין מה לקפוץ ולא יודע מה הייתי חושב על מיליארדר שיזרוק פה עכשיו מאות מיליונים.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
קשה לי להסביר ולתאר כמה אני נרגש.
אבל חייבים , חייבים ,חייבים ,לקחת אוויר, לגלות הרבה סבלנות, השינוי יהיה כל כך גדול ממה שהכרנו וכנראה שגם יהיו טעויות פה ושם, מה שהיה לא מה שיהיה. אם עוד בעידן ניסנוב היינו שליש קבוצת אוהדים, החגיגה הזו הולכת להסתיים.
גם לגולדאהר לקח כמה שנים לייצב את המערכת.
עכשיו באמת המשימה החשובה והלא פשוטה היא להשאר בליגה ולפתוח כמה שיותר מהר את עונת הרחצה.
אגב, לא הגיע הזמן לאשכול רשמי חדש ופורמלי?
אבל חייבים , חייבים ,חייבים ,לקחת אוויר, לגלות הרבה סבלנות, השינוי יהיה כל כך גדול ממה שהכרנו וכנראה שגם יהיו טעויות פה ושם, מה שהיה לא מה שיהיה. אם עוד בעידן ניסנוב היינו שליש קבוצת אוהדים, החגיגה הזו הולכת להסתיים.
גם לגולדאהר לקח כמה שנים לייצב את המערכת.
עכשיו באמת המשימה החשובה והלא פשוטה היא להשאר בליגה ולפתוח כמה שיותר מהר את עונת הרחצה.
אגב, לא הגיע הזמן לאשכול רשמי חדש ופורמלי?