רוצים להשיג את זה שהאנשים שבמו ידיהם עושים נזק שעלול להיות בלתי הפיך ילכו, עד כדי שאנשים מאמינים שזה שווה גם ירידת ליגה.El dudernio כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 00:05
אני לא יעדתי כלום לכשלון. רק ציינתי שזה מה שיקרה לא הייתי חלק מהמארגנים ולא חושב שזה נכון גם עכשיו.
השאלה היא לא מה הזמן הנכון למחאה אלא מה אתה רוצה שהמחאה תשיג... למחות אפשר תמיד אבל כשאתה עושה אול אין השאלה היא מה יש לך ביד ומה אתה יכול להפסיד. המציאות היום היא שיש לנו כלום ושום דבר ביד ואנחנו יכולים להפסיד את המועדון.
כאשר הלכו על המחאה נגד טביב דווקא היה הרבה ביד. היה לך אדם עשיר שמימן ועשה הכל והבטיח לעמוד מאחורי המהלך... רק שבפועל הוא לא עמד בפרונט שניה, ובמקום לחחום איתו על 50+1 יצא שהוא בחש ועשה הכל כדי לא להיות בפרונט וככה בסוף היינו תלוויים בבובות.
התפקיד של הקהל זה לא משאבת כסף, הוא גם כזה כי מדובר בעסק שיקר לתפעל אלא בעיקר בייצירת האוירה מסביב לקבוצה. מאז טביב האוירה פשוט רעילה, ואנחנו כקהל מחכה לקבוצה בסיבוב בשביל להיות צודקים וחכמים על חשבון מושא אהבתנו.
נראה שאתה מחפש סיבות להיות מגניב וצודק כי הבנת שהיום זה במודה לקלל את הבעלים, אז אתה מרגיש שייך למשהו שגדול ממך, ומרגיש גדול בגלל זה אבל בפועל לרצונות שלך אין תכלית ואתה אולי פיון של מישהו שכרגע מנווט את המועדון לקריסה
אני זוכר שפמפמו פה כמה מסוכן יהיה לעשות חרם וכמה זה יפגע בסגל. אז הנה, לא רק שקיבלו את המנויים שלהם גם עשו ארגזים הקיץ, וקיבלת בכל זאת סגל לירידת ליגה בשנת ה100 שלך. "מזל" שבסוף החרם בוטל, אחרת (היה נבנה כנראה סגל םח אשפה זהה) הו-הו איזה מטעמים היית עושה פה מאיתנו וכמה אנחנו אשמים במצב.
הפסקה האחרונה הצחיקה אותי אני חייב להודות.מה שמסתדר לך בראש,מה אגיד לך.
והשורה האחרונה בכלל הצחיקה, כי זה נשמע כאילו אתה מדבר על עצמך