ריינה שבת ב 17:30 בבלומפילד

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

El dudernio כתב: 13 אוקטובר 2022, 00:05

אני לא יעדתי כלום לכשלון. רק ציינתי שזה מה שיקרה לא הייתי חלק מהמארגנים ולא חושב שזה נכון גם עכשיו.

השאלה היא לא מה הזמן הנכון למחאה אלא מה אתה רוצה שהמחאה תשיג... למחות אפשר תמיד אבל כשאתה עושה אול אין השאלה היא מה יש לך ביד ומה אתה יכול להפסיד. המציאות היום היא שיש לנו כלום ושום דבר ביד ואנחנו יכולים להפסיד את המועדון.

כאשר הלכו על המחאה נגד טביב דווקא היה הרבה ביד. היה לך אדם עשיר שמימן ועשה הכל והבטיח לעמוד מאחורי המהלך... רק שבפועל הוא לא עמד בפרונט שניה, ובמקום לחחום איתו על 50+1 יצא שהוא בחש ועשה הכל כדי לא להיות בפרונט וככה בסוף היינו תלוויים בבובות.

התפקיד של הקהל זה לא משאבת כסף, הוא גם כזה כי מדובר בעסק שיקר לתפעל אלא בעיקר בייצירת האוירה מסביב לקבוצה. מאז טביב האוירה פשוט רעילה, ואנחנו כקהל מחכה לקבוצה בסיבוב בשביל להיות צודקים וחכמים על חשבון מושא אהבתנו.

נראה שאתה מחפש סיבות להיות מגניב וצודק כי הבנת שהיום זה במודה לקלל את הבעלים, אז אתה מרגיש שייך למשהו שגדול ממך, ומרגיש גדול בגלל זה אבל בפועל לרצונות שלך אין תכלית ואתה אולי פיון של מישהו שכרגע מנווט את המועדון לקריסה
רוצים להשיג את זה שהאנשים שבמו ידיהם עושים נזק שעלול להיות בלתי הפיך ילכו, עד כדי שאנשים מאמינים שזה שווה גם ירידת ליגה.
אני זוכר שפמפמו פה כמה מסוכן יהיה לעשות חרם וכמה זה יפגע בסגל. אז הנה, לא רק שקיבלו את המנויים שלהם גם עשו ארגזים הקיץ, וקיבלת בכל זאת סגל לירידת ליגה בשנת ה100 שלך. "מזל" שבסוף החרם בוטל, אחרת (היה נבנה כנראה סגל םח אשפה זהה) הו-הו איזה מטעמים היית עושה פה מאיתנו וכמה אנחנו אשמים במצב.

הפסקה האחרונה הצחיקה אותי אני חייב להודות.מה שמסתדר לך בראש,מה אגיד לך.
והשורה האחרונה בכלל הצחיקה, כי זה נשמע כאילו אתה מדבר על עצמך
רדיוס לבית"ר!
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Hapolo כתב: 13 אוקטובר 2022, 00:21

אני לא יעדתי כלום לכשלון. רק ציינתי שזה מה שיקרה לא הייתי חלק מהמארגנים ולא חושב שזה נכון גם עכשיו.

השאלה היא לא מה הזמן הנכון למחאה אלא מה אתה רוצה שהמחאה תשיג... למחות אפשר תמיד אבל כשאתה עושה אול אין השאלה היא מה יש לך ביד ומה אתה יכול להפסיד. המציאות היום היא שיש לנו כלום ושום דבר ביד ואנחנו יכולים להפסיד את המועדון.

כאשר הלכו על המחאה נגד טביב דווקא היה הרבה ביד. היה לך אדם עשיר שמימן ועשה הכל והבטיח לעמוד מאחורי המהלך... רק שבפועל הוא לא עמד בפרונט שניה, ובמקום לחחום איתו על 50+1 יצא שהוא בחש ועשה הכל כדי לא להיות בפרונט וככה בסוף היינו תלוויים בבובות.

התפקיד של הקהל זה לא משאבת כסף, הוא גם כזה כי מדובר בעסק שיקר לתפעל אלא בעיקר בייצירת האוירה מסביב לקבוצה. מאז טביב האוירה פשוט רעילה, ואנחנו כקהל מחכה לקבוצה בסיבוב בשביל להיות צודקים וחכמים על חשבון מושא אהבתנו.

נראה שאתה מחפש סיבות להיות מגניב וצודק כי הבנת שהיום זה במודה לקלל את הבעלים, אז אתה מרגיש שייך למשהו שגדול ממך, ומרגיש גדול בגלל זה אבל בפועל לרצונות שלך אין תכלית ואתה אולי פיון של מישהו שכרגע מנווט את המועדון לקריסה
רוצים להשיג את זה שהאנשים שבמו ידיהם עושים נזק שעלול להיות בלתי הפיך ילכו, עד כדי שאנשים מאמינים שזה שווה גם ירידת ליגה.
אני זוכר שפמפמו פה כמה מסוכן יהיה לעשות חרם וכמה זה יפגע בסגל. אז הנה, לא רק שקיבלו את המנויים שלהם גם עשו ארגזים הקיץ, וקיבלת בכל זאת סגל לירידת ליגה בשנת ה100 שלך. "מזל" שבסוף החרם בוטל, אחרת (היה נבנה כנראה סגל םח אשפה זהה) הו-הו איזה מטעמים היית עושה פה מאיתנו וכמה אנחנו אשמים במצב.

א. איזה נזק הם עושים יותר מכבירי, רמון, חג'ג, עמותת האדומים, מני ויצמן, טביב וסליחה עם שכחתי עוד מישהו מאלו שהיו הבעלים שלנו ב 15 השנה האחרונות... לזכרוני והבנתי כרגע הם לא הכניסו אותנו לחובות שלא ניתן לצאת מהם, לא פירקו את הקבוצה ולא מהמרים עליה כדי לצבור הון אישי

ב. אני כמוך גם רוצה שהם ילכו, אבל זה שהם ילכו מבלי שיגיע אף אחד במקומם לא ישרת את המועדון אלא להפך. זה שתגרום להם ללכת ולאעביר את המושכות לראשון שיקפוץ על הסוס כי תמאיס עליהם את המצב יגרום לרק עוד טביב / ניסנוב להגיע, וזה ממש לא מה שאתה ואני רוצים.

ג. לכן אני טוען שמי שדורש מהם עכשיו ללכת, בעצם משרת אנשים אחרים, למשל טביב שאולי מחכה לקבל את המועדון בחינם, או מני ויצמן שרוצה מריונטה שתקשיב יותר... אבל לא באמת משנה מי זה יהיה השורה התחתונה תשאר זהה, הוא לא יהיה ראוי ומתאים להיות הבעלים של הפועל.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

El dudernio כתב: 13 אוקטובר 2022, 00:32
א. איזה נזק הם עושים יותר מכבירי, רמון, חג'ג, עמותת האדומים, מני ויצמן, טביב וסליחה עם שכחתי עוד מישהו מאלו שהיו הבעלים שלנו ב 15 השנה האחרונות... לזכרוני והבנתי כרגע הם לא הכניסו אותנו לחובות שלא ניתן לצאת מהם, לא פירקו את הקבוצה ולא מהמרים עליה כדי לצבור הון אישי

ב. אני כמוך גם רוצה שהם ילכו, אבל זה שהם ילכו מבלי שיגיע אף אחד במקומם לא ישרת את המועדון אלא להפך. זה שתגרום להם ללכת ולאעביר את המושכות לראשון שיקפוץ על הסוס כי תמאיס עליהם את המצב יגרום לרק עוד טביב / ניסנוב להגיע, וזה ממש לא מה שאתה ואני רוצים.

ג. לכן אני טוען שמי שדורש מהם עכשיו ללכת, בעצם משרת אנשים אחרים, למשל טביב שאולי מחכה לקבל את המועדון בחינם, או מני ויצמן שרוצה מריונטה שתקשיב יותר... אבל לא באמת משנה מי זה יהיה השורה התחתונה תשאר זהה, הוא לא יהיה ראוי ומתאים להיות הבעלים של הפועל.
אני לא יודע מה בדיוק החלק של כל גורם שהזכרת במצב שהגענו אליו לפני שש שנים,ואני בספק אם מישהו שלא מעורב בפשעים שנעשו מאחורי הקלעים יודע בדיוק, אבל לא עשיתי שום השוואה או הורדתי מהנזק שנגרם על ידיהם.
אם זה ברמה המקצועית, אז אין צורך להרחיב על מה שניהיה מהקבוצה הזו, כאשר הכלים שעמדו לרשותם הם מהחזקים ביותר בליגה,אחרי באר שבע והמכביות. הסנריו הזה שהולך פה הוא הכי גרוע שאפשר היה לתאר, תקח 10 הנהלות שונות שביקום מקביל היו לוקחות את הקבוצה הזו ואני בספק אם אחת מהן מגיעה לתחתית המקצועית הזו, אין להם באמת הנחות מקלות עם כל רעשי הרקע של החובות מסביב הם לא שמו שקל אחד בצד בשביל לסגור את החובות של אופ''א שאפשר לומר שזה בא על חשבון בניית הקבוצה,אלא אם כן תפתיע אותי.
על מאזן הדרבים המטורלל יצא לך לחשוב? אתה קולט בכלל את המספרים האלה?
ואחרי זה, יש את הדבר הגרוע ביותר- אנשים איבדו תקווה ומפתחים אדישות הרסנית חסרת תקדים לפחות מאז שאני אוהד את הקבוצה. כל מה שהם עושים, אם זה בגזרה המקצועית או בגזרה הניהולית או היחס לקהל ולמועדון הוא הגרוע ביותר.
אם אנחנו ממשיכים ככה, אני לא רואה סיבה שילדים שאבא שלהם לא יכריח אותם לאהוד את הפועל יעשו את זה,
עוד כמה שנים בקצב הזה גם הכוח של הקהל שהולך ודועך כבר לא ישחק תפקיד, ונהפוך רשמית להפועל פתח תקווה.
לא יכול לראות אותם פה יותר. לרדת ליגה לא מפחיד אותי לעומת הנזק שמתהווה פה.
הבעיה שגם להיפטר מהם נראה כמו סיפור, בגלל הדרישות ההזויות שלהם. הם רוצים 10 מליון שקל על השירות שקיבלנו מהם. קיצר- הם סרטן שיהרוג אותנו אם לא ניפטר מהם.
רדיוס לבית"ר!
עומיט
קיבל.ה  40 לייקים

הימורים כמה חברי הנהלה הולכים להגיע?
לדעתי אף אחד מהם לא יגיע

החוצפה שלהם לא להגיע לדרבי ולהשאיר אותנו עם הדבר השבור הזה שהם עשו פשוט מרתיחה ככל שימשיכו לא להגיע דעו שאנחנו קרובים לסוף
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מעניין למה הם לא הגיעו לדרבי, אולי הם ידעו משהו שהולך לקרות?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Hapolo כתב: 13 אוקטובר 2022, 00:56

אני לא יודע מה בדיוק החלק של כל גורם שהזכרת במצב שהגענו אליו לפני שש שנים,ואני בספק אם מישהו שלא מעורב בפשעים שנעשו מאחורי הקלעים יודע בדיוק, אבל לא עשיתי שום השוואה או הורדתי מהנזק שנגרם על ידיהם.
אם זה ברמה המקצועית, אז אין צורך להרחיב על מה שניהיה מהקבוצה הזו, כאשר הכלים שעמדו לרשותם הם מהחזקים ביותר בליגה,אחרי באר שבע והמכביות. הסנריו הזה שהולך פה הוא הכי גרוע שאפשר היה לתאר, תקח 10 הנהלות שונות שביקום מקביל היו לוקחות את הקבוצה הזו ואני בספק אם אחת מהן מגיעה לתחתית המקצועית הזו, אין להם באמת הנחות מקלות עם כל רעשי הרקע של החובות מסביב הם לא שמו שקל אחד בצד בשביל לסגור את החובות של אופ''א שאפשר לומר שזה בא על חשבון בניית הקבוצה,אלא אם כן תפתיע אותי.
על מאזן הדרבים המטורלל יצא לך לחשוב? אתה קולט בכלל את המספרים האלה?
ואחרי זה, יש את הדבר הגרוע ביותר- אנשים איבדו תקווה ומפתחים אדישות הרסנית חסרת תקדים לפחות מאז שאני אוהד את הקבוצה. כל מה שהם עושים, אם זה בגזרה המקצועית או בגזרה הניהולית או היחס לקהל ולמועדון הוא הגרוע ביותר.
אם אנחנו ממשיכים ככה, אני לא רואה סיבה שילדים שאבא שלהם לא יכריח אותם לאהוד את הפועל יעשו את זה,
עוד כמה שנים בקצב הזה גם הכוח של הקהל שהולך ודועך כבר לא ישחק תפקיד, ונהפוך רשמית להפועל פתח תקווה.
לא יכול לראות אותם פה יותר. לרדת ליגה לא מפחיד אותי לעומת הנזק שמתהווה פה.
הבעיה שגם להיפטר מהם נראה כמו סיפור, בגלל הדרישות ההזויות שלהם. הם רוצים 10 מליון שקל על השירות שקיבלנו מהם. קיצר- הם סרטן שיהרוג אותנו אם לא ניפטר מהם.
נגיד ואני מסכים עם הכל... איך הליכתם מבלי שיגיע תואם גולדהאר יגרוםמלמצב להשתנות? או שאולי צריך שוב בעלים שמשחק בנדמה לי ובונה על תקציב שיגיע מהשתתפות באירופה ואז במקרה של כישלון יפתח שוב גרעון שיבלע את הקבוצה?

בכל מקום קבוצה שלא מצליחה מפסיקה להיות רלוונטית לדןר הצעיר, אם אתה רוצה להגיד לי שאנחנו כמו כולם וחייבים יותר כסף זה אחלה אבל אתה לא מציע יותר כסף אלא בדיוק ההפך כרגע. וכן השנה למרות שאנחנו בשנת ה100 הכל הולך דפוק... שנה שעברה הלך יותר טוב. אבל כשאתה עם שכר שחקנים דומה לזה של הפועל חדרה ושנות אור משלושת המובילות אתה על הגלגל כמו כולם... זאת המציאות המחרידה שבה הקבוצה נמצאת ואתה לא אומר איך היא תשתנה אלא רק פורק תסכולים על מי שלא מסוגל לשנות אותה, ועוד מונע ממך להתנהל בצורה מקצועית כמו שאר הקבוצות בגלל "כבוד".
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

גוטליב, קונטה וגונזלס לא התאמנו אתמול ובספק לשבת. זריהן מועמד לפתוח, רומראטו ימשיך בהרכב.
כרגע מרכז ההגנה שלנו זה למקין ובלם מהנוער
נגמר הנוער
קיבל.ה  220 לייקים

Hapolo כתב: 13 אוקטובר 2022, 00:21

זה נחמד בתיאוריה, אבל נקודה ב' שלך לוקה בכשל לוגי. אם לא תמאיס עליהם את המצב (הפגנות, חרם מנויים וכו') הם לעולם לא ילכו. זה פשוט לא יקרה.

אין מחלוקת שהרצוי הוא בעלים הגון שמוכן לשים כסף (לא חובה מישהו בקאליבר של גולדהאר) שינהל את הקבוצה בצורה מקצועית ונקייה, ולא טביב ודומיהם.

התרחיש היחיד שאפשרי לשיטתך הוא שאותו בעלים מיועד (שלא ברור איך תגיע אליו אם המועדון לא יעבוד בזה) יבקש לרכוש מהם את המועדון "בטוב". אתה יודע מה יקרה אז? הם ינסו לסחוט ממנו עוד שקל ועוד שקל (וכל ההבטחות על 5 מיליון או 10 מיליון יתעופפו באוויר), יסתירו ממנו מידע, יהיו מחלוקות וריבים בין בעלי המניות השונים וכו', עד שלבסוף לרוכש המיועד יימאס מהמו"מ המתיש והוא יברח. לאנשים רציניים אין כוח להתעסק עם ליצנים כאלה, בטח לא כשהם מגיעים מעמדת כוח. היינו כבר בסרט הזה.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

א. אני לא מקבל את הנחת היסוד שלך. למיטב הבנתי ברגע שיגיע מישהו שיתן להם 10 מליון הם בחוץ. רק שבשנתיים - שלוש האחרונות אין אף אחד כזה.

ב. כפי שהוסבר לי ונאמר לי יש מספר חברות תיוווך בין לאומיות שאמורות לקבל אחוזים ממכירת הקבוצה במידה ויביאו רוכש. יש אנשי ציבור כמו חברי כנסת וכו' שמעורבים ומנסים להניע מהלכים. זה לא בטוח יקרה עכשיו או בשנה הבאה אבל אנחנו חייבים להישאר על הגלגל כי במוקדם או מאוחר זה יקרה.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

פישונט כתב:גוטליב, קונטה וגונזלס לא התאמנו אתמול ובספק לשבת. זריהן מועמד לפתוח, רומראטו ימשיך בהרכב.
אוי ואבוי לנו...
מאמין שבמקרה כזה קלטינס ירד לעמדת הבלם

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

האדס כתב:מעניין למה הם לא הגיעו לדרבי, אולי הם ידעו משהו שהולך לקרות?
ואם הם היו זה היה משנה משהו?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

dino
קיבל.ה  2442 לייקים

פישונט כתב: 13 אוקטובר 2022, 07:09 גוטליב, קונטה וגונזלס לא התאמנו אתמול ובספק לשבת. זריהן מועמד לפתוח, רומראטו ימשיך בהרכב.
מה נסגר עם פאבלו?
מתפצע כמו אחרוני השלומי אזולאיים/בן ביטונים
עוד אין לבנאדם 30
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

לא היו אמורים כבר לצאת כרטיסים? בכל זאת, משחק בשבת ב17:30
jonati
קיבל.ה  337 לייקים

dino כתב: 13 אוקטובר 2022, 08:12 לא היו אמורים כבר לצאת כרטיסים? בכל זאת, משחק בשבת ב17:30
נגיד שעוד איכשהו אני מצליח להבין שיש לכם תירוצים למה אתם מוכנים לתת כסף לניסנובים שהורסים את המועדון שאנחנו אוהבים כל כך.
אבל למה אתם רוצים לתת כסף ללאן? כרטיסים לא יגמרו לזוועה הזאת. תגיעו ותעמדו בקופות. תשלמו פחות ולא תתנו יד לגזל של לאן.
סיכוי יותר טוב אפילו שתפגשו משהו שאתם מכירים שקנה שלושה או ארבעה מנויים ועכשיו אין לו עם מי ללכת והוא יביא לכם בחינם.
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

jonati כתב: 13 אוקטובר 2022, 08:18
dino כתב: 13 אוקטובר 2022, 08:12 לא היו אמורים כבר לצאת כרטיסים? בכל זאת, משחק בשבת ב17:30
נגיד שעוד איכשהו אני מצליח להבין שיש לכם תירוצים למה אתם מוכנים לתת כסף לניסנובים שהורסים את המועדון שאנחנו אוהבים כל כך.
אבל למה אתם רוצים לתת כסף ללאן? כרטיסים לא יגמרו לזוועה הזאת. תגיעו ותעמדו בקופות. תשלמו פחות ולא תתנו יד לגזל של לאן.
סיכוי יותר טוב אפילו שתפגשו משהו שאתם מכירים שקנה שלושה או ארבעה מנויים ועכשיו אין לו עם מי ללכת והוא יביא לכם בחינם.
אשכרה לקנות כרטיס לחרא הזה מממן כל כך הרבה גופים עלובים רקובים ולא ראויים.......מדהים
חופש לפורום שדים מPELEGES

חופש לפורום שדים מPELEGES
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

El dudernio כתב: 13 אוקטובר 2022, 07:01
נגיד ואני מסכים עם הכל... איך הליכתם מבלי שיגיע תואם גולדהאר יגרוםמלמצב להשתנות? או שאולי צריך שוב בעלים שמשחק בנדמה לי ובונה על תקציב שיגיע מהשתתפות באירופה ואז במקרה של כישלון יפתח שוב גרעון שיבלע את הקבוצה?

בכל מקום קבוצה שלא מצליחה מפסיקה להיות רלוונטית לדןר הצעיר, אם אתה רוצה להגיד לי שאנחנו כמו כולם וחייבים יותר כסף זה אחלה אבל אתה לא מציע יותר כסף אלא בדיוק ההפך כרגע. וכן השנה למרות שאנחנו בשנת ה100 הכל הולך דפוק... שנה שעברה הלך יותר טוב. אבל כשאתה עם שכר שחקנים דומה לזה של הפועל חדרה ושנות אור משלושת המובילות אתה על הגלגל כמו כולם... זאת המציאות המחרידה שבה הקבוצה נמצאת ואתה לא אומר איך היא תשתנה אלא רק פורק תסכולים על מי שלא מסוגל לשנות אותה, ועוד מונע ממך להתנהל בצורה מקצועית כמו שאר הקבוצות בגלל "כבוד".

או גולדהאר או בעלים שמשחק בנדמה לי...?
שמע אתה לא מחובר. לשים את האנשים האלה בראש של אירגון זה יותר מטורף מלתת לי לנהל את מייקרוסופט עכשיו.
אין-להם-מושג-מה-הם-עושים.
אין לי כוח להתחיל לפרט את רשימת הנזקים האדירה שהם מסבים לנו, וכמה קשה יהיה למצוא מישהו שיצליח לבנות קבוצות כל כך חלשות שכל ינואר מחדש מגלים שצריך לזעזע את כל המערכת,לייצר אווירה כל כך מחורבנת ולהרוס את המותג בצורה כל כך מוצלחת, בכל שדה אפשרי.
תן לי מישהו שלא שם שקל אבל לא עושה נזקים של מליונים וגומר לנו את העונה עוד לפני שהתחילה, זה עדיף.אני לא מבין מה אני צריך להסביר פה בכלל. אלה המנהלים הכי גרועים בכדורגל הישראלי,אתה שם אותם באשדוד הם תוך 5 שנים נעלמים מהמפה.בוודאות.
אתה אומר שיש לנו תקציב כמו של חדרה. קבוצה עם כמה מאות מנויים במקרה הטוב. איך זה יכול להיות? לאן הכסף מתאדה? על טעויות הזויות .
אם אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר ובאמת חושב שזה או גולדהאר או ניסנוב אז מה אני אגיד לך, נסכים לא להסכים.
רדיוס לבית"ר!
Belos
קיבל.ה  67 לייקים

El dudernio כתב: 12 אוקטובר 2022, 23:25 ואם נחזור לעיקר

יום שבת ב 17:30 עש משחק כדורגל.
נכון ליום ד ב 23:30 66 שעות לפני שריקת הפתיחה טרם החלו במכירת כרטיסים.

ומדובר עם משחק בשעת צהרים במהלך חופשת סוכות.
50 שעות למשחק, ועדיין אין כרטיסים.
במקום לתת מספיק זמן מראש, עם שיווק טוב ומבצעים למנויים כדי שכל אחד יביא חבר, אחיין, בן דוד או שכן, כרגיל הניסנוב מוכיחים בכל שבוע מחדש שהם לא ראויים להיות בעלים של המועדון הזה.
בשביל שיווק נכון, למותג שהוא כבר ענק מטבעו, לא צריך בעלים עשיר.
היו נותנים לי לנהל את זה, ובשבת היו מגיעים 20,000.
הם פשוט אפסים.
כוח עליון
קיבל.ה  171 לייקים

פישונט כתב: 13 אוקטובר 2022, 07:09 גוטליב, קונטה וגונזלס לא התאמנו אתמול ובספק לשבת. זריהן מועמד לפתוח, רומראטו ימשיך בהרכב.
זה מדהים,
בטח כשההגנה של הנוער השנה היא על הפנים (שלושת רבעי ליגה ספגו פחות ממנה) .
מהמר שישימו את רומארטו בלם
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
L.S
קיבל.ה  1039 לייקים

Belos כתב: 13 אוקטובר 2022, 14:13

במקום לתת מספיק זמן מראש, עם שיווק טוב ומבצעים למנויים כדי שכל אחד יביא חבר, אחיין, בן דוד או שכן, כרגיל הניסנוב מוכיחים בכל שבוע מחדש שהם לא ראויים להיות בעלים של המועדון הזה.
הם פשוט אפסים.
אבל הם משקיעים 1.5 מיליון ש"ח לשיווק ויחץ... :smoke:
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

גורפינקל לא מדבר כמו כדורגלן ממוצע.
jonati
קיבל.ה  337 לייקים

הם פשוט אפסים.
ושוב אני אשאל מה הלחץ הגדול על מתי תפתח המכירה? זה לא כאילו שהכרטיסים ייגמרו, אני לא מאמין אפילו שיהיה תור בקופות, מה יש לפתוח את המכירה יומיים לפני, למשחק שכבר 8500 הנרקומנים הקשים קנו כבר כרטיס. ולמשחק הזה צפויים להגיע בערך 6000 איש מאוהדי הפועל.
תקנו בקופות.
בינתיים כבר פתחו את המכירה וכמובן שבניגוד לתקנון אין כרטיסי נוער חייל והמחיר האחיד גבוה מהמחיר האחיד המותר בתקנון.
Belos
קיבל.ה  67 לייקים

jonati כתב: 13 אוקטובר 2022, 16:11

הם פשוט אפסים.
ושוב אני אשאל מה הלחץ הגדול על מתי תפתח המכירה? זה לא כאילו שהכרטיסים ייגמרו, אני לא מאמין אפילו שיהיה תור בקופות, מה יש לפתוח את המכירה יומיים לפני, למשחק שכבר 8500 הנרקומנים הקשים קנו כבר כרטיס. ולמשחק הזה צפויים להגיע בערך 6000 איש מאוהדי הפועל.
תקנו בקופות.
בינתיים כבר פתחו את המכירה וכמובן שבניגוד לתקנון אין כרטיסי נוער חייל והמחיר האחיד גבוה מהמחיר האחיד המותר בתקנון.
קודם כל, כתבתי עוד הרבה דברים שצריכים להיעשות ולא נעשים, מעבר לפתיחת המכירה מספיק זמן מראש.
הדגש פה הוא להוסיף מבצע למנויים ושיווק של זה, וגם בשביל זה צריך זמן. אין סיבה לא לתת לפרסום כזה לרוץ במשך שבוע ויותר.
להוציא מחירי כרטיסים 48 שעות לפני משחק, בלי שום מבצע, זה לא רציני וזה לא מראה על רצון שיגיע קהל.
לא כולם אוהדים ״מחוברים״ כמונו. המטרה היא להגיע גם למעגל השני והשלישי.
בסוף הכל קשור אחד בשני.
אין פעולה אחת שמתבצעת כיום במועדון שהיא נכונה.
סמל אישי של משתמש
Nivik
קיבל.ה  243 לייקים

לכל המודאגים התחילו למכור כרטיסים.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
DarkCowMoo
קיבל.ה  47 לייקים

dino כתב: 13 אוקטובר 2022, 15:50 גורפינקל לא מדבר כמו כדורגלן ממוצע.
בקטע חיובי?
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

DarkCowMoo כתב: 13 אוקטובר 2022, 17:03
בקטע חיובי?
כן, הוא ברמת הכדורסלן
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

dino כתב: 13 אוקטובר 2022, 17:05
DarkCowMoo כתב: 13 אוקטובר 2022, 17:03
בקטע חיובי?
כן, הוא ברמת הכדורסלן
לגמרי. יצא לי לשמוע לא פעם גם אותו וגם את קלטינס, אחלה בחורים. מהסוג שאתה רוצה שיישחקו בקבוצה שלך.

אזולאי וזריהן, פחות.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

איזה כיף שהוא מדבר יפה אולי ידבר לשחקנים בבני ריינה שירחמו עלינו
jonati
קיבל.ה  337 לייקים

Belos כתב: 13 אוקטובר 2022, 16:16
jonati כתב: 13 אוקטובר 2022, 16:11

הם פשוט אפסים.
תקנו בקופות.
קודם כל, כתבתי עוד הרבה דברים שצריכים להיעשות ולא נעשים, מעבר לפתיחת המכירה מספיק זמן מראש.
הדגש פה הוא להוסיף מבצע למנויים ושיווק של זה, וגם בשביל זה צריך זמן. אין סיבה לא לתת לפרסום כזה לרוץ במשך שבוע ויותר.
להוציא מחירי כרטיסים 48 שעות לפני משחק, בלי שום מבצע, זה לא רציני וזה לא מראה על רצון שיגיע קהל.
לא כולם אוהדים ״מחוברים״ כמונו. המטרה היא להגיע גם למעגל השני והשלישי.
בסוף הכל קשור אחד בשני.
אין פעולה אחת שמתבצעת כיום במועדון שהיא נכונה.
אבל זה בדיוק מה שאני לא מבין, למה אתה עדיין מצפה מהם לעשות משהו אחד נכון?
הם עושים עכשיו הכל בכוונה שמי שקנה מנוי יהיה היחיד שיבוא. מחירים של 100 שקל להפועל ירושלים בלי כרטיסי נוער לשער שבע למעלה וכו'
האמת היא שאני אפילו לא מבין למה אני עדיין מצפה אפילו מהקהל שיעשה דבר אחד נכון ויקנה בקופות ולא מלאן. אין כלום בקבוצה הזו שמתפקד, לא ההנהלה, לא השחקנים ולא הקהל.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  769 לייקים

בניסיון נואש להביא קהל + למכור את הסחורה על החולצת בית הישנה(זאת שהייתה לפני הדרבי) בחנות הרשמית של הפועל עשו מבצע:

קנו חולצת בית ב200 שקל וקבלו כרטיס חינם לריינה בשבת.

מבצע משתלם לכל הדעות יש לומר ולפרגן, חוץ מהקטע שכרטיס למשחק של הפועל לא שווה היום שקל כמעט גם ככה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הכסף ממכירת החולצות הולך לקופה של המועדון? מישהו יודע? נשמע מסריח המבצע הזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1947 לייקים

הכסף שנכנס למועדון, הולך לקופת המועדון?
נשמע מסריח.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אתה יודע כמה אחוז מההכנסות על חולצה הולך להפועל?
אני לא. בעולם זה בערך בין 10%-15%.
אז בוא נניח (ממש באופן תאורטי) שגם במקרה שלנו, ויאללה בוא נאמר 20%.
בן אדם קונה חולצה ב-200 שקל ומקבל כרטיס.
מתוכם 40 שקלים הולכים לקופת המועדון ועוד 160 לחברה שמוכרת את החולצות.
זה אומר שבפועל הפועל ת״א הכניסה 40 שקלים מכרטיס למשחק במקום 70 (שנניח זה כרטיס ממוצע).
אני לא אופתע אם גם לאן גוזרים איכשהו כסף מהמבצע הנחמד הזה מתוך ה-200, אבל נניח שלא.

לכן אני לא רואה שום היגיון כלכלי במבצע הזה.

רוצה לעודד אנשים להגיע? תמכור כרטיסים במבצעים משפחתיים, תוריד דה פקטו את המחיר ל-40 שקל. ותאמין לי שגם הורים יעברו בחנות ויקנו חולצה לילד.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

האדס כתב: 14 אוקטובר 2022, 09:06 אתה יודע כמה אחוז מההכנסות על חולצה הולך להפועל?
אני לא. בעולם זה בערך בין 10%-15%.
אז בוא נניח (ממש באופן תאורטי) שגם במקרה שלנו, ויאללה בוא נאמר 20%.
בן אדם קונה חולצה ב-200 שקל ומקבל כרטיס.
מתוכם 40 שקלים הולכים לקופת המועדון ועוד 160 לחברה שמוכרת את החולצות.
זה אומר שבפועל הפועל ת״א הכניסה 40 שקלים מכרטיס למשחק במקום 70 (שנניח זה כרטיס ממוצע).
אני לא אופתע אם גם לאן גוזרים איכשהו כסף מהמבצע הנחמד הזה מתוך ה-200, אבל נניח שלא.

לכן אני לא רואה שום היגיון כלכלי במבצע הזה.

רוצה לעודד אנשים להגיע? תמכור כרטיסים במבצעים משפחתיים, תוריד דה פקטו את המחיר ל-40 שקל. ותאמין לי שגם הורים יעברו בחנות ויקנו חולצה לילד.

מדויק
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

האופציות לצד למקין:
קלטינס, רומראטו, מי מהנוער בלופ?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

הבעיה היא שהוא לא מדבר אל הכדורגלן הממוצע בגובה העיניים.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

dino כתב: 14 אוקטובר 2022, 10:08 האופציות לצד למקין:
קלטינס, רומראטו, מי מהנוער בלופ?
הכל טוב גוטליב וגם אופיר סער(היה בחופשה?) חזר:

הבלם סובל מכאבים במפשעה ולא התאמן, אבל צפוי להיכלל ב-11 של הפועל תל אביב הלחוצה (שבת, 17:30, ספורט4). זריהן ינסה להוריד לחץ מאוז'בולט

ספורט1/walla
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

SickleCell כתב: 14 אוקטובר 2022, 10:10
הבעיה היא שהוא לא מדבר אל הכדורגלן הממוצע בגובה העיניים.
בסדר, כשהוא יהיה גדול הוא יהיה מאמן טוב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 13 אוקטובר 2022, 20:04 בניסיון נואש להביא קהל + למכור את הסחורה על החולצת בית הישנה(זאת שהייתה לפני הדרבי) בחנות הרשמית של הפועל עשו מבצע:

מבצע משתלם לכל הדעות יש לומר ולפרגן, חוץ מהקטע שכרטיס למשחק של הפועל לא שווה היום שקל כמעט גם ככה
זה כדי להביא את הקהל שלא בא או כדי להביא את הקונים שלא קונים?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

7even כתב:
אייבר דה-בונלס כתב: 13 אוקטובר 2022, 20:04 בניסיון נואש להביא קהל + למכור את הסחורה על החולצת בית הישנה(זאת שהייתה לפני הדרבי) בחנות הרשמית של הפועל עשו מבצע:

זה כדי להביא את הקהל שלא בא או כדי להביא את הקונים שלא קונים?
זה לכאורה כדי לקבל כסף לכיס ישירות מספורט ישיר שלא עובר בצינורות המועדון.
הרווחים מחולצות מאוד נמוכים לכן אין היגיון כלכלי אחר מאחורי המהלך.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
555
קיבל.ה  623 לייקים

מחר אחרי המשחק מגיעים לחנייה מאחורי שער 5.
שליחת תגובה