הרכב לשנה הקרובה
-
- קיבל.ה 59 לייקים
שוער והגנה בגדול אחלה (ליידנר הוא שחקן עם איכויות טכניות גבוהות, אבל בינתיים הוא נקודת התורפה שלנו, ואני מקווה מאוד שגרופר יחתום).
קישור אחורי בסדר גמור עם אליאס ואינבינדר, בטח כשהפומייסטר שחקן מחליף.
חלוץ הוא שדרוג מעונה שעברה והוא יחסית טוב לליגה.
הבעיה הגדולה היא התאום בין שלושת הקשרים ההתקפים. נראה שכולם שחקנים שרוצים את הכדור לרגל וכבדים. ורד דורך על אזולאי, רוסה דורך על ורד וככה שחקנים טכניים, באמת ברמה אחרת ממה שהיה כאן הולכים לאיבוד.
גם דוידה הוא שחקן שרוצה כדור לרגל, אבל הוא לפחות מהיר. הוא חייב להיות בהרכב הראשון על חשבון אחד מהשלישייה הכבדה והטכנית. ואפילו הייתי חושב על ליידנר כקשר, אם גרופר מגן.
אנחנו מסורבלים מדי ובסכנה להפוך לביתר של עונה שעברה, שלא ממצה את הפוטנציאל הטכני שיש לה.
קישור אחורי בסדר גמור עם אליאס ואינבינדר, בטח כשהפומייסטר שחקן מחליף.
חלוץ הוא שדרוג מעונה שעברה והוא יחסית טוב לליגה.
הבעיה הגדולה היא התאום בין שלושת הקשרים ההתקפים. נראה שכולם שחקנים שרוצים את הכדור לרגל וכבדים. ורד דורך על אזולאי, רוסה דורך על ורד וככה שחקנים טכניים, באמת ברמה אחרת ממה שהיה כאן הולכים לאיבוד.
גם דוידה הוא שחקן שרוצה כדור לרגל, אבל הוא לפחות מהיר. הוא חייב להיות בהרכב הראשון על חשבון אחד מהשלישייה הכבדה והטכנית. ואפילו הייתי חושב על ליידנר כקשר, אם גרופר מגן.
אנחנו מסורבלים מדי ובסכנה להפוך לביתר של עונה שעברה, שלא ממצה את הפוטנציאל הטכני שיש לה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
רוסה באנקר בשמאל. הקשר הקדמי מבין השלושה שבאמצע צריך להיות אזולאי/ורד.
הבעיה היא באגף ימין כי ורד לא מסוגל לשחק שם ביכולות הפיזיות שלו כיום ודוידה לא שחקן טוב. רז טוויזר משחק באגף שמאל אז הוא לא רלוונטי ויואב תומר לא נראה לי אופציה ראויה.
הבעיה היא באגף ימין כי ורד לא מסוגל לשחק שם ביכולות הפיזיות שלו כיום ודוידה לא שחקן טוב. רז טוויזר משחק באגף שמאל אז הוא לא רלוונטי ויואב תומר לא נראה לי אופציה ראויה.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אנחנו בבעיה בכל מה שקשור לשלישיית רוסה-ורד-דוידה.
זה כמובן הרבה פחות גרוע (על הנייר) מכל מיני שלישיות זבל קודמות כמו עאבד-זיקרי-עגייב אבל זה עדיין לא כזה להיט.
נקווה ששלומי אזולאי ייתן את שלו (נגד ביטר הוא אפילו הגיע למצב תוך הרחבה) ושאולי אליאס יתחיל קצת קצת יותר התקפית ואולי אולי שאפילו אלטמן יישאר בסוף.
את רוסה, ורד ודוידה אני לא רואה כובשים יותר מ-10-12 ביחד.
זה כמובן הרבה פחות גרוע (על הנייר) מכל מיני שלישיות זבל קודמות כמו עאבד-זיקרי-עגייב אבל זה עדיין לא כזה להיט.
נקווה ששלומי אזולאי ייתן את שלו (נגד ביטר הוא אפילו הגיע למצב תוך הרחבה) ושאולי אליאס יתחיל קצת קצת יותר התקפית ואולי אולי שאפילו אלטמן יישאר בסוף.
את רוסה, ורד ודוידה אני לא רואה כובשים יותר מ-10-12 ביחד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
טוויזר משחק באגף ימין.
בכל אופן ורד צריך לעלות מהספסל. דוידה בימין, אזולאי באמצע ורוסה בשמאל.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 773 לייקים
אנשים שמפנטזים פה על גרופר מדברים מתוך עדכון שהיה בימים האחרונים על מצבו או סתם תקווה בלב?
בכל מקרה במידה ואכן הוא ישאר אני חושב שהוא יהיה ה"רכש" הקריטי ביותר שלנו העונה וכמו שאנשים אמרו אני מאוד מאמין בפוטנציאל שילוב שלו ושל ליידנר בהרכב ביחד כצמד קשר-מגן מתחלף דינמי במהלך המשחק
בכל מקרה במידה ואכן הוא ישאר אני חושב שהוא יהיה ה"רכש" הקריטי ביותר שלנו העונה וכמו שאנשים אמרו אני מאוד מאמין בפוטנציאל שילוב שלו ושל ליידנר בהרכב ביחד כצמד קשר-מגן מתחלף דינמי במהלך המשחק
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- 7even
- קיבל.ה 2673 לייקים
אתה יוצא מנקודת הנבחה שגרופר חתם ולא ברור למה.
לדעתי יותר מדי מסקנות אחרי משחק אחד. לאט לאט.
יחד, רק יחד! 

- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
מה יש לפנטז על גרופר , לא מדובר בעילוי .אייבר דה-בונלס כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 13:34 אנשים שמפנטזים פה על גרופר מדברים מתוך עדכון שהיה בימים האחרונים על מצבו או סתם תקווה בלב?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
ההרכב בסדר גמור, מספיק טוב לפלייאוף עליון ואף יותר. לדעתי שוב נקום וניפול על טיבו של החלוץ ועל קלינגר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כן, שמאלי.
ובמשחקים שראיתי בעכו הוא שיחק באגף ימין.
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אייבר דה-בונלס כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 13:34 אנשים שמפנטזים פה על גרופר מדברים מתוך עדכון שהיה בימים האחרונים על מצבו או סתם תקווה בלב?
כתבתי שאני מקווה שהוא יחתום.אתה יוצא מנקודת הנבחה שגרופר חתם ולא ברור למה.
לא יודע כלום מעבר, תקווה.
אני חושב שהמסקנות האלו כוללות את משחקי האימון, והן בסך הכול מצביעות על כבדות בחלק הקדמי, שהיה אפשר לראות אותה בכמה דקות.
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
ההרכב שהייתי רוצה לראות
————-שטקוס———
גרופר גוטליב טראורה אזוגי
———איינבינדר אליאס ——
————אזולאי———-
רוסה ——- אלטמן ——- דוידה
————-שטקוס———
גרופר גוטליב טראורה אזוגי
———איינבינדר אליאס ——
————אזולאי———-
רוסה ——- אלטמן ——- דוידה
-
- קיבל.ה 337 לייקים
ההרכב שהייתי רוצה לראות
————-שטקוס———
גרופר גוטליב טראורה בן ביטון
———איינבינדר אליאס ——
————אזולאי———-
רוסה ——- לוסיו——- דוידה
כשליידנר וורד נכנסים בסביבות דקה 60 לשני האגפים (כקשרים) אם היה אפשר הייתי מביא את מלמד עדיין במקום לוסיו, אבל אני לא רואה את זה קורה
————-שטקוס———
גרופר גוטליב טראורה בן ביטון
———איינבינדר אליאס ——
————אזולאי———-
רוסה ——- לוסיו——- דוידה
כשליידנר וורד נכנסים בסביבות דקה 60 לשני האגפים (כקשרים) אם היה אפשר הייתי מביא את מלמד עדיין במקום לוסיו, אבל אני לא רואה את זה קורה
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אני לא משוכנע שורד ואזולאי לא יכולים לשחק יחד
ורד לא יכול לשחק בצד ימין, זה ברור ולא מובן לי מה קלינגר עושה שהוא תוקע בעמדה שבה כל היתרונות שלו הולכים לפח
אבל בהחלט הייתי מנסה אותן בשמאל ואת רוסה בימין. בשמאל ורד יוכל להיכנס לאמצע וגם לפתוח ללידנר את הקו, מה גם שרוסה נראה שחקן די ןרסטילי שיכול לשחקן גם בקו ימין
ורד לא יכול לשחק בצד ימין, זה ברור ולא מובן לי מה קלינגר עושה שהוא תוקע בעמדה שבה כל היתרונות שלו הולכים לפח
אבל בהחלט הייתי מנסה אותן בשמאל ואת רוסה בימין. בשמאל ורד יוכל להיכנס לאמצע וגם לפתוח ללידנר את הקו, מה גם שרוסה נראה שחקן די ןרסטילי שיכול לשחקן גם בקו ימין
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
מכיוון שיש להו הרבה קשרים התקפיים, אחד הדברים שאני מצפה שיהיו השנה זה החלפת מקומות תוך כדי משחק. יש איזו החלטה שלכאורה מקובלת על ידי כולם שקשר התקפי צריך לשחק עם הרגל ההפוכה וככה משחקים 90 דקות.
צריך פעמיים שלוש במשחק להחליף מיקומים, לאתגר את המגנים וההגנות, לשחק ברגל החזקה נותן הרבה יותר מהירות להתקפות מתפרצות.
רק לא להיות מקובע!!!!
צריך פעמיים שלוש במשחק להחליף מיקומים, לאתגר את המגנים וההגנות, לשחק ברגל החזקה נותן הרבה יותר מהירות להתקפות מתפרצות.
רק לא להיות מקובע!!!!
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
נגד בית"ר פארליי רוסה כל הזמן ניסה לזוז לאמצע ואפילו לאגף השני, אבל הוא היחיד.הלך המומנטום כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 11:49 מכיוון שיש להו הרבה קשרים התקפיים, אחד הדברים שאני מצפה שיהיו השנה זה החלפת מקומות תוך כדי משחק. יש איזו החלטה שלכאורה מקובלת על ידי כולם שקשר התקפי צריך לשחק עם הרגל ההפוכה וככה משחקים 90 דקות.
רק לא להיות מקובע!!!!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
עם הסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר טובהאדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
תודה על הגול בדרבי.
בהצלחה בשבדיה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
בהצלחה בשבדיה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
שיהיה לו בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לדעתי צריך לעבור ל 4:4:2.
‐-------------שטקוס‐-------------
גרופר-----קולו------גוטליב-----ביטון
-------איבינדר------אזולאי---------
ורד--------------------------אליאס
-------רוסה-----------לוסיו--------
כשניתן לעבור לסירוגין לשיטת היהלום
-------------איבינדר--------------
-----אזולאי------------אליאס------
---------------ורד----------------
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אליאס באגף????El dudernio כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 16:19 לדעתי צריך לעבור ל 4:4:2.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא אגף / קיצוני.
קשר ימין.
Sent from my SM-N981B using Tapatalk
קשר ימין.
Sent from my SM-N981B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 492 לייקים
מאמין שישימו בצד בשביל ינואר, ולמצער, בשביל חובות.Ron.T כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59עם הסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר טובהאדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
כי מה שחסר לנו זה עוד שחקן כבד שלא מסוגל לעבור עציץ ותוקע את המשחק.האדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
עם ה-300 אלף יורו האלו הייתי מביא חלוץ/שחקן אגף אתלטי ומהיר.
אבל כמו שאני מכיר את הניסנוב הסכום הזה כבר נכנס כחלק מהתקציב הנוכחי או שירדו להם 300 אלף יורו מה-500 אלף דולר שהם התכוונו להשקיע מהכיס העונה. חיזוק נוסף לא יגיע.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מסכים.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 17:57כי מה שחסר לנו זה עוד שחקן כבד שלא מסוגל לעבור עציץ ותוקע את המשחק.האדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
דרך אגב אם לא יביאו כזה הייתי שוקל כבר לשחק עם שלושה בלמים ולתת לביטון וליידנר לשחק בצדדים, כרגע פשוט אין שם כלום.
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הפועל ירושלים דרשה בזמנו סכום דומה על אגאדה, הייתי מנסה להביא אותו.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 17:57כי מה שחסר לנו זה עוד שחקן כבד שלא מסוגל לעבור עציץ ותוקע את המשחק.האדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
אבל כמו שאני מכיר את הניסנוב הסכום הזה כבר נכנס כחלק מהתקציב הנוכחי או שירדו להם 300 אלף יורו מה-500 אלף דולר שהם התכוונו להשקיע מהכיס העונה. חיזוק נוסף לא יגיע.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא חייבים יותר טוב, במקרה של אלטמן פשוט אפשר להביא שחקן טוב.Ron.T כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59עם הסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר טובהאדום הצורר כתב: ↑10 אוגוסט 2021, 15:59 מקווה מאוד שאם אכן בואטנג עבר תמורת 300 אלף יורו, הם יחתימו את אלטמן.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מדהים אותי הזלזול באלטמן פה. בשנה כזו שיש לך הרכב עם שחקני התקפה טובים ונראה כאילו יש גם עומק בחלק הזה שחקן כמו אלטמן יכול לעשות. הרבה יותר ממה שעשה בשנים האחרונות. לשחק מאחורי החלוץ, להשתמש בפיזיות שלו, ביכולות הבעיטה לשער. בעיניי אלטמן זה בדיוק השחקן שהפועל צריכים עכשיו בשביל להשלים את הסגל
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
מגן שמאליredrony כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 10:58 מדהים אותי הזלזול באלטמן פה. בשנה כזו שיש לך הרכב עם שחקני התקפה טובים ונראה כאילו יש גם עומק בחלק הזה שחקן כמו אלטמן יכול לעשות. הרבה יותר ממה שעשה בשנים האחרונות. לשחק מאחורי החלוץ, להשתמש בפיזיות שלו, ביכולות הבעיטה לשער. בעיניי אלטמן זה בדיוק השחקן שהפועל צריכים עכשיו בשביל להשלים את הסגל
-
- קיבל.ה 2445 לייקים
יכול להיות שקלינגר יסיט את אזולאי הקשר להיות ליד איינבינדר
אלטמן יהיה מקדימה, במקום אזולאי
אלטמן יהיה מקדימה, במקום אזולאי
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הרכב שכולו שחקנים פציעים
בהצלחה לנו
בהצלחה לנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני לא יודע מה יש בתור גיבוי, אבל ליידנר בעיניי אחלה מגן. צריך קצת לשייף אותו, אבל התקפית הוא מצוין, הגנתית יבוא עם הזמן.Sin Queso כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 11:01מגן שמאליredrony כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 10:58 מדהים אותי הזלזול באלטמן פה. בשנה כזו שיש לך הרכב עם שחקני התקפה טובים ונראה כאילו יש גם עומק בחלק הזה שחקן כמו אלטמן יכול לעשות. הרבה יותר ממה שעשה בשנים האחרונות. לשחק מאחורי החלוץ, להשתמש בפיזיות שלו, ביכולות הבעיטה לשער. בעיניי אלטמן זה בדיוק השחקן שהפועל צריכים עכשיו בשביל להשלים את הסגל
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
גרופר לא היה טוב יותר מליידנר מבחינה הגנתית בתחילת דרכו בהרכב, התקפית אין מה לדבר בכלל, זה יהיה בגדר פשע לייבש שחקן עם פוטנציאל עוד עונה ולגרום לו בכך לרצות לעזוב, הוא צריך או הרכב או להיות מושאל ולשחק אבל מלשבת בספסל בטוח לא יצא ממנו כלום. כל עוד הפועל יכולה להכיל את שכר הלימוד שלו, מגיעה לו בהחלט הזדמנות
רדיוס לבית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רק צריך לקחת בחשבון ששכר הלימוד עלול להיות בלתי נסבל מקצועיתHapolo כתב:גרופר לא היה טוב יותר מליידנר מבחינה הגנתית בתחילת דרכו בהרכב, התקפית אין מה לדבר בכלל, זה יהיה בגדר פשע לייבש שחקן עם פוטנציאל עוד עונה ולגרום לו בכך לרצות לעזוב, הוא צריך או הרכב או להיות מושאל ולשחק אבל מלשבת בספסל בטוח לא יצא ממנו כלום. כל עוד הפועל יכולה להכיל את שכר הלימוד שלו, מגיעה לו בהחלט הזדמנות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לדעתי, המשחק עם נתניה יתן אינדיקציה טובה מה טיבו של הסגל\הרכב שהתגבש השנה בהפועל.
מהקטעים המעטים שראיתי עד עכשיו, זה לא היה משהו.
מהתוצאות שהשגנו, בעיית הבקעה שמלווה אותנו כבר מספר שנים טרם נפתרה. לא יכול להיות שבקושי מבקיעים ובקושי מאימים על השער.
מהקטעים המעטים שראיתי עד עכשיו, זה לא היה משהו.
מהתוצאות שהשגנו, בעיית הבקעה שמלווה אותנו כבר מספר שנים טרם נפתרה. לא יכול להיות שבקושי מבקיעים ובקושי מאימים על השער.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 858 לייקים
בעיה של מאמן, התקווה היא שהכשרון של השחקנים (על הנייר) ישפר את זה. קלינגר פשוט לא יודע להתקיף נכון
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
בוא תסביר לי איך אלטמן הוא בדיוק השחקן שצריך בקבוצה שמשוועת לשחקן מהיר ואתלטי.redrony כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 10:58 מדהים אותי הזלזול באלטמן פה. בשנה כזו שיש לך הרכב עם שחקני התקפה טובים ונראה כאילו יש גם עומק בחלק הזה שחקן כמו אלטמן יכול לעשות. הרבה יותר ממה שעשה בשנים האחרונות. לשחק מאחורי החלוץ, להשתמש בפיזיות שלו, ביכולות הבעיטה לשער. בעיניי אלטמן זה בדיוק השחקן שהפועל צריכים עכשיו בשביל להשלים את הסגל