גיל בני
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מטריד שהוא נמוך... כמה אגרסיבי יכול כבר להיות שחקן בגובה 180?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 237 לייקים
שיהיה המון בהצלחה! בניגוד לדעת הרווחת של חברי הפורום אני חושב שהוא החתמה טובה.
זכור לטובה בסגל הזהב של העתודה, אחרי ים ואבדיה בלט יותר מאחרים שהם שמות יותר גדולים ממנו.
זכור לטובה בסגל הזהב של העתודה, אחרי ים ואבדיה בלט יותר מאחרים שהם שמות יותר גדולים ממנו.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
שכמה אגרסיבי שלא תהיה, זה לא ממש יעזור עם השחקן שמולך גבוה ממך בראש
אבל זה באמת סתם תהיה שלי, פשוט ממש לא מכיר אותו ולא יודע עליו הרבה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 237 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
היה שחקן הגנה מצויין. שום דמיון לבלאט.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
אני מסכים איתך שהוא החתמה טובההסבתא של הפועל כתב: ↑13 יולי 2021, 15:54 שיהיה המון בהצלחה! בניגוד לדעת הרווחת של חברי הפורום אני חושב שהוא החתמה טובה.

-
- קיבל.ה 164 לייקים
באליפות הראשונה בגרמניה זה היה בלי ים, היה גיל בני, זוסמן, דני, מיקל בריסקר, רז אדם, מירון רוינה, צאצשוילי, מיכאל מושקוביץ, יאיר קרביץ, פליישר, אביבי, עידו שבת.BigBaller כתב: ↑13 יולי 2021, 17:21אני מסכים איתך שהוא החתמה טובההסבתא של הפועל כתב: ↑13 יולי 2021, 15:54 שיהיה המון בהצלחה! בניגוד לדעת הרווחת של חברי הפורום אני חושב שהוא החתמה טובה.
זכור לטובה בסגל הזהב של העתודה, אחרי ים ואבדיה בלט יותר מאחרים שהם שמות יותר גדולים ממנו.אבל אני חושב שהוא היה בעתודה עם זוסמן ואבדיה שנה לפני(בלי ים).
למעשה שנה אחרי זה דני, אביבי, קרביץ ואדם זכו פעם נוספת ברציפות.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
סוג של יחזקאל סקוורר מבחינת יכולות. רכז נמוך, שומר טוב, קליעה לא רעה, אבל לא ממש רכז מנהל משחק.
בגלבוע הוא היה יחסית אפקטיבי כי היו להם שני זרים ואת יפתח זיו בקו האחורי ככה שכל תפקידו הסתכם בלעלות מהספסל, ללחוץ את הרכז של היריבה ולקלוע שלשות פנויות פה ושם. בהפועל המצב שונה קצת ואנחנו כן נצטרך עוד גארד שמסוגל לתת איכות מהספסל כשבראון לא על המגרש. זאת על פניו אחת מנקודות התורפה המרכזיות בסגל המסתמן.
שיהיה בהצלחה.
בגלבוע הוא היה יחסית אפקטיבי כי היו להם שני זרים ואת יפתח זיו בקו האחורי ככה שכל תפקידו הסתכם בלעלות מהספסל, ללחוץ את הרכז של היריבה ולקלוע שלשות פנויות פה ושם. בהפועל המצב שונה קצת ואנחנו כן נצטרך עוד גארד שמסוגל לתת איכות מהספסל כשבראון לא על המגרש. זאת על פניו אחת מנקודות התורפה המרכזיות בסגל המסתמן.
שיהיה בהצלחה.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
איפה בלאט ואיפה חג׳ג׳הסבתא של הפועל כתב: ↑13 יולי 2021, 16:41חג'ג' היה טוב בהגנה? זכור לי שמה שהיה טוב בו זה יכולת קליעה מרשימה מחצי מרחק ושלוש, סטייל תמיר בלאט.
לוקח היום את חג׳ג׳ בכושרו הנוכחי. איזה אהבה של שחקן
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
רז אדם וגיל בני יצטרכו למלא את החור הזה.הוקיץ' כתב: ↑13 יולי 2021, 23:12 סוג של יחזקאל סקוורר מבחינת יכולות. רכז נמוך, שומר טוב, קליעה לא רעה, אבל לא ממש רכז מנהל משחק.
שיהיה בהצלחה.
מה גם , שבטח נקבל דקות של יאנג ב2.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בדיוק, אחד לאחד יחזקאל סקוורר. על פניו הביאו "רכז מחליף", רק שבפועל הדבר היחיד שרכז בו זה שהוא 1.80. כלומר, בתיאוריה הוא רכז, אבל בפועל בליגת העל אין לו שום יכולת לייצר משהו בפיק-אנד-רול אז כל מה שהוא יכול לעשות בהתקפה זה להעלות את הכדור לחצי ואז לחכות בפינה לשלשה (מה שהוא עשה לא רע בשנתיים בגלבוע, ייאמר לזכותו). רק שאם זה התפקיד שיהיה לו בהפועל אז בשביל זה כבר יש את רז אדם והוא מיותר, היה עדיף להביא שחקן אחר. ואם באמת מישהו חושב שהוא יכול לתפקד בפועל בתור רכז, אז נכונה לו אכזבה מרה.הוקיץ' כתב: ↑13 יולי 2021, 23:12 סוג של יחזקאל סקוורר מבחינת יכולות. רכז נמוך, שומר טוב, קליעה לא רעה, אבל לא ממש רכז מנהל משחק.
שיהיה בהצלחה.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
יש לי שנאה ברמה לא הגיונית לתמיר "פרארי-שחקן אמיתי" בלאטיהלום כתב: ↑13 יולי 2021, 23:41איפה בלאט ואיפה חג׳ג׳הסבתא של הפועל כתב: ↑13 יולי 2021, 16:41חג'ג' היה טוב בהגנה? זכור לי שמה שהיה טוב בו זה יכולת קליעה מרשימה מחצי מרחק ושלוש, סטייל תמיר בלאט.
לוקח היום את חג׳ג׳ בכושרו הנוכחי. איזה אהבה של שחקן
הוא גם לא זורק לדעתי בכלל לחצי מרחק, הבן אדם עם חמש מתוך שש עונות שבהן האחוזים שלו ל-3 (סביב 40%) יותר גבוהים מהאחוזים ל-2 (20-41%)
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 41 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
הרבה יותר טוב מכל מה שציפיתי. מוריד את הכובע.
אתמול 12 נקודות, 100% ל-2 (שסוף סוף נכנסות לו), 40% ל-3, שני אסיסטים (אפשר יותר) והפלוס-מינוס הכי טוב בקבוצה. וזה עוד לפני שמדברים על ההגנה.
מוכן לחתום עליו כרכז שני להרבה שנים קדימה
אתמול 12 נקודות, 100% ל-2 (שסוף סוף נכנסות לו), 40% ל-3, שני אסיסטים (אפשר יותר) והפלוס-מינוס הכי טוב בקבוצה. וזה עוד לפני שמדברים על ההגנה.
מוכן לחתום עליו כרכז שני להרבה שנים קדימה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אמסטף
רק חבל שהוא מפחד לזרוק.
פרנקו חייב לדחוף אותו לזרוק.כי גם שהוא כבר זורק משום מה הוא מהסס ואז מחטיא.
רק חבל שהוא מפחד לזרוק.
פרנקו חייב לדחוף אותו לזרוק.כי גם שהוא כבר זורק משום מה הוא מהסס ואז מחטיא.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לאט לאט הוא גם יזרוק
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הוא זה שהוציא את ווילבקין מאיזון כבר בשנייה הראשונה.
הוא מפתיע מאוד בבגרות ובביטחון שלו, כרכז ראשון במשחק כזה.
יופי ילד
הוא מפתיע מאוד בבגרות ובביטחון שלו, כרכז ראשון במשחק כזה.
יופי ילד
שרון אברהמי עם שיעור לחיים = גיל בני! תענוג אמיתי.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
עשה עליו עבודה מדהימה ואם לא השופטים ששרקו על כל מגע בסוף, גם היה מנצח לנו את המשחק מוקדם יותר עם שני מהלכים בהם ווילביקין נפל ובני קיבל עבירה שלא היתה
-
- קיבל.ה 522 לייקים
תענוג לקרוא את הפוסט של שרון אברהמי על גיל בני
בשבילי הוא מלך

בשבילי הוא מלך

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
מזכיר לי את הסרט ״רודי״, אמנם זה סרט על פוטבול אבל אותו עיקרון.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
Warrior!
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
ההגנה שלו על ווילביקין ברבע השלישי זה מה שניצח את המשחק.
איזה משחק אדיר שלו.
איזה משחק אדיר שלו.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
השחקן האהוב עליי בכל הענפים כרגע.
חתיכת גבר
חתיכת גבר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
פשוט החתמה מעולה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מעולה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
התחלתי לראות באמצע הרבע השני, אחרי שהצלחתי עם שני סיפורים, כמה שירים וקריאת אל אל הפועל את מכבי בום בום בום, להרדים את הפצצת אנרגיה בת ה- 3
הסיומת של המחצית וגיל בני אחד החדירו בי את המוטיבציה להמשיך בצפיה. היה משהו באוויר שהריח כמו משהו שונה.
ההמשך גרם לי להתאהב בילד
הפועל אמיתי. משאיר דם על הפרקט ומביא הגנה שגומרת משחקים.
התאהבתי!
הסיומת של המחצית וגיל בני אחד החדירו בי את המוטיבציה להמשיך בצפיה. היה משהו באוויר שהריח כמו משהו שונה.
ההמשך גרם לי להתאהב בילד
הפועל אמיתי. משאיר דם על הפרקט ומביא הגנה שגומרת משחקים.
התאהבתי!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם אני זוכר, האח שלו משחק בליגה הלאומית בכדורגל. להחתים!!!
גיל שחקן אדיר, לא קולע הרבה, לא רכז שבונים עליו בהתקפה אבל את מה שהוא עושה בהגנה צריך ללמד כל ילד שמתחיל לשחק כדורסל. הוא גיים צ'יינג'ר לחלוטין עם ההגנה שלו.
אחד השינויים הגדולים של העונה היא שפרנקו התחיל לפתוח איתו בחמישייה במקום בר טימור. גם בר עולה רענן מהספסל והכי חשוב, אין דבר כזה שרצים עלינו להפרשים גבוהים על ההתחלה כי הוא פשוט מתלבש על הרכז של היריבה.
לוחם על חלל!!
גיל שחקן אדיר, לא קולע הרבה, לא רכז שבונים עליו בהתקפה אבל את מה שהוא עושה בהגנה צריך ללמד כל ילד שמתחיל לשחק כדורסל. הוא גיים צ'יינג'ר לחלוטין עם ההגנה שלו.
אחד השינויים הגדולים של העונה היא שפרנקו התחיל לפתוח איתו בחמישייה במקום בר טימור. גם בר עולה רענן מהספסל והכי חשוב, אין דבר כזה שרצים עלינו להפרשים גבוהים על ההתחלה כי הוא פשוט מתלבש על הרכז של היריבה.
לוחם על חלל!!
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
יש לו אחלה זריקה.הלך המומנטום כתב:אם אני זוכר, האח שלו משחק בליגה הלאומית בכדורגל. להחתים!!!
לוחם על חלל!!
משום מה במשחקים האחרונים הוא מפחד לזרוק.ועד שהוא כבר זורק,הוא מהסס בזריקה ואז מחטיא.

נראה לי הוא מופיע בסיוטי הלילה של וולבקין
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יש לו עוד הרבה מה לשפר וזה בסדר, בסך הכל מדובר בשחקן צעיר. ולמרות היותו צעיר רמת ההגנה האישית שלו על גארדים היא מאוד גבוהה.
להחתים עכשיו לחמש שנים ולפתח אותו. רק טוב ייצא לנו מזה
להחתים עכשיו לחמש שנים ולפתח אותו. רק טוב ייצא לנו מזה
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
אני מאוהב בו
It's 1991 and I refuse to come wack
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני מאוהב בו.
מקווה שלא החמיר את הפציעה שלו במשחק שהיה גמור מהרבע השני.
מקווה שלא החמיר את הפציעה שלו במשחק שהיה גמור מהרבע השני.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 36 לייקים
לב לב
מקווה שינוח טוב עד שבוע הבא
מקווה שינוח טוב עד שבוע הבא