קלינגר בייש את הפועל?
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
בכל מקום אני שומע וקורא שקלינגר(ואפילו גם טועמה)בייש את הפועל.
אני בתור אוהד הפועל לא הרגשתי מבוייש.
מישהו פה הרגיש שקלינגר פגע בו או בהפועל?
אני בתור אוהד הפועל לא הרגשתי מבוייש.
מישהו פה הרגיש שקלינגר פגע בו או בהפועל?
-
- קיבל.ה 426 לייקים
א. ממש לא
ב. יש איזשהו נרטיב מוזר בתקשורת שההחלטה של פפיר הייתה 100% מדויקת ובגלל זה אתה רואה את ההתייחסות לכל הבעת מחאה כמשהו מביש. אף אחד אפילו לא טורח להסתכל שוב על המהלך
ב. יש איזשהו נרטיב מוזר בתקשורת שההחלטה של פפיר הייתה 100% מדויקת ובגלל זה אתה רואה את ההתייחסות לכל הבעת מחאה כמשהו מביש. אף אחד אפילו לא טורח להסתכל שוב על המהלך
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 338 לייקים
מי אמר אתזה ? עיתונאים סוג ז? אני בטוח שכל אוהד הפועל היה גאה בקלינגר באותו רגע. קלינגר אחלה בן אדם וחבל שסיני הביא אותו שנה שעברה ולא 30 שנה קודם לכן כשהוא עוד היה בכושר.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
כתבתי את זה בדיון אחר, זאת ציפייה לא אנושית לבקש מבן אדם לשמור על הפאסון שלו בזמן שאלפי אנשים מקללים אותו ברמה הכי אישית שיש
זה שהוא על הדשא לא משנה את העובדה שזה עדיין בן אדם, הצפייה ההזויה הזאת שישמש דוגמא היא צביעות ותו לא
מבקשים מהשחקנים והמאמנים להיות דוגמא אבל הקהל יכול לנבל את הפה שלו חופשי ללא מעצורים ואף אחד לא נותן את הדין על זה או מנסה לשנות את העניינים
למרות הכל, יכל להימנע מהסיטואציה אבל אני לגמרי מבין לליבו
זה שהוא על הדשא לא משנה את העובדה שזה עדיין בן אדם, הצפייה ההזויה הזאת שישמש דוגמא היא צביעות ותו לא
מבקשים מהשחקנים והמאמנים להיות דוגמא אבל הקהל יכול לנבל את הפה שלו חופשי ללא מעצורים ואף אחד לא נותן את הדין על זה או מנסה לשנות את העניינים
למרות הכל, יכל להימנע מהסיטואציה אבל אני לגמרי מבין לליבו
long live the zapta
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אף אדם בעולם!
לא היה מבליג על מה שצעקו לו
זו צביעות והתחסדות.
לגבי ההתנהגות אחרי השיוויון אפשר להבין אותו
שדדו לו גביע יקר מאד.כך הוא הרגיש וכך רובנו מרגישים.
לא היה מבליג על מה שצעקו לו
זו צביעות והתחסדות.
לגבי ההתנהגות אחרי השיוויון אפשר להבין אותו
שדדו לו גביע יקר מאד.כך הוא הרגיש וכך רובנו מרגישים.
לפי הטענה שלך כל שחקן מאמן שחוטף מאיתנו (או קהלים אחרים) קללות קשות ביותר הגיוני שיתפרץ כך ואף יותר גרוע?
להגיד שקלינגר בייש אותנו זה מוגזם. אני חושב שכל אוהד שהפועל באמת זורמת בדמו מבין כל התפרצות רגשית בדרבי, בוודאי בדרבי מסוג זה ועוד ברגע שהכל קרה.
יחד עם זאת זה הרגיש קצת חסר מעצורים ומתקפת לוזריות מסויימת. התעצבנת? צעקת? עשית גם איזה תנועה? יאללה שחרר. תתקדם.
אתה הדמות האחראית. ואני לא אהיה יפה נפש ואגיד אחראית לחינוך ילדינו, אלא פשוט אחראי לקבוצתנו ברגע הכי מכריע שלה.
כל האווירה הזו של אנחנו סופר מסכנים, אם ננצח זה נס מהחלל ועל כל פאק קטן נחריב את הכל - קצת מוצתה. והוא ככה כמעט בכל דרבי מאז שהגיע.
סתם בשביל הקטע - היה עוד לפחות 5 דקות לא כולל תוספת לשחק ברגע הזה, ולכולנו היה ברור שזה נגמר והקבוצה לא תחזור לתפקד. אפילו הגיעו למצב לא רע בשניה האחרונה. חבל שזה לא מועדון מספיק חזק להתמודד עם מצבים כאלה.
אפשר להוסיף לאווירה הזו גם את התנהגות אלטמן למשל. כל הכבוד לו על מה שעשה בשביל הפועל אבל וואלה קיבלת גול שיוויון וזהו החלטת ללכת הביתה.
בלטו לטובה למשל בן ביטון ואיינבינדר (שאולי לא ספגו את הרוח הזו שנדבקה בנו בשנים האחרונות) שפשוט שיחקו עד הסוף.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
לא יודע איפה אתם חיים
שום קבוצה שמכבדת את עצמה לא מבליגה על התנהגות כזאת
מאמן כדורגל עומד בראש מערכת וצריך לשמור על פאסון ולשמש דוגמא לסגל כולו. מישהו פה חושב שמאמנים כמו זה של מכבי, ברק בכר, רוני לוי ושות היו מתנהגים ככה?
התנהגות מבזה וגןעל נפש וזה בכלל לא משנה מה צעקו לו ביציע.
אני בכלל לא מדבר על זה שהוא יחמיץ כנראה כמות מכובדת של משחקים בשנה הבאה וזה נזק בפני עצמו
מועדון עם בעלים שמכבדים את עצמם מטיסים אותו על טיל
התנהגות קורצקית קלאסית
שום קבוצה שמכבדת את עצמה לא מבליגה על התנהגות כזאת
מאמן כדורגל עומד בראש מערכת וצריך לשמור על פאסון ולשמש דוגמא לסגל כולו. מישהו פה חושב שמאמנים כמו זה של מכבי, ברק בכר, רוני לוי ושות היו מתנהגים ככה?
התנהגות מבזה וגןעל נפש וזה בכלל לא משנה מה צעקו לו ביציע.
אני בכלל לא מדבר על זה שהוא יחמיץ כנראה כמות מכובדת של משחקים בשנה הבאה וזה נזק בפני עצמו
מועדון עם בעלים שמכבדים את עצמם מטיסים אותו על טיל
התנהגות קורצקית קלאסית
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בושה.
אין מילים.
ידענו רגעים הרבה יותר קשים ומאמנים ושחקנים ספגו קללות יותר קשות ומעולם לא הגיבו כך.
בתור אוהד הקבוצה אני מצפה שיפטרו את שניהם מחר בבוקר.
אין מילים.
ידענו רגעים הרבה יותר קשים ומאמנים ושחקנים ספגו קללות יותר קשות ומעולם לא הגיבו כך.
בתור אוהד הקבוצה אני מצפה שיפטרו את שניהם מחר בבוקר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זו קצת התעלמות מקונטקס.Maor7 כתב:לפי הטענה שלך כל שחקן מאמן שחוטף מאיתנו (או קהלים אחרים) קללות קשות ביותר הגיוני שיתפרץ כך ואף יותר גרוע?
להגיד שקלינגר בייש אותנו זה מוגזם. אני חושב שכל אוהד שהפועל באמת זורמת בדמו מבין כל התפרצות רגשית בדרבי, בוודאי בדרבי מסוג זה ועוד ברגע שהכל קרה.
יחד עם זאת זה הרגיש קצת חסר מעצורים ומתקפת לוזריות מסויימת. התעצבנת? צעקת? עשית גם איזה תנועה? יאללה שחרר. תתקדם.
אתה הדמות האחראית. ואני לא אהיה יפה נפש ואגיד אחראית לחינוך ילדינו, אלא פשוט אחראי לקבוצתנו ברגע הכי מכריע שלה.
כל האווירה הזו של אנחנו סופר מסכנים, אם ננצח זה נס מהחלל ועל כל פאק קטן נחריב את הכל - קצת מוצתה. והוא ככה כמעט בכל דרבי מאז שהגיע.
סתם בשביל הקטע - היה עוד לפחות 5 דקות לא כולל תוספת לשחק ברגע הזה, ולכולנו היה ברור שזה נגמר והקבוצה לא תחזור לתפקד. אפילו הגיעו למצב לא רע בשניה האחרונה. חבל שזה לא מועדון מספיק חזק להתמודד עם מצבים כאלה.
אפשר להוסיף לאווירה הזו גם את התנהגות אלטמן למשל. כל הכבוד לו על מה שעשה בשביל הפועל אבל וואלה קיבלת גול שיוויון וזהו החלטת ללכת הביתה.
בלטו לטובה למשל בן ביטון ואיינבינדר (שאולי לא ספגו את הרוח הזו שנדבקה בנו בשנים האחרונות) שפשוט שיחקו עד הסוף.
מדובר על דרבי בגמר הגביע שער שיוויון לקראת סוף הארכה.
גם אם זה קורה באנגליה קלופ הגרמני העדין הופך להם את הטלויזיה במגרש.
אז לצפות מישראלי ממוצע להתנהגות מרוסנת במצב הכי מקומם שיש , זה לא מציאותי.
לא חושב שפסלו שער בצורה כזו מקוממת כזה בעולם כולו מאז נכנס ה-ואר בגמרי גביע באף מדינה אחרת.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אני בן ה18: זה מרגש
אני בן ה25: זה מרגש, אבל אני יודע שכדי להשיג תרבות ארגונית צריך תרבות. צריך להעניש, גם אם למראית עין.
וכאוהד, אם היו לי ספקות לגבי הלויאליות שלו עד אתמול- היום אני חסר ספק. הייתי עושה את אותו הדבר והייתי מקבל את העובדה שאני אענש על כך
אני בן ה25: זה מרגש, אבל אני יודע שכדי להשיג תרבות ארגונית צריך תרבות. צריך להעניש, גם אם למראית עין.
וכאוהד, אם היו לי ספקות לגבי הלויאליות שלו עד אתמול- היום אני חסר ספק. הייתי עושה את אותו הדבר והייתי מקבל את העובדה שאני אענש על כך
-
- קיבל.ה 338 לייקים
התנהגות של כמעט כל מאמן ישראלי טיפוסי (אולי חוץ מקשטן, גרנט וכמה בודדים שהיו שולחים את העוזר לצעוק על השופט ומבליגים על הקללות).
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא יודע, לא הרגשתי מבוייש.
אם אני מתייחס רק למקרה הספציפי הזה בלי היסטוריית קלינגר.
הרגשתי ששדדו אותי, מכאן והלאה לא שופט תגובה של אף אחד.
אם אני מתייחס רק למקרה הספציפי הזה בלי היסטוריית קלינגר.
הרגשתי ששדדו אותי, מכאן והלאה לא שופט תגובה של אף אחד.
מצד אחד, מצופה מאנשי מקצוע לא להתנהג כך ולא להלהיט את הרוחות.
מצד שני, עשה את מה שכולנו היינו עושים, לא חושב שאף אוהד באמת יכול "להתבייש" בו.
מצד שלישי, לא מצליח לאהוב אותו וחושב שהוא מאמן גרוע ופחדן.
מצד שני, עשה את מה שכולנו היינו עושים, לא חושב שאף אוהד באמת יכול "להתבייש" בו.
מצד שלישי, לא מצליח לאהוב אותו וחושב שהוא מאמן גרוע ופחדן.
אני אומר יותר מזה, אנשים שאומרים שהגמר גביע אתמול בייש את הכדורגל הישראלי (ואני מתכוון לנטו אווירה, אמוציות ולא לרמת הכדורגל או השיפוט) אלה אנשים שהשמש שלהם זורחת מאירופה, אלה אנשים שכיף להם לכתוב טורים ארוכים על תרבות ספורט על איזה יופי יורגן קלופ ושוכחים שאותו יורגן כמעט הרג שופט בליגת האלופות עם דורטמונד על שריקה שהוא לא אהב, את דרוגבה אומר למצלמה ישירות בסוף דו קרב מול ברצלונה שהכל מכור וכו'.
קלינגר לא המציא אתמול כלום, אלי אוחנה לא ירד עם אצבע משולשת עם סיגריה בפה מול בני יהודה בעבר? לא התעסקנו עם פיו פיו? לא הרחיקו את טוטו תמוז בטדי כי ביצע תנועת השתקה לגזענות של אוהדי ביטר?
אנחנו בישראל, מי שאומר שהמשחק אתמול (שוב אווירה, אמוציות וכו') בייש את הכדורגל הישראלי הוא קודם כל לא אוהב את הכדורגל הישראלי, חוץ מזה יש לו גם ציפייה מוזרה שתהיה פה "תרבות ספורט אירופאית" שזה התעלמות מ2 עובדות פשוטות - זה מהזרח התיכון (ויחסית למזרח התיכון הדרבי הזה נחשב אלים?) והישראלים לא יהפכו לאירופאים לא מחר, לא עוד עונה וגם לא עוד עשור. לא בעזרת עונשים, הרחקות מחירי כרטיסים וכו'
חוץ מהשיפוט ,המשחק עצמו והתוצאה היה ערב יוצא מן הכלל של כדורגל, גמר גביע ראוי, שערים, הרחקות, דרמה, תפאורה, קשיחות והמון המון אמוציות מהיציע לדשא,
לדעתי הדרבי התל אביבי מבחינת האווירה הוא אחד המשחקים הטובים בעולם הכדורגל.
*לא מרגיש כל כך שקלינגר מייצג מלכתחילה את הפועל בצורה כלשהי מעבר לזה שהוא מאמן הקבוצה שזה תפקיד זמני במועדון כדורגל, על טועמה התבאסתי קצת כי אני רוצה שיצליח מקצועית וזה יקלקל לו.
קלינגר לא המציא אתמול כלום, אלי אוחנה לא ירד עם אצבע משולשת עם סיגריה בפה מול בני יהודה בעבר? לא התעסקנו עם פיו פיו? לא הרחיקו את טוטו תמוז בטדי כי ביצע תנועת השתקה לגזענות של אוהדי ביטר?
אנחנו בישראל, מי שאומר שהמשחק אתמול (שוב אווירה, אמוציות וכו') בייש את הכדורגל הישראלי הוא קודם כל לא אוהב את הכדורגל הישראלי, חוץ מזה יש לו גם ציפייה מוזרה שתהיה פה "תרבות ספורט אירופאית" שזה התעלמות מ2 עובדות פשוטות - זה מהזרח התיכון (ויחסית למזרח התיכון הדרבי הזה נחשב אלים?) והישראלים לא יהפכו לאירופאים לא מחר, לא עוד עונה וגם לא עוד עשור. לא בעזרת עונשים, הרחקות מחירי כרטיסים וכו'
חוץ מהשיפוט ,המשחק עצמו והתוצאה היה ערב יוצא מן הכלל של כדורגל, גמר גביע ראוי, שערים, הרחקות, דרמה, תפאורה, קשיחות והמון המון אמוציות מהיציע לדשא,
לדעתי הדרבי התל אביבי מבחינת האווירה הוא אחד המשחקים הטובים בעולם הכדורגל.
*לא מרגיש כל כך שקלינגר מייצג מלכתחילה את הפועל בצורה כלשהי מעבר לזה שהוא מאמן הקבוצה שזה תפקיד זמני במועדון כדורגל, על טועמה התבאסתי קצת כי אני רוצה שיצליח מקצועית וזה יקלקל לו.
החמישייה הפותחת של האוהדים
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני יכול לחשוב על שחקן אחד, שגם היה מאמן בהפועל ובקבוצות אחרות, ששמע קללות (ועדיין שומע) גרועות יותר, ומעולם לא הגיב כך.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ולפני כמה ימים אותם המקללים עשו מחאה כי רצו לראות אותו מגיע אליהם.האדס כתב:אני יכול לחשוב על שחקן אחד, שגם היה מאמן בהפועל ובקבוצות אחרות, ששמע קללות (ועדיין שומע) גרועות יותר, ומעולם לא הגיב כך.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אבוקסיס כבר קיבל בתור שחקן לפחות פעם אחת אדום על תנועה מגונה לאוהדי נתניה לפי מה שזכור לי והתגרה לא פעם באוהדי ביתר אחרי שערים שכבש מולם, אני מאמין שהוא היה מגיב באופן דומה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מדהים כמה הבנאדם מנותק, פוסט שלם נגד הקהל של הפועל ושום מילה על הקללות לקלינגר, גזענות לטועמה ואבו עביד, בוז לנשיא המדינה. רק אנחנו אשמים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
לא בייש אותי, אבל זה היה קצת עצוב לראות איך בשנייה אחת הקהל של מקקי שכח את כל מה שהוא עשה בשבילם בתור קפטן ובתור מאמן בליגת האלופות. העיקר שקומץ שר על שורה אובארוב זה פותח מהדורות חדשות אבל כשיציע שלם שר על נכות של בן אדם לא תראו שום התייחסות לכך, אפילו השדרים לא גינו. וזה למה הכדורגל שלנו לא מתקדם, לא בגלל מה שקלינגר עשה אתמול, בגלל כל השכונה מסביב של השדרים, צוות הואר והשופט שבאו מוכנים מהבית
אויש נו, "נכות של בן אדם"... כל בנאדם נורמטיבי יגלה הרבה יותר אמפתיה למקרה של אובארוב לעומת הנכות של קלינגר, ולכן יזדעדע הרבה יותר, ואני אומר את זה בתור אחד ששר גם לאובארוב וגם לקלינגר.modag כתב: ↑03 יוני 2021, 19:33 לא בייש אותי, אבל זה היה קצת עצוב לראות איך בשנייה אחת הקהל של מקקי שכח את כל מה שהוא עשה בשבילם בתור קפטן ובתור מאמן בליגת האלופות. העיקר שקומץ שר על שורה אובארוב זה פותח מהדורות חדשות אבל כשיציע שלם שר על נכות של בן אדם לא תראו שום התייחסות לכך, אפילו השדרים לא גינו. וזה למה הכדורגל שלנו לא מתקדם, לא בגלל מה שקלינגר עשה אתמול, בגלל כל השכונה מסביב של השדרים, צוות הואר והשופט שבאו מוכנים מהבית
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
לא בייש את הפועל, בייש רק את קלינגר.
ההתפרצות הזאת לא תהיה כתם על המועדון אלא כתם על הקריירה שלו.
לא משנה כמה הקהל של מכבי הקניט, קילל או זרק חפצים אסור בתכלית האיסור שדבר כזה יקרה.
אני לא מצפה מההנהלה לפטר אותו, כי אני כבר לא מצפה מהם לכלום, אבל גם אם היה קורה זה היה צעד לגיטימי ומתבקש.
קריאות השואה למכבי הן דווקא כן מביישות את הפועל ומותירות כתם שקשה לנקות.
הגיע הזמן שיפסקו.
ההתפרצות הזאת לא תהיה כתם על המועדון אלא כתם על הקריירה שלו.
לא משנה כמה הקהל של מכבי הקניט, קילל או זרק חפצים אסור בתכלית האיסור שדבר כזה יקרה.
אני לא מצפה מההנהלה לפטר אותו, כי אני כבר לא מצפה מהם לכלום, אבל גם אם היה קורה זה היה צעד לגיטימי ומתבקש.
קריאות השואה למכבי הן דווקא כן מביישות את הפועל ומותירות כתם שקשה לנקות.
הגיע הזמן שיפסקו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
1. אותי זה לא בייש,
האם זה היה מביש?
חד משמעית כן.
2. מה שאני הרגשתי זה עצבים, כי זה פגע בנו.
במקום ללכת לנצח את קבוצת הפח הזאת, התעסקנו בזבל הזה.
פשוט טימטום.
3. ה"הסברים" של קלינגר רק עשו את זה יותר גרוע.
סטיגמה מהלכת של מאמן ערס ישראלי מצוי.
4. אם כבר מדברים על בושה, אז מבישות הקללות לטועמה,
ומביש שזה כל כך מקובל במדינת ישראל.
האם זה היה מביש?
חד משמעית כן.
2. מה שאני הרגשתי זה עצבים, כי זה פגע בנו.
במקום ללכת לנצח את קבוצת הפח הזאת, התעסקנו בזבל הזה.
פשוט טימטום.
3. ה"הסברים" של קלינגר רק עשו את זה יותר גרוע.
סטיגמה מהלכת של מאמן ערס ישראלי מצוי.
4. אם כבר מדברים על בושה, אז מבישות הקללות לטועמה,
ומביש שזה כל כך מקובל במדינת ישראל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
את הפועל? לא, קשה לבייש מועדון עם בעלים כל כך מבישים שהביאו אותנו לשפל המדרגה עם השכונה שהם עושים פה.
את עצמו? כן ולא רק הוא, כל הספסל שלנו. בלהט המשחק יכולתי להסכים עם זה, בדיעבד זאת התנהגות שכונה של מועדון שכונה.
זה לא מפריע לי כי הוא והערס הזה שהחליף את נהג המונית לשעבר, והגנב לכאורה, שעוד שנייה הלך מכות עם מישהו המצוות של מכבי - מתאימים למידות שהתרגלנו אליהם בשנים האחרונות מהאנשים שבקודקוד של המועדון הגוסס הזה.
את עצמו? כן ולא רק הוא, כל הספסל שלנו. בלהט המשחק יכולתי להסכים עם זה, בדיעבד זאת התנהגות שכונה של מועדון שכונה.
זה לא מפריע לי כי הוא והערס הזה שהחליף את נהג המונית לשעבר, והגנב לכאורה, שעוד שנייה הלך מכות עם מישהו המצוות של מכבי - מתאימים למידות שהתרגלנו אליהם בשנים האחרונות מהאנשים שבקודקוד של המועדון הגוסס הזה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
"מועדון שכונה". יאללה סתום ת'פה
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
וככלל מעניין אותי אם כל המילים כמו "נוכלים", "שכונה" וכדומה היו רצות פה כל כך הרבה אם הניסנובים היו אשכנזים.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
לפטר מאמן ולהחזיר פעמיים בעונה זה לא שכונה? להחתים שחקנים על פי משקל? לגייס מנכ"ל ביד 2? לפטר שחקנים שלא בא להם לשלם להם בטענות מופרכות? למנות מנכ"לית שההתמחות שלה זה בלהלין שכר בהבימה?
ממש מעניין אותי המוצא האתני שלהם.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 03 יוני 2021, 21:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
כן, כמו שלטביב קראו שכונה רק בגלל שלא היה אשכנזיהאדום הצורר כתב: ↑03 יוני 2021, 20:58 וככלל מעניין אותי אם כל המילים כמו "נוכלים", "שכונה" וכדומה היו רצות פה כל כך הרבה אם הניסנובים היו אשכנזים.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אתה כל הזמן כותב פה בז'רגון וסגנון של אוהדי מכבי, נמאס כבר לקרוא את זה. תקרא להפועל שלי "מועדון שכונה" אז תקבל פידבק באותה רמה.רדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 21:06פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
לפטר מאמן ולהחזיר פעמיים בעונה זה לא שכונה? להחתים שחקנים על פי משקל? לגייס מנכ"ל ביד 2? לפטר שחקנים שלא בא להם לשלם להם בטענות מופרכות? למנות מנכ"לית שההתמחות שלה זה בלהלין שכר בהבימה?
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
טכנית לצורר, היחיד פה שחשוד כאוהד מכבי זה אתה.האדום הצורר כתב: ↑03 יוני 2021, 21:15אתה כל הזמן כותב פה בז'רגון וסגנון של אוהדי מכבי, נמאס כבר לקרוא את זה. תקרא להפועל שלי "מועדון שכונה" אז תקבל פידבק באותה רמה.רדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 21:06פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
אתה לא חייב לקרוא מה שאני כותב אם נמאס לך אף אחד לא מכריח אותך, לסתום לי את הפה גם אלף כמוך לא יסתמו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא לא אוהד מכ'.רדפוקס כתב:טכנית לצורר, היחיד פה שחשוד כאוהד מכבי זה אתה.האדום הצורר כתב: ↑03 יוני 2021, 21:15אתה כל הזמן כותב פה בז'רגון וסגנון של אוהדי מכבי, נמאס כבר לקרוא את זה. תקרא להפועל שלי "מועדון שכונה" אז תקבל פידבק באותה רמה.רדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 21:06 פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
אתה לא חייב לקרוא מה שאני כותב אם נמאס לך אף אחד לא מכריח אותך, לסתום לי את הפה גם אלף כמוך לא יסתמו.
אדום אמיתי.
תפסיק כבר אתה מגזים.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ולנושא האשכול - אתמול לראשונה מזה הרבה זמן חיבבתי את ניר קלינגר.
אינתי עומרי, הפועל.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
הרגש גאה בקלינגר,השכל הישר רואה בהתפרצות הזאת אובדן שליטה שלא מתאים למישהו שאמור להוביל את העגלה הזאת שנקראת הפועל תל אביב.
מצד אחד האנושיות שלו יוצרת סימפטיה אבל אני מסתכל גם על זה ששחקנים יכולים לסבול תחתיו,אני מתאר לעצמי שהפאסון שצריך להיות למאמן בהתנהלות איתם נעלם מהר מאוד כשהוא עצבני ושהם לא מרגישים שעומדת דמות יציבה שתכבד ותתמוך בהם בכל מני מצבים ואף תתנהל בקטנוניות, סתם דוגמא איך שנפל על ספירובסקי בחילוף ההוא נגד נתניה.
אם הוא ממשיך עונה הבאה ההנהלה חייבת לדרוש ממנו שינוי בהתנהלות.וכמובן שהוא חייב להיקנס על המקרה הזה ביחד עם טועמה,הם לא יכולים להתנהג בשכונתיות כזאת ולהמשיך כרגיל
מצד אחד האנושיות שלו יוצרת סימפטיה אבל אני מסתכל גם על זה ששחקנים יכולים לסבול תחתיו,אני מתאר לעצמי שהפאסון שצריך להיות למאמן בהתנהלות איתם נעלם מהר מאוד כשהוא עצבני ושהם לא מרגישים שעומדת דמות יציבה שתכבד ותתמוך בהם בכל מני מצבים ואף תתנהל בקטנוניות, סתם דוגמא איך שנפל על ספירובסקי בחילוף ההוא נגד נתניה.
אם הוא ממשיך עונה הבאה ההנהלה חייבת לדרוש ממנו שינוי בהתנהלות.וכמובן שהוא חייב להיקנס על המקרה הזה ביחד עם טועמה,הם לא יכולים להתנהג בשכונתיות כזאת ולהמשיך כרגיל
רדיוס לבית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא חושב שיש הייתה או תהיה בעיה מול השחקנים.Hapolo כתב:הרגש גאה בקלינגר,השכל הישר רואה בהתפרצות הזאת אובדן שליטה שלא מתאים למישהו שאמור להוביל את העגלה הזאת שנקראת הפועל תל אביב.
המקרה הזה הוא היוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל.
זה קצת קל לכולם לשפוט אותו מבחוץ.
קשה יותר לכולם לשים את עצמם באותה סיטואציה , לחשוב איך הם היו נוהגים , ואז גם לשקף את האמת שלהם החוצה.
הוא אמוציונלי על הקווים.תמיד היה ותמיד יהיה לטוב ולרע.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
צריך לפטר את קלינגר כי הוא מאמן תחת לא בגלל שהוא התעצבן שפסלו לו גול חוקי בגמר גביע בדקה 115
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
דווקא חבל שעצרו את דודי מגן כשהלך להרביץ ליואב זיורדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 19:50 את הפועל? לא, קשה לבייש מועדון עם בעלים כל כך מבישים שהביאו אותנו לשפל המדרגה עם השכונה שהם עושים פה.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
ככה זה בקומוניזם: סתימת פיות בשם הפלורוליזם הטוטליטרי.האדום הצורר כתב: ↑03 יוני 2021, 21:15אתה כל הזמן כותב פה בז'רגון וסגנון של אוהדי מכבי, נמאס כבר לקרוא את זה. תקרא להפועל שלי "מועדון שכונה" אז תקבל פידבק באותה רמה.רדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 21:06פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
-
- קיבל.ה 245 לייקים
גם אני שרקתי בוז לנשיא המדינה. מה הבעיה עם זה?Chegi כתב:
מדהים כמה הבנאדם מנותק, פוסט שלם נגד הקהל של הפועל ושום מילה על הקללות לקלינגר, גזענות לטועמה ואבו עביד, בוז לנשיא המדינה. רק אנחנו אשמים.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אתה מבין את ההבדל בין סתימת פיות לבין ״סתום ת׳פה״?chimpfive כתב: ↑04 יוני 2021, 00:19ככה זה בקומוניזם: סתימת פיות בשם הפלורוליזם הטוטליטרי.האדום הצורר כתב: ↑03 יוני 2021, 21:15אתה כל הזמן כותב פה בז'רגון וסגנון של אוהדי מכבי, נמאס כבר לקרוא את זה. תקרא להפועל שלי "מועדון שכונה" אז תקבל פידבק באותה רמה.רדפוקס כתב: ↑03 יוני 2021, 21:06
פשש משטרת הפורום גם בגרסה החדשה. פגעתי בך? יש מצב שאתה קרוב משפחה של מישהו?
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
מי ישמע מה עשה כבר יש בליגה הזו שחקן כדורגל ששכב עם קטינה (גם אם לא באשמתו בהכרח) אז על כמה תנועות לא הכי יפות עכשיו לעשות סרט ממש בקטנה