הצעה ליוסי בניון להתמנות למנהל מקצועי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כתבה מוואלה! ספורט, הפועל תל אביב הציעה ליוסי בניון להתמנות למנהל המקצועי בעונה הבאה
https://sports.walla.co.il/item/3431824
https://sports.walla.co.il/item/3431824
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
“אגב, האדומים שמעו מבעלי בית"ר ירושלים, משה חוגג, על הקשרים של שחקן העבר בחו"ל והיכולת שלו לסייע במכירת שחקנים כפי שעשה עם גדי קינדה, ליוואי גרסיה ופרדי פלומן ורוצים להיעזר בשורותיו“
ניסנובס כמו הניסנובס, חושבים על הישגי מכירות
ניסנובס כמו הניסנובס, חושבים על הישגי מכירות
השאלה את מי כבר יש להם למכור?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לדעתי שי שצברג מתאים לתפקיד
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 27 אפריל 2021, 10:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
כל מה שירחיק את הניסנובים מניהול מקצועי של הקבוצה הוא מבורך
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אחרי ההצלחה המסחררת בבית״ר עם תקציב כל כך נמוך ובלי רכש, אין לי ספק שמדובר באדם המתאים לתפקיד.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
נשמע כמו דז'ה וו להחלטה להביא את ברקוביץ' ב2014
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לא אהבתי את בניון בכל המעברים בקבוצות השונות שבהן שיחק. זכורה לי גם ההתנהגות השחצנית שלו למאמנו אלי כהן.
הוא היה שחקן גדול אין על זה עורערין. מכאן עד למנהל מיקצועי מוצלח- רחוקה הדרך.
התפקיד היחידי שלו כמנהל מיקצועי היה בביתר. לדעתי הוא אחד הגורמים לאיך שהם נראו השנה כלום ושום דבר עם סגל שחקנים אדיר.
השם אמנם נוצץ אבל ההישגים הניהוליים אפסיים.
הפועל אינה ביתר בהיבט המשאבים. בשלב הזה שיקחו מנהל מיקצועי מזוהה יותר עם המועדון וישאירו את יתרת הכסף לחיזוק והשבחת הסגל ביוני יולי .
התפקיד היחידי שלו כמנהל מיקצועי היה בביתר. לדעתי הוא אחד הגורמים לאיך שהם נראו השנה כלום ושום דבר עם סגל שחקנים אדיר.
הפועל אינה ביתר בהיבט המשאבים. בשלב הזה שיקחו מנהל מיקצועי מזוהה יותר עם המועדון וישאירו את יתרת הכסף לחיזוק והשבחת הסגל ביוני יולי .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 673 לייקים
נראה מכל מיני מהלכים של ההנהלה שיש לחץ לגבי "הבנה בעולם הכדורגל" וקשרים נכונים לאנשים נכונים. שימוש בקשרים עם סוכנים זו עבודה שמאמן סביר יכול לעשות, אני גם לא מבין למה צריך דמות נוספת במערכת בשביל זה (חוץ מבשביל להגיד "הבאנו את יוסי בניון"). חוץ מזה שהם היו מעוניינים בו גם כשחקן ב2018 ותודה לאל אז הוא לא הגיע. ניכרת חיבה ניסנובית לשמות מפורסמים.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מדוייקGili כתב:כל מה שירחיק את הניסנובים מניהול מקצועי של הקבוצה הוא מבורך
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אני לא בטוח שאיציק ניסנוב לא מנהל מקצועי טוב יותר ממנו לפי מה שראינו ממנו בבית"ר
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 27 אפריל 2021, 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
!!!אדום ותיק כתב:לא אהבתי את בניון בכל המעברים בקבוצות השונות שבהן שיחק. זכורה לי גם ההתנהגות השחצנית שלו למאמנו אלי כהן.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
כמה מפתיע שהאוהדים פה נגד.
הם גם היו נגד ההבאה של ביטון ואייבינדר.
נו שוין.
הם גם היו נגד ההבאה של ביטון ואייבינדר.
נו שוין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5897 לייקים
תמיד מצחיק אותי כשמדברים על האוהדים פה כאילו מדובר בגוף אחד (שלא לדבר על זה שכמעט כולם פה היו בעד בן ביטון אז זה סתם שקר).
ואם כבר, אתה מצליח להבין את ההבדל בין ביטון ואיינבינדר, שני שחקני ליגה מנוסים ומוכחים, לבין בניון, מנהל מקצועי שעבד בקבוצה אחת וגם בה כשל?
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לבן אדם יש רקורד מאוד מוכח כמנהל מקצועי ב... אממ... ב...
לא משנה
לא משנה
-
- קיבל.ה 347 לייקים
צריך להבין שיוסי בניון השחקן זה לא יוסי בניון המנהל המקצועי.
בניון היה שחקן גדול ואני בטוח שהוא צבר ניסיון יותר מכל אחד אחר אבל אסור לשכוח את התקופה בבית"ר שהיא לא הייתה שיא המוצלחת,
ובנוסף לכל בשביל להצליח צריך משאבים מה שלנו אין כרגע וחבל סתם לזרוק את הכסף.
בניון היה שחקן גדול ואני בטוח שהוא צבר ניסיון יותר מכל אחד אחר אבל אסור לשכוח את התקופה בבית"ר שהיא לא הייתה שיא המוצלחת,
ובנוסף לכל בשביל להצליח צריך משאבים מה שלנו אין כרגע וחבל סתם לזרוק את הכסף.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא שזה איזה מינוי להיט, אבל מבחינתי כל אדם אחר שיקבל בקבוצה הזאת החלטות מקצועיות במקום הניסנובים זה מצב עדיף. מצידי שיביאו את KS
-
- קיבל.ה 949 לייקים
דווקא אני חושב שיש לזה סיכוי להצליח
קשרים טובים זה המון בכדורגל ובנוסף אני חושב שבתור אחד שהיה במסגרות הכי מקצועיות בעולם יוכל להביא לנו קצת תובנות על איך עושים את זה נכון
הפרק שלן בביתר לא נטול מטעויות אבל לדעתי הסביבה הייתה מזוהמת מידי, מקווה שבהפועל הוא יקבל סביבה קצת יותר סטרילית
קשרים טובים זה המון בכדורגל ובנוסף אני חושב שבתור אחד שהיה במסגרות הכי מקצועיות בעולם יוכל להביא לנו קצת תובנות על איך עושים את זה נכון
הפרק שלן בביתר לא נטול מטעויות אבל לדעתי הסביבה הייתה מזוהמת מידי, מקווה שבהפועל הוא יקבל סביבה קצת יותר סטרילית
long live the zapta
חחחחחח מה מה יוסי בניון עכשיו? אולי נחתים את טל בן חיים הבלם לעוזר מאמן גם שמעתי שהוא פרש
הפוסט קיבל 18 לב אדום
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
יוסי בניון איש מגעיל שלא הוכיח את עצמו כבעל ערך מקצועית. מתאים לניסנוב כמו כפפה ליד.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
איש שחצן ונפוח שבהזדמנות היחידה שקיבל נחל כישלון חרוץ שאין שום אינדיקציה שיש לו משהו לתרום מלבד להיות שם מוכר בפרונט.
נשמע מינוי קלאסי של הניסנובז
נשמע מינוי קלאסי של הניסנובז
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
שלא יקחו מישהו שמזוהה עם המועדון. זה רק בונוס.אדום ותיק כתב: ↑27 אפריל 2021, 12:21 לא אהבתי את בניון בכל המעברים בקבוצות השונות שבהן שיחק. זכורה לי גם ההתנהגות השחצנית שלו למאמנו אלי כהן.
קודם כל שיקחו מישהו עם ניסיון מקצועי, שיודע לנהל צוות ופרוייקטים, שידע לנצל תקציב,להחיל תהליכי עבודה מסודרים וכו׳. האידיאל זה מישהו שגם יודע לנהל, גם מבין כדורגל וגם מזוהה עם הקבוצה,
אבל כל עוד כזה וצריך לבחור רק משהו אחד, הדבר שהכי חסר לנו זה ניסיון ניהולי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1439 לייקים
הדבר היחיד שיכול לצאת חיובי מההבאה של בניון זה שבדצמבר יפטרו אותו לטובת פינוי תקציב לשחקנים בינואר, כי בתחילת העונה בין כה וכה הם לא ישקיעו.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
איזה אינטרס יש בכלל לבניון לבוא לכזה דבר? משכורת של שקל וחצי פלוס תקציב של קבוצת תחתית ?
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הבחור רוצה להגיע לנבחרת יום אחד וכבר קיבל כמה סירובים מההתאחדות בטענה ההגיונית שהוא חסר נסיון לחלוטין.
גם כשהלך לביתר זה לא כדי לקחת אותם לצ'מפיונס אלא כדי להתחיל רשמי את עידן יוסי בניון המאמן/מנהל.
מניח שהוא מחפש את האטרקציה הבאה לנסות את מזלו
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אם הייתי יוסי בניון הדבר האחרון שהייתי עושה זה להיכנס להפועל בהנהלה הנוכחית, כמעט בלתי אפשרי להצליח במועדון הזה כרגע וגם אתה לא יודע מאיפה תבוא מהם המכה הם יכולים להיות איתך הכי בסדר ואז לקום בבוקר ולהחליט שלא בא להם עלייך וזורקים אותך לכלבים.