בר טימור
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני לא מצליח להבין אותו. נשמה גדולה, מחובר למועדון ולקהל, נראה שהיחסים שלו עם שאר הקבוצה טובים, מקבל קרדיט מהמאמן.
יש דקות שנראה שהוא יכול בכל רגע להכנס לצבע ולקלוע בקלות + לקלוע ב-40% מהשלוש ויש דקות שנראה שאם הוא ינסה למסור לשחקן מטר לידו הוא יפגע לעצמו ברגל ויאבד כדור.
אני גם תוהה לגבי שנה הבאה (הוא חתום נכון?). בהנחה שים עוזב, איזה ישראלי מוביל מביאים לידו?
יש דקות שנראה שהוא יכול בכל רגע להכנס לצבע ולקלוע בקלות + לקלוע ב-40% מהשלוש ויש דקות שנראה שאם הוא ינסה למסור לשחקן מטר לידו הוא יפגע לעצמו ברגל ויאבד כדור.
אני גם תוהה לגבי שנה הבאה (הוא חתום נכון?). בהנחה שים עוזב, איזה ישראלי מוביל מביאים לידו?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 121 לייקים
הוא באמת מאוד לא יציב, יכול להיות מדהים משחק אחד ולא טוב משחק אחר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא הייתי מחצים לידו ישראלי אם ים עוזב אלא שני גארדים זרים (רכז ו-2 עם נטייה לשלוש). יחד עם רז אדם זה אמור להיות קו אחורי מספיק טוב לליגה.
מת על בר, יום לא טוב בעבודה (ובכל זאת סיים עם 9 אסיסטים), סומך עליו שיגיע במלוא הרצינות והדריכות לשבת מול חולון!!
מת על בר, יום לא טוב בעבודה (ובכל זאת סיים עם 9 אסיסטים), סומך עליו שיגיע במלוא הרצינות והדריכות לשבת מול חולון!!
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
נשמע אחלה. אבל לך תביא שני 4-5 ישראליים שיתנו מנוחה לגבוהים. השנה נפלנו בגדול בקטע הזההלך המומנטום כתב: ↑26 אפריל 2021, 20:23 לא הייתי מחצים לידו ישראלי אם ים עוזב אלא שני גארדים זרים (רכז ו-2 עם נטייה לשלוש). יחד עם רז אדם זה אמור להיות קו אחורי מספיק טוב לליגה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
צריך זר ל עמדה 1, 3,4,5
אם היית יכול להשאיר את יאנג טוקטו וטילמן.
תביא רכז זר ויחד עם בר זאת החמישיה.
עכשיו אתה חייב עוד מוביל כדור ישראלי ברמה גבוהה.
בריסקר ואדם הם ממש לא כאלו.
הייתי שמח ליפתח זיו אבל זה חא ראלי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם מצליחים להביא את נמרוד לוי לדוגמא (שהוא על משבצת של 3-4, הוא מספיק דומיננטי כדי שיהיה ניתן לתת דקות ל-5 סביר, סטייל נסטרנקו או משהו בסגנון)DavidSheriff9 כתב: ↑26 אפריל 2021, 23:39נשמע אחלה. אבל לך תביא שני 4-5 ישראליים שיתנו מנוחה לגבוהים. השנה נפלנו בגדול בקטע הזההלך המומנטום כתב: ↑26 אפריל 2021, 20:23 לא הייתי מחצים לידו ישראלי אם ים עוזב אלא שני גארדים זרים (רכז ו-2 עם נטייה לשלוש). יחד עם רז אדם זה אמור להיות קו אחורי מספיק טוב לליגה.
רומן סורקין היום זה בגדר חלום, אולי בן קרטר אפילו להחזיר את משעור.. זה אומר שהוא משחק עם אחד משני הזרים כ-4 והזר ב-5.
השחקנים נשמעים לי סבירים להחתמה, יש מצב שאני בכלל לא בכיוון תקציבית.
בכל מקרה קודם נישאר בליגה אז.. כי אם לא זה נקבל את קנדל אנתוני או קרון דה שילדס לחמישייה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
רומן סורקין זה אופציה מעניינת. כמה התפקידים שלו ושל טוקוטו שונים? יכולים לשחק יחד?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
טוקוטו חתום לעונה הבאהEl dudernio כתב: ↑26 אפריל 2021, 23:59 צריך זר ל עמדה 1, 3,4,5
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
רומן סורקין... אני בהלם כל פעם מחדש באיזה סרט אנשים חיים פה.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
צריך להחתים את סורקין במקום יונתן מור ואת יפתח זיו במקום ים. חוץ מזה להשאיר את ג'ונס, טילמן ויאנג. טוקוטו יכול להישאר כזר חמישי.
וברצינות, לא ברור לי מה רוצים מבר. הוא לא מושלם זה נכון, אבל גם ככה הוא בוודאי בטופ 5 ישראלים בליגה. נכס.
וברצינות, לא ברור לי מה רוצים מבר. הוא לא מושלם זה נכון, אבל גם ככה הוא בוודאי בטופ 5 ישראלים בליגה. נכס.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
העניין הוא שבר הוא חידה בעיניי. הוא באמת שחקן מצוין, אבל חוסר היציבות שלו גורמת לזה שאתה לא תשקיע את הכסף בעמדה שלו (או יותר נכון תשקיע אותו בו) ואז יכול להיות לך חור בעמדה הזאת בימים ו/או בדקות שהוא פחות מוצלח בהם.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לא ברור לי למה השם של הישראלי הכי טוב בלאומית ביי פאר ואחד הטובים בארץ, לא עולה פה - איתי מושקוביץ', מנתניה.
איך מעבירים את זה להנהלה שיפתחו את העיניים?
מצטער אבל הבחור כוכב.
איך מעבירים את זה להנהלה שיפתחו את העיניים?
מצטער אבל הבחור כוכב.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא צריך להעביר להנהלה שום דבר.
לקבוצה מקצוענית מהליגה הראשונה צריכים להיות אנשים שעוקבים אחרי שחקנים פוטנציאליים לקבוצה, בטח כאלה שמשחקים בשתי הליגות הבכירות בארץ.
בהנחה שאנחנו מגלים להם אותו, במיוחד אחרי שמוקדם יותר השנה הוא כמעט זרק אותנו מהגביע, אז אין לקבוצה הזאת שום זכות קיום כקבוצה מקצוענית. זה לא יכול להיות שחובבי כדורסל, טובים ומוכשרים ככל שיהיו, מגלים לקבוצה שחקן שמככב בארץ.
לקבוצה מקצוענית מהליגה הראשונה צריכים להיות אנשים שעוקבים אחרי שחקנים פוטנציאליים לקבוצה, בטח כאלה שמשחקים בשתי הליגות הבכירות בארץ.
בהנחה שאנחנו מגלים להם אותו, במיוחד אחרי שמוקדם יותר השנה הוא כמעט זרק אותנו מהגביע, אז אין לקבוצה הזאת שום זכות קיום כקבוצה מקצוענית. זה לא יכול להיות שחובבי כדורסל, טובים ומוכשרים ככל שיהיו, מגלים לקבוצה שחקן שמככב בארץ.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
זה בסדר, אין קבוצה בארץ שלא מכירה את השמות של מושקוביץ ופלטין (שאגב שיחק אצלנו בנוער למשך שנתיים-שלוש).
אני לא חושב שמי מהם הולך להגיע אלינו, וזה לא קשור לחוסר היכרות עם השחקנים.
אני לא חושב שמי מהם הולך להגיע אלינו, וזה לא קשור לחוסר היכרות עם השחקנים.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
נכון שהצלחה בלאומית היא לא ערובה להצלחה בליגת העל. אבל עבור קבוצה עם תקציב לא גבוה ביחס למובילות, היכולת להתחרות בהן היא הבאת שחקנים עם אפסייד גבוה. לוקחים סיכונים אבל במידה וזה מצליח (ע״ע גינת) זה יכול לקחת אותנו כמה צעדים קדימה.
בדרך כלל השחקנים הזולים עם הפוטנציאל הם זרים, שחקן ישראלי כזה יכול להיות בינגו לשנים הבאות.
בדרך כלל השחקנים הזולים עם הפוטנציאל הם זרים, שחקן ישראלי כזה יכול להיות בינגו לשנים הבאות.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לדעתי העובדה שהוא כמעט זרק אותנו מהגביע די מראה שאין ממש היכרות עם מה שקורה בלאומית.הלך המומנטום כתב: ↑27 אפריל 2021, 14:03 לא צריך להעביר להנהלה שום דבר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
גם שגיב יחזקאל הבקיע פעם שלושער.7even כתב: ↑28 אפריל 2021, 19:41לדעתי העובדה שהוא כמעט זרק אותנו מהגביע די מראה שאין ממש היכרות עם מה שקורה בלאומית.הלך המומנטום כתב: ↑27 אפריל 2021, 14:03 לא צריך להעביר להנהלה שום דבר.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
תתפלא אבל יוצא לי לראות לא מעט משחקים מהליגה הלאומית. את נתניה ראיתי בשנתיים האחרונות לפחות 8-9 פעמים. מדובר בכוכב.Pumba כתב: ↑28 אפריל 2021, 22:02גם שגיב יחזקאל הבקיע פעם שלושער.7even כתב: ↑28 אפריל 2021, 19:41לדעתי העובדה שהוא כמעט זרק אותנו מהגביע די מראה שאין ממש היכרות עם מה שקורה בלאומית.הלך המומנטום כתב: ↑27 אפריל 2021, 14:03 לא צריך להעביר להנהלה שום דבר.
הוא טוב יותר מ-3 הזרים שלהם, ויותר טוב מרוב הזרים בליגה שם.
חבל שייפול לידיים אחרות אם יש אפשרות כלכלית להביא אותו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה לייק אחד
כל אלה שמציעים לבנות על ארבעה זרים + טימור החמישיה או קו אחורי של שני זרים + רז אדם. אתם חמודים. בוא נתחיל בלפגוע בשני זרים מהשלושה שיש. גם במקרה כזה צריך עוד שני ישראלים מובילים.
אם לא מושקוביץ, הייתי הולך על קרביץ ומעזיב את רז אדם. קרביץ שומר יותר טוב, מסוגל לשים את הכדור על הרצפה (עוד לא מלוטש, אבל תוקף את הסל בצורה מרשימה) ומסוגל להוביל כדור. יכול לעשות טרנספורמציה לרכז בליגה.
כמובן שלא ינסו להביא אותו ויתרשמו מפוטנציאל ניפנופי הידיים של אדם. אבל סבבה.
אם לא מושקוביץ, הייתי הולך על קרביץ ומעזיב את רז אדם. קרביץ שומר יותר טוב, מסוגל לשים את הכדור על הרצפה (עוד לא מלוטש, אבל תוקף את הסל בצורה מרשימה) ומסוגל להוביל כדור. יכול לעשות טרנספורמציה לרכז בליגה.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
שניהם כשרונות לליגת העל.
מושקוביץ יותר בשל (אם כי הוא עדיין מאבד לא מעט), פלטין יותר פרוע ועם קליעה לא יציבה.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
אני לא מסכים אבל בלי קשר אני די בטוח שקרביץ חתום בהרצליה לזמן מהגרשון גולומב כתב: ↑29 אפריל 2021, 11:07 כל אלה שמציעים לבנות על ארבעה זרים + טימור החמישיה או קו אחורי של שני זרים + רז אדם. אתם חמודים. בוא נתחיל בלפגוע בשני זרים מהשלושה שיש. גם במקרה כזה צריך עוד שני ישראלים מובילים.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
מניח שבשנה הבא ישחק בליגת העל, הוא הישראלי הטוב ביותר בלאומית (נבחר גם שחקן הישראלי המצטיין של הסיבוב הראשון בלאומית). הוא שייך ל"שחקן אמיתי" ונראה לי שאין להם אהבה גדולה להפועל. והברה קבוצות ישמחו להחתים אותו.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מה זה 'שחקן אמיתי'?beny כתב: ↑29 אפריל 2021, 15:23מניח שבשנה הבא ישחק בליגת העל, הוא הישראלי הטוב ביותר בלאומית (נבחר גם שחקן הישראלי המצטיין של הסיבוב הראשון בלאומית). הוא שייך ל"שחקן אמיתי" ונראה לי שאין להם אהבה גדולה להפועל. והברה קבוצות ישמחו להחתים אותו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
למה נראה לך שאין להם אהבה גדולה להפועל?beny כתב: ↑29 אפריל 2021, 15:23מניח שבשנה הבא ישחק בליגת העל, הוא הישראלי הטוב ביותר בלאומית (נבחר גם שחקן הישראלי המצטיין של הסיבוב הראשון בלאומית). הוא שייך ל"שחקן אמיתי" ונראה לי שאין להם אהבה גדולה להפועל. והברה קבוצות ישמחו להחתים אותו.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
שמע, יכול להיות שהוא באמת ברמה לליגת העל והוא גם צעיר, אבל יועד בית יוסף לדוגמה- היה מפלצתי בלאומית וכמעט כלום בעל.
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 169 לייקים
https://www.trueplayer.co.il/?lang=en
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אוקיי מה זה לעזאזל שבר בסחוס הגרון?! 

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
קיבל מרפק לגרון במשחק נגד חיפה.
לא פציעה רצינית.
לא פציעה רצינית.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 170 לייקים
שינוח עד עונה הבאה.. הם זה תלוי בי מוציא גם לחופש את כל השחקנים הזרים ונותן לישראלים הצעירים לשחק..
ניגמרה העונה וזה הזמן להתחיל כבר לעבוד לקראת העונה הבאה
ניגמרה העונה וזה הזמן להתחיל כבר לעבוד לקראת העונה הבאה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא יודע אם שמת לב או לא, אבל זה פחות או יותר מה שהיה בשני המשחקים האחרונים...
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
הו קפטן מיי קפטן!
אין ראוי ממנו.
יאללה יאללה ברטי מור
אין ראוי ממנו.
יאללה יאללה ברטי מור
https://sites.one.co.il/Mobile/Article/ ... 91009.html"גאה ונרגש": בר טימור מונה לקפטן הפועל תל אביב
אכזבה ענקית. נחסם בכל כניסה שניה לסל.
העיקר שהוא משקיע זמן בפודקאסט..
העיקר שהוא משקיע זמן בפודקאסט..
-
- קיבל.ה 164 לייקים
מילא אצל קטש, מדוע גיא גודס לא חשב לזמן אותו ?
-
- קיבל.ה 263 לייקים