אצלי
איזה שחקן גרם לכם להתאהב בכדורגל?
-
- קיבל.ה 400 לייקים
ישר מהטוויטר
אצלי

אצלי
אנטי ביתר לשעבר
למרבה הכאב אצלי מדובר בשמעון גרשון.
חנן, אתה גנן או ליצן?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הסיפורים על סיני
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
משה סיני, ספציפית, גולים שהבקיע מבעיטות קרן.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
רונאלדיניו...
את מה שעשה עם הכדור בתקופת ברצלונה לא ראיתי מאז.
It's 1991 and I refuse to come wack
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
כביכול סיני, אבל בעצם זה היה בגלל שני גולים של גילי לנדאו (יד בגמר גביע, גול אליפות ב86).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לכאורה , משה סיני
אבל מתאהבים כשגדלים לתוך זה , ולא בגלל שחקן כזה או אחר
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אבל מתאהבים כשגדלים לתוך זה , ולא בגלל שחקן כזה או אחר
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בשבילי זה עדיין סלים טועמה. הייתי מתרגל כדורים חופשיים שעות..
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אהבתי את הפועל מ1991/92 כזה פלוס מינוס(כן אני כבר התחלתי לצפות בתוכנית של רפי קרסו בערוץ הבריאות)
בזמנו בהפועל, היה קשה למצוא שחקן שאתהב בכדורגל שלו, קצת שקווירין, קצת באקו.
נבחרת קרואטיה של 96׳ גרמה לי להבין מה אני אוהב בכדורגל, כשב98 היא חיזקה זאת יותר. דאבור סוקר, שלימים הפך לשוקר, בזכות התערבות רמי וויץ. אליושה אסאנוביץ׳, כמובן בובאן. מאז הבנתי שאני ועמי ה״ביצ׳ים״, זה מעבר לכדורגל, זאת אידיאולוגיה.
ואז, כמו בהזמנה במיוחד בשבילי, אחרי כל מיני יוגוסלבים אפורים יחסית(על גייזר יש ויכוח), הגיח לעולמי סבסטיאן סימרוטיץ׳, שזה התגלמותו של ״היגוסלבי היפה״, עם כוח פריצה אדיר, ג׳ל בשיער ואישיות לא יציבה, שזהו השחקן הראשון שהערצתי בכל חיי.
נבחרת קרואטיה של 96׳ גרמה לי להבין מה אני אוהב בכדורגל, כשב98 היא חיזקה זאת יותר. דאבור סוקר, שלימים הפך לשוקר, בזכות התערבות רמי וויץ. אליושה אסאנוביץ׳, כמובן בובאן. מאז הבנתי שאני ועמי ה״ביצ׳ים״, זה מעבר לכדורגל, זאת אידיאולוגיה.
ואז, כמו בהזמנה במיוחד בשבילי, אחרי כל מיני יוגוסלבים אפורים יחסית(על גייזר יש ויכוח), הגיח לעולמי סבסטיאן סימרוטיץ׳, שזה התגלמותו של ״היגוסלבי היפה״, עם כוח פריצה אדיר, ג׳ל בשיער ואישיות לא יציבה, שזהו השחקן הראשון שהערצתי בכל חיי.
הסיפורים של אבא על קלדרון ואז לראות את שלום תקוה מפרפר שחקנים שחצי מהגיל שלו
אני מתרגש, אם דיברתי שטויות.. תחזיר תהקלטה אחורה. יש!!
-
- קיבל.ה 939 לייקים
התלבטות קשה בין מילאן אוסטרץ, טועמה ובלילי...
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תקווה כמובן.
פעם ראשונה שנתקלתי בשחקן שרואה על המגרש דברים שאני לא רואה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
מי שגרם לי באמת להתאהב בכדורגל היה דניס ברגקאמפ, כמה חודשים אחרי שהוא בא לארסנל והתחיל להשכיב את המגנים בפרמייר ליג על הרצפה , הוא התחפש לעיראקי מנתניה והתחיל לשחק גם בהפועל ולהזדהות בתור שלום תקווה. לפחות אז בתור ילד עשיתי הקבלה בין השניים.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
1+Hapoelian כתב:רונאלדיניו...
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בול! (רק שלא ממש הייתי ילד אז...)karl Weierstrass כתב: ↑28 נובמבר 2020, 17:47 מי שגרם לי באמת להתאהב בכדורגל היה דניס ברגקאמפ, כמה חודשים אחרי שהוא בא לארסנל והתחיל להשכיב את המגנים בפרמייר ליג על הרצפה , הוא התחפש לעיראקי מנתניה והתחיל לשחק גם בהפועל ולהזדהות בתור שלום תקווה. לפחות אז בתור ילד עשיתי הקבלה בין השניים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אין ויכוח על גייזר, היה שחקן גדול!dino כתב:אהבתי את הפועל מ1991/92 כזה פלוס מינוס(כן אני כבר התחלתי לצפות בתוכנית של רפי קרסו בערוץ הבריאות)
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ירדו עכשיו איזה 10-15 שנים מהערכה שלי לבן כמה אתה.הוקיץ' כתב:תקווה כמובן.
גדלתי על יוסי בניון, מאמין שהקסם שהוא עשה במגרש היה הדבר שמשך אותי להתעניין בכלל בכדורגל
האהבה להפועל הגיעה דרך חבר ילדות
עונת 99/00
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
האהבה להפועל הגיעה דרך חבר ילדות
עונת 99/00

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
דן עזריה
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
היה פסיכופט כמו בספר, אבל כדורגל לא מרגש. חוץ מבאמת משחק יוצא דופן שלו מול חיפה בבלומפילד, שהיה באמת תותח, על כל המגרש, התקפה הגנה.מילפורד כתב: ↑28 נובמבר 2020, 20:15אין ויכוח על גייזר, היה שחקן גדול!dino כתב:אהבתי את הפועל מ1991/92 כזה פלוס מינוס(כן אני כבר התחלתי לצפות בתוכנית של רפי קרסו בערוץ הבריאות)
-
- קיבל.ה 693 לייקים
תקווה וגרשון. אני זוכר שיחסתי לגרשון איזו הבנת משחק עילאית, כאילו הוא ידע תמיד לאן לרוץ שניה לפני שהקשר הבין לאן למסור. גם היציאות שלו קדימה היו מעין הוכחה לזה שהוא מבין כדורגל יותר מנגיד אסי דומב לידו. נראה לי שבגללו תמיד נהנתי לשחק (עם חברים) יותר מאחורה. על תקווה אין צורך להכביר במילים.
להוציא את הפועל, הפעם היחידה ששחקן ממש גרם לי לחכות בציפיה למשחקים שלו זה מסי-צ׳אבי-אינייסטה. סאחי אבל זו המציאות. ברצלונה ההיא הייתה משהו שפשוט היה תענוג לראות.
להוציא את הפועל, הפעם היחידה ששחקן ממש גרם לי לחכות בציפיה למשחקים שלו זה מסי-צ׳אבי-אינייסטה. סאחי אבל זו המציאות. ברצלונה ההיא הייתה משהו שפשוט היה תענוג לראות.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
גרשון.
הוא ייצג אצלי בזמנו את כל מה שאהבתי בשחקן:
אחראי, מנהיג, כשרוני, ראיית משחק, אוהב את הספורט, גדל בקבוצה, אוהב אותה ונאמן לה (-_-), אינטיליגנט, שחקן הגנה (תמיד הערכתי את זה יותר מהתקפה), ווינר, רגיש, ונחמד גם בעולם החיצוני, מעבר לכדורגל.
זה למה גם הסיפור שלו כאב לי משמעותית יותר מזהבי או וורמוט. כי גדלתי עליו.
אחראי, מנהיג, כשרוני, ראיית משחק, אוהב את הספורט, גדל בקבוצה, אוהב אותה ונאמן לה (-_-), אינטיליגנט, שחקן הגנה (תמיד הערכתי את זה יותר מהתקפה), ווינר, רגיש, ונחמד גם בעולם החיצוני, מעבר לכדורגל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כמו רבים אחרים.red in blood כתב:גרשון.
כל מילה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
בול!שחר כתב:דן עזריה
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
גרשון
"אני אוהב אותך
כל כך אוהב אותך"
כל כך אוהב אותך"
-
- קיבל.ה 945 לייקים
בטיסטוטה
לא אשכח את ההתרגשות כשקיבלתי את האס שלו בסופרגול
לא אשכח את ההתרגשות כשקיבלתי את האס שלו בסופרגול
long live the zapta
מצטרף לגרשונים, עם הסתייגות...
גרשון - כי הוא היה הכי הפועל, הכי חכם, הכי אלגנטי, לא הכי מהיר. כי הוא היה המנהיג בחבורת התינוקות (שבעצם הם בני גילי בערך). אני חושב שברגע שאתה מבוגר יותר מהשחקנים כבר קשה להעריץ שחקנים או ממש להתרגש מהם. כפיר אודי, פיני, אפק, סלים - זה היה מדהים. לצעירים מהם כבר לא יכולתי להתחבר ככה.
וההסתייגות - בעצם לא התאהבתי בכדורגל בגיל 17, אלא קודם, דווקא בקבוצה המחורבנת של שנות ה-90. כנראה הרגע המרגש ביותר היה ה-4-2 בדרבי (מוסקל, אלון אופיר, שגיב וכו'), ואם לבחור שחקן אחד מתוך החבורה הזאת - הרי זה אבי אזולאי. למה? ככה.
גרשון - כי הוא היה הכי הפועל, הכי חכם, הכי אלגנטי, לא הכי מהיר. כי הוא היה המנהיג בחבורת התינוקות (שבעצם הם בני גילי בערך). אני חושב שברגע שאתה מבוגר יותר מהשחקנים כבר קשה להעריץ שחקנים או ממש להתרגש מהם. כפיר אודי, פיני, אפק, סלים - זה היה מדהים. לצעירים מהם כבר לא יכולתי להתחבר ככה.
וההסתייגות - בעצם לא התאהבתי בכדורגל בגיל 17, אלא קודם, דווקא בקבוצה המחורבנת של שנות ה-90. כנראה הרגע המרגש ביותר היה ה-4-2 בדרבי (מוסקל, אלון אופיר, שגיב וכו'), ואם לבחור שחקן אחד מתוך החבורה הזאת - הרי זה אבי אזולאי. למה? ככה.
- נשמה אדומה זקנה
- קיבל.ה 24 לייקים
"היידה בים היידה בום
היידה שייע פייגנבויים."
(היו זמנים טובים, לפני שהמציאו את הרעליטי)
כאן, עם השפמפם האגדי ועם עוד שתי אגדות כדורגל:
היידה שייע פייגנבויים."
(היו זמנים טובים, לפני שהמציאו את הרעליטי)
כאן, עם השפמפם האגדי ועם עוד שתי אגדות כדורגל:
יאללה הפועל, מלחמה, מלחמה, מלחמה!!!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
לא שחקן ספציפי אלא גמר יורו 2000. צרפת השוותה בהתקפה אחרונה שמתחילה מהשוער, מהסוג שלכולם ברור שלא יצא ממנה כלום ואיכשהו זה נגמר בגול. ואז טרזגה שם את הפצצה ההיא ושבר לי את הלב והאמת שזו פעם ראשונה שאני מבין שזה מסביר למה אני אוהד את הפועל גם. הזכרון הראשון שלי המעורפל למדי הוא ממשחק של הפועל באיזה הפסד למכבי חיפה שראיתי בטלוויזיה נראה לי ב99׳, הרגשתי שאני מסמפט יותר את המפסידים. ומאז המזוכיזם יסודו כבר בזכרון הכדורגל הראשון שלי ובחווית הכדורגל העוצמתית הראשונה שלי.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
נולדתי לכדורגל מהבית ככה שזה לא היה שחקן ספציפי.
להבדיל, אני יכול לתת רשימה של שחקנים שגורמים לי לשנוא כדורגל יותר ויותר בכל שבוע
להבדיל, אני יכול לתת רשימה של שחקנים שגורמים לי לשנוא כדורגל יותר ויותר בכל שבוע
יאללה הביתה!!!
ברקאמפ והנרי
החמישייה הפותחת של האוהדים
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך