גוגל שלח לי בתאריך סימלי משהו התראה שאם לא אתחבר לחשבון (שאינו פעיל כבר עשור בערך) הוא יימחק. אז נכנסתי וכאיש העסקים שאני, השבתי לעשרות לקוחות פוטנציאליים (בינתיים, רק עידו היקר).
אז עידו אם אתה קורא פה או מסתכל באימייל שלך, שתדע שנשארו חולצות עדיין ואתה מקבל אחת בחינם
מקווה בשבילך שהשמנת מאז כי נשאר רק מדיום
מי עוד קיבל חולצה אתם שואלים?
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
אני חושב שזו יוזמה שהתחילה בפועלים באדום. זה אחרי שכמה שבורים בצהוב הוציאו חולצת mission complete אחרי דרבי איך שמחתם בתיקו. אז מישהו הציע קונטרה והילד הנחוש ובעל היוזמה שהייתי אז הפך את זה לעיצוב באיכות גבוהה והדפסתי 50 יחידות. אני די משוכנע שכל מי שקנה (או כמעט כולם) היו חברי הפורום. עלות ייצור: 32.90 לחולצה. עלות מכירה: 35 שח.
מ ר ג ש
הביקורות מהללות
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
you'd think i should have it
אני לא מוצא תמונות שלה עכשיו
היו ביקורות -בחלקן מוצדקות- על כך שיש בה צהוב. אבל זה היה קונטרה מדוייקת, וגם בגרסא המקורית של מכבי היה סמל הפועל באדום.
מצאתי תמונה של העיצוב, אבל זה נראה די חיוור לעומת החולצה (שבאמת יצאה טוב)
אני לא בטוח עד כמה הסנטימנט של החולצה המטופשת שהם הוציאו עובר, 16 שנה אחרי. גוגל מצא לי את הציטוט הזה, מהפורום בשנה שעברה (חתכתי קצת).
דר שקשוקה כתב: ↑15 מאי 2025, 16:24
לא חושב שיכול להיות רגע שיתעלה על זה ברמת העונה כולה, הסיפור, כמות הכשרון, וכל מה שקדם לניצחון:
עונה אירופית מופלאה עם נצחונות שהיום נראים בלתי נתפסים
הבעיטה בדלי בדרבי (וחולצות Mission completed של אוהדי מכבי - מביך)
......
בחיים אני לא אבכה מכדורגל כמו שבכיתי מאושר אחרי המשחק הזה. אני חושב שבכיתי בלי שליטה בערך רבע שעה כמו תינוק.
you'd think i should have it
אני לא מוצא תמונות שלה עכשיו
היו ביקורות -בחלקן מוצדקות- על כך שיש בה צהוב. אבל זה היה קונטרה מדוייקת, וגם בגרסא המקורית של מכבי היה סמל הפועל באדום.
מצאתי תמונה של העיצוב, אבל זה נראה די חיוור לעומת החולצה (שבאמת יצאה טוב)
אני לא בטוח עד כמה הסנטימנט של החולצה המטופשת שהם הוציאו עובר, 16 שנה אחרי. גוגל מצא לי את הציטוט הזה, מהפורום בשנה שעברה (חתכתי קצת).
דר שקשוקה כתב: ↑15 מאי 2025, 16:24
לא חושב שיכול להיות רגע שיתעלה על זה ברמת העונה כולה, הסיפור, כמות הכשרון, וכל מה שקדם לניצחון:
עונה אירופית מופלאה עם נצחונות שהיום נראים בלתי נתפסים
הבעיטה בדלי בדרבי (וחולצות Mission completed של אוהדי מכבי - מביך)
......
בחיים אני לא אבכה מכדורגל כמו שבכיתי מאושר אחרי המשחק הזה. אני חושב שבכיתי בלי שליטה בערך רבע שעה כמו תינוק.
אני זוכר מעולה את החולצה שלהם, לא זכרתי חולצת קונטרה.