להתעורר יש משחק מחר!
אשדוד מגיעים אחרי תבוסה 4:0 למ. חיפה ביום שלישי. נימצ'יסקי הוא השוער הכי חלש בליגה, ונקווה שבן זקן יורה לסילבס להרכיב אותו.
בהפועל אני מניח שיעדרו טוריאל, ליידנר, בוסקילה, וסילבה.
צפי למחר:
כדורגל איטי ומבולגן ואשדוד איכשהו תחזיק יותר בכדור, דקה 65 לויזו או קורין יעשו 1-0 במהלך אישי ננצח את הנגרים מאשדוד והקהל החסר מושג שלנו יחזור להלל את ברדה כאילו ניצחנו את ריאל. עד ההפסד הבא בחוץ.
ר.ש כתב: ↑03 ינואר 2026, 18:45
היה אימון מסכם? טוריאל היה בספק לבית״ר, למה שלא יהיה כשיר למחר?
חשוב שהוא וקורין יפתחו על חשבון כאלה שפתחו רק שלשום בטדי.
מנסים לעטוף אותו בפצפצים שלא יקרה מצב שלא ישחק בדרבי
וינסנט כתב:צפי למחר:
כדורגל איטי ומבולגן ואשדוד איכשהו תחזיק יותר בכדור, דקה 65 לויזו או קורין יעשו 1-0 במהלך אישי ננצח את הנגרים מאשדוד והקהל החסר מושג שלנו יחזור להלל את ברדה כאילו ניצחנו את ריאל. עד ההפסד הבא בחוץ.
איך אתה לא מת מהסירחון שיוצא לך האופן קבוע מהמקלדת? תהיה פעם הודעה חיובית שלך?
וינסנט כתב:צפי למחר:
איך אתה לא מת מהסירחון שיוצא לך האופן קבוע מהמקלדת? תהיה פעם הודעה חיובית שלך?
Sent from my iPhone using Tapatalk
איפה מצאת סירחון בתגובה הזאת אני לא יודע אבל אתה מעריץ מספר 1 שלו אז הבנתי עם מה יש לי עסק
Hapoel_manga כתב: ↑03 ינואר 2026, 22:26
לא מאמין שאני אומר את זה אבל הייתי מנסה את רוטמן
עם כל הפציעות אין ברירה, אבל אחרי שייבשו אותו כל העונה , לא יודע כמה מוטיבציה יש לו אם בכלל, מצידו לעוף בינואר כמה שיותר מהר להציל את הקריירה המדשדשת שלו.
Hapoel_manga כתב: ↑03 ינואר 2026, 22:26
לא מאמין שאני אומר את זה אבל הייתי מנסה את רוטמן
עם כל הפציעות אין ברירה, אבל אחרי שייבשו אותו כל העונה , לא יודע כמה מוטיבציה יש לו אם בכלל, מצידו לעוף בינואר כמה שיותר מהר להציל את הקריירה המדשדשת שלו.
היחיד שנלחם כתב: ↑04 ינואר 2026, 00:25
הייתי פותח עם קורין, ועם ארי כהן, ועם קנצפולסקי במקום פלקאו. עם אלטמן ודאפה חלוצים. אלקוקין מהספסל גם. .
קצת מרענן את ההרכב, שלא יהיה לנו פציעות לקראת הפועל חיפה והדרבי.
אפשר גם להחזיר את הניסנובס, סניור, ואולהה
ניהול עומסים שמעת על זה? אתה עם הרכב סופר חסר, כי אחרי כל משחק נפצע לך שחקן בגלל העומס, אתה 3 ימים אחרי משחק. חייב להשתמש בכל הסגל, אחרת אתה בא לדרבי עם חצי סגל נוער.
היחיד שנלחם כתב: ↑04 ינואר 2026, 00:25
הייתי פותח עם קורין, ועם ארי כהן, ועם קנצפולסקי במקום פלקאו. עם אלטמן ודאפה חלוצים. אלקוקין מהספסל גם. .
קצת מרענן את ההרכב, שלא יהיה לנו פציעות לקראת הפועל חיפה והדרבי.
אפשר גם להחזיר את הניסנובס, סניור, ואולהה
ניהול עומסים שמעת על זה? אתה עם הרכב סופר חסר, כי אחרי כל משחק נפצע לך שחקן בגלל העומס, אתה 3 ימים אחרי משחק. חייב להשתמש בכל הסגל, אחרת אתה בא לדרבי עם חצי סגל נוער.
איזה עומס?
המשחק הבא עוד 6 ימים.
ומי בדיוק נפצע בגלל העומס?
- שאנדה בקושי ראה מגרש
- בוסקילה לוידע מה זה דשא
- קורין פצוע תמידית
- טוריאל גורר פציעה כבר תקופה, ומוחלף כמעט כל משחק
- פיבן? אולי, לא חושב שזה עומס אבל נגיד...
איזה עומס?
המשחק הבא עוד 6 ימים.
ומי בדיוק נפצע בגלל העומס?
- שאנדה בקושי ראה מגרש
- בוסקילה לוידע מה זה דשא
- קורין פצוע תמידית
- טוריאל גורר פציעה כבר תקופה, ומוחלף כמעט כל משחק
- פיבן? אולי, לא חושב שזה עומס אבל נגיד...
יש עומס כי יש לנו בערך 13-14 שחקנים שמשחקים באופן קבוע.
אנחנו לא באמת משתמשים בסגל שיש לנו וכל עוד ה11 הקבועים בריאים אין שום רוטציה.
הפציעה של פיבן למשל היא תוצאה של עומס, של השאר כנראה של חוסר מזל.
לפי טרנספר מרקט אז כן. מה גם שיש לו טכניקה ממש טובה, יודע לבעוט יודע להרים יודע למסור. אז למה לא?
כי להגיד שצריך לנסות אותו במשחקים בלי לראות אותו מתאמן בעמדה זה לא רציני, אם הוא שיחק כמגן זה אחרת.
כשאין קונטקסט אז אתה צודק,
בקונטקסט שלנו שהמגן הראשון (ליידנר) פצוע, ונסאר נראה מזעזע מתחילת העונה אז לפעמים אתה צריך לנסות דברים אחרים כדי להראות יותר טוב.
ואם כבר לנסות אז דווקא במשחק כזה ״קל״ על הנייר, אפשר לעשות ניסויים ולא בדרבי למשל.
לאשדוד יש שחקנים מאד מהירים מקדימה. וגם דריבליסט מצויין (עזו) שחוזר מפציעה. נצטרך יכולת שיא של הקבוצה לעצור אותם ולא לתת להם להיבקיע.
אצלנו התלות בטוריאל מתבררת כהבעיה של הפועל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑04 ינואר 2026, 15:33
לאשדוד יש שחקנים מאד מהירים מקדימה. וגם דריבליסט מצויין (עזו) שחוזר מפציעה. נצטרך יכולת שיא של הקבוצה לעצור אותם ולא לתת להם להיבקיע.
אצלנו התלות בטוריאל מתבררת כהבעיה של הפועל!