אני חושב שהסיכוי למופע איחוד גדול יותר מהסיכוי למופע בכללי
מה המדד שלך לאיכות?
משתתף בצערך גבר!!!
אני חושב שזאת דוגמא טובה למה הם ככ מיוחדים במוזיקה שלהםGiovanni Giorgio כתב: ↑23 פברואר 2021, 22:16מה המדד שלך לאיכות?
אני לא אתווכח איתך על טעם אבל כל בן אדם מבקר מוזיקה, כל טקס פרסי מוזיקה, כל אומן נחשב בז׳אנר מעריך את דאפט פאנק ואת המורשת שלהם
להיסחף? אפילו לא התחלתי
האמת שאין לי כוח להגיב למה שאתה אומר אבל פשוט לא יכלתי לעצור את עצמיLion Den כתב: ↑24 פברואר 2021, 02:59 קודם כל תמשיך לעוף על החיים ותאהב איזה מוזיקה שבא לך![]()
בסוף זה מוצר פופ איכותי, רדיו פרנדלי, ארוז מאוד יפה על המדף (כמו כל מוצר טוב) עם הגימיק של הראשי רובוטים והאפקטים על השירות, וחוץ מזה מה? הצ׳ופים של הסאמפלים? באמת עבודת הפקה מגניבה (כבר כתבתי! הם מפיקים טובים! והאלבום הראשון היה מגניב ופרש) אבל אין פה משהו חריג או פורץ דרך לא ברמה הטכנית ולא ברמה היצירתית. חוץ מזה אני מבטיח לך שאם אתה ואני נכנסים לאולפן עם פארל ונייל רוג׳רס יצא לנו אלבום פצצה.
סחתיין עליהם על קריירה מרשימה בטירוף, מצאו נישה פסיכית בעולם רווי תוכן וטחנו אותה עד דק וסביר שגם התעשרו מאוד על הדרך, באמת כבוד, אבל בוא נשמור על פרופורציות.
זה לא עצבים ואני לגמרי מבין אנשים שלא אוהבים את המוזיקה שלהם אבל יש הבדל בין לא להתחבר למוזיקה לבין להגיד שהם סתם גימיק פופי ולהזכיר את בן זיני וטיילור איתם באותה נשימה
לא נכון
בדיוק כמו שסקרי ספייס מפחידה ובייבי ספייס פשוט ילדותית. זאת פשוט הדרך שבנות הספייס בחרו ללכת בה.
סבבה, לא טחנו דק.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 טחנו דק זה לא פחות מהזוי, ב28 שנות פעילות הם הוציאו 4 אלבומים שעל כל אחד מהם הם עבדו שנים על גבי שנים. רק 2 סיבובי וסאונדטרק אגדי לסרט קצת פחות אגדי
כתבתי לך כבר פעמיים שהם עושים מוזיקה טובה אח יקר
זאת הייתה הדוגמה שלך לא שלי, אני פשוט הסברתי לך שאין שם פריצת דרך או גאונות, פשוט עבודת הפקה טובה. וזאת כל הפואנטה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 להגיד שיש שם רק צ׳ופים או סאמפלים זה פשוט לרדד את כל העשיה שלהם,
אסתפק בדיון שמתנהל בנינוGiovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 תראה באמת את הראיון של Giovanni Giorgio שהוא אולי אבי הז׳אנר ופורץ הדרך הראשון על העבודה איתם
יהיה קשה למצוא משהו פחות רלוונטי לדיון מהמידע הזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 מעל ל10 פרסים בינלאומיים נחשבים עשרות מועמדויות וכל זה על 4 אלבומים כן?
אני מת על פופ ושומע המון, ובאמת שדאפט פאנק הם ממש אחלה, רק שבדברי ימי ההיסטוריה זה לא יזכר כיום להדליק בו נר על החלון.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 אתה יכול לא להתחבר למוזיקה אבל להגיד שהם לא פורצי דרך בתחומם זה פשוט להיות הייטר
Lion Den כתב: ↑24 פברואר 2021, 19:14לא נכוןבדיוק כמו שסקרי ספייס מפחידה ובייבי ספייס פשוט ילדותית. זאת פשוט הדרך שבנות הספייס בחרו ללכת בה.סבבה, לא טחנו דק.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 טחנו דק זה לא פחות מהזוי, ב28 שנות פעילות הם הוציאו 4 אלבומים שעל כל אחד מהם הם עבדו שנים על גבי שנים. רק 2 סיבובי וסאונדטרק אגדי לסרט קצת פחות אגדיכתבתי לך כבר פעמיים שהם עושים מוזיקה טובה אח יקרזאת הייתה הדוגמה שלך לא שלי, אני פשוט הסברתי לך שאין שם פריצת דרך או גאונות, פשוט עבודת הפקה טובה. וזאת כל הפואנטה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 להגיד שיש שם רק צ׳ופים או סאמפלים זה פשוט לרדד את כל העשיה שלהם,אסתפק בדיון שמתנהל בינינוGiovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 תראה באמת את הראיון של Giovanni Giorgio שהוא אולי אבי הז׳אנר ופורץ הדרך הראשון על העבודה איתם
יהיה קשה למצוא משהו פחות רלוונטי לדיון מהמידע הזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 מעל ל10 פרסים בינלאומיים נחשבים עשרות מועמדויות וכל זה על 4 אלבומים כן?אני מת על פופ ושומע המון, ובאמת שדאפט פאנק הם ממש אחלה, רק שבדברי ימי ההיסטוריה זה לא יזכר כיום להדליק בו נר על החלון.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 אתה יכול לא להתחבר למוזיקה אבל להגיד שהם לא פורצי דרך בתחומם זה פשוט להיות הייטר
אני יכול לתת לך פה הרבה מאוד פליפים הרבה יותר מרשימים מזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 00:00אני חושב שזאת דוגמא טובה למה הם ככ מיוחדים במוזיקה שלהםGiovanni Giorgio כתב: ↑23 פברואר 2021, 22:16מה המדד שלך לאיכות?
אני לא אתווכח איתך על טעם אבל כל בן אדם מבקר מוזיקה, כל טקס פרסי מוזיקה, כל אומן נחשב בז׳אנר מעריך את דאפט פאנק ואת המורשת שלהם
להיסחף? אפילו לא התחלתי
אני מניח שדעותינו ישארו חלוקותLion Den כתב: ↑24 פברואר 2021, 19:14לא נכוןבדיוק כמו שסקרי ספייס מפחידה ובייבי ספייס פשוט ילדותית. זאת פשוט הדרך שבנות הספייס בחרו ללכת בה.סבבה, לא טחנו דק.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 טחנו דק זה לא פחות מהזוי, ב28 שנות פעילות הם הוציאו 4 אלבומים שעל כל אחד מהם הם עבדו שנים על גבי שנים. רק 2 סיבובי וסאונדטרק אגדי לסרט קצת פחות אגדיכתבתי לך כבר פעמיים שהם עושים מוזיקה טובה אח יקרזאת הייתה הדוגמה שלך לא שלי, אני פשוט הסברתי לך שאין שם פריצת דרך או גאונות, פשוט עבודת הפקה טובה. וזאת כל הפואנטה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 להגיד שיש שם רק צ׳ופים או סאמפלים זה פשוט לרדד את כל העשיה שלהם,אסתפק בדיון שמתנהל בנינוGiovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 תראה באמת את הראיון של Giovanni Giorgio שהוא אולי אבי הז׳אנר ופורץ הדרך הראשון על העבודה איתם
יהיה קשה למצוא משהו פחות רלוונטי לדיון מהמידע הזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 מעל ל10 פרסים בינלאומיים נחשבים עשרות מועמדויות וכל זה על 4 אלבומים כן?אני מת על פופ ושומע המון, ובאמת שדאפט פאנק הם ממש אחלה, רק שבדברי ימי ההיסטוריה זה לא יזכר כיום להדליק בו נר על החלון.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 16:57 אתה יכול לא להתחבר למוזיקה אבל להגיד שהם לא פורצי דרך בתחומם זה פשוט להיות הייטר
אין פה תחרות מי עושה פליפים הכי יפים כי שוב אנחנו נכנסים לאיזור הטעם האישינורמה ג'ין כתב: ↑24 פברואר 2021, 21:59אני יכול לתת לך פה הרבה מאוד פליפים הרבה יותר מרשימים מזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 00:00אני חושב שזאת דוגמא טובה למה הם ככ מיוחדים במוזיקה שלהםGiovanni Giorgio כתב: ↑23 פברואר 2021, 22:16
מה המדד שלך לאיכות?
להיסחף? אפילו לא התחלתי
ראשי הרובוט זה כן גימיק, איך זה סותר את זה שזו דרך שהם בחרו ללכת בה? גם המסיכות של Slipknot זה גימיק/טריידמארק.
באופן כללי- פרסים ומועמדויות לא אומר כלום ושום דבר.
ואני לא קורא לאף אחד הייטר אבל אתה די מזמין את זה עם ההתלהמות עליהם. כולה דאפט פאנק.
אמרתי שאני לא קורא לאף אחד הייטר בהקשר למה שכתבת בהודעה למעלה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 23:56אין פה תחרות מי עושה פליפים הכי יפים כי שוב אנחנו נכנסים לאיזור הטעם האישינורמה ג'ין כתב: ↑24 פברואר 2021, 21:59אני יכול לתת לך פה הרבה מאוד פליפים הרבה יותר מרשימים מזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 00:00
אני חושב שזאת דוגמא טובה למה הם ככ מיוחדים במוזיקה שלהם
ראשי הרובוט זה כן גימיק, איך זה סותר את זה שזו דרך שהם בחרו ללכת בה? גם המסיכות של Slipknot זה גימיק/טריידמארק.
באופן כללי- פרסים ומועמדויות לא אומר כלום ושום דבר.
ואני לא קורא לאף אחד הייטר אבל אתה די מזמין את זה עם ההתלהמות עליהם. כולה דאפט פאנק.
אתה מוזמן לקרוא לי הייטר, למרות שאני לא חושב שזה המונח הנכן לסיטואציה, אולי אובססיבי יותר מתאים
וכולה דאפט פאנק, טוב כאן אנחנו נעצור כי באמת שהדיון כאן סתום מלכתחילה
ענקק.. רק עכשיו שמתי לב לזהGiovanni Giorgio כתב: ↑24 פברואר 2021, 00:00אני חושב שזאת דוגמא טובה למה הם ככ מיוחדים במוזיקה שלהםGiovanni Giorgio כתב: ↑23 פברואר 2021, 22:16מה המדד שלך לאיכות?
להיסחף? אפילו לא התחלתי