חוויה של אוהד

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

אני אוהד את הפועל ת”א כ-45 שנה.
כילד וכנער בשנות ה-80 היה לי מנוי לבלומפילד ולאוסישקין.
היה את הקסם הזה של משחקי כדורגל שהתקיימו תמיד בשבת אחר הצהריים בשעות אור. כולל משחקי הדרבי. לשמחתי ולמזלי חוויתי תחילה את שנות ה-80 של סיני, שאבי, לנדאו, ז’אנו ושות.
אני זוכר משחקי דרבי בתחילת שנות ה-80 שישבנו בטריבונות אוהדי הפועל ואוהדי מכבי ביחד באותם יציעים. צעיפים באדום לבן לצד צעיפים בצהוב כחול.
היתה יריבות. היו פה ושם קללות. אבל לא היתה הרבה שנאה באוויר.
היתה שמחה לאיד, היו קריאות אולה והרבה קריאות עידוד שהתחילו במילה היידה.
אווירה אלימה חוויתי בשנות ה-80 כמעט רק במשחקים נגד בית”ר ורק מצד אוהדי בית”ר.
בשנים שאחרי הייתי לסירוגין במגרשים. היו תקופות בהן הייתי יותר אוהד כורסה ותקופות בהן הייתי יותר במגרשים.
הערב הייתי בבלומפילד.
מצד אחד היתה הרגשה של עוצמה.
של אווירה מיוחדת.
אחרי שנה שבה הייתי פה ושם במשחקים נגד כפר שלם ורמת השרון. חזר הדרבי.
חזר אחרי יותר מעשור של הפסדים, השפלות ותסכול.
אבל לצד האווירה שהרגישה כמחשמלת, היתה הרבה שנאה באוויר.
הייתי בשער 8 למטה.
האצבע המשולשת ותנועות של איום ושיסוף גרון מצד אוהדי מכבי בשער 10 ומצד אוהדי הפועל בשער 8.
מישהו משער 8 למעלה השליך עליי ועל אלה שישבו לצידי פופקורן וכוסות שתיה. אינני יודע אם זה היה אוהד הפועל או אוהד מכבי מסתנן.
מתסכל לא פחות היה לראות מקרוב אוהדים מסתננים של מכבי ביציע 8 עליון, עוברים בליווי מאבטחים ושוטרים דרך היציע התחתון אל שערים 10,11.
ואז בזמן הקראת ההרכב של הפועל החלו להיזרק אבוקות.
והרוח פיזרה את העשן גם אליי.
ריח מחניק, מסריח ורעיל.
ולא בפעם הראשונה שאני נאלץ לנשום את הטינופת הזו.
ולתדהמתי אני רואה אבוקה או רימון עשן נזרק מלמעלה, בצד של שער 7 אל שער 7 למטה קרוב לדשא, אבל היכן שנמצאים מאבטחים ושורה ראשונה של אוהדים.
ובהמשך מכריזים על ביטול המשחק.
אני יוצא בסמוך ולא חווה אירועים חריגים בחוץ.
בהמשך יש פרסומים על שוטרים שנוקטים באלימות ופרשי משטרה על סוסים נעים אל עבר אוהדים.
הכל רווי אלימות ורווי שנאה.
וכמובן אזלת היד של המשטרה ושאר כוחות האבטחה.
ובסוף היום אני אומר לעצמי שטוב החלטתי העונה לעשות מנוי לכדורסל ולא לעשות מנוי לכדורגל.
במשחקי הבית בכדורסל יש אווירה נקייה, תרתי משמע. בלי אבוקות, בלי פרשים וכמו בדרבי סל בית שנה שעברה אני מניח שגם השנה בדרבי תהיה אווירה של יריבות בריאה ופחות אווירה אלימה ופחות אווירה של שנאה. אני משתוקק לחוות תואר בכדורסל ולשמוח לאידה של מכבי, כמי שחווה אינספור תסכולים בשנים שמכבי היתה הקבוצה של המדינה.
מאוד רציתי לקוות היום לניצחון בדרבי רגל ובכלל אולי לחוות עונה מוצלחת בצמרת ליגת העל. אבל עם האווירה האלימה והרעילה שיש בכדורגל גם מצד אותם חוליגנים וגם מצד התנהלות בזיונית של כוחות האבטחה, יצא כל החשק.
השנה אהיה ביציע אדום ביד אליהו ואין לי כוונה להיות שוב בבלומפילד העונה. לפחות בינתיים זו כוונתי.
תגידו שיד אליהו זה אווירת בית קברות.
תגידו מגיעים מעט אוהדים ויציעים שלמים ריקים.
זה עדיין עדיף עשרות מונים מלנשום עשן רעיל ולחוות אווירה אלימה ורעילה, תרתי משמע.
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 20 אוקטובר 2025, 00:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
yoni143
קיבל.ה  205 לייקים

טוב אחרי שקראתי מה שכתבת. להעביר לקנסו.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 20 אוקטובר 2025, 00:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

ofer23 כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:40 אני אוהד את הפועל ת”א כ-45 שנה.
כילד וכנער בשנות ה-80 היה לי מנוי לבלומפילד ולאוסישקין.
היה את הקסם הזה של משחקי כדורגל שהתקיימו תמיד בשבת אחר הצהריים בשעות אור. כולל משחקי הדרבי. לשמחתי ולמזלי חוויתי תחילה את שנות ה-80 של סיני, שאבי, לנדאו, ז’אנו ושות.
אני זוכר משחקי דרבי בתחילת שנות ה-80 שישבנו בטריבונות אוהדי הפועל ואוהדי מכבי ביחד באותם יציעים. צעיפים באדום לבן לצד צעיפים בצהוב כחול.
היתה יריבות. היו פה ושם קללות. אבל לא היתה הרבה שנאה באוויר.
היתה שמחה לאיד, היו קריאות אולה והרבה קריאות עידוד שהתחילו במילה היידה.
אווירה אלימה חוויתי בשנות ה-80 כמעט רק במשחקים נגד בית”ר ורק מצד אוהדי בית”ר.
בשנים שאחרי הייתי לסירוגין במגרשים. היו תקופות בהן הייתי יותר אוהד כורסה ותקופות בהן הייתי יותר במגרשים.
הערב הייתי בבלומפילד.
מצד אחד היתה הרגשה של עוצמה.
של אווירה מיוחדת.
אחרי שנה שבה הייתי פה ושם במשחקים נגד כפר שלם ורמת השרון. חזר הדרבי.
חזר אחרי יותר מעשור של הפסדים, השפלות ותסכול.
אבל לצד האווירה שהרגישה כמחשמלת, היתה הרבה שנאה באוויר.
הייתי בשער 8 למטה.
האצבע המשולשת ותנועות של איום ושיסוף גרון מצד אוהדי מכבי בשער 10 ומצד אוהדי הפועל בשער 8.
מישהו משער 8 למעלה השליך עליי ועל אלה שישבו לצידי פופקורן וכוסות שתיה. אינני יודע אם זה היה אוהד הפועל או אוהד מכבי מסתנן.
מתסכל לא פחות היה לראות מקרוב אוהדים מסתננים של מכבי ביציע 8 עליון, עוברים בליווי מאבטחים ושוטרים דרך היציע התחתון אל שערים 10,11.
ואז בזמן הקראת ההרכב של הפועל החלו להיזרק אבוקות.
והרוח פיזרה את העשן גם אליי.
ריח מחניק, מסריח ורעיל.
ולא בפעם הראשונה שאני נאלץ לנשום את הטינופת הזו.
ולתדהמתי אני רואה אבוקה או רימון עשן נזרק מלמעלה, בצד של שער 7 אל שער 7 למטה קרוב לדשא, אבל היכן שנמצאים מאבטחים ושורה ראשונה של אוהדים.
ובהמשך מכריזים על ביטול המשחק.
אני יוצא בסמוך ולא חווה אירועים חריגים בחוץ.
בהמשך יש פרסומים על שוטרים שנוקטים באלימות ופרשי משטרה על סוסים נעים אל עבר אוהדים.
הכל רווי אלימות ורווי שנאה.
וכמובן אזלת היד של המשטרה ושאר כוחות האבטחה.
ובסוף היום אני אומר לעצמי שטוב החלטתי העונה לעשות מנוי לכדורסל ולא לעשות מנוי לכדורגל.
במשחקי הבית בכדורסל יש אווירה נקייה, תרתי משמע. בלי אבוקות, בלי פרשים וכמו בדרבי סל בית שנה שעברה אני מניח שגם השנה בדרבי תהיה אווירה של יריבות בריאה ופחות אווירה אלימה ופחות אווירה של שנאה. אני משתוקק לחוות תואר בכדורסל ולשמוח לאידה של מכבי, כמי שחווה אינספור תסכולים בשנים שמכבי היתה הקבוצה של המדינה.
מאוד רציתי לקוות היום לניצחון בדרבי רגל ובכלל אולי לחוות עונה מוצלחת בצמרת ליגת העל. אבל עם האווירה האלימה והרעילה שיש בכדורגל גם מצד אותם חוליגנים וגם מצד התנהלות בזיונית של כוחות האבטחה, יצא כל החשק.
השנה אהיה ביציע אדום ביד אליהו ואין לי כוונה להיות שוב בבלומפילד העונה. לפחות בינתיים זו כוונתי.
תגידו שיד אליהו זה אווירת בית קברות.
תגידו מגיעים מעט אוהדים ויציעים שלמים ריקים.
זה עדיין עדיף עשרות מונים מלנשום עשן רעיל ולחוות אווירה אלימה ורעילה, תרתי משמע.
אפשר להעביר לקנסו.
Segev
קיבל.ה  471 לייקים

האבוקות ורימוני העשן הם חלק משמעותי מזה שכל כך הרבה אנשים מגיעים למשחקי כדורגל בישראל למרות הרמה המביכה. מה שמביא קהל למגרשים זה לא מקום מסומן ומחיאות כפיים, אלא טירוף של קהל, תפאורות וכן, גם פירוטכניקה
shaharot
קיבל.ה  809 לייקים

Segev כתב: 20 אוקטובר 2025, 01:35 האבוקות ורימוני העשן הם חלק משמעותי מזה שכל כך הרבה אנשים מגיעים למשחקי כדורגל בישראל למרות הרמה המביכה. מה שמביא קהל למגרשים זה לא מקום מסומן ומחיאות כפיים, אלא טירוף של קהל, תפאורות וכן, גם פירוטכניקה
נירמול יפה

אפשר שיהיה טירוף של קהל ותפאורות ובלי פירוטכניקה שרק מזיינת אותנו.
מבטיח לך שכולם באו היום עם אנרגיות שיא.
KingZivos
קיבל.ה  137 לייקים

shaharot כתב: 20 אוקטובר 2025, 01:45
Segev כתב: 20 אוקטובר 2025, 01:35 האבוקות ורימוני העשן הם חלק משמעותי מזה שכל כך הרבה אנשים מגיעים למשחקי כדורגל בישראל למרות הרמה המביכה. מה שמביא קהל למגרשים זה לא מקום מסומן ומחיאות כפיים, אלא טירוף של קהל, תפאורות וכן, גם פירוטכניקה
נירמול יפה

אפשר שיהיה טירוף של קהל ותפאורות ובלי פירוטכניקה שרק מזיינת אותנו.
מבטיח לך שכולם באו היום עם אנרגיות שיא.
היום היה קצת מוגזם ובכלל לא צריך לזרוק מהיציע. אבל הוא לא טועה. חלק נכבד מהקהל בא לראות את זה.
אתה יכול לראות את הסרטונים של המופע ואיך כולם מצלמים ומתלהבים. מכל השערים.
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

אז מה הטיעון הרציונלי כנגד הביקורת שלי על שאיפת עשן רעיל ומסריח של אבוקות ורימוני עשן ? …. להעביר לקנסו.
בהחלט טיעון ענייני ומשכנע.

ואחרים מנסים להצדיק את רימוני העשן והאבוקות בטענה ש “כולם/רובם מגיעים רק/בעיקר בגלל זה”.
שלושה דברים אומר בהקשר זה:
1. אפילו אם יש אחוז אחד של אוהדים חולי אסטמה או רגישים לעשן הרעיל הזה, אז זה פסול. אם בקבוצת אנשים - 99% מהם תומכים במעשה פסול, זה לא מצדיק את המעשה הפסול.
2. מנין לכל אלה שקובעים בנחרצות שכולם מגיעים בגלל זה, המידע הסטטיסטי ? לצד המתלהבים מהאבוקות ורימוני העשן יש קהל שקט אשר סובל בשקט. מישהו ביצע הצבעה חשאית בקרב הקהל בנושא זה ? אהה, אבל יש מייד טענת נגד : להעביר לקנסו.
3. בשנות ה-80 הצטופפו בטריבונות של בלומפילד הישן כמעט 20 אלף איש במשחקי הדרבי. מעניין. הם הגיעו על אף שלא נאלצו לשאוף עשן מסריח ורעיל של אבוקות ורימוני עשן. כי כידוע כולם/רובם מגיעים רק/בעיקר בשביל האבוקות ורימוני העשן. וטענת הנגד … להעביר לקנסו.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

הדבר היחיד שמחזיק את הראש מעל למים של הענף המת הזה הוא ארגוני האוהדים.

אין לכם מושג. אין כאן כדורגל. ואין כאן מיצ׳יצ׳ים על הדשא. צר לי לאכזב, גם לא יהיו.

במקרה הטוב היית קורה 30 דקות של כדורגל כם ללא הפירוטכניקה.

אויבים מבית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

אז טענה עניינית כנגד שאיפת עשן רעיל ומסריח זוכה לתגובה: אויבים מבית.
בשנות ה-80 לא היו מיצ’יצ’ים על הדשא. גם לא מוטלים. ועדיין אלפי אוהדי הפועל בבלומפילד. וכמעט 20 אלף בדרבי בבלומפילד. קבוצות ישראליות לא שיחקו אז באירופה. קבוצה כמו הפועל יהוד עם שחקן להטוטן בשם רוקבן ועוד עשרה נגרים ניצחו אותנו בגמר גביע עלוב שכולו היה אנטי כדורגל. האם זה גרם לי או לכל אוהד הפועל אחר לא להגיע יותר למשחקים? ממש לא.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5784 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 07:42 הדבר היחיד שמחזיק את הראש מעל למים של הענף המת הזה הוא ארגוני האוהדים.

אין לכם מושג. אין כאן כדורגל. ואין כאן מיצ׳יצ׳ים על הדשא. צר לי לאכזב, גם לא יהיו.

אויבים מבית
גבולות הגזרה של משחק הפירוטכניקה ברורים מאוד.
אסור לזרוק על אנשים, אסור לזרוק בצורה שתעצור את המשחק אחרי שהתחיל, אסור זיקוקים.
אם האירוע אתמול היה מתחיל ונגמר במופע אבוקות ורימוני עשן לדשא שלא פוגעים באף אחד אין לי ספק שהיינו רואים גם כדורגל לאחר מכן.

אויבים מבית זה אלו שרק רוצים למתוח את הגבול כל הזמן וההשלכות לא מעניינות אותם.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

אגיד שוב ושוב

בעונה הקודמת אוהדי ביטר שלחו נורי תאורה לבטן של ילד בן 10 תוך כדי ששחקנים כבר על הדשא.
עשרות אבוקות נזרקו מהיציע

מדוע לא פוצצו את המשחק?

ההחלטה אתמול היא החלטה מהבית. החלטה פוליטית. אין שום הצדקה לשלוח עשרות אלפים הביתה גם אם ירד לשוטר דם באצבע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אוהד כורסא
קיבל.ה  675 לייקים

א. קהל מגיע ב90 אחוז מהמקרים בגלל הצלחות. הפועל באר שבע לא הייתה ממלאת את טרנר בליגה הלאומית. כנל הקהל של הפועל שלא היה מביא 20000 אם היינו נשארים בליגה הלאומית. גם הפועל כדורסל הייתה מביאה יותר אם היינו אלופים.

ב. אז כדורגל בעיניך זה אירוע פגאני שמבוסס על שירה המונית, אלימות, אש ועשן?
הוקיץ'
קיבל.ה  7158 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:07
L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 07:42 הדבר היחיד שמחזיק את הראש מעל למים של הענף המת הזה הוא ארגוני האוהדים.

אויבים מבית
גבולות הגזרה של משחק הפירוטכניקה ברורים מאוד.
אסור לזרוק על אנשים, אסור לזרוק בצורה שתעצור את המשחק אחרי שהתחיל, אסור זיקוקים.
אם האירוע אתמול היה מתחיל ונגמר במופע אבוקות ורימוני עשן לדשא שלא פוגעים באף אחד אין לי ספק שהיינו רואים גם כדורגל לאחר מכן.

אויבים מבית זה אלו שרק רוצים למתוח את הגבול כל הזמן וההשלכות לא מעניינות אותם.
אמת.
אני לא ראיתי כאן אחד שמגן על המשטרה או טוען שהיא הייתה בסדר, לצערי אני רואה כאן רבים שמגנים על האולטראס, בין אם ישירות ובין אם בדרכים עקיפות (יש פירוטכניקה בכל העולם וזה תמיד היה, מה בכלל אפשר לעשות עם כמה עשרות שעושים בלאגן).
מה שאותי מעצבן זה הגזלייטינג. כן יש מקומות רבים שיש בהם פירוטכניקה וכולנו חווינו כבר פירוטכניקה מכל כיוון. מה שהיה אתמול חצה כל גבול אפשרי - הכמויות, העובדה שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים, כמות האנשים שנפגעו. להגיד לנו שיש פירוטכניקה בכל העולם זה לעשות מאיתנו מטומטמים.
וכנ"ל כל הטיעונים לגבי הכמה עשרות שזרקו כאילו מדובר על אנשים בודדים שקיבלו החלטה על דעת עצמם, ולא ארגון ידוע ומוכר ששם עלינו זין כבר שנים. העמדת פנים מגוחכת.
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

זה כאילו אשכול בו כל אחד יכתוב את חוויותיו כאוהד?
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

לירון האדום כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:21 זה כאילו אשכול בו כל אחד יכתוב את חוויותיו כאוהד?
זה לא כאילו.
אוהדים רבים מגיעים בגלל החוויה.
אני מניח שכל בר דעת מבחין בטענה המרכזית שלי בין השורות וזה האבוקות ורימוני העשן. בנוסף לביקורת הנוקבת שלי על הרשלנות של כוחות האבטחה, כמו אלימות יתר מצד המשטרה.
וומשם גם התפתח הדיון באשכול הזה.
ואני מהמחמירים ביותר כלפי כל סוגיית רימוני העשן והאבוקות.
אני ולהערכתי אני מייצג לא מעט בקרב הקהל השקט ביציעים - טוען לזכותי לא לנשום את העשן הרעיל והמסריח הזה.
בצעירותי לא נאלצתי לנשום את זה ביציעים, לשמחתי אני לא נאלץ לנשום את זה היום במשחקי הבית בליגה בכדורסל ואני טוען לזכותי וכנראה לזכות אוהדי הפועל רבים נוספים לא לנשום את זה גם במשחקי הכדורגל של הפועל בבלומפילד.
אני מניח שאם הייתי כותב וטוען טענות שהיו מקובלות עליך אז היית מגיב אחרת.
הניסיון שלך לקבוע מה מותר ומה אסור לכתוב כאן או מה ראוי או לא ראוי לכתוב כאן הוא פתטי.
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

ofer23 כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:03
לירון האדום כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:21 זה כאילו אשכול בו כל אחד יכתוב את חוויותיו כאוהד?
זה לא כאילו.
אוהדים רבים מגיעים בגלל החוויה.
אני מניח שכל בר דעת מבחין בטענה המרכזית שלי בין השורות וזה האבוקות ורימוני העשן. בנוסף לביקורת הנוקבת שלי על הרשלנות של כוחות האבטחה, כמו אלימות יתר מצד המשטרה.
וומשם גם התפתח הדיון באשכול הזה.
ואני מהמחמירים ביותר כלפי כל סוגיית רימוני העשן והאבוקות.
אני ולהערכתי אני מייצג לא מעט בקרב הקהל השקט ביציעים - טוען לזכותי לא לנשום את העשן הרעיל והמסריח הזה.
בצעירותי לא נאלצתי לנשום את זה ביציעים, לשמחתי אני לא נאלץ לנשום את זה היום במשחקי הבית בליגה בכדורסל ואני טוען לזכותי וכנראה לזכות אוהדי הפועל רבים נוספים לא לנשום את זה גם במשחקי הכדורגל של הפועל בבלומפילד.
אני מניח שאם הייתי כותב וטוען טענות שהיו מקובלות עליך אז היית מגיב אחרת.
הניסיון שלך לקבוע מה מותר ומה אסור לכתוב כאן או מה ראוי או לא ראוי לכתוב כאן הוא פתטי.
אני צעיר ממך בקצת, חטפתי גז מדמיע, רימוני עשן, אבנים בשכונת התקווה ועוד ביציעים ובסביבה של היציעים.
מה מהות האשכול? טור אישי על חוויות? זה מתאים יותר לקנסו. זאת דעתי.
Adam
קיבל.ה  69 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:12 אגיד שוב ושוב

בעונה הקודמת אוהדי ביטר שלחו נורי תאורה לבטן של ילד בן 10 תוך כדי ששחקנים כבר על הדשא.

מדוע לא פוצצו את המשחק?

ההחלטה אתמול היא החלטה מהבית. החלטה פוליטית. אין שום הצדקה לשלוח עשרות אלפים הביתה גם אם ירד לשוטר דם באצבע
ואם נערה אוהדת הפועל קיבלה רימון עשן לפנים?
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

Adam כתב: 20 אוקטובר 2025, 10:03

מדוע לא פוצצו את המשחק?

אז תעצור את האנשים שזרקו את הרימון (כי שעשו כשפינו אותנו מהאיצטדיון) ואל תעניש אותי שבסה"כ באתי לראות כדורגל.
ואל תעניש את הצופים בבית שמחכים לראות דרבי כבר שבועיים וחצי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Adam
קיבל.ה  69 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 10:19

מדוע לא פוצצו את המשחק?

אז תעצור את האנשים שזרקו את הרימון (כי שעשו כשפינו אותנו מהאיצטדיון) ואל תעניש אותי שבסה"כ באתי לראות כדורגל.
בסדר גמור, ככל הנראה תמימי דעים כאן. אך אין צורך להקטין ולהגחיך את הארוע.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

Adam כתב: 20 אוקטובר 2025, 10:52

להקטין ולהגחיך?

אני כבר שנים טוען שהמרוויח העיקרי מאירועים כאלה היא המשטרה.
איזה סיבה יש לה להסדיר את עניין הפירוטכניקה כל עוד היא ממנת כמה שעות שכר ל1,000 שוטרים בערב של משחק כזה?

אלו שאמונים לשמור על הסדר הם אלו שיוצרים כאוס ואלימות לפני המשחק, בזמן המשחק ולאחריו.

תמסדו את עניין הפירוטכניקה.
זה כזה פשוט. איזורים מוגדרים להדלקת פירוטכניקה + קנסות קבועים ומוסדרים מראש לכל אמצעי שידלק ביציע - כמו בגרמניה.

ברגע שתמסד את זה, ותבהיר בצורה ברורה שבמידה ונזרק למגרש - אין משחק
נגמר הכאוס, הכל ברור ונגמר הבלגן.

אוהדים יחליטו לזרוק לדשא? ברור מי האשם ואין משחק. הביתה.

אוהדים מדליקים אבוקות ורימוני עשן ביציע, לא נרדפים ולא נענשים, יש סדר. אין כאוס.

אבל למה שיעשו את זה?
זה סייקל כלכלי, פוליטי, מלא באגו. שאף אחד מהצדדים בו לא רוצה שיהיה סדר. הכאוס, הבלגן, האלימות, הפולטיקה משרתת את כולם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  2114 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:05

להקטין ולהגחיך?

איזה סיבה יש לה להסדיר את עניין הפירוטכניקה כל עוד היא ממנת כמה שעות שכר ל1,000 שוטרים בערב של משחק כזה?

אלו שאמונים לשמור על הסדר הם אלו שיוצרים כאוס ואלימות לפני המשחק, בזמן המשחק ולאחריו.

זה כזה פשוט. איזורים מוגדרים להדלקת פירוטכניקה + קנסות קבועים ומוסדרים מראש לכל אמצעי שידלק ביציע - כמו בגרמניה.

אוהדים מדליקים אבוקות ורימוני עשן ביציע, לא נרדפים ולא נענשים, יש סדר. אין כאוס.

אבל למה שיעשו את זה?
זה סייקל כלכלי, פוליטי, מלא באגו. שאף אחד מהצדדים בו לא רוצה שיהיה סדר. הכאוס, הבלגן, האלימות, הפולטיקה משרתת את כולם
המשטרה הודיעה מראש שאם תהיה פירוטכניקה המשחק יבוטל
אז לפי מה שכתבת ברור מי האשם שאין משחק
האולטראס פשוט בנו שכמו כל פעם המשטרה בסוף תתקפל ולא תפוצץ את המשחק
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3451 לייקים

בני12 כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:21

להקטין ולהגחיך?

אבל למה שיעשו את זה?
המשטרה הודיעה מראש שאם תהיה פירוטכניקה המשחק יבוטל
אז לפי מה שכתבת ברור מי האשם שאין משחק
האולטראס פשוט בנו שכמו כל פעם המשטרה בסוף תתקפל ולא תפוצץ את המשחק
זה מה שאנשים לא מבינים.
גם אם היה משחק בסוף, היית חוטף עונש רציני - רדיוסים/הורדת נקודות שגם הם פוגעים בקבוצה ובאוהדים שלה.
כמו שאומר השיר - "העולם מלא באנשים שלא רואים מלבד עצמם".

זה ארגון שרואה אך ורק את עצמו ותוך 2 דקות הפך את כל המגנים עליו פה למגוחכים.
צוחקים עליהם...זורקים עליהם שיט...והם אומרים טעים. הזיה.

משמח מאד לראות שיש פה אנשים, הרוב המכריע, שכבר הבין עם מי יש לנו עסק.
אנשים שמרביצים לאוהדי הפועל, מאחלים להם 7.10, נותנים מכות למי ששם דגלי ישראל, וזורקים אבוקות על אימהות וילדים...מאשימים בסוף את כולם חוץ מאת עצמם.

פרחחים בשקל.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1555 לייקים

זה קצת הופך לעוד אשכול דיון מקביל לכמה אשכולות שכבר יש
אז אשמח שנתמקד פה בתחושות, רגשות וחוויות כאוהד ולא בהמשך שיח 'אולטראס, משטרה, בנגביר, מנהלת ומה שבינהם'

אני יכול לשתף שהבוקר קמתי עם גוש גדול בגרון. אני באנרגיות נמוכות ודיכאון שלא הרגשתי כבר תקופה.
הפער בין תחושת האופורייה, התרוממות הרוח והציפייה לשריקת הפתיחה, כששני הילדים שלי יושבים לידי. אחרי כמה שעות של התחככות בתרבות האולטראס - בירה עם כולם, צעדה, שירי שחקנים - ועד לאנטי-קליימקס של ביטול המשחק.
אני עדיין לא מאמין שהמשחק בוטל, זה פשוט סוריאליסטי כ"כ.
בדרך לאוטו הילדים שאלו אותי מה היה בפעם האחרונה שבוטל משחק. הפתעתי אותם שזה משהו שמעולם לא קרה לי. זה פשוט מעולם לא קרה.
כולנו חיים במדינה הלא פשוטה והקשוחה הזאת, עברנו הרבה דברים בשנים האחרונות ויש לי תשוקה אדירה לקצת נורמאליות ולהיות 'כאחד העמים'
התשוקה הזאת קיבלה אתמול סטירת לחי מצלצלת שאני כרגע מתקשה להתאושש ממנה.
הקלות הזאת שבה אדם עם כוח מקבל החלטה די שרירותית שפוגעת בעשרות אלפי אנשים, בלי לספור בכלל את המחיר של ההחלטה הזאת.
זה פשוט מייאש אותי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3451 לייקים

סומך כתב: 20 אוקטובר 2025, 12:10 זה קצת הופך לעוד אשכול דיון מקביל לכמה אשכולות שכבר יש
אז אשמח שנתמקד פה בתחושות, רגשות וחוויות כאוהד ולא בהמשך שיח 'אולטראס, משטרה, בנגביר, מנהלת ומה שבינהם'

אני יכול לשתף שהבוקר קמתי עם גוש גדול בגרון. אני באנרגיות נמוכות ודיכאון שלא הרגשתי כבר תקופה.
הפער בין תחושת האופורייה, התרוממות הרוח והציפייה לשריקת הפתיחה, כששני הילדים שלי יושבים לידי. אחרי כמה שעות של התחככות בתרבות האולטראס - בירה עם כולם, צעדה, שירי שחקנים - ועד לאנטי-קליימקס של ביטול המשחק.
בדרך לאוטו הילדים שאלו אותי מה היה בפעם האחרונה שבוטל משחק. הפתעתי אותם שזה משהו שמעולם לא קרה לי. זה פשוט מעולם לא קרה.
כולנו חיים במדינה הלא פשוטה והקשוחה הזאת, עברנו הרבה דברים בשנים האחרונות ויש לי תשוקה אדירה לקצת נורמאליות ולהיות 'כאחד העמים'
הקלות הזאת שבה אדם עם כוח מקבל החלטה די שרירותית שפוגעת בעשרות אלפי אנשים, בלי לספור בכלל את המחיר של ההחלטה הזאת.
זה פשוט מייאש אותי
גמני נשאלתי בדיוק את אותה שאלה ע"י הבן המיואש בדרך חזרה לאוטו. אמרתי לו שלא זכור לי דבר כזה בכל שנותיי כחובב ספורט.
היה את דרבי חצי גמר גביע ווינר שלא שוחק לבסוף אבל הוא לא הגיע אפילו לעליית השחקנים לפרקט כמדומני והרוב המוחלט היה מחוץ לאצטדיון בהצגת השחקנים.
האירוניה ששם ארגון הפשע עדיין מקלל את מי שאשכרה הסכים לקחת על עצמו את ביטול המשחק.
מה שמוכיח שכמו כל ארגון פשיעה - ככל שתתן להם יותר, הם ירצו עוד.

גם אם היה משחק, עדיין היית משלם ברדיוסים והורדת נקודות מה שרק מוכיח את הטענה שלא מעניין את הארגון הזה כלום מלבד עצמו. להקיא עליו.
יחד, רק יחד! :heart:
Adam
קיבל.ה  69 לייקים

להקטין ולהגחיך?

אבל למה שיעשו את זה?
"גם אם ירד לשוטר דם באצבע" זה להקטין. אצבע, לעומת אזורים מרכזיים כמו פנים וחזה, שבהן פגעו רימוני עשן. זה כל מה שאמרתי , ללא קשר לטענה הרחבה שלך.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1160 לייקים

תחושה של ייאוש, זו החוויה שלי
יאללה הביתה!!!
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

יהלום14אדום כתב: 20 אוקטובר 2025, 14:42 תחושה של ייאוש, זו החוויה שלי
מסכים, תחושה שנמאס כבר מהכדורגל.
מתייחסים אלינו האוהדים כעבריינים, ממתגים את האוהדים כערסים עבריינים.
כל פעם שאתה רואה שוטר או סוס ליד האיצטדיון אתה חושש.
שיסגרו כבר את הענף וזהו
giladbec
קיבל.ה  20 לייקים

אויבים מבית
תתפלא, ארגוני האוהדים במתכונתם הנוכחית לא מחזיקים שום דבר, רק עושים בלאגן מיותר וילדותי במתכונתם הנוכחית

האויבים מבית היחידים הם אלו שמנרמלים אלימות, הורסים למי שלא מסכים איתם את המועדון ומנסים בכל דרך להבריח את הבעלים ששנים חלמנו עליו (גם בכדורגל וגם בכדורסל)
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

giladbec כתב: 20 אוקטובר 2025, 16:11

אויבים מבית
תתפלא, ארגוני האוהדים במתכונתם הנוכחית לא מחזיקים שום דבר, רק עושים בלאגן מיותר וילדותי במתכונתם הנוכחית

האויבים מבית היחידים הם אלו שמנרמלים אלימות, הורסים למי שלא מסכים איתם את המועדון ומנסים בכל דרך להבריח את הבעלים ששנים חלמנו עליו (גם בכדורגל וגם בכדורסל)
בערך 100% מההודעות שלך כאן הן הודעות כנגד ארגון אוהדים ובעד מנספורד המלך

רוצה שאסדר לך מנוי ל11? או אולי כבר יש לך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
fidel
קיבל.ה  135 לייקים

סומך כתב: 20 אוקטובר 2025, 12:10 זה קצת הופך לעוד אשכול דיון מקביל לכמה אשכולות שכבר יש

זה פשוט מייאש אותי
אני מרגיש כמוך, אני גם באופן אישי לא מתלהב מפירו, זה לא שווה את כל מה שאנחנו מקבלים יחד עם זה, והמחיר תמיד גבוה מדי
giladbec
קיבל.ה  20 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 18:18

אויבים מבית

מנוי ל11 תביא למישהו אחר, מנספורד המלך? כנראה שאתה לוקה בקריאה, אופייני לאחד שלא מקבל דעות של אחרים

בכל מקרה מחמיא שאתה בודק את ההודעות שלי

בתור אחד שכנראה היה ביותר משחקים ממך לאורך השנים (וגם אם לא) זכותי להיות בעד או נגד מי שבא לי

תמשיך לנרמל אלימות, לשיר שירי שואה, לתמוך באלו שמשיטים קנסות, רדיוסים והפחתת נקודות, הצלחתם בגמר סל לפני שנתיים, הצלחתם אתמול, בסוף תתבגרו, תתחתנו, תביאו ילדים לעולם ותבינו שכל השנים התעסקתם בקקה ועשיתם רק נזק
RedDrifter
קיבל.ה  229 לייקים

giladbec כתב: 20 אוקטובר 2025, 22:13

מנוי ל11 תביא למישהו אחר, מנספורד המלך? כנראה שאתה לוקה בקריאה, אופייני לאחד שלא מקבל דעות של אחרים

בתור אחד שכנראה היה ביותר משחקים ממך לאורך השנים (וגם אם לא) זכותי להיות בעד או נגד מי שבא לי

תמשיך לנרמל אלימות, לשיר שירי שואה, לתמוך באלו שמשיטים קנסות, רדיוסים והפחתת נקודות, הצלחתם בגמר סל לפני שנתיים, הצלחתם אתמול, בסוף תתבגרו, תתחתנו, תביאו ילדים לעולם ותבינו שכל השנים התעסקתם בקקה ועשיתם רק נזק
הנזק היחידי זה אוהדים כמוך שחושבים ש״להוקיע״ את האולטראס ישנה משהו. לא שמים לא עליי ולא עלייך וגם בעוד 100 שנים אם נמשיך ככה הם יזרקו רימונים וחזיזים כל עוד הבעיה לא נפתרת מהשורש.

הבעיה נמצאת אצל המשטרה שלא מצליחה להגיע לעבריינים, זאת תפקידה, זאת מהותה - אי אפשר לגלגל אחריות לאוהד שיושב בכיסא באיצטדיון ובא לראות כדורגל, אי אפשר לצפות ממנו לעשות את עבודת המשטרה, בדיחה באמא שלי.

10-20 אוהדים שולטים על כולנו ובמקום ללחוץ על משטרת ישראל שתעשה את עבודתה לוחצים על אזרחים שיפעלו נגד עבריינים. מישהו חייב לנער אותי ולהגיד לי שאני חולם שיש אנשים שחושבים שמה שהיה אתמול זה אשמת 30,000 איש
Praškevičios
קיבל.ה  62 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:17אמת.
אני לא ראיתי כאן אחד שמגן על המשטרה או טוען שהיא הייתה בסדר, לצערי אני רואה כאן רבים שמגנים על האולטראס, בין אם ישירות ובין אם בדרכים עקיפות (יש פירוטכניקה בכל העולם וזה תמיד היה, מה בכלל אפשר לעשות עם כמה עשרות שעושים בלאגן).
מה שאותי מעצבן זה הגזלייטינג. כן יש מקומות רבים שיש בהם פירוטכניקה וכולנו חווינו כבר פירוטכניקה מכל כיוון. מה שהיה אתמול חצה כל גבול אפשרי - הכמויות, העובדה שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים, כמות האנשים שנפגעו. להגיד לנו שיש פירוטכניקה בכל העולם זה לעשות מאיתנו מטומטמים.
וכנ"ל כל הטיעונים לגבי הכמה עשרות שזרקו כאילו מדובר על אנשים בודדים שקיבלו החלטה על דעת עצמם, ולא ארגון ידוע ומוכר ששם עלינו זין כבר שנים. העמדת פנים מגוחכת.
הטענה ״שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״ לא מדויקת (מקווה שלא מתוך אג׳נדה).
לא מצדיק את המעשה אבל חשוב לדייק בעובדות.
רוב כמעט מוחלט של רימוני העשן והאבוקות נזרקו לעבר כר הדשא כאשר שדה המגרש היה ריק לחלוטין והשחקנים אפילו לא יצאו מחדרי ההלבשה!
כל האירוע הסלים בגלל מעשה מטומטם של זריקת אמצעים גם מהחלק העליון של שער 7.
מממרחק כל כך גדול הסיכוי לפגוע באוהדת צעירה ובשוטרים שעמדו בסמוך לקו האורך של המגרש היה גבוה.
מזכיר מאוד את הארוע המטומטם של זריקת האבוקות מהיציע העליון ביד אליהו.
מספיק מטומטם אחד כדי להרוס לכולם. כולל לאולטראס.
הוקיץ'
קיבל.ה  7158 לייקים

Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 00:54
רוב כמעט מוחלט של רימוני העשן והאבוקות נזרקו לעבר כר הדשא כאשר שדה המגרש היה ריק לחלוטין והשחקנים אפילו לא יצאו מחדרי ההלבשה!
מממרחק כל כך גדול הסיכוי לפגוע באוהדת צעירה ובשוטרים שעמדו בסמוך לקו האורך של המגרש היה גבוה.
כן, ממש הרסו לאולטראס אתמול. מוזר שלא שמענו מהם על כך, הם הרי הם יודעים להוציא הודעות מסודרות כשהם רוצים.
מה שהיה אתמול היה מופע אוננות עצמית מפואר, וכרגיל זה בא על חשבון הקבוצה והאוהדים. לא עונש הורדת הנקודות עניין אותם ולא הסכנה שבזריקת כמות כזו של פירוטכניקה לעבר המגרש.
giladbec
קיבל.ה  20 לייקים

RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 00:25

הנזק היחידי זה אוהדים כמוך שחושבים ש״להוקיע״ את האולטראס ישנה משהו. לא שמים לא עליי ולא עלייך וגם בעוד 100 שנים אם נמשיך ככה הם יזרקו רימונים וחזיזים כל עוד הבעיה לא נפתרת מהשורש.

הבעיה נמצאת אצל המשטרה שלא מצליחה להגיע לעבריינים, זאת תפקידה, זאת מהותה - אי אפשר לגלגל אחריות לאוהד שיושב בכיסא באיצטדיון ובא לראות כדורגל, אי אפשר לצפות ממנו לעשות את עבודת המשטרה, בדיחה באמא שלי.

10-20 אוהדים שולטים על כולנו ובמקום ללחוץ על משטרת ישראל שתעשה את עבודתה לוחצים על אזרחים שיפעלו נגד עבריינים. מישהו חייב לנער אותי ולהגיד לי שאני חולם שיש אנשים שחושבים שמה שהיה אתמול זה אשמת 30,000 איש
יופי של התחסדות חבר

אתה אשכרה חושב שיש סיכוי גדול יותר שהמשטרה בצוותא עם העומד בראשה ישנו את הגישה שלהם מאשר הוקעה של כמה עשרות ברמת המועדון?

אני חושב שאתה תמים, או מנסה לשתול פה אג'נדות כאלה ואחרות
Praškevičios
קיבל.ה  62 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 01:07
Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 00:54
כן, ממש הרסו לאולטראס אתמול. מוזר שלא שמענו מהם על כך, הם הרי הם יודעים להוציא הודעות מסודרות כשהם רוצים.
מה שהיה אתמול היה מופע אוננות עצמית מפואר, וכרגיל זה בא על חשבון הקבוצה והאוהדים. לא עונש הורדת הנקודות עניין אותם ולא הסכנה שבזריקת כמות כזו של פירוטכניקה לעבר המגרש.
״רבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״?!
אתה ממציא המצאות שמשרתות את האג׳נדה שלך ומנסה להתחמק כשמעירים לך שאתה לא מדייק.
RedDrifter
קיבל.ה  229 לייקים

giladbec כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:49

יופי של התחסדות חבר

אתה אשכרה חושב שיש סיכוי גדול יותר שהמשטרה בצוותא עם העומד בראשה ישנו את הגישה שלהם מאשר הוקעה של כמה עשרות ברמת המועדון?

ברור, ואני אגיד גם יותר מזה, מטרת המועדון היא לא להתעסק בעבריינים, ספרא לא צריך להתעסק בזה - בשביל מה יש משטרה אם לא זה? כל מה שהפתרון שלך יוביל אותנו אליו הוא קללות מהיציע שספרא בן זונה וכאוס בין האוהדים. המשטרה צריכה לפעול מול פורעי החוק ולתפוס את האחראים - מועדון כדורגל לא. כן בעד שיעזרו להם להגיע למי שצריך.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

עצוב מאוד מה שנהיה מהמדינה שלנו. כל אחד מדבר מפוזיציה, אינטרס, פוליטיקה.

אתה כזה טיפש, שאתה חושב שיום אחד האלימות המשטרתית לא תגיע אליך, או לאחד מהילדים שלך.

אני אתעלם מההתנשאות בשורה האחרונה שלך. אתה לא מכיר אותי, לא יודע בן כמה אני ומה התא המשפחתי שלי מכיל. לא את הקרירה שלי ואת קצת ההתבגרות שלי.

אם אני חוויתי אלימות משטרתית כשאני שותה בירה עם אבא שלי וגיסי, כשלא עשיתי כלום 3 שעות לפני משחק כדורגל, הבעיה היא לא אצלי.

אם אבא שלי, שהגיע איתי יחד שעות לפני המשחק מרגיש מאוים, מרגיש שמפגש עיניים עם שוטר יכול לזכות אותנו בכאפה לפנים, הרשה לי לקבוע שאבא שלי לא עבריין.

אם אנחנו מרגישים צורך לרוץ מהר לאוטו כדי לא לקבל מכות משוטרים, הבעיה היא לא אצלנו.

אם אני והמשפחה שלי, שלא עשינו דבר נענשים בביטול משחק, הבעיה היא לא אצלנו.

ההתעסקות באוהדים, ולמי יש יותר גדול היא ההתעסקות בקקה.

ארגוני האוהדים לא יעלמו. לא משנה מה יעשו פה. תמיד יצליחו להכניס. זה לא ישתנה וזה קיים כבר עשרות שנים.

אבל כמו כל דבר במדינה הזאת, בוחרים בלהראות אחד לשני במקום להכיל ולייצר התדברות. לייצר סדר.
כתבתי בהודעות אחרות, הכאוס משרת את כולם חוץ מאותנו, האוהדים ה"רגילים" שבאים לראות הפועל.

תמשיכו לעצום עיניים, אולי אתם לא הרבה במגרשים בשנתיים האחרונות, מהרגע שבן גביר בתפקיד, היחס לאוהדי הפועל (שגם ככה היה לא משהו) קיבל תפנית חדה ואלימה.

אם אתה תמשיך לנרמל את האלימות הזאת, לא יהיה פה כדורגל מהר מאוד

אתמול אוהד ביתר פרץ לדשא, אמנם בסוף המשחק, וחילק כאפות לשחקנים על הדשא.
אירוע אלימות על מלא מלא - לא רימון עשן לאוירה וצבע, כאפות לשחקני כדורגל על הדשא.
זה לא פותח מהדורות, זה לא מזעזע אף אחד. אין רעש אין שוטר תורן שמגיע להסביר מה קרה שם ואין בן גביר שמגבה את המשטרה.

תמשיכו לעצום עיניים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  2114 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2025, 10:24

עצוב מאוד מה שנהיה מהמדינה שלנו. כל אחד מדבר מפוזיציה, אינטרס, פוליטיקה.

אתה כזה טיפש, שאתה חושב שיום אחד האלימות המשטרתית לא תגיע אליך, או לאחד מהילדים שלך.

אני אתעלם מההתנשאות בשורה האחרונה שלך. אתה לא מכיר אותי, לא יודע בן כמה אני ומה התא המשפחתי שלי מכיל. לא את הקרירה שלי ואת קצת ההתבגרות שלי.

אם אני חוויתי אלימות משטרתית כשאני שותה בירה עם אבא שלי וגיסי, כשלא עשיתי כלום 3 שעות לפני משחק כדורגל, הבעיה היא לא אצלי.

אם אבא שלי, שהגיע איתי יחד שעות לפני המשחק מרגיש מאוים, מרגיש שמפגש עיניים עם שוטר יכול לזכות אותנו בכאפה לפנים, הרשה לי לקבוע שאבא שלי לא עבריין.

אם אנחנו מרגישים צורך לרוץ מהר לאוטו כדי לא לקבל מכות משוטרים, הבעיה היא לא אצלנו.

אם אני והמשפחה שלי, שלא עשינו דבר נענשים בביטול משחק, הבעיה היא לא אצלנו.

ההתעסקות באוהדים, ולמי יש יותר גדול היא ההתעסקות בקקה.

ארגוני האוהדים לא יעלמו. לא משנה מה יעשו פה. תמיד יצליחו להכניס. זה לא ישתנה וזה קיים כבר עשרות שנים.

אבל כמו כל דבר במדינה הזאת, בוחרים בלהראות אחד לשני במקום להכיל ולייצר התדברות. לייצר סדר.
כתבתי בהודעות אחרות, הכאוס משרת את כולם חוץ מאותנו, האוהדים ה"רגילים" שבאים לראות הפועל.

תמשיכו לעצום עיניים, אולי אתם לא הרבה במגרשים בשנתיים האחרונות, מהרגע שבן גביר בתפקיד, היחס לאוהדי הפועל (שגם ככה היה לא משהו) קיבל תפנית חדה ואלימה.

אם אתה תמשיך לנרמל את האלימות הזאת, לא יהיה פה כדורגל מהר מאוד

אתמול אוהד ביתר פרץ לדשא, אמנם בסוף המשחק, וחילק כאפות לשחקנים על הדשא.
אירוע אלימות על מלא מלא - לא רימון עשן לאוירה וצבע, כאפות לשחקני כדורגל על הדשא.
זה לא פותח מהדורות, זה לא מזעזע אף אחד. אין רעש אין שוטר תורן שמגיע להסביר מה קרה שם ואין בן גביר שמגבה את המשטרה.

תמשיכו לעצום עיניים
בדרבי סל אפשר לבוא ולשתות בירה בכיף
אין מג"ב, אין יס"מ, אין פרשים ואין שום עימות עם המשטרה (אותה משטרת בן גביר ואותו מפקד מחוז בדיוק).
רוצה לנחש למה ?
giladbec
קיבל.ה  20 לייקים

RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 10:04
giladbec כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:49

יופי של התחסדות חבר

ברור, ואני אגיד גם יותר מזה, מטרת המועדון היא לא להתעסק בעבריינים, ספרא לא צריך להתעסק בזה - בשביל מה יש משטרה אם לא זה? כל מה שהפתרון שלך יוביל אותנו אליו הוא קללות מהיציע שספרא בן זונה וכאוס בין האוהדים. המשטרה צריכה לפעול מול פורעי החוק ולתפוס את האחראים - מועדון כדורגל לא. כן בעד שיעזרו להם להגיע למי שצריך.
מאחל לך בהצלחה עם היוזמה, למרות שאני לא מאמין שיש לנו את הכח
שליחת תגובה