בעקבות החרפה אמש, ניסיתי להעלות מזכרוני סלי ניצחון, שלצד השני אין יכולת אמיתית להגיב (בניגוד נניח לסל של פוסטר מול ולנסיה).
האם אתם זוכרים סלי ניצחון שלנו ללא יכולת מענה של היריב במעמדים מכריעים כמו פלייאוף או גביע? אני הולך רחוק עד מאיר טפירו, וזה לא היה מכריע, וזה רחוק לי מדי.
ההיפך לצערי לא חסרות דוגמאות…
סלי ניצחון
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
פוסטר נגד ולנסיה וזה לא היה כל כך מזמן
-
- קיבל.ה 300 לייקים
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
רוב המשחקים הצמודים הפועל מפסידהלוקשיק כתב:בעקבות החרפה אמש, ניסיתי להעלות מזכרוני סלי ניצחון, שלצד השני אין יכולת אמיתית להגיב (בניגוד נניח לסל של פוסטר מול ולנסיה).
האם אתם זוכרים סלי ניצחון שלנו ללא יכולת מענה של היריב במעמדים מכריעים כמו פלייאוף או גביע? אני הולך רחוק עד מאיר טפירו, וזה לא היה מכריע, וזה רחוק לי מדי.
ההיפך לצערי לא חסרות דוגמאות…
- 7even
- קיבל.ה 2873 לייקים
ת'אמת כל מה שאני מצליח לחשוב עליו זה האיבודים הבלתי פוסקים של בלייקני, תומר גינת מתבטל הגנתית ותהקפית בכל פוזשן ואת אחד הסנטרים הטובים באירופה משווע לכדורים שלא מגיעים.
מה סלי ניצחון עכשיו
מה סלי ניצחון עכשיו

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 989 לייקים
יש למנפורד 2 כאלה שעולים לי לראש
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 66 לייקים
אם אני זוכר נכון ליונס בחולון, שולדבראנד בגליל במשחק הראשון בליגת העל אחרי שעלינו...
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
וואלה כמה היה חסר לנו העונה מנפורד כזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Red Wolf
- קיבל.ה 913 לייקים
לא זוכר מעולם שלשה של הפועל בשניה האחרונה במשחק מכריע
אפשר אולי ללכת רחוק ולמצוא איזה נצחון מעפן בליגה על איזה נס ציונה, אבל במעמדים כאלה הכי קרוב זה פוסטר, גם זאת לא הייתה שלשה, וכמו שכתבו פה, כמעט הפסדנו אחרי
לוזרים נצחיים
אפשר אולי ללכת רחוק ולמצוא איזה נצחון מעפן בליגה על איזה נס ציונה, אבל במעמדים כאלה הכי קרוב זה פוסטר, גם זאת לא הייתה שלשה, וכמו שכתבו פה, כמעט הפסדנו אחרי
לוזרים נצחיים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1190 לייקים
אתם אומרים בלי ניצחון במשחקים מכריעים והדבר היחיד שעובר לי בראש זה רות'בארט מהפינה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 862 לייקים
נו, וברור לך שאם זה היה הפוך והוא היה עם גופיה של ירושלים - זה היה נכנס.ההוא שאמרו לו כתב:אתם אומרים בלי ניצחון במשחקים מכריעים והדבר היחיד שעובר לי בראש זה רות'בארט מהפינה
הפועל הלוזרית. קווים לדמותה.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אני מפחד ללכת לבדוק, אבל אם אני זוכר נכון הוא לא רק זרק זריקה נוראית, אלא היה גם עוד מספיק זמן לייצר משהו אחר.ההוא שאמרו לו כתב: ↑04 יוני 2025, 09:28 אתם אומרים בלי ניצחון במשחקים מכריעים והדבר היחיד שעובר לי בראש זה רות'בארט מהפינה
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
רק מזכיר שאותה ירושלים שאתמול הפסדנו לה היתה שטיח של מכבי בגביע, והודחה מהיורוקאפ במשחק צמוד לגראן קנריה שאנחנו דרסנו.
ואותה הפועל שהפסידה אתמול בשניה האחרונה התעלתה בולנסיה.
די עם הבכיינות הזאת כבר.
ואותה הפועל שהפסידה אתמול בשניה האחרונה התעלתה בולנסיה.
די עם הבכיינות הזאת כבר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
מה שכן עד כה בבערך 14 משחקים ביד אליהו - פעמיים אכלנו שלשה על הבאזר. בש ואתמול.
בשני המקרים כמובן חרבונים.
מזל שביורוקאפ לא חרבנו הפרש בסיום, כי זה מה שמסמל את העונה הזו וזה קרה לנו כבר איזה 10 פעמים השנה. מרובי הובר בגביע ווינר עד רובי הובר בחודש יוני.
בשני המקרים כמובן חרבונים.
מזל שביורוקאפ לא חרבנו הפרש בסיום, כי זה מה שמסמל את העונה הזו וזה קרה לנו כבר איזה 10 פעמים השנה. מרובי הובר בגביע ווינר עד רובי הובר בחודש יוני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 174 לייקים
עד כמה שזכור לי, בגלגולה הנוכחי של הפועל היו במשחקיה עד היום שלושה באזר-ביטרים, כולם לטובת האורחת: מאיר טפירו ואייק אירייבו בדרייב-אין, ומארק ליונס בחולון. כל השאר היו עמה שניות לסיום.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
עונה הבאה נשמע מרסקין ״ווינר שוטטטטט״ ביורוליג?