חגיגות\ארוע לרגל הזכיה ביורוקאפ - לא!

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
החגיגה הספונטנית של האוהדים במקום שבו עמד אולם אוסישקין היתה החגיגה האמיתית והציון האמיתי!
לא צריך שום ארוע מלוקק נוסח אלה שלובשים צהוב, עם נאומים וכו.
מכיוון שבכל זאת זאת זכיה שראויה לציון, המקום לציין זאת באופו מיוחד זה במשחק הבית הבא, באורע צנוע לפני המשחק, אליו יוזמנו ויוודאו שמגיעים משפחות האוהדים שנפלו במלחמה, ובמהלכו נזכור את כולם. בארוע זה יונף גם דגל הזכיה ביורוקאפ לתקרת האולם.
מקווה מאד שלארוע הזה יוזמנו במיוחד חברי העמותה רמי, שאקו, מאור הראל , נועה ועוד כאלה שהקימו את הפועל אוסישקין והלכו איתה מתחתיות ליגה ב עד פסגות היורוקאפ. ראוי שהקפטנים יזמינו את רמי ועופר להניף את הגביע יחד איתם באולם!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

לא מסכים איתך
אנשים פה חיכו 32 שנה לתואר
יש פה ילדים (כולל אני 37 סהכ)
שלא זכו לחגוג תואר בכדורסל
מקווה שיהיו חגיגות
מה עוד שלא היו משחקי בית השנה בכדורסל במסגרת האירופית
מגיע לנו כאוהדים ומגיע לשחקנים חגיגות
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

אדום ותיק כתב: 13 אפריל 2025, 11:21 נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
החגיגה הספונטנית של האוהדים במקום שבו עמד אולם אוסישקין היתה החגיגה האמיתית והציון האמיתי!
מכיוון שבכל זאת זאת זכיה שראויה לציון, המקום לציין זאת באופו מיוחד זה במשחק הבית הבא, באורע צנוע לפני המשחק, אליו יוזמנו ויוודאו שמגיעים משפחות האוהדים שנפלו במלחמה, ובמהלכו נזכור את כולם. בארוע זה יונף גם דגל הזכיה ביורוקאפ לתקרת האולם.
מקווה מאד שלארוע הזה יוזמנו במיוחד חברי העמותה רמי, שאקו, מאור הראל , נועה ועוד כאלה שהקימו את הפועל אוסישקין והלכו איתה מתחתיות ליגה ב עד פסגות היורוקאפ. ראוי שהקפטנים יזמינו את רמי ועופר להניף את הגביע יחד איתם באולם!
אתה רציני??? אני זוכר ב2006 חגיגות בגביע בכדורגל בפארק

לא גביע אירופי, גביע המדינה

ממתי לחגוג תואר זה מכביסטי??

ועוד משהו, עם כל הכבןד לחגיגה ספונטנית יש אנשים שלא יכלו באחת בלילה בערב שבת להתארגן אליה. להדביק לזה את החגיגות הרשמיות זה לא לכבד השחקנים, ההנהלה, ואת אלו שלא יכלו להגיע בהתרעה קצרה.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ולהזמין את שאקו? מה עם רועי פוליטי? אולי פואד יסכים לבוא כנציג האולטראס, יבוא רק לטקס ויצא לפני תחילת המשחק כי "לא באים ליד אליהו"?

ברור שכדאי לציין את הזכייה ההיסטורית לפני המשחק השבוע נגד נס ציונה, אבל מגיע לאוהדים לחגוג כמו שצריך (ולא מגיע לאלה שכמעט הביאו את הפועל לפירוק לפני כמה חודשים להראות את הפרצוף שלהם).
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

דעתך נשקלה ונפסלה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

אני בן 46 עוד מעט, לוותר על החגיגות??
פאקינג 33 שנה בלי תואר,לקחנו את היורוקאפ!!! צריך לעשות חגיגות שלא היו אי פעם, מגיע לנו, זה הזמן שלנו.
איטודיס יוריד את השחקנים לקרקע בזמן אמת.
שיהיו זיקוקים שכל מכביסט יראה, ריקודים, אומנים, הנפות גביע, זה הזמן להתפוצץ.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Charlie כתב:ולהזמין את שאקו? מה עם רועי פוליטי? אולי פואד יסכים לבוא כנציג האולטראס, יבוא רק לטקס ויצא לפני תחילת המשחק כי "לא באים ליד אליהו"?

ברור שכדאי לציין את הזכייה ההיסטורית לפני המשחק השבוע נגד נס ציונה, אבל מגיע לאוהדים לחגוג כמו שצריך (ולא מגיע לאלה שכמעט הביאו את הפועל לפירוק לפני כמה חודשים להראות את הפרצוף שלהם).
בדיוק מה שחשבתי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

א. איפה הסתירה? למה שלא יהיה אירוע מיוחד לפני המשחק?
ב. לפחות באופן אישי, כתבתי כבר באשכול אחר על הצורך בסיוע בתהליך הגמילה אחרי החודש האחרון.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

מה זה אירוע לפני המשחק, לקחנו פאקינג יורוקאפ, זה לא שחקן עבר שמקבל פלאק הוקרה...

אחרי כל תואר בכדורגל חגגנו, נכון שזה לא היה בשלב כזה של העונה- אז מה. הענין היחידי הוא איך לשלב את ענין החטופים , השבים הנופלים, ואין לי ספק שזה אפשרי לתת להם את הכבוד הראוי בתוך החגיגות.
חול המועד, פארק הירקון, הפנינג אדום שיאפשר לעשרות אלפים בכל גיל אפשרי להגיע ולשמוח. ואם אפשר בלי כל המסחרה המזרחית הרגילה שמתלווה לאירועים האלה, תודה.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  69 לייקים

אדום ותיק כתב: 13 אפריל 2025, 11:21 נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
למה כל תואר או הישג או פעולה כזו או אחרת של הפועל בכדורסל צריכה להיות מהולה בהשוואה לצהבת??

זה מתחיל להימאס.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
אני מדבר על הפנינג מחוץ לאולם, דוכנים לקנות מזכרות, אולי איזה שני מתנפחים לקטנטנים, אחרי זה בכניסה לאולם, שעה ואולי יותר לפני המשחק, הופעה של לאה קטמין (בדומה למשחק הפתיחה של הדרייב אין).
משהו כזה…
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אתה זוכר שחלק טיפהלה חשוב מחגיגות של תואר זה, אמממ, השחקנים?
שמדובר בחגיגות ולא משהו קטנטן סביב האולם, כי כמה כבר מקום יש מסביב?
ועוד נפל עלינו חול המועד שפשוט הופך הכל לפשוט וקל.
שלא לדבר שלא לכל האוהדים שירצו לבוא יש מנוי.
בקיצור מי שלא רוצה לבוא לא חייב =) מגיע לנו לבוא ולשמוח, ולהגיד תודה. אחרי כל כך הרבה שנות סבל, אם אנחנו לא נחגגוג, אז מי????
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

הבעיה היא שבניגוד לחגיגות גביע, אנחנו באפריל
ויש לנו עוד מלא עבודה העונה. יש להם זמן לחגוג?
נבוא נרים להם. אבל אני מקווה שהפוקוס למטרות,
אסור להתסנוור וחייבים לחזור לקרקע. יש לי עוד ג׳יילן
הורד לזיין ואז נדבר על חגיגות אל תדאגו.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

מי ישמע...מתכנסים בפארק ביום שלישי,השחקנים עולים לבמה ושמחים איתנו קצת. השאר יהיו כבר הופעות ( בתקווה ולא שלל צווחנינו המזרחיים שכל כך לא קשורים ) וכל מיני עמדות צביעה ושאר ירקות לילדים. ואז יוותרו להם שלושה ימים להתכונן למפגש מול נס ציונה...נראה לי שהם יסתדרו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

משמאל לעץ כתב: 13 אפריל 2025, 17:00 הבעיה היא שבניגוד לחגיגות גביע, אנחנו באפריל
ויש לנו עוד מלא עבודה העונה. יש להם זמן לחגוג?
נבוא נרים להם. אבל אני מקווה שהפוקוס למטרות,
אסור להתסנוור וחייבים לחזור לקרקע. יש לי עוד ג׳יילן
הורד לזיין ואז נדבר על חגיגות אל תדאגו.
מסכים שחייבים לשמור על ריכוז, אבל מה החלופה? לחכות שנזכה באליפות? ואם לא, נבוא עם האף ברצפה לחגוג באיחור של חודש וחצי גביע אירופי?
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

ככל שהאירוע יקרה מוקדם יותר ככה הוא יהיה רחוק יותר מהמאני טעים של הליגה ויוכל לתת לצוות האימון מספיק מרווח נשימה להוריד את השחקנים לקרקע (אם בכלל צריך)

חגיגות תואר זה חשוב, מסכים שיש לנו עוד מטרות אבל יש מספיק זמן
אם היה לצורך העניין כבר השבוע סדרת הכרעה בליגה זה משהו אחר
long live the zapta
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

joshsoos כתב:מי ישמע...מתכנסים בפארק ביום שלישי,השחקנים עולים לבמה ושמחים איתנו קצת. השאר יהיו כבר הופעות ( בתקווה ולא שלל צווחנינו המזרחיים שכל כך לא קשורים ) וכל מיני עמדות צביעה ושאר ירקות לילדים. ואז יוותרו להם שלושה ימים להתכונן למפגש מול נס ציונה...נראה לי שהם יסתדרו.
אל תדאג, סוגרים עם יהורם גאון ושלום חנוך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

אני לא חושב שיעשו אירוע המוני כרגע.
יעשו כזה אם נזכה באליפות.

יש המון אנשים שעבדו ימים כלילות כדי שהקבוצה הזו תיקח את התואר אפילו מעבר לצוות המקצועי.
כן מגיעה להם ההערכה מכל אחד ואחד על שעשו לנו הרבה טוב על הלב.
אדום-לבן. :heart:
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

מילפורד כתב:אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
אני מדבר על הפנינג מחוץ לאולם, דוכנים לקנות מזכרות, אולי איזה שני מתנפחים לקטנטנים, אחרי זה בכניסה לאולם, שעה ואולי יותר לפני המשחק, הופעה של לאה קטמין (בדומה למשחק הפתיחה של הדרייב אין).
משהו כזה…
גם לא יזיק לעלות ליד החולצה של שלף,חולצות של שחקנים כמו בארי ולארגי.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

כנראה שכבר התרגלנו שכל שנה אנחנו לוקחים גביע אירופה,ככה שאין סיבה לחגוג.
נראה לי יש פה כאלו שעוד לא הבינו מה עשינו.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

Nati כתב: 13 אפריל 2025, 20:21 כנראה שכבר התרגלנו שכל שנה אנחנו לוקחים גביע אירופה,ככה שאין סיבה לחגוג.
נראה לי יש פה כאלו שעוד לא הבינו מה עשינו.
:heart:
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

מילפורד כתב: 13 אפריל 2025, 14:18 אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
משהו כזה…
כבר בשישי תולים את הדגל? מודה שאני מחכה לזה.

אני לא אומר שצריך להשתגע עכשיו כי העונה עוד לא נגמרה ולצאת בחגיגות מטורפות משדר מסר של אנחנו סיימנו פה. אבל אי אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה מגיע לכולנו לחגוג את ההישג. חיכינו לזה כל כך הרבה שנים שזה מטורף
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

nirgo כתב: 14 אפריל 2025, 01:38
לאה קטמין? בכיף
רק בלי השיר: "מי המציא את המילה"
אדום עד לגרדום
קיבל.ה  163 לייקים

מאז הזכייה, המועדון מתנהל יפה מאוד ובעיקר באופן מרגש מול משפחת שלף ומשפחות הנופלים.
אחרי שייסימו איתם, מגיע לכולנו אירוע חגיגי כמו שצריך.
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד :hapoel: תל אביב!
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

:facepalm: עומר אדם
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

nirgo כתב: 14 אפריל 2025, 01:40
nirgo כתב: 14 אפריל 2025, 01:38
לאה קטמין? בכיף
רק בלי השיר: "מי המציא את המילה"
אפשר עם השיר מי המציא את המילה בסיומת המקורית.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

גם מרגול וששון שאולוב הוזמנו חוץ מעומר אדם
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

תא מרבוטא כתב: 14 אפריל 2025, 09:47 גם מרגול וששון שאולוב הוזמנו חוץ מעומר אדם
לא יודע את מי שאולוב אוהד, מנחש שאת מכבי חיפה

מה פתאם עומר אדם?? הוא אוהד מכבי

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... NoPjAOAuVX

בכלל
חסרים זמרים אוהדי הקבוצה? נעצרנו באיינשטיין, בשן וקלפטר?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

מרגול היתה בחגיגות דאבל 2010 בגני יהושע, דאבל 2000 חגגנו בבלומפיד אחרי משחק נראה לי.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אפשר משהו שהוא לא החרא הזה?פשוט לאה קטמין או אם לא רוצים כל להקה אחרת שתנגן שירי הפועל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1706 לייקים
יצירת קשר:

מקווה שיזמינו גם זמרים אוהדי הפועל, בטח כאלו שהלכו לכל ההלוויות וכו. רק שלא יזמינו איזה אייל גולן דוחה כזה.
ושיהיו לנו עוד אלף חגיגות כאלו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
אונישנקו
קיבל.ה  411 לייקים

גביזון כתב: 14 אפריל 2025, 09:53
מרגול היתה בחגיגות דאבל 2010 בגני יהושע, דאבל 2000 חגגנו בבלומפיד אחרי משחק נראה לי.
דאבל 2000 עם שרית חדד בבלומיפלד נגד הרצליה, לא?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

אונישנקו כתב: 14 אפריל 2025, 10:18
גביזון כתב: 14 אפריל 2025, 09:53
דאבל 2000 עם שרית חדד בבלומיפלד נגד הרצליה, לא?
וואללה לא זוכר בדיוק אני חושב שנגד הרצליה כן, מה שאני כן זוכר זה שזה היה בלבומפילד בסיום המשחק, הייתי בסוף השירות הצבאי שלי והיתה לי חברה אוהדת מכבי חיפה,
עשינו הסכם שלא משנה מי לוקחת אליפות אנחנו או הם אנחנו חוגגים יחד, וזה נגמר שהיא עם הכתפיים שלי חוגגת בעל כורחה :-)
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

נגד הרצליה היה בין השאר אריאל זילבר...איך זמנים משתנים
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

שום סיכוי לדעתי שלאה קטמין יופיעו באירוע מטעם המועדון. גם אם העניינים עם עופר היו תקינים לגמרי, הם מפרידים בין ארגון אוהדים לעניינים רשמיים של המועדון וטוב שכך.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

ובחלומי -
מואיס ורעייתו אדמונד משתתפים בחגיגות ומכריזים:
"נדבקנו בחזון של עופר. המטרה: ליגת האלופות, פנינו לשחקנים מהפרמיירליג"
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

לעשות בדרייב אין.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

אוהד כורסא כתב:לעשות בדרייב אין.
בבית מכבי בראשון ולהגריל כרטיסים.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

Niro כתב: 14 אפריל 2025, 11:02 שום סיכוי לדעתי שלאה קטמין יופיעו באירוע מטעם המועדון. גם אם העניינים עם עופר היו תקינים לגמרי, הם מפרידים בין ארגון אוהדים לעניינים רשמיים של המועדון וטוב שכך.
כבר הופיעו לפני המשחק הראשון שהיה בדרייב אין.
שליחת תגובה