חגיגות\ארוע לרגל הזכיה ביורוקאפ - לא!
-
- קיבל.ה 752 לייקים
נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
החגיגה הספונטנית של האוהדים במקום שבו עמד אולם אוסישקין היתה החגיגה האמיתית והציון האמיתי!
לא צריך שום ארוע מלוקק נוסח אלה שלובשים צהוב, עם נאומים וכו.
מכיוון שבכל זאת זאת זכיה שראויה לציון, המקום לציין זאת באופו מיוחד זה במשחק הבית הבא, באורע צנוע לפני המשחק, אליו יוזמנו ויוודאו שמגיעים משפחות האוהדים שנפלו במלחמה, ובמהלכו נזכור את כולם. בארוע זה יונף גם דגל הזכיה ביורוקאפ לתקרת האולם.
מקווה מאד שלארוע הזה יוזמנו במיוחד חברי העמותה רמי, שאקו, מאור הראל , נועה ועוד כאלה שהקימו את הפועל אוסישקין והלכו איתה מתחתיות ליגה ב עד פסגות היורוקאפ. ראוי שהקפטנים יזמינו את רמי ועופר להניף את הגביע יחד איתם באולם!
החגיגה הספונטנית של האוהדים במקום שבו עמד אולם אוסישקין היתה החגיגה האמיתית והציון האמיתי!
מכיוון שבכל זאת זאת זכיה שראויה לציון, המקום לציין זאת באופו מיוחד זה במשחק הבית הבא, באורע צנוע לפני המשחק, אליו יוזמנו ויוודאו שמגיעים משפחות האוהדים שנפלו במלחמה, ובמהלכו נזכור את כולם. בארוע זה יונף גם דגל הזכיה ביורוקאפ לתקרת האולם.
מקווה מאד שלארוע הזה יוזמנו במיוחד חברי העמותה רמי, שאקו, מאור הראל , נועה ועוד כאלה שהקימו את הפועל אוסישקין והלכו איתה מתחתיות ליגה ב עד פסגות היורוקאפ. ראוי שהקפטנים יזמינו את רמי ועופר להניף את הגביע יחד איתם באולם!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא מסכים איתך
אנשים פה חיכו 32 שנה לתואר
יש פה ילדים (כולל אני 37 סהכ)
שלא זכו לחגוג תואר בכדורסל
מקווה שיהיו חגיגות
מה עוד שלא היו משחקי בית השנה בכדורסל במסגרת האירופית
מגיע לנו כאוהדים ומגיע לשחקנים חגיגות
אנשים פה חיכו 32 שנה לתואר
יש פה ילדים (כולל אני 37 סהכ)
שלא זכו לחגוג תואר בכדורסל
מקווה שיהיו חגיגות
מה עוד שלא היו משחקי בית השנה בכדורסל במסגרת האירופית
מגיע לנו כאוהדים ומגיע לשחקנים חגיגות
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אתה רציני??? אני זוכר ב2006 חגיגות בגביע בכדורגל בפארקאדום ותיק כתב: ↑13 אפריל 2025, 11:21 נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
לא גביע אירופי, גביע המדינה
ממתי לחגוג תואר זה מכביסטי??
ועוד משהו, עם כל הכבןד לחגיגה ספונטנית יש אנשים שלא יכלו באחת בלילה בערב שבת להתארגן אליה. להדביק לזה את החגיגות הרשמיות זה לא לכבד השחקנים, ההנהלה, ואת אלו שלא יכלו להגיע בהתרעה קצרה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ולהזמין את שאקו? מה עם רועי פוליטי? אולי פואד יסכים לבוא כנציג האולטראס, יבוא רק לטקס ויצא לפני תחילת המשחק כי "לא באים ליד אליהו"?
ברור שכדאי לציין את הזכייה ההיסטורית לפני המשחק השבוע נגד נס ציונה, אבל מגיע לאוהדים לחגוג כמו שצריך (ולא מגיע לאלה שכמעט הביאו את הפועל לפירוק לפני כמה חודשים להראות את הפרצוף שלהם).
ברור שכדאי לציין את הזכייה ההיסטורית לפני המשחק השבוע נגד נס ציונה, אבל מגיע לאוהדים לחגוג כמו שצריך (ולא מגיע לאלה שכמעט הביאו את הפועל לפירוק לפני כמה חודשים להראות את הפרצוף שלהם).
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אני בן 46 עוד מעט, לוותר על החגיגות??
פאקינג 33 שנה בלי תואר,לקחנו את היורוקאפ!!! צריך לעשות חגיגות שלא היו אי פעם, מגיע לנו, זה הזמן שלנו.
איטודיס יוריד את השחקנים לקרקע בזמן אמת.
שיהיו זיקוקים שכל מכביסט יראה, ריקודים, אומנים, הנפות גביע, זה הזמן להתפוצץ.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
פאקינג 33 שנה בלי תואר,לקחנו את היורוקאפ!!! צריך לעשות חגיגות שלא היו אי פעם, מגיע לנו, זה הזמן שלנו.
איטודיס יוריד את השחקנים לקרקע בזמן אמת.
שיהיו זיקוקים שכל מכביסט יראה, ריקודים, אומנים, הנפות גביע, זה הזמן להתפוצץ.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בדיוק מה שחשבתי.Charlie כתב:ולהזמין את שאקו? מה עם רועי פוליטי? אולי פואד יסכים לבוא כנציג האולטראס, יבוא רק לטקס ויצא לפני תחילת המשחק כי "לא באים ליד אליהו"?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
א. איפה הסתירה? למה שלא יהיה אירוע מיוחד לפני המשחק?
ב. לפחות באופן אישי, כתבתי כבר באשכול אחר על הצורך בסיוע בתהליך הגמילה אחרי החודש האחרון.
ב. לפחות באופן אישי, כתבתי כבר באשכול אחר על הצורך בסיוע בתהליך הגמילה אחרי החודש האחרון.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
מה זה אירוע לפני המשחק, לקחנו פאקינג יורוקאפ, זה לא שחקן עבר שמקבל פלאק הוקרה...
אחרי כל תואר בכדורגל חגגנו, נכון שזה לא היה בשלב כזה של העונה- אז מה. הענין היחידי הוא איך לשלב את ענין החטופים , השבים הנופלים, ואין לי ספק שזה אפשרי לתת להם את הכבוד הראוי בתוך החגיגות.
חול המועד, פארק הירקון, הפנינג אדום שיאפשר לעשרות אלפים בכל גיל אפשרי להגיע ולשמוח. ואם אפשר בלי כל המסחרה המזרחית הרגילה שמתלווה לאירועים האלה, תודה.
אחרי כל תואר בכדורגל חגגנו, נכון שזה לא היה בשלב כזה של העונה- אז מה. הענין היחידי הוא איך לשלב את ענין החטופים , השבים הנופלים, ואין לי ספק שזה אפשרי לתת להם את הכבוד הראוי בתוך החגיגות.
חול המועד, פארק הירקון, הפנינג אדום שיאפשר לעשרות אלפים בכל גיל אפשרי להגיע ולשמוח. ואם אפשר בלי כל המסחרה המזרחית הרגילה שמתלווה לאירועים האלה, תודה.
למה כל תואר או הישג או פעולה כזו או אחרת של הפועל בכדורסל צריכה להיות מהולה בהשוואה לצהבת??אדום ותיק כתב: ↑13 אפריל 2025, 11:21 נכתב שההנהלה מכינה אורע\חגיגות לרגל הזכיה ביורוקאפ, אני מקווה שלא!
זה מתחיל להימאס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
אני מדבר על הפנינג מחוץ לאולם, דוכנים לקנות מזכרות, אולי איזה שני מתנפחים לקטנטנים, אחרי זה בכניסה לאולם, שעה ואולי יותר לפני המשחק, הופעה של לאה קטמין (בדומה למשחק הפתיחה של הדרייב אין).
משהו כזה…
אני מדבר על הפנינג מחוץ לאולם, דוכנים לקנות מזכרות, אולי איזה שני מתנפחים לקטנטנים, אחרי זה בכניסה לאולם, שעה ואולי יותר לפני המשחק, הופעה של לאה קטמין (בדומה למשחק הפתיחה של הדרייב אין).
משהו כזה…
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אתה זוכר שחלק טיפהלה חשוב מחגיגות של תואר זה, אמממ, השחקנים?
שמדובר בחגיגות ולא משהו קטנטן סביב האולם, כי כמה כבר מקום יש מסביב?
ועוד נפל עלינו חול המועד שפשוט הופך הכל לפשוט וקל.
שלא לדבר שלא לכל האוהדים שירצו לבוא יש מנוי.
בקיצור מי שלא רוצה לבוא לא חייב =) מגיע לנו לבוא ולשמוח, ולהגיד תודה. אחרי כל כך הרבה שנות סבל, אם אנחנו לא נחגגוג, אז מי????
שמדובר בחגיגות ולא משהו קטנטן סביב האולם, כי כמה כבר מקום יש מסביב?
ועוד נפל עלינו חול המועד שפשוט הופך הכל לפשוט וקל.
שלא לדבר שלא לכל האוהדים שירצו לבוא יש מנוי.
בקיצור מי שלא רוצה לבוא לא חייב =) מגיע לנו לבוא ולשמוח, ולהגיד תודה. אחרי כל כך הרבה שנות סבל, אם אנחנו לא נחגגוג, אז מי????
-
- קיבל.ה 150 לייקים
הבעיה היא שבניגוד לחגיגות גביע, אנחנו באפריל
ויש לנו עוד מלא עבודה העונה. יש להם זמן לחגוג?
נבוא נרים להם. אבל אני מקווה שהפוקוס למטרות,
אסור להתסנוור וחייבים לחזור לקרקע. יש לי עוד ג׳יילן
הורד לזיין ואז נדבר על חגיגות אל תדאגו.
ויש לנו עוד מלא עבודה העונה. יש להם זמן לחגוג?
נבוא נרים להם. אבל אני מקווה שהפוקוס למטרות,
אסור להתסנוור וחייבים לחזור לקרקע. יש לי עוד ג׳יילן
הורד לזיין ואז נדבר על חגיגות אל תדאגו.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
מי ישמע...מתכנסים בפארק ביום שלישי,השחקנים עולים לבמה ושמחים איתנו קצת. השאר יהיו כבר הופעות ( בתקווה ולא שלל צווחנינו המזרחיים שכל כך לא קשורים ) וכל מיני עמדות צביעה ושאר ירקות לילדים. ואז יוותרו להם שלושה ימים להתכונן למפגש מול נס ציונה...נראה לי שהם יסתדרו.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מסכים שחייבים לשמור על ריכוז, אבל מה החלופה? לחכות שנזכה באליפות? ואם לא, נבוא עם האף ברצפה לחגוג באיחור של חודש וחצי גביע אירופי?
-
- קיבל.ה 945 לייקים
ככל שהאירוע יקרה מוקדם יותר ככה הוא יהיה רחוק יותר מהמאני טעים של הליגה ויוכל לתת לצוות האימון מספיק מרווח נשימה להוריד את השחקנים לקרקע (אם בכלל צריך)
חגיגות תואר זה חשוב, מסכים שיש לנו עוד מטרות אבל יש מספיק זמן
אם היה לצורך העניין כבר השבוע סדרת הכרעה בליגה זה משהו אחר
חגיגות תואר זה חשוב, מסכים שיש לנו עוד מטרות אבל יש מספיק זמן
אם היה לצורך העניין כבר השבוע סדרת הכרעה בליגה זה משהו אחר
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אל תדאג, סוגרים עם יהורם גאון ושלום חנוך.joshsoos כתב:מי ישמע...מתכנסים בפארק ביום שלישי,השחקנים עולים לבמה ושמחים איתנו קצת. השאר יהיו כבר הופעות ( בתקווה ולא שלל צווחנינו המזרחיים שכל כך לא קשורים ) וכל מיני עמדות צביעה ושאר ירקות לילדים. ואז יוותרו להם שלושה ימים להתכונן למפגש מול נס ציונה...נראה לי שהם יסתדרו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא חושב שיעשו אירוע המוני כרגע.
יעשו כזה אם נזכה באליפות.
יש המון אנשים שעבדו ימים כלילות כדי שהקבוצה הזו תיקח את התואר אפילו מעבר לצוות המקצועי.
כן מגיעה להם ההערכה מכל אחד ואחד על שעשו לנו הרבה טוב על הלב.
יעשו כזה אם נזכה באליפות.
יש המון אנשים שעבדו ימים כלילות כדי שהקבוצה הזו תיקח את התואר אפילו מעבר לצוות המקצועי.
כן מגיעה להם ההערכה מכל אחד ואחד על שעשו לנו הרבה טוב על הלב.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גם לא יזיק לעלות ליד החולצה של שלף,חולצות של שחקנים כמו בארי ולארגי.מילפורד כתב:אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
משהו כזה…
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
כנראה שכבר התרגלנו שכל שנה אנחנו לוקחים גביע אירופה,ככה שאין סיבה לחגוג.
נראה לי יש פה כאלו שעוד לא הבינו מה עשינו.
נראה לי יש פה כאלו שעוד לא הבינו מה עשינו.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כבר בשישי תולים את הדגל? מודה שאני מחכה לזה.מילפורד כתב: ↑13 אפריל 2025, 14:18 אירוע לפני המשחק, לא התכוונתי לטקס קטן של חמש דקות (זה יהיה אגב, להבנתי , אמורים להוריד את דגל התארים מגג האולם ולתלות אחד חדש).
משהו כזה…
אני לא אומר שצריך להשתגע עכשיו כי העונה עוד לא נגמרה ולצאת בחגיגות מטורפות משדר מסר של אנחנו סיימנו פה. אבל אי אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה מגיע לכולנו לחגוג את ההישג. חיכינו לזה כל כך הרבה שנים שזה מטורף
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
מאז הזכייה, המועדון מתנהל יפה מאוד ובעיקר באופן מרגש מול משפחת שלף ומשפחות הנופלים.
אחרי שייסימו איתם, מגיע לכולנו אירוע חגיגי כמו שצריך.
אחרי שייסימו איתם, מגיע לכולנו אירוע חגיגי כמו שצריך.
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
גם מרגול וששון שאולוב הוזמנו חוץ מעומר אדם
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לא יודע את מי שאולוב אוהד, מנחש שאת מכבי חיפה
מה פתאם עומר אדם?? הוא אוהד מכבי
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... NoPjAOAuVX
בכלל
חסרים זמרים אוהדי הקבוצה? נעצרנו באיינשטיין, בשן וקלפטר?
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אפשר משהו שהוא לא החרא הזה?פשוט לאה קטמין או אם לא רוצים כל להקה אחרת שתנגן שירי הפועל
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
מקווה שיזמינו גם זמרים אוהדי הפועל, בטח כאלו שהלכו לכל ההלוויות וכו. רק שלא יזמינו איזה אייל גולן דוחה כזה.
ושיהיו לנו עוד אלף חגיגות כאלו
ושיהיו לנו עוד אלף חגיגות כאלו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 411 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
וואללה לא זוכר בדיוק אני חושב שנגד הרצליה כן, מה שאני כן זוכר זה שזה היה בלבומפילד בסיום המשחק, הייתי בסוף השירות הצבאי שלי והיתה לי חברה אוהדת מכבי חיפה,
עשינו הסכם שלא משנה מי לוקחת אליפות אנחנו או הם אנחנו חוגגים יחד, וזה נגמר שהיא עם הכתפיים שלי חוגגת בעל כורחה

-
- קיבל.ה 329 לייקים
נגד הרצליה היה בין השאר אריאל זילבר...איך זמנים משתנים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שום סיכוי לדעתי שלאה קטמין יופיעו באירוע מטעם המועדון. גם אם העניינים עם עופר היו תקינים לגמרי, הם מפרידים בין ארגון אוהדים לעניינים רשמיים של המועדון וטוב שכך.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ובחלומי -
מואיס ורעייתו אדמונד משתתפים בחגיגות ומכריזים:
"נדבקנו בחזון של עופר. המטרה: ליגת האלופות, פנינו לשחקנים מהפרמיירליג"
מואיס ורעייתו אדמונד משתתפים בחגיגות ומכריזים:
"נדבקנו בחזון של עופר. המטרה: ליגת האלופות, פנינו לשחקנים מהפרמיירליג"
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
בבית מכבי בראשון ולהגריל כרטיסים.אוהד כורסא כתב:לעשות בדרייב אין.
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים