אם אני לא טועה משחק ראשון בבוגרים אבל עדין זה מסוג השחקנים שהגענו לאן שהגענו בגלל שנתנו להם צאנסים בלתי פוסקים.
מאוד מהסס במשחק שלו, לא פיזי, הולך אחורה כל הזמן, לא עשה אתמול פעולה אחת חיובית חוץ מהרמה לרחבה.
חושבים שהוא שווה משהו? תשאילו אותו עונה הבאה לקבוצת בליגת העל ואז נראה מה הוא שווה.
הגיע הזמן להפסיק לתת לילדים האלה צ'אנס בטח שרובם לא ברמה בשביל להגיד אצלנו משחקים הילדים, לא כל הילדים הם מוכשרים.
עמית למקין
-
- קיבל.ה 574 לייקים
1. מילא לטעון ככה כלפי כדורגלן שעלה מהנוער כבר לפני שנתיים. כולה משחק ראשון. כבר שורפים את הילדMario כתב: ↑22 מרץ 2025, 16:23 אם אני לא טועה משחק ראשון בבוגרים אבל עדין זה מסוג השחקנים שהגענו לאן שהגענו בגלל שנתנו להם צאנסים בלתי פוסקים.
מאוד מהסס במשחק שלו, לא פיזי, הולך אחורה כל הזמן, לא עשה אתמול פעולה אחת חיובית חוץ מהרמה לרחבה.
חושבים שהוא שווה משהו? תשאילו אותו עונה הבאה לקבוצת בליגת העל ואז נראה מה הוא שווה.
הגיע הזמן להפסיק לתת לילדים האלה צ'אנס בטח שרובם לא ברמה בשביל להגיד אצלנו משחקים הילדים, לא כל הילדים הם מוכשרים.
2. להשאיל לקבוצה בליגת העל שנראה מה הוא שווה- אנחנו כבר בליגת העל?
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
אמר שהוא מ*סוג* השחקנים האלו וזה ממש נכון. לא צריך לשרוף אותו אבל צריך להתחיל להתנהל נכון עם הצעירים בעלי הפוטנציאל ושילובם בבוגרים.תא מרבוטא כתב: ↑22 מרץ 2025, 17:001. מילא לטעון ככה כלפי כדורגלן שעלה מהנוער כבר לפני שנתיים. כולה משחק ראשון. כבר שורפים את הילדMario כתב: ↑22 מרץ 2025, 16:23 אם אני לא טועה משחק ראשון בבוגרים אבל עדין זה מסוג השחקנים שהגענו לאן שהגענו בגלל שנתנו להם צאנסים בלתי פוסקים.
אנחנו בלאומית ויש לנו שחקן שמושאל לליגת העל אז אין בעיה. גם בעונת לאומית הקודמת זה קרה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 347 לייקים
1. לא שורף את הילד.תא מרבוטא כתב: ↑22 מרץ 2025, 17:001. מילא לטעון ככה כלפי כדורגלן שעלה מהנוער כבר לפני שנתיים. כולה משחק ראשון. כבר שורפים את הילדMario כתב: ↑22 מרץ 2025, 16:23 אם אני לא טועה משחק ראשון בבוגרים אבל עדין זה מסוג השחקנים שהגענו לאן שהגענו בגלל שנתנו להם צאנסים בלתי פוסקים.
2. לא אמרתי שאנחנו כבר בליגת על. אפשר להשאיל שחקן כזה לליגת על\לאומית ולראות מה הוא שווה.
על העמדה שלו יש את פיבן, וייר והרמן שעדיפים עליו בהרבה.
סביר להניח שגם ברדה לא היה מרוצה ממנו הרמן שלא ראה דשא 3-4 חודשים עלה לשחק במקומו.
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
מאמין שהחילוף הוא בגלל הצהוב המיותר שקיבל וחוסר האמונה שהוא מספיק אחראי לא לקבל שני.Mario כתב: ↑22 מרץ 2025, 18:111. לא שורף את הילד.תא מרבוטא כתב: ↑22 מרץ 2025, 17:001. מילא לטעון ככה כלפי כדורגלן שעלה מהנוער כבר לפני שנתיים. כולה משחק ראשון. כבר שורפים את הילדMario כתב: ↑22 מרץ 2025, 16:23 אם אני לא טועה משחק ראשון בבוגרים אבל עדין זה מסוג השחקנים שהגענו לאן שהגענו בגלל שנתנו להם צאנסים בלתי פוסקים.
2. לא אמרתי שאנחנו כבר בליגת על. אפשר להשאיל שחקן כזה לליגת על\לאומית ולראות מה הוא שווה.
על העמדה שלו יש את פיבן, וייר והרמן שעדיפים עליו בהרבה.
סביר להניח שגם ברדה לא היה מרוצה ממנו הרמן שלא ראה דשא 3-4 חודשים עלה לשחק במקומו.
הרמן בלי קשר סגר יפה, אבל בכל הנוגע למגע בכדור זה נגר גדול, כל ״טאץ״ שלו שלח את הכדור מטר וחצי קדימה
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
שחקן נוער יכול לפתוח מול קבוצת תחתית בבית, בקבוצה שכבר עלתה בסבירות של 70% בערך. אפשר לנשום.
הבעיה לא היתה אצלו, אלא שכוכבי הקבוצה, כביכול, פשוט לא שיחקו טוב.
אז ברור שגם הוא ייראה פחות טוב.
אי אפשר באמת.לשפוט אותו כרגע. לפחות עוד 2-3 משחקים שאני לא בטוח שהוא יזכה להם העונה לפני הבטחת העליה.
הבעיה לא היתה אצלו, אלא שכוכבי הקבוצה, כביכול, פשוט לא שיחקו טוב.
אז ברור שגם הוא ייראה פחות טוב.
אי אפשר באמת.לשפוט אותו כרגע. לפחות עוד 2-3 משחקים שאני לא בטוח שהוא יזכה להם העונה לפני הבטחת העליה.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
רגע אז כל הזמן הזה הוא בכלל שיחק בעמדה זרה לו?
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
damn...
יחד, רק יחד!