אמא של עידן רז ז”ל במסר לאוהדים (אולטראס)

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
Pumpkin
קיבל.ה  26 לייקים

נראה לי שהיא ראויה לאשכול משלה...

אתי רז, אמא של עידן רז ז”ל, אוהד הפועל ולוחם גולני שנפל ב-7 באוקטובר, העבירה מכתב עבור האוהדים של הפועל תל אביב ובו מסר:

“אוהדי אולטראס יקרים, השדים האדומים של הפועל, מה היה קורה אם היינו יכולים לשמוע את קולם של אלה שכבר אינם איתנו. מי היה מאמין שאצטרך להיות שליחה של העולם הבא כדי להחזיר אתכם הביתה? אני כותבת אליכם היום לא רק כאמא שכולה, אלא כשליחה של עידן שלי – אוהד אולטראס מושבע, שער 5, שנפל ב-7.10.2023. מהיציע השמימי, אני מקבלת מסרים כל הזמן, הפעם זה מסר שלא ניתן להתעלם ממנו.
“עידן תמיד אמר לי שהאולטראס הם הלב הפועם של המועדון. אם הוא היה כאן היום, סביר להניח שהיה צועד אתכם, רחוק מהיצעים. אבל מהמקום שבו הוא נמצא עכשיו, הפרספקטיבה משתנה. אני יודעת שעידן רואה את התמונה הגדולה ומבין דבר אחד פשוט – הכוח האמיתי של הפועל תמיד היה ותמיד יהיה באחדות שלכם. אני מנסה להבין את הכאב שלכם (ומי כמוני מבינה בכאב – אז יש לי קצת פרופורציות). המעבר ליד אליהו מרגיש כמו בגידה במסורת. אבל תעצרו רגע ותחשבו – לא משנה איפה תשבו או תעמדו – אתם הפועל תל אביב. אתם המשפחה האדומה הזו שמחזיקה אחד את השני גם ברגעים הכי קשים.אוהדי הפועל תל אביב (רדאד גאוהדי הפועל תל אביב (רדאד ג'בארה)“אני לא מבינה גדולה בפוליטיקה ולא בספורט, אבל אני מבינה באנשים. ואנשים כמוכם – כאלה שצועקים, שרים, מתופפים ומרעידים אולמות – הם אלה שנותנים לקבוצה את הנשמה שלה. עידן מבקש ממני להעביר לכם מסר ברור - אל תתנו לשום דבר לשבור אתכם מבפנים. אם כבר להיות שדים אדומים – אז כאלה שמפחידים את היריבים ולא אחד את השני.
“הניצחון האחרון בדרבי הוכיח שיש לנו את הכוח להפתיע ולנצח. זה סימן לשינוי, סימן שאנחנו יכולים להתאחד ולהתגבר על כל מכשול. השנה הזו למדתי שהפועל היא לא רק קבוצה – היא המשפחה הכי מחבקת והכי מרגשת. במשפחה לפעמים יש חילוקי דעות, במשפחה לפעמים צריך לוותר קצת כדי להרוויח הרבה.“הלוויה האדומה של עידן הייתה ביטוי מרגש לאהבה שלו לקבוצה ולאהבה של הקבוצה אליו. בואו נמשיך את האהבה הזאת – כי זה מה שעושה את ההבדל. מחכה לראות אתכם ביציע – יחד, מאוחדים כמו שתמיד הייתם וכמו שעידן תמיד היה חלק מכם. באהבה אדומה, אמא של עידן רז (ועכשיו גם קצת שלכם)”.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

:heart:
Pumpkin כתב: 06 מרץ 2025, 03:08 נראה לי שהיא ראויה לאשכול משלה...

אתי רז, אמא של עידן רז ז”ל, אוהד הפועל ולוחם גולני שנפל ב-7 באוקטובר, העבירה מכתב עבור האוהדים של הפועל תל אביב ובו מסר:

“אוהדי אולטראס יקרים, השדים האדומים של הפועל, מה היה קורה אם היינו יכולים לשמוע את קולם של אלה שכבר אינם איתנו. מי היה מאמין שאצטרך להיות שליחה של העולם הבא כדי להחזיר אתכם הביתה? אני כותבת אליכם היום לא רק כאמא שכולה, אלא כשליחה של עידן שלי – אוהד אולטראס מושבע, שער 5, שנפל ב-7.10.2023. מהיציע השמימי, אני מקבלת מסרים כל הזמן, הפעם זה מסר שלא ניתן להתעלם ממנו.
“עידן תמיד אמר לי שהאולטראס הם הלב הפועם של המועדון. אם הוא היה כאן היום, סביר להניח שהיה צועד אתכם, רחוק מהיצעים. אבל מהמקום שבו הוא נמצא עכשיו, הפרספקטיבה משתנה. אני יודעת שעידן רואה את התמונה הגדולה ומבין דבר אחד פשוט – הכוח האמיתי של הפועל תמיד היה ותמיד יהיה באחדות שלכם. אני מנסה להבין את הכאב שלכם (ומי כמוני מבינה בכאב – אז יש לי קצת פרופורציות). המעבר ליד אליהו מרגיש כמו בגידה במסורת. אבל תעצרו רגע ותחשבו – לא משנה איפה תשבו או תעמדו – אתם הפועל תל אביב. אתם המשפחה האדומה הזו שמחזיקה אחד את השני גם ברגעים הכי קשים.אוהדי הפועל תל אביב (רדאד גאוהדי הפועל תל אביב (רדאד ג'בארה)“אני לא מבינה גדולה בפוליטיקה ולא בספורט, אבל אני מבינה באנשים. ואנשים כמוכם – כאלה שצועקים, שרים, מתופפים ומרעידים אולמות – הם אלה שנותנים לקבוצה את הנשמה שלה. עידן מבקש ממני להעביר לכם מסר ברור - אל תתנו לשום דבר לשבור אתכם מבפנים. אם כבר להיות שדים אדומים – אז כאלה שמפחידים את היריבים ולא אחד את השני.
“הניצחון האחרון בדרבי הוכיח שיש לנו את הכוח להפתיע ולנצח. זה סימן לשינוי, סימן שאנחנו יכולים להתאחד ולהתגבר על כל מכשול. השנה הזו למדתי שהפועל היא לא רק קבוצה – היא המשפחה הכי מחבקת והכי מרגשת. במשפחה לפעמים יש חילוקי דעות, במשפחה לפעמים צריך לוותר קצת כדי להרוויח הרבה.“הלוויה האדומה של עידן הייתה ביטוי מרגש לאהבה שלו לקבוצה ולאהבה של הקבוצה אליו. בואו נמשיך את האהבה הזאת – כי זה מה שעושה את ההבדל. מחכה לראות אתכם ביציע – יחד, מאוחדים כמו שתמיד הייתם וכמו שעידן תמיד היה חלק מכם. באהבה אדומה, אמא של עידן רז (ועכשיו גם קצת שלכם)”.
:heart: :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מכבד אותה מאד. עדיף לא לערב את המתים בסוגיה מעוררת המחלוקת הזאת.
שיהיו לה רק בריאות ואושר
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לא הבנתי, זה הבן **שלה** שנפל, היא בחרה להגיד את זה מיוזמתה, ואתה אומר לה לא, אל תערבי את המתים?
מה?
באיזה זכות אתה מתערב לאמא שכולה במה להגיד על הבן **שלה**? היא תגיד מה שהיא רוצה, כי מותר לה.
בכל נושא אגב.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

"מותר" לה לעשות מה שהיא רוצה. וגם לי (ולכל אחד) "מותר" לאמר שיש דברים שעדיף לא לאמר.
כמו לאמר בשם מישהו מת מה הוא היה רוצה במשהו שקרה אחרי שנפטר. שזה איך לאמר, קצת ספקולטיבי. מילא עוד במשהו שקשור למותו, זה אני יכול להבין כמובן.
אבל כשזה בנושא איזוטרי שמעורר מחלוקת, ועוד מישהו שמת בצורה כ"כ טראגית וזה מושך עוד יותר תשומת לב, לטעמי עדיף לחשוב עשר פעמים לפני שעושים את זה ומכניסים אותו לקלחת.

עכשיו רק חסר שמחר מישהו מהאולטראס ימצא איזו משפחה שכולה לאוהד הפועל אחר, והם יגידו שלטעמם דווקא עכשיו היה עדיף להפועל להישאר מאוחדים בדרייב אין , וזה בטוח מה שהיה רוצה.
ואז כבר יש לנו בנוסף לריב הדוחה שכבר יש גם מחלוקת בין משפחות שכולות. ועל מה? בשביל מה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מרגש מאד. קראתי ודמעתי.
קראתי הרבה על עידן (ואחרים). ילד יפה תואר, אוהד הפועל מסור וילד של אמא. גם החולצה שהפועל עשתה עבורו מאד מרגשת.

עם זאת, אני חושב שאתי קצת מפספסת. לא במסר האחדות, שהוא מרגש וחשוב לנו כמדינה וכקבוצה, אלא באנשים אליהם היא פונה.
אולי הוא פחות מכירה אותם אבל כבר הבנו שמדובר באנשים שמאוהבים בעיקר בעיקר בעצמם, שבכלל לאחרונה מאחלים לישראלים אחרים לחוות נובה 2 ככה בלי להניד עפעף.

אגיד את זה בפשטות: הם לא סופרים אותה.
יחד, רק יחד! :heart:
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הפועל כתב:"מותר" לה לעשות מה שהיא רוצה. וגם לי (ולכל אחד) "מותר" לאמר שיש דברים שעדיף לא לאמר.
כמו לאמר בשם מישהו מת מה הוא היה רוצה במשהו שקרה אחרי שנפטר. שזה איך לאמר, קצת ספקולטיבי. מילא עוד במשהו שקשור למותו, זה אני יכול להבין כמובן.
אבל כשזה בנושא איזוטרי שמעורר מחלוקת, ועוד מישהו שמת בצורה כ"כ טראגית וזה מושך עוד יותר תשומת לב, לטעמי עדיף לחשוב עשר פעמים לפני שעושים את זה ומכניסים אותו לקלחת.

עכשיו רק חסר שמחר מישהו מהאולטראס ימצא איזו משפחה שכולה לאוהד הפועל אחר, והם יגידו שלטעמם דווקא עכשיו היה עדיף להפועל להישאר מאוחדים בדרייב אין , וזה בטוח מה שהיה רוצה.
ואז כבר יש לנו בנוסף לריב הדוחה שכבר יש גם מחלוקת בין משפחות שכולות. ועל מה? בשביל מה?
שוב, אם יהיו הורים שכולים אחרים שיבחרו להגיד משהו אחר - זה שלהם. מותר להם. אי אפשר להיות במקומם אפילו לא לשנייה אחת.
והמסר שלה הוא מאחד ומפייס (לפחות מנסה) ועל זה מגיע לה את כל החיבוקים בעולם כי היא לא היתה חייבת בכלל להתעסק עם הפועל עכשיו, אבל היא מרגישה בזכות הבן שלה בשר מבשרה של הקהילה וזה מרגש מאוד.
ברור שאלו שרק רוצים לריב ולא מוכנים לזוז סנטימטר יגידו שזה פסול ולא מאחד ובלה בלה בלה.
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

7even כתב: 06 מרץ 2025, 08:43 מרגש מאד. קראתי ודמעתי.
קראתי הרבה על עידן (ואחרים). ילד יפה תואר, אוהד הפועל מסור וילד של אמא. גם החולצה שהפועל עשתה עבורו מאד מרגשת.

עם זאת, אני חושב שאתי קצת מפספסת. לא במסר האחדות, שהוא מרגש וחשוב לנו כמדינה וכקבוצה, אלא באנשים אליהם היא פונה.
אולי הוא פחות מכירה אותם אבל כבר הבנו שמדובר באנשים שמאוהבים בעיקר בעיקר בעצמם, שבכלל לאחרונה מאחלים לישראלים אחרים לחוות נובה 2 ככה בלי להניד עפעף.

גם פה אתה חייב להסית כמו טינופת?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

bambo_leo כתב: 06 מרץ 2025, 09:30

תגיד מה אתה רוצה...מה קראת פה שהוא לא עובדה?
מפריע לך שאוהדים קובלים על קריאות איחולי הנובה והשואה שלכם? כ"כ נמוך אתם מוכנים להגיע?

לך תקרא מה אנשים עברו בנובה ואז תחשוב שוב על השיר שאתה שר, חצוף.

אין לכם ערך לחיים?
יחד, רק יחד! :heart:
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

שואל ברצינות
מתי שרנו על הנובה?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

red_boy כתב: 06 מרץ 2025, 16:28 שואל ברצינות
מתי שרנו על הנובה?
לא חושב ששרו. אם אני לא טועה כתבו איזה פעם על קיר באיזה מגרש מכבי לנובה. שוב מדגיש אם אני זוכר נכון ולא טועה עם אירוע אחר.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אין שום שיר על הנובה.
זכורה לי תמונה אחת שרשמו על עמוד חשמל בלורד שחור "מכבי לנובה".
מצחיק שהוא רושם "תחשוב שוב על השיר שאתה שר" על שיר שלא קיים, אין זכייה קלה כזו בתביעה.
מדובר באדם חריג שלמילותיו אין קשר ישיר עם המציאות ואפשר בעיקר לרחם עליו.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

"עם זאת, אני חושב שאתי קצת מפספסת. לא במסר האחדות, שהוא מרגש וחשוב לנו כמדינה וכקבוצה, אלא באנשים אליהם היא פונה."

"אולי הוא פחות מכירה אותם אבל כבר הבנו שמדובר באנשים שמאוהבים בעיקר בעיקר בעצמם"

"אגיד את זה בפשטות: הם לא סופרים אותה."

חתיכת בן אדם מטונף. בזבוז של זרע.

https://www.facebook.com/share/r/1AHVSXnNvN/

https://sports.walla.co.il/item/3696456
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

7even כתב: 06 מרץ 2025, 15:28
bambo_leo כתב: 06 מרץ 2025, 09:30

תגיד מה אתה רוצה...מה קראת פה שהוא לא עובדה?
מפריע לך שאוהדים קובלים על קריאות איחולי הנובה והשואה שלכם? כ"כ נמוך אתם מוכנים להגיע?

לך תקרא מה אנשים עברו בנובה ואז תחשוב שוב על השיר שאתה שר, חצוף.

אין לכם ערך לחיים?
אשים את ערימת השקרים הקבועים שלך בצד, רק נראה לי שלהגיד שהאולטראס לא סופרים את אמא של עידן רז זה זלזול והסתה פרועה. אתה מונע משנאה.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

מתי שרנו על הנובה?
הוא משקר. אשפה אנושית זה, שים אותו על מיוט ותהפוך אותו לאוויר
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  19 לייקים

אני מנוי ביד אליהו, אבל לא הייתי משנה את דעתי בגלל דעה תיאורטית של חלל צה"ל.
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

מחכה לראות מה 7even יקבל

אני על אפסים קיבלתי שבוע בקנסו
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

מתי שרנו על הנובה?
לא שמעתי שירים, אבל שמעתי כבר כמה קריאות עם זה.
אבל מממש בודדים, לא הייתי קורא לזה תופעה או משהו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה