ואם יבואו, וולקאם! אבל אבוקות, משרוקיות ושאר יוצרי קנסות להשאיר בבית.
יאללה הפועל!

מאיפה האומץ לרשום כזו הודעה? זה הכי מכביסטי שיש.רק הפועל כתב:תנו לנו איזה ניצחון של 20 הפרש על החלאות אחריי כל הדרעק שאכלנו מהשופטים בגביע , זה משחק לא הכי חשוב מבחינה טבלאית ואנחנו לא טובים במשחקים צמודים
לא שאני חושב שננצח, אבלרדנקו כתב: ↑26 פברואר 2025, 22:27 לא מבים איך אפשר לחשוב שבלי ים ותומר יש לנו סיכוי לנצח את מכבי עם הורד.
בלעדיו לא הצלחנו לנצח אותם כשאנחנו בהרכב מלא. אז כשהוא משחק ואנחנו בהרכב כל כך חסר?
הלואי שאתבדה ואשמח לאכול את הכובע אבל אם זה יגמר בפחות מחמש עשרה לדעתי זה יהיה נס.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
הסגל שלנו היה חד משמעית טוב יותר ממה שהיה להם בחצי גמר ללא הורד ועדיין הם התעלו וניצחו (גם אם חלק מזה בעזרת השופטים ) , גם אנחנו יכוליםרדנקו כתב: ↑26 פברואר 2025, 22:27 לא מבים איך אפשר לחשוב שבלי ים ותומר יש לנו סיכוי לנצח את מכבי עם הורד.
בלעדיו לא הצלחנו לנצח אותם כשאנחנו בהרכב מלא. אז כשהוא משחק ואנחנו בהרכב כל כך חסר?
הלואי שאתבדה ואשמח לאכול את הכובע אבל אם זה יגמר בפחות מחמש עשרה לדעתי זה יהיה נס.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אז... מוטלי, קבוקלו, בינגהם, רגלנד ופוסטר?
אין להם סגל רע בכלל.רק הפועל כתב:אני יודע שזה על הזין כי הם סיימו ביורוליג בתאכלס אבל איך לעזאזל הם בעמדה של לנצח את פנר בסגל כזה ? משהו שם מכושף לעזאזל
אין לנו שום סיכוי אם הם בהרכב מלא לדעתי. אשמח להתבדות ולהשתולל קצת משמחה אחרי המשחק.הוקיץ' כתב:אין לי ספק שאנחנו יכולים לנצח גם בלי תומר וים, והם גם יכולים לשחק עדיין.
זה היה כ"כ ברור שהם יקזזו ויראו שעשו משהו בדרבי הפחות חשוב. במשחק הנוקאאוט הבא זה כבר יחזור לסורו. נבלות.אוהד כורסא כתב:תראו את הכותרת של ספורט 5. גועל נפש. עאלק הלחץ עבד.
מסכים איתך.