הרבה עצבים מביאים. וזה עוד לפני איכות חלק מהשדרים והפרשנים המשמימים.
איפה הם ואיפה 2025.
חוסר היכולת לעשות pause (פאקינג שידור אינטרנטי! ד-י-ג-ט-ל-י-!!!) או לעשות הרצה אחורה של 10 שניות או אפילו דקה רחמנה ליצלן.. כ"כ דפוק.
זה לפעמים גורם לך להפסיד רבע או מחצית שלמה! אלא אם בא לך לחכות שיעלה השיור באמצע הלילה כמה שעות אחרי שהסתיים המשחק.. איפה אתם???
היתה תקופה קצרה שזה עבד, והיה אחלה.
ואז מתישהו באמצע משחק, עשיתי פאוז, הלכתי להכין אוכל - והופ, קפצו לי 10-15 דקות קדימה בלי שיכולתי להשלים!
כבר מעדיף לשלם לצ'רלטון ולראות כמו בנאדם.
השידורים בישראל היום
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
כל מילה, היה סביר, עכשיו זה זוועה אחת גדולה, גם האיכות וגם זה שעי אפשר לעצור או לחזור אחורה, בדיחה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני מנסה למצוא הבוקר את המשחק המלא. ולא מוצא.
או שאין, שזה הזוי כי זה פשוט מוקלט להם, או שממש קשה למצוא באתר המעפן שלהם
או שאין, שזה הזוי כי זה פשוט מוקלט להם, או שממש קשה למצוא באתר המעפן שלהם
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
על הפנים על הפנים!!
אין לי את האפליקציה בטלויזיה בסלון לכן אני נאלץ לראות את המשחקים בחדר שינה , האיכות מזעזעת , פרשנים ושדרים ברמה מאוד נמוכה, אי אפשר לזפזפ בין משחקים
מקווה שאיכשהו יבטלו את הדבר המזעזע הזה
אין לי את האפליקציה בטלויזיה בסלון לכן אני נאלץ לראות את המשחקים בחדר שינה , האיכות מזעזעת , פרשנים ושדרים ברמה מאוד נמוכה, אי אפשר לזפזפ בין משחקים
מקווה שאיכשהו יבטלו את הדבר המזעזע הזה
-
- קיבל.ה 328 לייקים
הכי עצוב זה שאנשים פשוט לא נחשפים למשחקים של הפועל באירופה (כי לא לכולם יש טלוויזיות חכמות ו/או סטרימרים ו/או ידע לתפעל את זה, בעיקר מבוגרים).
בנוסף - איכות השידור פשוט לא טובה.
חבל.
כששודרנו בצ׳רלטון היתה הרבה יותר חשיפה לקהל ואיכות השידור היתה טובה.
מבחינת האולפן עם יואב לימור וכל השאר, זה דווקא די נחמד.
בנוסף - איכות השידור פשוט לא טובה.
חבל.
כששודרנו בצ׳רלטון היתה הרבה יותר חשיפה לקהל ואיכות השידור היתה טובה.
מבחינת האולפן עם יואב לימור וכל השאר, זה דווקא די נחמד.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מה הקטע שהם ביטלו את האפשרות לשחק עם הנגן ולראות את המשחק המלא מיד בסיום אינעל הדודה שלהם
11 בבוקר המחרת ועדיין אין את המשחק המלא באתר שלהם
בתור אחד בלי טלוויזיה שמחתי מאוד מהרעיון, מכך שלא אהיה תלוי בלינקים אקראיים שנתקעים כל הזמן באינטרנט, אבל הביצוע על הפנים.
11 בבוקר המחרת ועדיין אין את המשחק המלא באתר שלהם
בתור אחד בלי טלוויזיה שמחתי מאוד מהרעיון, מכך שלא אהיה תלוי בלינקים אקראיים שנתקעים כל הזמן באינטרנט, אבל הביצוע על הפנים.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
זבל פשוט זבל. הצטרפתי לשידור באיחור כי האפליקציה עשתה בעיות.
OMG עווופררר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הפלטפורמה לא מדהימה.
לגבי איכות השדרים, יש הבדל ענק אם מי שמשדר אותך זה הורסקי וסגל, שאני מוצא את עצמי מתקן שטויות שהם פולטים מהפה בסביבות ה-10 פעמים בשידור, לבין קפלן והאוזמן. אמנם האוזמן טרול אבל הוא פרשן הכדורסל מספר 1 בארץ בפער.
לגבי איכות השדרים, יש הבדל ענק אם מי שמשדר אותך זה הורסקי וסגל, שאני מוצא את עצמי מתקן שטויות שהם פולטים מהפה בסביבות ה-10 פעמים בשידור, לבין קפלן והאוזמן. אמנם האוזמן טרול אבל הוא פרשן הכדורסל מספר 1 בארץ בפער.
-
- קיבל.ה 58 לייקים
בושה של שירות, פשוט מאוד. הכל שם גרוע. איך היורוליג מאפשרים דבר כזה?? לא ברור בכלל.
אני מתגעגע למצב שהיה לפני חודש שהייתי שם על מיוט, עוצם עיניים ומבקש מאישתי להעביר לתחילת המשחק. ושלא נדבר על זה שהאפליקציה נופלת לפחות פעמיים במשחק.
בבקשה בבקשה שגוף אחר יקח את זה, בלתי נסבל.
אני מתגעגע למצב שהיה לפני חודש שהייתי שם על מיוט, עוצם עיניים ומבקש מאישתי להעביר לתחילת המשחק. ושלא נדבר על זה שהאפליקציה נופלת לפחות פעמיים במשחק.
בבקשה בבקשה שגוף אחר יקח את זה, בלתי נסבל.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
כן ב3-4 משחקים האחרונים זה בלתי אפשרי ופשוט בדיחה.DavidSheriff9 כתב: ↑06 פברואר 2025, 08:43 הרבה עצבים מביאים. וזה עוד לפני איכות חלק מהשדרים והפרשנים המשמימים.
איפה הם ואיפה 2025.
חוסר היכולת לעשות pause (פאקינג שידור אינטרנטי! ד-י-ג-ט-ל-י-!!!) או לעשות הרצה אחורה של 10 שניות או אפילו דקה רחמנה ליצלן.. כ"כ דפוק.
זה לפעמים גורם לך להפסיד רבע או מחצית שלמה! אלא אם בא לך לחכות שיעלה השיור באמצע הלילה כמה שעות אחרי שהסתיים המשחק.. איפה אתם???
ואז מתישהו באמצע משחק, עשיתי פאוז, הלכתי להכין אוכל - והופ, קפצו לי 10-15 דקות קדימה בלי שיכולתי להשלים!
אני דיי בטוח שזה החלטה שלהם בלחסוך בעלויות כי הם לא צריכים להחזיק את הנתונים האלה באוויר.
בושה ענקית שזה משודר ככה ועוד יותר שזה באפליקציית סטרימינג ולא בערוץ טלויזיה אמיתי
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אני רואה דרך סטרימר ולא נתקע לי פעם אחת כל שלב הבתים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הכי גרוע בפער בהקשר שלהם זה הסגל הזה , הוא פרשן נורא ברמה בלתי נסבלת.
זה התעללות בצופים לשמוע אותו מדבר כל כך הרבה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
תעשה יורוליג פאס. 300 שח בערך ויש לך את כל המשחקים עם הרצה והכל.DavidSheriff9 כתב: ↑06 פברואר 2025, 08:43 הרבה עצבים מביאים. וזה עוד לפני איכות חלק מהשדרים והפרשנים המשמימים.
איפה הם ואיפה 2025.
וגם יורוליג אם תרצה.
אמנם שדרנים לא מלהיבים אבל זה לא שעמית הורסקי שדרן מדהים.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
העובדה שאפשר לצפות בקלות גם במובייל בלי הרבה בלאגן לדעתי נהדרת.
העובדה שזה לא נועד למבוגרים יותר, בעייתית מאד.
האולפן והשידור מזכירים לי את תקפות ספורט+ שלקח תמערוץ הספורט את הזכויות על הפרמייר ליג ושידר דרך לבנון או משו
העובדה שזה לא נועד למבוגרים יותר, בעייתית מאד.
האולפן והשידור מזכירים לי את תקפות ספורט+ שלקח תמערוץ הספורט את הזכויות על הפרמייר ליג ושידר דרך לבנון או משו
יחד, רק יחד! 

- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
הנגישות אכן אחלה.
אצלי בטלויזיה גם אין נפילות או תקיעות (מדי פעם סתם איכות וידאו ירודה, לרוב סבירה)
אבל חוסר היכולת ל-vod
וכמו שציינו כאן, למעבר בין השידורים שלהם (חייב לסגור את האפליקציה ולפתוח מחדש כדי לראות את בנק יהב)
כל אלה - מראים על אפליקציה לא אפויה ולא user friendly בעליל
אצלי בטלויזיה גם אין נפילות או תקיעות (מדי פעם סתם איכות וידאו ירודה, לרוב סבירה)
אבל חוסר היכולת ל-vod
וכמו שציינו כאן, למעבר בין השידורים שלהם (חייב לסגור את האפליקציה ולפתוח מחדש כדי לראות את בנק יהב)
כל אלה - מראים על אפליקציה לא אפויה ולא user friendly בעליל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
פרשן ברמה של עופר שלח, רק שלח״כ לשעבר יש לפחות יכולת לדבר בטון שלא מרדים אותך.
סגל לא סגור על מי על המגרש, כמה עבירות קבוצתיות ואישיות יש, ובטח שלא להסביר מהלכים שהם ברמה קצת יותר גבוהה מהבנה בסיסית.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כמו לצפות במשחק כדורגל שמשדרים מוטי חביב וג׳ימי טורק. פרשן שתרומתו לשידור אפסית.מילפורד כתב:הכי גרוע בפער בהקשר שלהם זה הסגל הזה , הוא פרשן נורא ברמה בלתי נסבלת.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אצל מוטי חביב וטורק לפחות אין לך את המונוטוניות המרדימה של הסגל הזה.