די,די
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
די,נמאס כבר
איך זה יכול להיות שכבר מעל 50 שנה זה לא משתנה?
יש מישהו שהיה לו ספק שזה ייגמר ככה?
כשבסוף הרבע השלישי בר החטיא את העונשין,וברונו החטיא עוד אחת מהכדור החוזר,זה היה כל כך ברור שזה ייגמר ככה.
אם אני לא טועה,בכל הרבע הרביעי קלענו רק סל אחד מזיליקי של בר מהשדה.
כשבסוף הרבע השלישי בר החטיא את העונשין,וברונו החטיא עוד אחת מהכדור החוזר,זה היה כל כך ברור שזה ייגמר ככה.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
.Nati כתב: ↑01 פברואר 2025, 21:13 די,נמאס כבר
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באמת כלום לא משתנה , לשמוח קצת זה משהו שפשוט לא נזכה מהקבוצה הזו , אפילו בכדורגל הביאו כבר תואר העונה (סוג של )
-
- קיבל.ה 186 לייקים
עמדת הרכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצת כדורסל. אין לנו רכז ברמה גבוהה. מדר אולי מרוויח כמו רכז טופ יורוליג, אבל במציאות הוא מחליף שלישי שם בקבוצת מרכז טבלה, וגם את זה אני לא בטוח שהוא שווה.
חוץ מזה אין לנו סקורר יציב ואיכותי מספיק. תזכרו במנפורד עד לפני הפרשיה. אין לנו כזה דבר.
חוץ מזה אין לנו סקורר יציב ואיכותי מספיק. תזכרו במנפורד עד לפני הפרשיה. אין לנו כזה דבר.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
השתנה, המוןNati כתב: ↑01 פברואר 2025, 21:13 די,נמאס כבר
היום יש לך צרות של עשירים
יש לי ככ הרבה דוגמאות לקבוצות ״שהתעשרו״ ולא הצליחו בשנותיהם הראשונות
אתה יודע מה ההבדל בין אלו שבסוף הצליחו ולבין אלו שלא? המשך השקעה כספית
אם ימשיכו לשפוך כסף על הפועל כל התארים יגיעו, אם תואר יגיע כבר העונה, מה טוב
long live the zapta
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עופר הלך על קונספט של כוכבים גדולים וכל שחקן שהוא לכאורה טופ בעמדתו ברמתנו.
ככל שהשנים יעברו ולעופר תהיה עדיין מוטיבציה הוא יביא סביבו אנשי מקצוע טובים יותר ויותר הולכות להיבנות פה קבוצות הרבה יותר מאוזנות.
ככל שהשנים יעברו ולעופר תהיה עדיין מוטיבציה הוא יביא סביבו אנשי מקצוע טובים יותר ויותר הולכות להיבנות פה קבוצות הרבה יותר מאוזנות.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אין מזל טוב בלהיות אוהד הפועל...
ולגבי העונה בנו קבוצה לצערנו אוברייטד בצורה מוגזמת
ולגבי העונה בנו קבוצה לצערנו אוברייטד בצורה מוגזמת
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה לא מה שנמאס לי.Giovanni Giorgio כתב:השתנה, המוןNati כתב: ↑01 פברואר 2025, 21:13 די,נמאס כבר
אין לי ספק שעוד נזכה בתארים.נזכה בהם עוד העונה.
נמאס לי שכבר 50 שנה זה לא משנה השחקנים המאמן המנהל הבעל בית האצטדיון,תמיד כשמגיעים למשחקים האלו,אנחנו יודעים שנפסיד אותם.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
הייתי בטוח שזה אשכול שמוקדש למשתמש
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
עופר עשה טעות שגם מיץ גולדהאר עשה.
קנה את הכוכבים הכי גדולים ביחד וניסה לעשות מהם קבוצה.
זה לא עובד ככה.
צריך לבנות קבוצה,בדגש על התאמה וחיבור ולא רק יכולת אישית.
קנה את הכוכבים הכי גדולים ביחד וניסה לעשות מהם קבוצה.
זה לא עובד ככה.
צריך לבנות קבוצה,בדגש על התאמה וחיבור ולא רק יכולת אישית.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
האמת שזה היה לוני והוא קנה כוכבים דועכים
מיטש קנה שחקנים טובים אבל הסתמך על מאמנים מקומיים. עד לאוסקר.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
מה זה "האלו"? במה המשחק הזה שונה ממשחקים שניצחנו?Nati כתב:זה לא מה שנמאס לי.Giovanni Giorgio כתב:השתנה, המוןNati כתב: ↑01 פברואר 2025, 21:13 די,נמאס כבר
נמאס לי שכבר 50 שנה זה לא משנה השחקנים המאמן המנהל הבעל בית האצטדיון,תמיד כשמגיעים למשחקים האלו,אנחנו יודעים שנפסיד אותם.
כולה הפסד בנק נגד ב"ש. עץ שנופל ביער
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה משחק לא טוב בכלל שבסוף הפסדנו על זריקה אחת בסוף שעון שבאותה מידה הייתה יכולה לא להיכנס והיינו מדברים על נצחון אבל יכולת לא טובה.Nati כתב: ↑02 פברואר 2025, 03:01זה לא מה שנמאס לי.Giovanni Giorgio כתב:השתנה, המוןNati כתב: ↑01 פברואר 2025, 21:13 די,נמאס כבר
דווקא בזמן האחרון ניצחנו את כל המשחקים הצמודים האלה בזכות העומק של הסגל. וזה בעיני מה שמאכזב, עם מאמן כזה ושחקנים כאלה הייתי רוצה לראות קבוצה שגומרת משחקים בצורה מהירה, כמו שהיה עד לא מזמן.
אם למדנו משהו מהשנה הנוכחית זה
1. חייבים רכז תותח, בנינו על בברלי שהוא ביזיון, וים מדר לא ברמה, לפני עומק, לפני עוד גארד, חייבים בעל בית אמיתי על המגרש שאפשר לסמוך עליו ברגעים האלו
2. אם אפשר לסמוך, אז זריקות עונשין. בדרבי הראשון שנה שעברה בהיכל שלמה קטש רצה לעשות עבירה על אנוואקו אבל היינו מספיק חכמים לתת את הכדור האחרון לבראון שיעשו עליו עבירה.
למכבי יש שחקן כזה (דיברתלמיאו), לבודנצסט יש שחקן כזה. רק אנחנו מתחרבנים ברגעי האמת בעונשין וזאת לא פעם ראשונה העונה
1. חייבים רכז תותח, בנינו על בברלי שהוא ביזיון, וים מדר לא ברמה, לפני עומק, לפני עוד גארד, חייבים בעל בית אמיתי על המגרש שאפשר לסמוך עליו ברגעים האלו
2. אם אפשר לסמוך, אז זריקות עונשין. בדרבי הראשון שנה שעברה בהיכל שלמה קטש רצה לעשות עבירה על אנוואקו אבל היינו מספיק חכמים לתת את הכדור האחרון לבראון שיעשו עליו עבירה.
למכבי יש שחקן כזה (דיברתלמיאו), לבודנצסט יש שחקן כזה. רק אנחנו מתחרבנים ברגעי האמת בעונשין וזאת לא פעם ראשונה העונה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
נשאר יורוקאפ וליגה.
לא להספיד את האשכול
(סאמאמאמק)
לא להספיד את האשכול

(סאמאמאמק)
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 172 לייקים
הפסדנו לאחר הארכה 5 נגד 8 .
הלאה.
אנחנו בכיוון טוב וזה יגיע.
בבקשה לנשום.
הלאה.
בבקשה לנשום.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
איך יגיע , גם במשחקים הבאים בליגה (והמכריעים) זה יהיה 5 נגד 8 , יורוקאפ ? אוליי אבל לא נראה ליתעיף ליציע כתב: ↑11 פברואר 2025, 00:09 הפסדנו לאחר הארכה 5 נגד 8 .
הלאה.
בבקשה לנשום.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
כדי לנצח את מכבי צריך לנצח 3 דברים שונים
את עצמנו
את השופטים
ואת מכבי
זה לא פשוט אבל ביום שזה יקרה זה יפתח לנו את הצ׳אקרה וככל שזה יקרה יותר, אז לא נצטרך לנצח את ה2 הראשונים
את עצמנו
את השופטים
ואת מכבי
זה לא פשוט אבל ביום שזה יקרה זה יפתח לנו את הצ׳אקרה וככל שזה יקרה יותר, אז לא נצטרך לנצח את ה2 הראשונים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 186 לייקים
הפסדנו כשפוסטר שאמור להיות הגואו-טו-גאי שלנו מחטיא 2 שלשות חופשיות ברגעים קריטים. חוץ מזה, ש11 נקודות במשחק של 45 דקות זה פשוט לא מספיק.
ויינרייט - זר שנותן 3 נקודות. רגלנד וברונו - 7 כל אחד.
ויינרייט - זר שנותן 3 נקודות. רגלנד וברונו - 7 כל אחד.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה מרגיש שאני שומע את זה כבר 50 שנה באמת , מזל שזה רק מרגיש ככה (עדיין)Giovanni Giorgio כתב: ↑11 פברואר 2025, 00:19 כדי לנצח את מכבי צריך לנצח 3 דברים שונים
את עצמנו
את השופטים
ואת מכבי
-
- קיבל.ה 172 לייקים
תמיד אחרי הפסד מסתכלים על בחירת הזרים.
אבל זה זעק לשמיים שחייבים לעלות עם בינגהאם
במקום איש.
במצב הזה היינו שוחטים אותם בצבע והיינו מנצחים בוודאות.
מקווה שאיטודיס ילמד להבא.
להבא הורד ישחק אז יהיה דרבי עוד יותר קשה .
חבל.
אבל זה זעק לשמיים שחייבים לעלות עם בינגהאם
במקום איש.
במצב הזה היינו שוחטים אותם בצבע והיינו מנצחים בוודאות.
מקווה שאיטודיס ילמד להבא.
להבא הורד ישחק אז יהיה דרבי עוד יותר קשה .
חבל.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
תבינו
זה לא רק נגד מכבי
זה לא משנה מי השחקנים המאמן או העל הבית.
זה כבר 50 שנה(שאני צופה)כמעט כל משחק צמוד אנחנו בסוף מפסידים.
לפני שנתיים כבר התחלתי להאמין(אפילו פתחתי אז אשכול)שיש הפועל חדשה.
אבללל,זה אף פעם לא משתנה.
תמיד אנחנו מוצאים סיבות.אבל תמיד בסוף זה נגמר אותו הדבר.
מאמין(או רוצה להאמין)שנקח את התואר הראשון (וזה יקרה העונה)הגורל שלנו יתהפך.
זה לא רק נגד מכבי
זה לא משנה מי השחקנים המאמן או העל הבית.
זה כבר 50 שנה(שאני צופה)כמעט כל משחק צמוד אנחנו בסוף מפסידים.
לפני שנתיים כבר התחלתי להאמין(אפילו פתחתי אז אשכול)שיש הפועל חדשה.
אבללל,זה אף פעם לא משתנה.
תמיד אנחנו מוצאים סיבות.אבל תמיד בסוף זה נגמר אותו הדבר.
מאמין(או רוצה להאמין)שנקח את התואר הראשון (וזה יקרה העונה)הגורל שלנו יתהפך.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא לקחנו את גביע השוקו וגביע המדינה, אתם באמת חושבים שננצח את מכבי (עם הורד) או י-ם בסדרה? הם משלשלים במכנסיים בכל מאני טיים. ואין בכלל מה לדבר על היורוקאפ.
שאיטודיס יתחיל לסמן שחקנים ווינרים לעונה הבאה ויביא תואר/תארים.
השנה לא ניקח כלום - קבוצה שלא יכולה לנצח את בודצנוסט ואת באר שבע במשחק צמוד לא תתעלה במשחקים צמודים מול קבוצות חזקות יותר, זה נראה קרוב וצמוד אבל זה לא מקרי. היינו יכולים לקחת רק עם בריחה ליריבה + מעט מזל, שדווקא בגביע השנה זה היה אפשרי כי מכבי באמת קבוצה מוגבלת וירושלים קשוחים אבל לא יציבים וכמעט הפסידו בעצמם להרצליה. התואר הכי קל הלך, את ולנסיה לא ננצח בסדרה בה אפילו משחק בודד לא נשחק באמת בבית, וגם אם נעבור את ירושלים בחצי גמר הליגה, לא ננצח משחק חוץ במנורה. נשמע מעט לוזרי אבל התסריט הריאלי הוא הדחה בחצי הגמר בכל המפעלים.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מצטער לאכזב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:22 לא לקחנו את גביע השוקו וגביע המדינה, אתם באמת חושבים שננצח את מכבי (עם הורד) או י-ם בסדרה? הם משלשלים במכנסיים בכל מאני טיים. ואין בכלל מה לדבר על היורוקאפ.
כבר ניצחנו הרבה משחקי מאני טיים השנה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 11 פברואר 2025, 01:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הודעה אחת למעלהBerger כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:26 השנה לא ניקח כלום - קבוצה שלא יכולה לנצח את בודצנוסט ואת באר שבע במשחק צמוד לא תתעלה במשחקים צמודים מול קבוצות חזקות יותר, זה נראה קרוב וצמוד אבל זה לא מקרי. היינו יכולים לקחת רק עם בריחה ליריבה + מעט מזל, שדווקא בגביע השנה זה היה אפשרי כי מכבי באמת קבוצה מוגבלת וירושלים קשוחים אבל לא יציבים וכמעט הפסידו בעצמם להרצליה. התואר הכי קל הלך, את ולנסיה לא ננצח בסדרה בה אפילו משחק בודד לא נשחק באמת בבית, וגם אם נעבור את ירושלים בחצי גמר הליגה, לא ננצח משחק חוץ במנורה. נשמע מעט לוזרי אבל התסריט הריאלי הוא הדחה בחצי הגמר בכל המפעלים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
את התואר/ים נקח במשחק לא צמוד.Berger כתב:השנה לא ניקח כלום - קבוצה שלא יכולה לנצח את בודצנוסט ואת באר שבע במשחק צמוד לא תתעלה במשחקים צמודים מול קבוצות חזקות יותר, זה נראה קרוב וצמוד אבל זה לא מקרי. היינו יכולים לקחת רק עם בריחה ליריבה + מעט מזל, שדווקא בגביע השנה זה היה אפשרי כי מכבי באמת קבוצה מוגבלת וירושלים קשוחים אבל לא יציבים וכמעט הפסידו בעצמם להרצליה. התואר הכי קל הלך, את ולנסיה לא ננצח בסדרה בה אפילו משחק בודד לא נשחק באמת בבית, וגם אם נעבור את ירושלים בחצי גמר הליגה, לא ננצח משחק חוץ במנורה. נשמע מעט לוזרי אבל התסריט הריאלי הוא הדחה בחצי הגמר בכל המפעלים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אולי הייתי צריך להיות יותר ברור. כשאני מדבר על מאני טיים אני מתכוון לתואר. שני תארים כבר פספסנו, ואני לא רואה מצב שניקח משהו מהשניים האחרים.7even כתב:מצטער לאכזב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:22 לא לקחנו את גביע השוקו וגביע המדינה, אתם באמת חושבים שננצח את מכבי (עם הורד) או י-ם בסדרה? הם משלשלים במכנסיים בכל מאני טיים. ואין בכלל מה לדבר על היורוקאפ.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הראשון היה לא יותר ממשחק הכנה והסגל היה בהתאם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:38אולי הייתי צריך להיות יותר ברור. כשאני מדבר על מאני טיים אני מתכוון לתואר. שני תארים כבר פספסנו, ואני לא רואה מצב שניקח משהו מהשניים האחרים.7even כתב:מצטער לאכזב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:22 לא לקחנו את גביע השוקו וגביע המדינה, אתם באמת חושבים שננצח את מכבי (עם הורד) או י-ם בסדרה? הם משלשלים במכנסיים בכל מאני טיים. ואין בכלל מה לדבר על היורוקאפ.
השני היה אתמול.
נשארו עוד כמה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 328 לייקים
הובסנו נגד מכבי עם הורד.7even כתב:הראשון היה לא יותר ממשחק הכנה והסגל היה בהתאם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:38אולי הייתי צריך להיות יותר ברור. כשאני מדבר על מאני טיים אני מתכוון לתואר. שני תארים כבר פספסנו, ואני לא רואה מצב שניקח משהו מהשניים האחרים.7even כתב: מצטער לאכזב.
השני היה אתמול.
נשארו עוד כמה.
הפסדנו למכבי בלי הורד.
אתה באמת חושב שננצח 2 מ-3 בגמר (אם בכלל נגיע לשם)? הם שוב ישלשלו מול אולם מלא בצהובים.
ואם דיברנו עד עכשיו על מכבי, אז מה נגיד על ולנסיה?
העונה הזאת נגמרה היום שוב בלי תואר. רק שהפעם נשפכו פה עשרות מיליונים וגם בקושי נהנינו ממשהו.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מנסגר איתך, חבר?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:46הובסנו נגד מכבי עם הורד.7even כתב:הראשון היה לא יותר ממשחק הכנה והסגל היה בהתאם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:38
אולי הייתי צריך להיות יותר ברור. כשאני מדבר על מאני טיים אני מתכוון לתואר. שני תארים כבר פספסנו, ואני לא רואה מצב שניקח משהו מהשניים האחרים.
השני היה אתמול.
נשארו עוד כמה.
הפסדנו למכבי בלי הורד.
אתה באמת חושב שננצח 2 מ-3 בגמר (אם בכלל נגיע לשם)? הם שוב ישלשלו מול אולם מלא בצהובים.
העונה הזאת נגמרה היום שוב בלי תואר. רק שהפעם נשפכו פה עשרות מיליונים וגם בקושי נהנינו ממשהו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 112 לייקים
אוהדי מכבי חזרו היום הביתה ואמרו לעצמם - לא יאומן שהצלחנו לנצח את הפועל. זה שינוי. עדיין לא ״השינוי״ אבל זה שינוי
-
- קיבל.ה 328 לייקים
דיכאון של שנים מהמועדון הזה.7even כתב:מנסגר איתך, חבר?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:46הובסנו נגד מכבי עם הורד.7even כתב: הראשון היה לא יותר ממשחק הכנה והסגל היה בהתאם.
השני היה אתמול.
נשארו עוד כמה.
הפסדנו למכבי בלי הורד.
עכשיו הכל נראה שחור כי זה טרי. מחר יהיה יותר טוב.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
זה לא שינוי
מכבי הנוכחית היא החלשה בעשרים שנה האחרונות
השינוי הוא אם כבר שלא משנה כמה הם חלשים וכמה אנחנו על פניו חזקים הם עדיין מנצחים
זה שינוי לרעה
המזל היה איתם
השופטים היו איתם
אלו 2 אלמנטים שלצערנו אין לנו שליטה עליהם, אבל על מה שכן יש לנו, שזאת הקבוצה שלנו לא עשינו את מה שנדרש
הפועל הייתה צריכה לנצח את זה למרות השופטים, הפועל הייתה טובה יותר והפועל לא קיבלה מספיק תרומה מהזרים שלה
זה עיקר ההבדל, במכבי 2 זרים שלא פוגעים מול אף אחד פשוט חגגו עלינו, אצלנו בניגוד לכך, זרים שכביכול נתנו כבר תצוגות העונה פשוט נעלמו
כל הפסד זאת הזדמנות לצמוח, אני לא יודע מה צריך לעשות על מנת לשפר את הקבוצה אבל נראה לי שזה בדיוק הזמן לקחת את ההחלטות
עריכה:
אולי אני קצת יודע מה צריך לעשות, צריך לרדת לפאקינג הגנה ולהילחם על כל פוזשיין
יותר מידי סלים נכנסו אתמול על הראש שלנו, יותר מידי רכות ופחות מידי פלטיניות
long live the zapta
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הגיע מחר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 02:10דיכאון של שנים מהמועדון הזה.7even כתב:מנסגר איתך, חבר?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 01:46
הובסנו נגד מכבי עם הורד.
הפסדנו למכבי בלי הורד.
עכשיו הכל נראה שחור כי זה טרי. מחר יהיה יותר טוב.
אותו חרא
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אם נרוץ כמה עונות בהרכבים ברמה הזאת אז זה לא עניין של עונה חד פעמית ונוכל לנצח אותם לא רק בעונה כזאתGiovanni Giorgio כתב: ↑11 פברואר 2025, 06:42זה לא שינוי
מכבי הנוכחית היא החלשה בעשרים שנה האחרונות
השינוי הוא אם כבר שלא משנה כמה הם חלשים וכמה אנחנו על פניו חזקים הם עדיין מנצחים
זה שינוי לרעה
המזל היה איתם
השופטים היו איתם
אלו 2 אלמנטים שלצערנו אין לנו שליטה עליהם, אבל על מה שכן יש לנו, שזאת הקבוצה שלנו לא עשינו את מה שנדרש
הפועל הייתה צריכה לנצח את זה למרות השופטים, הפועל הייתה טובה יותר והפועל לא קיבלה מספיק תרומה מהזרים שלה
זה עיקר ההבדל, במכבי 2 זרים שלא פוגעים מול אף אחד פשוט חגגו עלינו, אצלנו בניגוד לכך, זרים שכביכול נתנו כבר תצוגות העונה פשוט נעלמו
כל הפסד זאת הזדמנות לצמוח, אני לא יודע מה צריך לעשות על מנת לשפר את הקבוצה אבל נראה לי שזה בדיוק הזמן לקחת את ההחלטות
עריכה:
אולי אני קצת יודע מה צריך לעשות, צריך לרדת לפאקינג הגנה ולהילחם על כל פוזשיין
יותר מידי סלים נכנסו אתמול על הראש שלנו, יותר מידי רכות ופחות מידי פלטיניות
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מנצל את האשכול הזה אבל זה משהו אישי.
מדר = לליטאי.
רגלנד = בלאט.
ברטי = גון
פוסטר>>דגוליוס
איש<<<<< רנדולף
גינת <סורקין
מוטלי >>ריברו
קאבוקלו = גונסון.
וזה בלי הורד ... כי אם הוא משחק רנדולף יורד ל 2 והוא עדיף על פוסטר והורד ב 3 עדיף על איש.
כלומר יש לנו ייתרונות אבל ההבדל הגדול שלהם זה רנדולף מול איש.... בב היה אמור להיות ייתרון על בלאט בגלל שהוא היה לוקח אותו לסל כמו במשחק הראשון, אבל אין לנו את זה עם גו'