דוברות מועדון מול התלהמות התקשורת

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

פונה להנהלת המועדון.
הארוע אתמול בשער 4-5 היה חמור. אבל אתם חייבים להכין תגובה ולהילחם שהעונש יהיה כמה שפחות פוגע במאבק העליה!
בעיקר לאור המשחק בשבוע שעבר נגד רמת השרון עם אותו שוער. היו מספיק"ידיעות מודיעיניות" וצריך גם תבונה כדי להבין שזה לא הולך לעבור חלק.
היה מקום להיערכות אחרת לדוגמה פינוי מרצון של 3-4 שורות בשערים 4-5.
כמובן שגם פירסום מוקדם ורעש תיקשורתי היה עושה עבודה אחרת.
אישית אני מגנה את התנהגות אוהדינו, שום דבר לא מצדיק את הפריצה לדשא ותקיפת השוער. מבלי להיכנס להתנהגות השוער. (זה לא תפקיד האוהדים להעניש את השוער).
לגבי התנהגות השוער - מותר לו לבזבז זמן, להתחזות וכו. תפקיד השופט לטפל בזה. ואסור לאוהדים לפגוע בו.
אם היו פרובוקציות מצידו, צריך לתעד אותן ולעשות בהן שימוש נבון. אבל בחוכמה.
ראוי היה שכוח הסדרנים היה נכנס לפעולה כבר בתחילת המשחק כשנזרקו כוסות ושאר ירקות על השוער.
דוברות המועדון, השאירה את השטח פנוי לכל שונאי הפועל והכתבלבים שמיתלהמים מי יציע משהו חמור יותר וישפיע על התובע.
היה צריך לגבש תגובה רשמית של המועדון - דף מסרים, ולדרוש להופיע בכל פורום שהתחיל מאתמול וימשיך בחגיגה עד לפסק הדין הסופי . הדוברות להציג את המהירות בה זוהוה מתפרעים והוגשו מולם תביעות. לפרסם כמה שאפשר את זה ככל שהחוק וצינעת הפרט מתירים!
בעיתונות רואים רק הסלמה בתגובות, מאז אמש., ואני לא רואה שום דבר מהפועל!
צריך להתחיל בעבודה תיקשורתית ולהידבר עם התובע על התביעה עצמה ואולי להגוע להבנה על עונש.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

רק לי מרגיש שספרא נותן לעופר לריב עם האולטראס?
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

עצם זה שחושבים על דוברות המועדון זה טעם לפגם.
אין פה מקום לא לדוברות ולא לקומבינות, יש מקום לעונשים חד משמעיים
א. עונש קשה מאוד לקבוצה שהאוהדים שלה ירדו למטה ופגעו באלימות בשחקן יריב
ב. עונש פלילי קשה מאוד לאותם אוהדים
ג. עונש מהקבוצה לאותה קבוצת אוהדים שאחראית על האירוע המזעזע ועל כל אירוע אלים אחר.

כל תלאי וכל ניסיון לטאטא את זה מתחת לשולחן ימשיך ויחמיר את התופעה
בלי שיהיה עונש לקבוצה הקבוצה תגרור את המצב כמו שגררו אחרי יותר מידי אירועי אלימות קודמים
עונש ( עזבו עכשיו ויכוח צדקנות ) יכריח את כולנו קבוצה, אוהדי הפועל ואוהדי אולטראס לתגובה נחרצת שתמגר מעשים כאלה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

היו מקרים שהפועל ומכבי ביצעו עבירות די זהות ומכבי קיבלה עונש מופחת בטענה שתפסו את הפורעים וטיפלו ובלה בלה. הפועל צריכה ללכת חזק על הקו הזה ולהדגיש את השוויון באכיפה
רדיוס לבית"ר!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 ינואר 2025, 13:42 עצם זה שחושבים על דוברות המועדון זה טעם לפגם.
ג. עונש מהקבוצה לאותה קבוצת אוהדים שאחראית על האירוע המזעזע ועל כל אירוע אלים אחר.

בלי שיהיה עונש לקבוצה הקבוצה תגרור את המצב כמו שגררו אחרי יותר מידי אירועי אלימות קודמים
עונש ( עזבו עכשיו ויכוח צדקנות ) יכריח את כולנו קבוצה, אוהדי הפועל ואוהדי אולטראס לתגובה נחרצת שתמגר מעשים כאלה
מי אמר לטאטא מתחת לשולחן? אף אחד לא מצפה לזה.
לנסות למזער את ההשפעה על מאבק העליה - לא רואה בזה שום טעם לפגם! להפך פאסיביות היא טעם לפגם.
עונש לאוהדים - צריך להיות. כולל הגשת קובלנות אזרחיות (בדיוק כמו שמכבי עשו בעבר ובזכות הפעולה שלהם הקטינו משמעותית את העונשים על המועדון). לדעתי זה גם יהיה עונש מרתיע על אחרים.
עונש מהמועדון על אותה קבוצת אוהדים.. - לדעתי הפועל צריכה להציע מיוזמתה סגירת שורות ראשוות מאחורי השער!

סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

Hapolo כתב: 28 ינואר 2025, 13:54 היו מקרים שהפועל ומכבי ביצעו עבירות די זהות ומכבי קיבלה עונש מופחת בטענה שתפסו את הפורעים וטיפלו ובלה בלה. הפועל צריכה ללכת חזק על הקו הזה ולהדגיש את השוויון באכיפה
לא רק זה, למכבי היה מקרה דומה של אוהד שפרץ לדשא במשחק נגד בני ריינה והמאבטח הספיק להגיע אליו לפני שהגיע לשוער (כי השוער גם היה רחוק מקו השער), אם לא הייתי בטוויטק לא הייתי מכירה את המקרה זה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

Hapolo כתב: 28 ינואר 2025, 13:54 היו מקרים שהפועל ומכבי ביצעו עבירות די זהות ומכבי קיבלה עונש מופחת בטענה שתפסו את הפורעים וטיפלו ובלה בלה. הפועל צריכה ללכת חזק על הקו הזה ולהדגיש את השוויון באכיפה
היה גם מקרים שבאנו לבית הדין עם רשימת מנויים שנתפסו, הורחקו והשמות שלהם עברו למשטרה, קיבלנו תשבוחות מהדיין על הטיפול, ואז קיבלנו עוד עונש קולקטיבי גנרי וגרוע (ממש זוכר אירוע כזה מלפני שנתיים בערך).

אין לנו שום כוח בבית הדין, ואם הייתה תקווה שנצא מהאירוע הזה בזול היא נגמרה אחרי האירועים במשחק של חיפה-מכבי.

התקווה היחידה זה שספרא יתערב וישחק על זה שהוא בעלים חדש עם מוטיבציה לטפל בתופעה.
שאנגפר
קיבל.ה  42 לייקים

חשוב מאוד. התקשורת חובטת בנו בלי סוף (לצערי אנחנו גם נותנים להם מספיק סיבות) וצריך שהיה למועדון קול וקו מנחה.
תראו את חיפה איך כבר הוציאו הודעות מסודרות בשם בכר וכו' - "לא מקומי לחנך את תורגמן וטעיתי" זה האמא של הוא התחיל בספין תקשורתי
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

אדום ותיק כתב: 28 ינואר 2025, 13:55
ההוא מפעם כתב: 28 ינואר 2025, 13:42 עצם זה שחושבים על דוברות המועדון זה טעם לפגם.

מי אמר לטאטא מתחת לשולחן? אף אחד לא מצפה לזה.
לנסות למזער את ההשפעה על מאבק העליה - לא רואה בזה שום טעם לפגם! להפך פאסיביות היא טעם לפגם.
עונש לאוהדים - צריך להיות. כולל הגשת קובלנות אזרחיות (בדיוק כמו שמכבי עשו בעבר ובזכות הפעולה שלהם הקטינו משמעותית את העונשים על המועדון). לדעתי זה גם יהיה עונש מרתיע על אחרים.
עונש מהמועדון על אותה קבוצת אוהדים.. - לדעתי הפועל צריכה להציע מיוזמתה סגירת שורות ראשוות מאחורי השער!
אתה מדבר על קבוצה שנתנה לפואד עבודה מקומבנת במקום להרחיק אותו לכל החיים מכל מגע עם הקבוצה.
אנחנו גם המצאנו את הקומבינה של איך למסמס את העונשים של בית הדין נגד האוהדים ( בצדק או שלא בצדק) אז בצדק אנחנו משלמים את המחיר של חטאי העבר.
יש להדגיש כי גם מעשי הביריונות גם האנשים מאחרי הביריונות וגם תגובות ההנהלה משותפים גם לכדורגל וגם לכדורסל מה שהחמיר גם את התדמית וגם את המעשים.

אם זה ישפיע על מאבק העליה אנחנו צריכים לבוא בטענות כפולות ומכופלות לעצמנו גם כי במעשים ובאנשים היה צורך לטפל זה מכבר
וגם בצד הספורטיבי אין שום הצדקה לזה ש 3 נקודות לפה או לפה ישפיעו על העלייה שלנו, קבוצה עם 9000 אוהדים שם ומעמד כמו שלנו צריכה (חייבת) לעלות מהקום הראשון בפער.
( לדעתי אנחנו כולנו רואים שהקבוצה באמת בדרך לשם וזה עוד לפני החיזוק הגדול שעוד מחכים לו )
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

למה שיהיה עונש לקבוצה? כשמישהו משכונה מסויימת גונב אז מענישים את כל השכונה?
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Segev כתב: 28 ינואר 2025, 15:16

ברשותך אחסוך לעצמי את ויכוחי הסרק והזמן שנדרש להתמודד לעומק עם גניבות דעת מהסוג הזה.
א. הטיעון החוקי : זה החוק אליו אתה כפוף במשחק הכדורגל, בשכונה יש חוק אחד ובכדורגל אתה כבול לחוק אחר, בדיוק כמו שבאותה שכונה שאתה מתאר אתה משחק במשחק בלי שופט ובמגרש/ליגה/אירופה אתה כפוף לסט החוקים של התחרות
ב. הצד הספורטיבי : אין פה איזה אירוע מנותק מהספורט למשל, אוהדים גנבו ביסלי במזנון. יש פה אירוע שהשפיע על הספורטאים ועל התחרות על הדשא.

מקווה שזה מספיק טוב
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 ינואר 2025, 15:47

ברשותך אחסוך לעצמי את ויכוחי הסרק והזמן שנדרש להתמודד לעומק עם גניבות דעת מהסוג הזה.
א. הטיעון החוקי : זה החוק אליו אתה כפוף במשחק הכדורגל, בשכונה יש חוק אחד ובכדורגל אתה כבול לחוק אחר, בדיוק כמו שבאותה שכונה שאתה מתאר אתה משחק במשחק בלי שופט ובמגרש/ליגה/אירופה אתה כפוף לסט החוקים של התחרות
ב. הצד הספורטיבי : אין פה איזה אירוע מנותק מהספורט למשל, אוהדים גנבו ביסלי במזנון. יש פה אירוע שהשפיע על הספורטאים ועל התחרות על הדשא.

מקווה שזה מספיק טוב
בשירות מי אתה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2025, 16:04

מקווה שזה מספיק טוב
בשירות מי אתה?
אני בשירות האל הטוב והמטיב. אלה מה ?
כאילו מתי כבר תוציאו את האצבע מהתחת ותפסיקו לחשוב שאנחנו פה בפורום משפיעים על משהו חוץ מאשר על עצמנו ?
אם דעתו של "האיש ההוא" בפרום שדים הייתה משפיעה על פסיקת ההתאחדות הייתי בשמחה מציג דעה מקלה אולי גם הייתי מבקש שעל הדרך יורידו נקודות למכבי.
אבל אנחנו כולה חבורת אוהדים שאוהבים את הקבוצה ואוהבים ספורט לכן אנחנו דנים על זה למרות שיש לדיונים האלה השפעה שואפת לאפס על ההחלטות של הגורמים הקובעים.
אז אני הולך עם האמת אין פה בעד ונגד
יש פה את דעתי מה נכון או לא נכון ומה הקבוצה כדאי לה לעשות ( בהנחה אופטימית מאוד שיש לזה אולי השפעה מאוד מועטה על התנהגות הקבוצה )
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 ינואר 2025, 16:11
L.S כתב: 28 ינואר 2025, 16:04

מקווה שזה מספיק טוב
בשירות מי אתה?
אני בשירות האל הטוב והמטיב. אלה מה ?
כאילו מתי כבר תוציאו את האצבע מהתחת ותפסיקו לחשוב שאנחנו פה בפורום משפיעים על משהו חוץ מאשר על עצמנו ?
אם דעתו של "האיש ההוא" בפרום שדים הייתה משפיעה על פסיקת ההתאחדות הייתי בשמחה מציג דעה מקלה אולי גם הייתי מבקש שעל הדרך יורידו נקודות למכבי.
אבל אנחנו כולה חבורת אוהדים שאוהבים את הקבוצה ואוהבים ספורט לכן אנחנו דנים על זה למרות שיש לדיונים האלה השפעה שואפת לאפס על ההחלטות של הגורמים הקובעים.
אז אני הולך עם האמת אין פה בעד ונגד
יש פה את דעתי מה נכון או לא נכון ומה הקבוצה כדאי לה לעשות ( בהנחה אופטימית מאוד שיש לזה אולי השפעה מאוד מועטה על התנהגות הקבוצה )
אחזור שוב, הארוע אתמול היה מביש.
אבל מספר הערות לטיועוניך.
א. כל אחד יכול לשוטט בפורום ולצבור חוויות\התרשמויות ואחר כך לטעון אותם כנגד הפועל. פעולה לגיטימית כשלעצמה אבל עם נופך מניפולטיבי שלא כדאי לעודד אותה. זה נעשה ומתקיים בערוצי הספרט השונים.
ב. כבר שמעתי מ"אוהבינו" ששאלו את שוער נוף הגליל, מדוע כשדחפו אותך לא נפלת? היו מפסיקים מיד את המשחק" אז תבין מה חושבת הסביבה. למחשבה הסביבתית , נראות, יכולה להיות חשיבות בדעתם של הקובעים בהתאחדות על מה להעמיד לדין ומה לדרוש.
ג. אין ספק שבעבר היתה עצימת עין וקריצות למעשי פואד ודומיו. נענשנו על זה מספיק (לא מענישים על אותה עבירה פעמיים...). אנחנו עם הנהלה חדשה לחלוטין, שאין לה מחויבויות לגופי עבר וכו. אני מעריך לפי הפרסומים שנעשו פעולות תקיפות מול המתפרעים שלא נעשו בעבר (תביעות למשטרה בדרישה להעמדה לדין).
לסיכום (מבחינתי). לא ארוע שיש להתפאר בו, אבל מסרב לתת יד לכתבלבים וששונאינו. מגיע לנו עונש, ואני בטוח שנקבל רק מקווה שזה לא יפגע במאבק לעלות חזרה לליגת העל.
כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב!

שליחת תגובה