סולחה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

בגלל ש:

1. גם האולטראס וגם ההנהלה השנה היו מופת וגאווה בתפקיד של הפועל כקהילה במשבר שלא ידענו. מהלוויות אדומות, קירות הנצחה, המטוס הקדוש - כולם שיתפו פעולה במשימות הקדושות האלה.

2. גם ההנהלה וגם האולטראס מטומטמים ואימפולסיביים שמשלשלים טעויות בקצב של אחת לשבוע.

3. הקבוצה הזו מרשימה, ומעבר לכוכבים היקרים יש בה כמות בלתי נתפסת של שחקני בית וכאלו שמזוהים מאוד עם הפועל.

4. הפועל יכולה לקחת עוד שבועיים תואר. אחרי יותר מ-30 שנה. לא מגיע לקהילה הזו, ולמשפחות השכולות שחלק ממנה שנפספס את רגע הנחת הזה או שלא נהנה ממנו כי נריב אחד עם השני.

5. כי בסוף יש מעל 8000 אוהדים שרוצים לבוא למשחק וזה יכול להיות כיף אדיר.

6. ממה שאני רואה גם האולטראס לא מבסוטים על השלושה טמבלים שירדו ללכת מכות עם שוער של נוף הגליל. אנחנו לא באמת קהל אלים. זה לא משהו שחייב להמשיך.

לכו - כל מי שיש לו קשר להנהלה ולאנשי לא באים ליד אליהו ותפתרו את החרא הזה עד שיצא עשן. נולדנו לסבול אבל חלאס. תודה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

יאללה.

איך עושים את זה?
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

כל מה שכתוב כאן זה אחלה!
השאלה היא איך עושים את זה בפועל?
כל אחד מהצדדים יש משהו שהוא ספציפית רוצה:
אני יכול להצביע מה הצד של רוב הקהל רוצה:
רוצה את האולטרס ביד אליהו,
רוצה להפסיק עם האבוקות ועם האירועים האלימים כדוגמת אלו שהיו בשנה שעברה. (וזה לא משנה מה עמדתו של כל אחד על האבוקות, זה פשוט יותר פוגע מאשר עוזר)
רוצה להפסיק עם הקללות לעופר והנסיונות להעיף אותו.

מה האולטראס רוצים?
אני לא יודע...
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

porthos כתב: 28 ינואר 2025, 11:59 כל מה שכתוב כאן זה אחלה!
רוצה להפסיק עם האבוקות ועם האירועים האלימים כדוגמת אלו שהיו בשנה שעברה. (וזה לא משנה מה עמדתו של כל אחד על האבוקות, זה פשוט יותר פוגע מאשר עוזר)

מה האולטראס רוצים?
אני לא יודע...
כולם יודעים מה האולטראס רוצים. פשוט האולטראס כמו ילד בגן שלקחו לו את הצעצוע כדי שגם ילדים אחרים יוכלו לשחק.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

מילפורד כתב: 28 ינואר 2025, 11:58 יאללה.

איך עושים את זה?
שעופר ינאי ונציגי האולטראס ייפגשו מתוך רצון שהסיפור ייגמר. אם זו תהיה המוטיבציה הכל יסתדר.

זו בקשה, התחננות, משני הצדדים. אין לנו יותר מזה מה לעשות.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 12:00

מה האולטראס רוצים?
אני לא יודע...
כולם יודעים מה האולטראס רוצים. פשוט האולטראס כמו ילד בגן שלקחו לו את הצעצוע כדי שגם ילדים אחרים יוכלו לשחק.
כתוב בבקשה מה הם רוצים. הם רוצים לחזור לשחק בדרייב אין? שעופר ילך? מה הם רוצים?
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

אוהד כורסא כתב: 28 ינואר 2025, 12:01
מילפורד כתב: 28 ינואר 2025, 11:58 יאללה.

איך עושים את זה?
שעופר ינאי ונציגי האולטראס ייפגשו מתוך רצון שהסיפור ייגמר. אם זו תהיה המוטיבציה הכל יסתדר.

זו בקשה, התחננות, משני הצדדים. אין לנו יותר מזה מה לעשות.
אני חושב שקצת ניסו את זה הרבה בישיבות רמי&עופר...
סולחה יכולה לקרות אם אחד הצדדים מוותר או שמוצאים איזושהי דרך באמצע.
חשוב להגדיר מה האולטראס רוצים על מנת לקוות שיש "אמצע" לצעוד בו.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

porthos כתב: 28 ינואר 2025, 12:04

מה האולטראס רוצים?
אני לא יודע...
אתה רואה שאתה יודע? לחזור לדרייב אין ולגרש את עופר
Kanta
קיבל.ה  52 לייקים

וואלה לא...
דעתי האישית היא שאני מוכן לשבת עוד עונה ביציע בלי עידוד בכלל רק כדי להיפטר מהסרטן שפוגע בי כאוהד, ברוב הקהל ובקבוצה עצמה בשם האגו והאלימות.

ואם הם מעוניינים בלגרום עוד נזק אני מקווה שיתבעו/יקנסו/יאסרו כל אחד מהם.

אשכרה כניעה לפרוטקשן...
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 12:06
porthos כתב: 28 ינואר 2025, 12:04
אתה רואה שאתה יודע? לחזור לדרייב אין ולגרש את עופר
חחחחח הייתי אופטימי, קיוויתי שיש עוד איזשהם דרישות...

תגיד, הם מבינים המשמעות של מה שהם מבקשים?
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

אם הדרישות הן שעופר יעזוב ונחזור לשחק בדרייב אין, אז סולחה יכולה לקרות רק אם הם ירדו מהעץ...

הדרישות שלהם זה דיי גזר דין מוות על המועדון. חשוב להבהיר להם שכבר נכנסנו להורה, אז כדאי שנרקוד.
כי אם נפסיק לרקוד באמצע ההורה, לא יהיה יותר איפה לרקוד.
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

בשביל שזה יקרה, קודם כל הם צריכים לבוא למשחקי הבית ואחרי זה להתנגד לאלימות, זה יכול לקרות?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בחיים לא יהיה הריי הסיסמא שלהם זה " לא עוברים ליד אליהו " ואם המעבר יתבטל הקבוצה תקרוס , שלום ולהראות אפשר בלעדיהם
אורי
קיבל.ה  110 לייקים

הלוואי, אבל לצערי נראה שזה ישאר בגדר חלום.

האולטראס לא מוכנים לעבור ליד אליהו, נקודה סוף. להבנתי גם לא בזמן שיפוץ בדרייב אין כשלא יהיה אפשר לשחק בו.

עופר מצידו לוקח קשה את הקללות נגדו (לטעמי קצת אובר, וולקאם לספורט הישראלי - מה יגידו יענקלה או מיטש?), אגב העובדה שהדביקו מדבקות מסביב לשכונה שלו לא מוסיפה לעניין ונראה שהצדדים נכנסו לסיטואציה של ראש בראש.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

Kanta כתב: 28 ינואר 2025, 12:08 וואלה לא...
דעתי האישית היא שאני מוכן לשבת עוד עונה ביציע בלי עידוד בכלל רק כדי להיפטר מהסרטן שפוגע בי כאוהד, ברוב הקהל ובקבוצה עצמה בשם האגו והאלימות.

ואם הם מעוניינים בלגרום עוד נזק אני מקווה שיתבעו/יקנסו/יאסרו כל אחד מהם.

אשכרה כניעה לפרוטקשן...
אני איתך.
הקריאה לסולחה רומזת על סכסוך בין עופר ינאי לאולטראס, כשבפועל הסכסוך קיים בין האולטראס לבין הקהל הרחב והוא ממש לא התחיל עם יד אליהו.
אנחנו כבר שנים רבות בני ערובה של חבורת הזבל (שנהנתה מגיבוי מלא של הנהלת העמותה) ואני סבבה לגמרי עם זה שהם לא מגיעים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

צד אחד מוכן לשמוע ולשנות (ההחלטה לגביי עדיפויות למנויים ) וצד שני רק לצרוח לא לבוא ליד אליהו ולנקוט באלימות בחלק מהמקרים , איך אפשר בכלל לעשות סולחה ככה ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הלוואי שהיה פה איזה פתרון למצב הזה.
רק מזכיר שהאולטראס בהודעה האחרונה שלהם כתבו "מוכנים לפשרות אבל לא לויתורים".
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אוהד כורסא כתב:בגלל ש:

1. גם האולטראס וגם ההנהלה השנה היו מופת וגאווה בתפקיד של הפועל כקהילה במשבר שלא ידענו. מהלוויות אדומות, קירות הנצחה, המטוס הקדוש - כולם שיתפו פעולה במשימות הקדושות האלה.

2. גם ההנהלה וגם האולטראס מטומטמים ואימפולסיביים שמשלשלים טעויות בקצב של אחת לשבוע.

3. הקבוצה הזו מרשימה, ומעבר לכוכבים היקרים יש בה כמות בלתי נתפסת של שחקני בית וכאלו שמזוהים מאוד עם הפועל.

4. הפועל יכולה לקחת עוד שבועיים תואר. אחרי יותר מ-30 שנה. לא מגיע לקהילה הזו, ולמשפחות השכולות שחלק ממנה שנפספס את רגע הנחת הזה או שלא נהנה ממנו כי נריב אחד עם השני.

6. ממה שאני רואה גם האולטראס לא מבסוטים על השלושה טמבלים שירדו ללכת מכות עם שוער של נוף הגליל. אנחנו לא באמת קהל אלים. זה לא משהו שחייב להמשיך.

לכו - כל מי שיש לו קשר להנהלה ולאנשי לא באים ליד אליהו ותפתרו את החרא הזה עד שיצא עשן. נולדנו לסבול אבל חלאס. תודה.
רמי היחיד שיכול לתווך
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

בטח סולחה. סולחה גם עם החמאס באותה הזדמנות. ועם חמינאי גם אפשר בהחלט לעשן קצת את מקטרת השלום.
הפיוס היחיד שהם צריכים לעשות באולטראס זה עם חשבון הבנק של ההורים שלהם, אחרי שיקבלו מהמועדון תביעה אישית בגין נזק כספי ע"ס 500,000 ש"ח כ"א.

חמאסניק נשאר חמאסניק, אולטראס נשאר אולטראס.
שייקחו את העידוד שלהם לעזה ויפסיקו להזיק למועדון.
מתי תפנימו?
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 28 ינואר 2025, 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש קיבל אזהרה
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

אין ולא תהיה סולחה מהסיבה הפשוטה שהם לא מוכנים להגיע למשחקי בית ביד אליהו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

כן ולא
גם בגלל הטענות שעלו פה ( גם ללמה כן וגם למה ללא )
אבל בכל מקרה אני חושב שעדיין לא בשל הזמן, לדעתי שני הצדדים עוד לא ספגו את מידת הנזק שיגרום להם להתגבר על האגו ( אומר בעצב )
רק מנה מסוימת של נזק/הפסד ( שוב אומר בצער) יגרום לצדדים האלה להפנים את הטעויות ולבחור בדרך נכונה יותר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 ינואר 2025, 15:52 כן ולא
אבל בכל מקרה אני חושב שעדיין לא בשל הזמן, לדעתי שני הצדדים עוד לא ספגו את מידת הנזק שיגרום להם להתגבר על האגו ( אומר בעצב )
רק מנה מסוימת של נזק/הפסד ( שוב אומר בצער) יגרום לצדדים האלה להפנים את הטעויות ולבחור בדרך נכונה יותר
או שיגרמו לעופר לעזוב.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

אוהד כורסא כתב: 28 ינואר 2025, 16:10
או שיגרמו לעופר לעזוב.
מה שלא מבינים פה זה שאם הם מבריחים אותו זה עניין של זמן מועט עד שהקבוצה מתפרקת. אף אחד לא ירצה לגעת בקבוצה הזאת והקהל ינטוש כי הוא יבין שאין למה לבוא כי הקבוצה שייכת למיעוט אלים וקולני.
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

Nati כתב: 28 ינואר 2025, 13:20

רמי היחיד שיכול לתווך
מההתבטאויות שלו לפני המעבר נראה שהוא דווקא די ליבה את היצרים במקום לגשר.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

אוהד כורסא כתב: 28 ינואר 2025, 16:10
או שיגרמו לעופר לעזוב.
אתה לא בדף שלנו, סולחה מחייבת גם את עופר לבלוע צפרדע או שתיים שהוא לא רוצה.
אני אפילו חושב שמבחינתו עדיף ככה מאשר הצורך להתקפל וללכת לקראתם אפילו מטר אחד.
הערה 1) עופר לא יתקפל ולא יעזוב בגללם, ה"בכי" שלו בנושא הוא "טקטי" והוא חלק מהמאבק שהוא מנהל נגדם , ראבק הבן אדם השקיע 80 מיליון יעזוב כי איזה ילד זין רשם עליו סטיקר.
הערה 2) דווקא המאבק באולטראס מחזק לדעתי את עופר, הוא אחד שהדברים האלה מחזקים אותי וגורמים לו מחוייבות לנצח
דעה 3) צריך כבר להפסיק עם הפאניקה עופר לא יעזוב בגלל אף אחד, יש לו מחוייבות לרעיון שלו ולהשקעה שלו, הוא יעזוב רק אם זה יפגע ( ואז לא משנה איזה תירוף הוא יגיד)
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Nati כתב: 28 ינואר 2025, 13:20

רמי היחיד שיכול לתווך
מה
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

אוהד כורסא כתב: 28 ינואר 2025, 11:52 בגלל ש:

האולטרס לא מבסוטים על 3 טמבלים? איפה בדיוק האולטרס פרסמו על זה משהו רשמית? שואל באמת

מה לגבי השלכת כוסות? איומים על אןהדים שלא שרים? טינופים על שחקנים שהעזו לבקש לעודד ביד אליהו? משרוקיות? לגבי האחרון בעצם כבר יודעים . כולה משרוקיות או משהו
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

למה צריך סולחה?

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

אני חושב שהאולטראס תפסו עמדה עקרונית, נכונה, אבל מתוזמנת גרוע. אני חושב שתרחיש הבלהות ש"מפחיד" את האולטראס, שלא יורחב האולם (ע"ש אריק איינשטיין מבחינתי) בדרייב אין והפועל תאלץ ל"קבל" חורבן שני של אולם - אינו נכון. אוסישקין היה שטח של מועצת הפועלים שמשכנה אותו לבנקים ונאלצה למכור אותו לעיריה, בדיוק כמו בלומפילד (אאל"ט)...אולם הראשונים ברמה"ש, לא אוסיף מילה, אולם האימונים של מ@@י בהדר יוסף לא אוסיף מילה...גם המשכן האחרון לא היה בית אמיתי של הפועל. נכון ההנהלה התעקשה על המון דברים, אבל זה התאים לעיריה.
בקיצור, חורבן אוסישקין היה רק אחד. מאז קמה העמותה והפועל החדשה-ישנה התפתחה לה. נקודת המבחן עכשיו היא על עופר ינאי, הוא צריך לעמוד בהבטחות שלו, עד לסוף העונה הזו, על מה הויכוח. ברמה"ש או בהדר יוסף לא עיקמנו את האף...
אם בקיץ הדברים לא יזוזו או אז לאולטראס תהיה רוח גבית. גם אם עופר יממש את חלומותינו, על המגרש. ובניגוד להיום הם לא יהיו לבד/נגד רוב הקהל.
אני קורא לאולטראס, הודנא!!! לא הסכם שלום ולא הסכם כניעה. נותנים זמן לקבוצה להצליח השנה..עם רוח גבית של כל הקהל בניצוח של האולטראס ובהובלתו. בקיץ, נתמודד.
אוהד הפועל לא מפחד מדרך ארוכה.
56 שנים מאליפות 69'...
32 שנים מגביע 93'...
17 שנים מחורבן אוסישקין 2007.
17 שנים מהקמת הפועל אוסישקין תל אביב.
5 שנים במדבריות הליגות הנמוכות...
אז לחכות לסוף העונה קשה?
(אם טעיתי במשהו, תקנו, אל תרדו)
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

indiferent כתב: 28 ינואר 2025, 20:02 אני חושב שהאולטראס תפסו עמדה עקרונית, נכונה, אבל מתוזמנת גרוע. אני חושב שתרחיש הבלהות ש"מפחיד" את האולטראס, שלא יורחב האולם (ע"ש אריק איינשטיין מבחינתי) בדרייב אין והפועל תאלץ ל"קבל" חורבן שני של אולם - אינו נכון. אוסישקין היה שטח של מועצת הפועלים שמשכנה אותו לבנקים ונאלצה למכור אותו לעיריה, בדיוק כמו בלומפילד (אאל"ט)...אולם הראשונים ברמה"ש, לא אוסיף מילה, אולם האימונים של מ@@י בהדר יוסף לא אוסיף מילה...גם המשכן האחרון לא היה בית אמיתי של הפועל. נכון ההנהלה התעקשה על המון דברים, אבל זה התאים לעיריה.
בקיצור, חורבן אוסישקין היה רק אחד. מאז קמה העמותה והפועל החדשה-ישנה התפתחה לה. נקודת המבחן עכשיו היא על עופר ינאי, הוא צריך לעמוד בהבטחות שלו, עד לסוף העונה הזו, על מה הויכוח. ברמה"ש או בהדר יוסף לא עיקמנו את האף...
אם בקיץ הדברים לא יזוזו או אז לאולטראס תהיה רוח גבית. גם אם עופר יממש את חלומותינו, על המגרש. ובניגוד להיום הם לא יהיו לבד/נגד רוב הקהל.
אני קורא לאולטראס, הודנא!!! לא הסכם שלום ולא הסכם כניעה. נותנים זמן לקבוצה להצליח השנה..עם רוח גבית של כל הקהל בניצוח של האולטראס ובהובלתו. בקיץ, נתמודד.
אוהד הפועל לא מפחד מדרך ארוכה.
56 שנים מאליפות 69'...
32 שנים מגביע 93'...
17 שנים מחורבן אוסישקין 2007.
17 שנים מהקמת הפועל אוסישקין תל אביב.
5 שנים במדבריות הליגות הנמוכות...
אז לחכות לסוף העונה קשה?
(אם טעיתי במשהו, תקנו, אל תרדו)
אם זה היה רק עניין האולם, מילא.
התלונות על האולטראס ממש לא התחילו עם ינאי, ולא על אף בעלים. ההיפך, דווקא כשהם יצאו נגד בעלים (חוץ אולי מסגול) הם קיבלו הרבה תמיכה. טביב, רמון, ניסנובס, שאול...
זה קשור להתנהגות - כלפי חברים ליציע ישירות ועקיפין, וכלפי המוניטין של הקבוצה.
Or_5
קיבל.ה  91 לייקים

שולח הודעות לעופר (לחלקם ענה)
לא מפסיק לדבר עם כל מי שאני מכיר בארגון
אף אחד לא מוכן להתפשר וכל אחד טוען שהצד השני הוא הבעיה בסיפור והוא עצמו בסדר גמור!
לדעתי האולם זה כבר לא הסיבה העיקרית לסכסוך אלא רק התירוץ!
בכל מקרה אני לא רואה דרך וצורה שזה ייפתר גם אם עופר העביר אתמול את כל התשלום על השיפוץ של הדרייב אין זה כבר לא רלוונטי ברגע שהוא פתח חזית אישית עם כל המכתבי מודיעין והתרגילים האחרים שנעשים (לדוגמא הכרטיסים לחצי גמר זה דיי ברור למה בהתחלה התנאי היה למי שיבוא בשבת נגד ב״ש/דימונה)

הפיתרון היחיד לדעתי האישית הוא שעופר יתחייב בכתב/חתימה על הסכם בין הצדדים שהשנה משחקים ביד אליהו ועד הקיץ צריכים למצוא פיתרון וחלופה אחרת שהיא לא יד אליהו במקביל לאישורים על השיפוץ (ערבויות ותשלומים).
דבר נוסף לדעתי הוא שעופר ייתן או יימנה מישהו שינהל את המועדון ויפסיק עם כל הציוצים והמופע לייצנות. (האמת שהוא כבר יותר משבוע לא מצייץ שטויות וזה מהלך מבורך בעיני)
רמי כהן לדעתי זה האופציה האולטימטיבית לתפקיד.
גם לכל האופציה הזו אני בספק שיסכימו הצדדים… האמון בינהם כבר במינוס יותר גדול מהמינוס שלי בבנק אבל לעולם אל תגידו לעולם לא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

למה שעופר יסכים לדבר כזה?
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Or_5 כתב: 28 ינואר 2025, 21:03 שולח הודעות לעופר (לחלקם ענה)
אף אחד לא מוכן להתפשר וכל אחד טוען שהצד השני הוא הבעיה בסיפור והוא עצמו בסדר גמור!
בכל מקרה אני לא רואה דרך וצורה שזה ייפתר גם אם עופר העביר אתמול את כל התשלום על השיפוץ של הדרייב אין זה כבר לא רלוונטי ברגע שהוא פתח חזית אישית עם כל המכתבי מודיעין והתרגילים האחרים שנעשים (לדוגמא הכרטיסים לחצי גמר זה דיי ברור למה בהתחלה התנאי היה למי שיבוא בשבת נגד ב״ש/דימונה)

הפיתרון היחיד לדעתי האישית הוא שעופר יתחייב בכתב/חתימה על הסכם בין הצדדים שהשנה משחקים ביד אליהו ועד הקיץ צריכים למצוא פיתרון וחלופה אחרת שהיא לא יד אליהו במקביל לאישורים על השיפוץ (ערבויות ותשלומים).
דבר נוסף לדעתי הוא שעופר ייתן או יימנה מישהו שינהל את המועדון ויפסיק עם כל הציוצים והמופע לייצנות. (האמת שהוא כבר יותר משבוע לא מצייץ שטויות וזה מהלך מבורך בעיני)
גם לכל האופציה הזו אני בספק שיסכימו הצדדים… האמון בינהם כבר במינוס יותר גדול מהמינוס שלי בבנק אבל לעולם אל תגידו לעולם לא
9000 מנויים מסרבים. הלאה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

נקודת המפנה תהיה בהעברת / אי העברת התשלום לשיפוץ הדרייב אין.
אם מעביר את הכסף, הקייס הקטן של האולטראס שעופר מעביר אותנו ליד אליהו לנצח מתפוגג.
אם לא מעביר את הכסף אז לא מן הנמנע שחלק מהקהל שנתן בעופר אמון, יאבד את האמון בו ויש מצב שלאט לאט הרוח הגבית של האולטראס תקבל תאוצה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Or_5 כתב:שולח הודעות לעופר (לחלקם ענה)

גם שיעביר אליהם את כל הכסף שלו
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Or_5 כתב: 28 ינואר 2025, 21:03 שולח הודעות לעופר (לחלקם ענה)

אוקיי איפה נשחק? למי מבטלים מנויים? לשחק בבית מכבי היה בסדר עד אליהו קו אדום. התנהגות של ילד קטן שלקחו לו את הצעצוע כדי שעוד ילדים ישחקו איתו
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

הלך המומנטום כתב: 28 ינואר 2025, 22:29 נקודת המפנה תהיה בהעברת / אי העברת התשלום לשיפוץ הדרייב אין.
אם מעביר את הכסף, הקייס הקטן של האולטראס שעופר מעביר אותנו ליד אליהו לנצח מתפוגג.
אם לא מעביר את הכסף אז לא מן הנמנע שחלק מהקהל שנתן בעופר אמון, יאבד את האמון בו ויש מצב שלאט לאט הרוח הגבית של האולטראס תקבל תאוצה.
1. אם לוקחים תואר השנה, בטח תואר בכיר כמו אליפות או יורוקאפ, לדעתי לא תהיה מחאה רצינית על התשלום לשיפוץ
2. הבעיה עם האולטראס, או חלקם, וזה נאמר פה כמה וכמה פעמים- היא לא המחאה נגד יד אליהו. היא התנהגות כוחנית שמתעלמת מעמדת יתר הקהל במגוון דברים- כולל למסמס הצבעה על מעבר ליד אליהו, אבל ממש לא רק.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

@OY
מה דעתך?
OY
קיבל.ה  112 לייקים

כמות הניסיונות להגיע לפשרה וכמות האנרגיה שהושקעה בזה שואפת לאינסוף. בשורה התחתונה מדובר בארגון הירארכי ולא פרגמטי שאדם אחד שם מטיל את חיתתו על השאר.

המסר שעבר מהם לבעלים היה שגם אם הדרייב אין יהרס וייבנה הם לא יבואו. הפשרה שהם מוכנים לה זה שהפועל תשחק משחקים גדולים בארנה ובחולון. זה לא מתחבר לסיטואציית המנויים, לתכנון לשחק בליגה בכירה בשנה הבאה שמצריכה אולם גדול ובכללי לשפיות ולרוגע שקבוצה צריכה בשביל להצליח.

החזון של הבעלים והחזון שלהם הוא שונה. זה לא מתכנס ובגלל היהירות שהם מפגינים ״עד היום ניצחנו כל בעלים של הפועל״ (ציטוט של אחד מהראשים) הם לא מבינים שפשרה הכרחית גם עבורם.

מה יכול הציבור לעשות? לחזק את הבעלים, להפסיק עם ההערצה המטופשת לקומץ עם האידיאה שבעיקר עסוק בשנאה והסתה ולא בעידוד.

מה יכול הבעלים לעשות? זה נראה כסיטואציה לא פתירה אבל הוא איש חכם ששומר כמה קלפים בשרוול כדרך חיים. אז נחכה ונראה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

OY כתב:כמות הניסיונות להגיע לפשרה וכמות האנרגיה שהושקעה בזה שואפת לאינסוף. בשורה התחתונה מדובר בארגון הירארכי ולא פרגמטי שאדם אחד שם מטיל את חיתתו על השאר.

המסר שעבר מהם לבעלים היה שגם אם הדרייב אין יהרס וייבנה הם לא יבואו. הפשרה שהם מוכנים לה זה שהפועל תשחק משחקים גדולים בארנה ובחולון. זה לא מתחבר לסיטואציית המנויים, לתכנון לשחק בליגה בכירה בשנה הבאה שמצריכה אולם גדול ובכללי לשפיות ולרוגע שקבוצה צריכה בשביל להצליח.

החזון של הבעלים והחזון שלהם הוא שונה. זה לא מתכנס ובגלל היהירות שהם מפגינים ״עד היום ניצחנו כל בעלים של הפועל״ (ציטוט של אחד מהראשים) הם לא מבינים שפשרה הכרחית גם עבורם.

מה יכול הציבור לעשות? לחזק את הבעלים, להפסיק עם ההערצה המטופשת לקומץ עם האידיאה שבעיקר עסוק בשנאה והסתה ולא בעידוד.

מה יכול הבעלים לעשות? זה נראה כסיטואציה לא פתירה אבל הוא איש חכם ששומר כמה קלפים בשרוול כדרך חיים. אז נחכה ונראה.
אין עליך
רק שתדע
אני כבר מההפסד בגמר הגביע ליגור ב75 מחכה למישהו כמוך
שליחת תגובה