נפילת משטר אסד
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שוב אירוע קטקליזמי במזרח התיכון,
שוב בא בהפתעה מוחלטת,
שוב אף אחד לא ראה את זה קורה,
כרגיל, המודיעין (של כולם) נכשל לגמרי.
(עד מתי שימון מזרחי?!)
שוב בא בהפתעה מוחלטת,
(עד מתי שימון מזרחי?!)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
מי שמתעסק מתרסק!
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
גם אירועים עולמיים באים בהפתעה, כשברית המועצות קרסה כל הסובייטולוגים הופתעו.KingAlpaca כתב: ↑08 דצמבר 2024, 13:03 שוב אירוע קטקליזמי במזרח התיכון,
שוב בא בהפתעה מוחלטת,
(עד מתי שימון מזרחי?!)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
נכון
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מה שבטוח אולי
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
זה כל כך טוב ליהודים שהיינו צריכים להפציץ כל זכר מהצבא הסורי כדי שלא יגיע לגיהדיסטים החמודים האלו שטובים לנו
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אגב
נתניהו הראשון שזיהה, הראשון שראה, הראשון שהורה, היחיד שנלחם
אם לא הוא, הצבא היה משאיר להם לא רק את אזור החיץ, אלא גם נותן להם את הגולן, נותן להם מזוודות של דולרים ועושה איתם את הסכם אוסלו.
אבל נתניהו כן ידע(הפעם..) ועצר לצבא הקרן וקסנר הזה את התוכנית
נתניהו הראשון שזיהה, הראשון שראה, הראשון שהורה, היחיד שנלחם
אם לא הוא, הצבא היה משאיר להם לא רק את אזור החיץ, אלא גם נותן להם את הגולן, נותן להם מזוודות של דולרים ועושה איתם את הסכם אוסלו.
אבל נתניהו כן ידע(הפעם..) ועצר לצבא הקרן וקסנר הזה את התוכנית
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
אפילו אסד...KingAlpaca כתב: ↑08 דצמבר 2024, 13:03 שוב אירוע קטקליזמי במזרח התיכון,
שוב בא בהפתעה מוחלטת,
(עד מתי שימון מזרחי?!)
שמעוןמזרחי עד מתי (ראסמי עד מתי, הוא וביבי בתחרות מי מת אחרון?)
***הלוואי הלוואי והלוואי מליון פעמים, שיגיעו אי אילו ידיעות על חיילים או אזרחים נעדרים, שעל חלקם למדתי רק במקרה לאחרונה. לא היה לי מושג שיש לנו כל כך הרבה חטופים מכל מני שנים רנדומליות.
דמיינו לכם מוצאים בקומה מינוס 4 שם איזה בחור קשיש בשם רון ארד. אלוהים אדירים
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
-
- קיבל.ה 213 לייקים
או שכרגיל אתה טועה,KingAlpaca כתב: ↑08 דצמבר 2024, 13:03 שוב אירוע קטקליזמי במזרח התיכון,
שוב בא בהפתעה מוחלטת,
(עד מתי שימון מזרחי?!)
לרוב מי שטיפה מתעניין המשוואה הייתה ברורה. אסעד בלי רוסיה ובלי חזבאללה לא יכול לשרוד.
כל מי שמתעניין ידע שהטורקים מכינים את הצבא של המורדים ומאמנים עשרות אלפים באידליב תחת חסות תורכית מלאה והגנה צבאית תורכית על המחנות שלהם.
אותי למשל, מה שהפתיע היה רק המעורבות והמימנות של האוקראינים, אבל הם כבר הוכיחו את עצמם בכמה מקומות בעולם. כנראה שאת המהירות של הנפילה יש לזקוף לזכות המלטים של האוקראינים אולי גם עם מודיעין ישראלי. הם חיסלו במכה אחת את כל שדירת הפיקוד הצפונית של הצבא הסורי ואין בדוקטרינה שלהם את היכולת לפעול עצמאית.
דרך אגב בטוח למדי שבישראל ידעו/העריכו שיש מבצע מתוכנן של המורדים. אפילו רמזו על זה בצורה ברורה בהסברים על הפסקת האש.
אני מנחש שאנשים שקוראים עיתון גם חשבו על תגבורת ועזרה מרוסיה/עיראק/אירן
אנשים חושבים יודעים שגם בלי האיום הישראלי, יש בעולם רק שתי מדינות שיכולות לפרוס צבא לרחוק ( ישראל וארהב ) ובסדר הזמנים שהיה בסוריה גם זה בספק
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מה שעדיין ב"צריך עיון" זה החלק הסעודי בסיפור של המורדים.
הסעודים דיברו הרבה ( לא רשמית כמובן ) על זה שאם ישראל תחליש מספיק את חזבאללה הם יסגרו את החשבון בסוריה ובלבנון ( הם זה כמובן המילציות הסוניות ).
ממה שאפשר להבין ממידע וניתוח של גורמי מודיעין, כנ' שהמורדים באזור ירדן חלקם מטופחים בחסות ארהב ורובם כנ' נעזרים במימון סעודי.
לגבי הקבוצות העיקריות של המורדים הסונים שהתרכזו בגבול טורקיה רב הנסתר על הגלוי. אנחנו יודעים זה שאין אהבה גדולה במשולש סעודיה, אירן, טורקיה. טורקיה ואירן אומנם שיתפו פעולה בגלל אינטרסים משותפים אבל הרבה אהבה לא היתה שם.
נראה שכולם חשבו שהם משחקים פוקר עם קלפים מסומנים, אבל ארדואן שינה את המשחק ועשה להם מרס טורקי
הסעודים דיברו הרבה ( לא רשמית כמובן ) על זה שאם ישראל תחליש מספיק את חזבאללה הם יסגרו את החשבון בסוריה ובלבנון ( הם זה כמובן המילציות הסוניות ).
ממה שאפשר להבין ממידע וניתוח של גורמי מודיעין, כנ' שהמורדים באזור ירדן חלקם מטופחים בחסות ארהב ורובם כנ' נעזרים במימון סעודי.
לגבי הקבוצות העיקריות של המורדים הסונים שהתרכזו בגבול טורקיה רב הנסתר על הגלוי. אנחנו יודעים זה שאין אהבה גדולה במשולש סעודיה, אירן, טורקיה. טורקיה ואירן אומנם שיתפו פעולה בגלל אינטרסים משותפים אבל הרבה אהבה לא היתה שם.
נראה שכולם חשבו שהם משחקים פוקר עם קלפים מסומנים, אבל ארדואן שינה את המשחק ועשה להם מרס טורקי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
החזיק? מה שקורה שם זה רצח עם עלווי מהיום שאסד ברח, סרטונים של אונס השפלה ורצח שיטתי אכזרי של כל העלווים, ילדים נשים וגברים. הכל מתועד וכלום לא מפסיק.D&3 כתב:טוב זה החזיק 3 חודשים
דעאש ואלדעידה בק אין ביזנס, ויש להם מדינה ושלטון. כלום לא מוסתר, וחלק גדול מהקלגסים עם מדים רשמיים של משטרת סוריה הרשמית.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שזה הרבה יותר מורכב מאל קאעדה/לא אל קאעדה. זה אולי רובד אחד, אבל יחד עם זאת זה סכסוך בין-עדתי, יחד עם המשך הבחישה של איראן ורוסיה.
אבל בכל מקרה טוב שאנחנו לא סומכים עליהם בשום צורה. חבל שאנחנו לא דואגים במקביל להפסיק את הסכסוכים הפנימיים אצלנו ולדאוג שגם יהיו לנו חיילים לכל הבלגן הזה. אולי ביום שניפטר מראש המאפיה אצלנו זה יקרה
אבל בכל מקרה טוב שאנחנו לא סומכים עליהם בשום צורה. חבל שאנחנו לא דואגים במקביל להפסיק את הסכסוכים הפנימיים אצלנו ולדאוג שגם יהיו לנו חיילים לכל הבלגן הזה. אולי ביום שניפטר מראש המאפיה אצלנו זה יקרה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 426 לייקים
קמפוסים? הפגנות? האג? ג׳נוסייד? משהו?
אךךךך, הצביעות והאנטישמיות של השמאל הקיצוני העולמי נחשפת במלואה
No Jews no news
אךךךך, הצביעות והאנטישמיות של השמאל הקיצוני העולמי נחשפת במלואה
No Jews no news
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אתה מודע לזה שמניין ההרוגים בעזה גדול בערך פי מאה (למרות שיש בערך פי 1.5-2 עלאווים מעזתים), שאחוז הנשים והילדים מקרב ההרוגים בעזה גדול פי כמה, שאין הרס שיטתי של תשתיות עלאוויות וכו' וכו' וכו', נכון?
וזה עוד בלי להיכנס להבדלים העצומים בקונטקסט ההיסטורי\פוליטי, שאני בטוח שגם אליהם אתה מודע.
בקיצור, הצביעות הזאת קיימת רק אצלך*, ובכל הנוגע לשמאל העולמי - רק בדמיון שלך.
*יש גם את האפשרות שאתה בור מוחלט ושאין לך מושג קלוש על מה שהולך מסביבך, אבל לא נראה לי שזה העניין פה. גם לא נראה לי שמדובר בטמטום מהרמה שצריך להגיע אליה כדי לא להבין את ההבדלים בין שני המצבים האלה.
וזה עוד בלי להיכנס להבדלים העצומים בקונטקסט ההיסטורי\פוליטי, שאני בטוח שגם אליהם אתה מודע.
*יש גם את האפשרות שאתה בור מוחלט ושאין לך מושג קלוש על מה שהולך מסביבך, אבל לא נראה לי שזה העניין פה. גם לא נראה לי שמדובר בטמטום מהרמה שצריך להגיע אליה כדי לא להבין את ההבדלים בין שני המצבים האלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
ואתה מודע לזה שבפעמים קודמות, כשהעלאווים היו בצד הרוצח, מספר ההרוגים היה פי עשר ממספר ההרוגים בעזה, ועדיין היה שקט מוחלט בקמפוסים ובתקשורת?teknoboy כתב: ↑08 מרץ 2025, 20:07 אתה מודע לזה שמניין ההרוגים בעזה גדול בערך פי מאה (למרות שיש בערך פי 1.5-2 עלאווים מעזתים), שאחוז הנשים והילדים מקרב ההרוגים בעזה גדול פי כמה, שאין הרס שיטתי של תשתיות עלאוויות וכו' וכו' וכו', נכון?
ואגב לא יודע איך הגעת לפי מאה, יש כ2000 הרוגים שם רק ביומיים. זה פי 25 לא פי מאה, ובקצב הרבה יותר גדול. וההפגנות והקמפוסים, אגב, התחילו עוד כשהיו בעזה פחות הרוגים ממה שיש היום בסוריה, ככה שהטיעון המספרי שלך מביך.
אבל בסדר עזוב אתה צודק, אין שום קשר לזה שזה יהודים בצד ה״תוקף״. העולם והקמפוסים מסתכלים על הכל נקי ואובייקטיבי
נערך לאחרונה על ידי Segev ב 08 מרץ 2025, 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אגב איפה הליצן שאמר שד״לכל ג׳זירה יש סטנדרט עיתונאי גבוה במיוחד״? רשת תעמולת הטרור הקאטרית עסוקה בלספר כמה אל ג׳ולאני נהדר ומשכין שקט ושלום, שום סרטון מסרטוני הזוועה לא משודר. מעניין, בעזה הם מישהו לפרסם כל במאות שקרית בנוסף לתעמולת חמאס שהם היו הראשונים לקבל כמובן
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אתה צודק, ההתעלמות של העולם המערבי מטבח שקורה בעולם השלישי היא מזעזעת, וזה כך שוב ושוב. אבל אתה טועה עם הקשקושי יהודים וחדשות כמובן, ומה שאפילו יותר מגעיל זה שאתה מציג פה את השטיק הדוחה הקלאסי של הימין, בו אתם מנצלים טרגדיה נוראית כדי לצווח "צביעות אעעגעגהג אנטישמים פעעגעעג" כשברור לחלוטין שיש לכם אפס חמלה וצער על הקורבנות כי זה ערבים שטובחים בערבים, ולכן בגדול זה או על הזין שלכם או אפילו מבורך מבחינתכם ושימשיכו.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מי אמר שלך יש יותר חמלה ממני?פרימו לוי כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:10 אתה צודק, ההתעלמות של העולם המערבי מטבח שקורה בעולם השלישי היא מזעזעת, וזה כך שוב ושוב. אבל אתה טועה עם הקשקושי יהודים וחדשות כמובן, ומה שאפילו יותר מגעיל זה שאתה מציג פה את השטיק הדוחה הקלאסי של הימין, בו אתם מנצלים טרגדיה נוראית כדי לצווח "צביעות אעעגעגהג אנטישמים פעעגעעג" כשברור לחלוטין שיש לכם אפס חמלה וצער על הקורבנות כי זה ערבים שטובחים בערבים, ולכן בגדול זה או על הזין שלכם או אפילו מבורך מבחינתכם ושימשיכו.
ולא הבנתי איך אני טועה עם קשקושי יהודים. אתה טוען שההבדל הוא עולם שלישי מול עולם מערבי? כי גם על אוקראינה לא ראיתי הפגנות, קמפוסים והרבה פחות תקשורת מאשר עלינו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אתה רואה מה שאתה רוצה לראות וזה הוכחות לכך שהעולם צבוע ואנטישמי ולכן אתה לא רואה הפגנות וקמפוסים ותקשורת על אוקראינה, אף על פי שזה נושא סופר מסוקר ומדובר בעולם המערבי, בטח באירופה אבל גם בארה"ב, וזה אפילו שזה נמשך כבר שלוש שנים ודברים כאלה נוטים להתפייד מהכותרות עם הזמן. על טבח שקורה בעולם השלישי אין כמעט סיקור מאז ומתמיד, רק החודש היו כמה אירועי טבח מחרידים ואיומים בקונגו, ובכל גופי התקשורת המערביים זה נמצא בשולי הסיקור במקרה הטוב. וכן הפוסט שלך מייצג את כפי שכתבתי גישה נפוצה מאוד בימין, בה בעקרון, ערבים שטובחים בערבים זה או לא מזיז או דבר רצוי ומשמח, בטח לא כואב לכם על אנשים חפים מפשע שם ואכפת לכם מזה רק תחת מסגור של "למה על זה אתם לא מדברים יא צבועים". בעיני זה מסגור מחריד ולא הומני. אנשים אמיתיים עוברים זוועות ואתם רוקדים על הדם כי זה נותן לכם נקודות במשחקי "השמאל הצבוע" הוירטואלים שלכםSegev כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:25מי אמר שלך יש יותר חמלה ממני?פרימו לוי כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:10 אתה צודק, ההתעלמות של העולם המערבי מטבח שקורה בעולם השלישי היא מזעזעת, וזה כך שוב ושוב. אבל אתה טועה עם הקשקושי יהודים וחדשות כמובן, ומה שאפילו יותר מגעיל זה שאתה מציג פה את השטיק הדוחה הקלאסי של הימין, בו אתם מנצלים טרגדיה נוראית כדי לצווח "צביעות אעעגעגהג אנטישמים פעעגעעג" כשברור לחלוטין שיש לכם אפס חמלה וצער על הקורבנות כי זה ערבים שטובחים בערבים, ולכן בגדול זה או על הזין שלכם או אפילו מבורך מבחינתכם ושימשיכו.
ולא הבנתי איך אני טועה עם קשקושי יהודים. אתה טוען שההבדל הוא עולם שלישי מול עולם מערבי? כי גם על אוקראינה לא ראיתי הפגנות, קמפוסים והרבה פחות תקשורת מאשר עלינו
-
- קיבל.ה 426 לייקים
1) לא היה שום “מחנה למען אוקראינה״ באף קמפוס במערבפרימו לוי כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:47אתה רואה מה שאתה רוצה לראות וזה הוכחות לכך שהעולם צבוע ואנטישמי ולכן אתה לא רואה הפגנות וקמפוסים ותקשורת על אוקראינה, אף על פי שזה נושא סופר מסוקר ומדובר בעולם המערבי, בטח באירופה אבל גם בארה"ב, וזה אפילו שזה נמשך כבר שלוש שנים ודברים כאלה נוטים להתפייד מהכותרות עם הזמן. על טבח שקורה בעולם השלישי אין כמעט סיקור מאז ומתמיד, רק החודש היו כמה אירועי טבח מחרידים ואיומים בקונגו, ובכל גופי התקשורת המערביים זה נמצא בשולי הסיקור במקרה הטוב. וכן הפוסט שלך מייצג את כפי שכתבתי גישה נפוצה מאוד בימין, בה בעקרון, ערבים שטובחים בערבים זה או לא מזיז או דבר רצוי ומשמח, בטח לא כואב לכם על אנשים חפים מפשע שם ואכפת לכם מזה רק תחת מסגור של "למה על זה אתם לא מדברים יא צבועים". בעיני זה מסגור מחריד ולא הומני. אנשים אמיתיים עוברים זוועות ואתם רוקדים על הדם כי זה נותן לכם נקודות במשחקי "השמאל הצבוע" הוירטואלים שלכםSegev כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:25מי אמר שלך יש יותר חמלה ממני?פרימו לוי כתב: ↑08 מרץ 2025, 22:10 אתה צודק, ההתעלמות של העולם המערבי מטבח שקורה בעולם השלישי היא מזעזעת, וזה כך שוב ושוב. אבל אתה טועה עם הקשקושי יהודים וחדשות כמובן, ומה שאפילו יותר מגעיל זה שאתה מציג פה את השטיק הדוחה הקלאסי של הימין, בו אתם מנצלים טרגדיה נוראית כדי לצווח "צביעות אעעגעגהג אנטישמים פעעגעעג" כשברור לחלוטין שיש לכם אפס חמלה וצער על הקורבנות כי זה ערבים שטובחים בערבים, ולכן בגדול זה או על הזין שלכם או אפילו מבורך מבחינתכם ושימשיכו.
2) לנו לא אכפת?? להיפך. אנחנו רוצים שהעולם יסקר ויביע את דעתו וכעסו על מעשי הזוועה. מי שלא אכפת להם הם בדיוק אלה מהקמפוסים והתקשורת ששותקים למראה הזוועות האלה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
1. אתה טועה, וחיפוש גוגל פשוט היה מראה לך את זה. הזיכרון שלך לא משהו.Segev כתב: ↑08 מרץ 2025, 21:211. ואתה מודע לזה שבפעמים קודמות, כשהעלאווים היו בצד הרוצח, מספר ההרוגים היה פי עשר ממספר ההרוגים בעזה, ועדיין היה שקט מוחלט בקמפוסים ובתקשורת?teknoboy כתב: ↑08 מרץ 2025, 20:07 אתה מודע לזה שמניין ההרוגים בעזה גדול בערך פי מאה (למרות שיש בערך פי 1.5-2 עלאווים מעזתים), שאחוז הנשים והילדים מקרב ההרוגים בעזה גדול פי כמה, שאין הרס שיטתי של תשתיות עלאוויות וכו' וכו' וכו', נכון?
2. ואגב לא יודע איך הגעת לפי מאה, יש כ2000 הרוגים שם רק ביומיים. זה פי 25 לא פי מאה, ובקצב הרבה יותר גדול.
3. וההפגנות והקמפוסים, אגב, התחילו עוד כשהיו בעזה פחות הרוגים ממה שיש היום בסוריה, ככה שהטיעון המספרי שלך מביך.
4. אבל בסדר עזוב אתה צודק, אין שום קשר לזה שזה יהודים בצד ה״תוקף״. העולם והקמפוסים מסתכלים על הכל נקי ואובייקטיבי
אמנם היו הרבה פחות הפגנות, אבל בהחלט לא שקט מוחלט בקמפוסים, ובתקשורת ודאי שלא היה שקט מוחלט.
2. אפשר מקור למספר הזה?
חיפשתי כרגע בגוגל, ולפי פרסומים מהשעה-שעתיים האחרונות המספרים נעים בין 745 לאלף (כשהסתכלתי לפני שכתבתי את ההודעה הקודמת זה היה 300-500).
עכשיו שאני אבין - אתה מצפה שיתחילו הפגנות ביום שבו כל העסק מתחיל, בסופ"ש, כשהמספרים עדיין לא ידועים? לא עדיף לבדוק בעוד כמה ימים אם יש תגובה בקמפוסים או שקט מוחלט?
בתקשורת העולמית כמובן שאין שום שקט, לא יחסי ולא מוחלט.
(כרגע זאת לא הכותרת הראשית אלא רוסיה\אוקראינה, שגם מזה אתה מדמיין שהתקשורת מתעלמת - אבל מה שקורה בסוריה מדווח בכל כלי תקשורת שאתה יכול לדמיין, ושוב, חיפוש פשוט בגוגל היה מגלה לך את זה)
3. אלפיים הרוגים היו בעזה פחות משבוע אחרי תחילת התקיפות.
4. אתה חצי צודק וחצי טועה.
אתה טועה כי אין שום קשר לאנטישמיות.
אתה צודק בזה שהעולם לא מסתכל על הכול "נקי ואובייקטיבי", בדיוק כמו שפרימו כתב. מי שנתפס כמערבי\לבן\עשיר מקבל יחס ותשומת לב בקנה מידה אחר ממי שנתפס כחום.
לסיכום, הנקודה הכי חשובה: נגיד שמסתכלים על ישראל בשבע עיניים - זה אומר שמה שישראל עושה זה בסדר? זה אומר שחמישים אלף הרוגים שרובם נשים וילדים זה תקין?
לא. זאת סיבה מעולה לזעום ולהפגין.
האם כדי לזעום על משהו צריך לעמוד במבחנים של לזעום על כל דבר שיכול איכשהו לעורר זעם? ודאי שלא.
האם היה נחמד אם העולם היה זועם על **כל** עוולה ועל **כל** זוועה ולא רק על חלק קטן? כן. בזה אני איתך. אגב, מתי לאחרונה יצאת להפגין על מה שקורה במיאנמר, באפריקה, באוקראינה?
עריכה: כל המספרים שמצאתי (למשל פה) מגיעים מאותו מקור, ונכון לרגע זה, אחרי יומיים של אלימות קשה, ידוע על ההרוגים הבאים: 125 לוחמים של השלטון הנוכחי, 148 לוחמים תומכי אסד, 745 אזרחים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
עוד דבר אחד קטן:
ההפגנות שאתה מדבר עליהן לא התקיימו תחת הכותרת "ישראל זה פויה" אלא קראו לממשלות של המדינות שבהן הן התקיימו להפסיק לסייע לישראל ולספק לה נשק.
(אני לא אומר שלא היו שם ענייני "ישראל זה פויה" ובטח שהיו שם ענייני "מה שישראל עושה זה פויה", אבל המטרה הייתה להפסיק את התמיכה במה שישראל עושה ואת ה-enabling של זה)
אין הפגנות מקבילות בנושא אוקראינה, כי המדינות האלה תומכות באוקראינה ומספקות לה נשק ולא לרוסיה.
לדעתי הן גם לא מספקות נשק למשטר הסורי, אז אני לא בטוח שיש טעם להפגין בקמפוסים בקריאה להפסיק לספק נשק למשטר הסורי.
ההפגנות שאתה מדבר עליהן לא התקיימו תחת הכותרת "ישראל זה פויה" אלא קראו לממשלות של המדינות שבהן הן התקיימו להפסיק לסייע לישראל ולספק לה נשק.
(אני לא אומר שלא היו שם ענייני "ישראל זה פויה" ובטח שהיו שם ענייני "מה שישראל עושה זה פויה", אבל המטרה הייתה להפסיק את התמיכה במה שישראל עושה ואת ה-enabling של זה)
אין הפגנות מקבילות בנושא אוקראינה, כי המדינות האלה תומכות באוקראינה ומספקות לה נשק ולא לרוסיה.
לדעתי הן גם לא מספקות נשק למשטר הסורי, אז אני לא בטוח שיש טעם להפגין בקמפוסים בקריאה להפסיק לספק נשק למשטר הסורי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 105 לייקים
לגמרי, הסיסמא של ההפגנות היתה from the river to sea don’t sent send Israel weapons .teknoboy כתב: ↑09 מרץ 2025, 01:41 עוד דבר אחד קטן:
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
רק כדי לדייק את ההבלים הרגילים שנאמרו פה -
1. הפגנות( ולפעמים חגיגות על ה"דה קולוניזציה" ) התחילו בקמפוסים בשבוע הראשון.
2. היקף הסיוע למאמץ המלחמתי הרוסי של האיחוד האירופאי, דרך קניית גז רוסי, עקף ב2024 את היקף הסיוע לאוקראינה.
1. הפגנות( ולפעמים חגיגות על ה"דה קולוניזציה" ) התחילו בקמפוסים בשבוע הראשון.
2. היקף הסיוע למאמץ המלחמתי הרוסי של האיחוד האירופאי, דרך קניית גז רוסי, עקף ב2024 את היקף הסיוע לאוקראינה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
ובנוסף, הרי ידוע שבמדינות שלא תומכות בישראל, כמו טורקיה ונורווגיה למשל, לא היו שום הפגנות אה…
ואגב טכנו אני הייתי בהפגנה נגד מה שעושים להינדים בבנגלדש. היו שם 200-300 אנשים, לעומת עשרות או מאות אלפים שיצאו להפגין על עזה
ואגב טכנו אני הייתי בהפגנה נגד מה שעושים להינדים בבנגלדש. היו שם 200-300 אנשים, לעומת עשרות או מאות אלפים שיצאו להפגין על עזה
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אין חרם כלכלי של מדינות באיחוד על רוסיה? כי אולי באיחוד כהכרזה רשמית זה לא עבר בזכות אורבן (אם זה לא עבר... זה די מפתיע) אבל למיטב זכרוני המדינות של מערב אירופה מחרימות
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
חרם וסנקציות זה נחמד אבל עד החימום בחורף
גם המפגרים מאמריקה יחרימו את סטארבאקס( רובם בלי לדעת למה, לשאר מפגרים זה מחמאה ) אבל בחיים לא יעשו ויתורים אמיתיים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לפי גוגל החרם בעינו כולל החימום בחורףD&3 כתב: ↑09 מרץ 2025, 21:08חרם וסנקציות זה נחמד אבל עד החימום בחורף
גם המפגרים מאמריקה יחרימו את סטארבאקס( רובם בלי לדעת למה, לשאר מפגרים זה מחמאה ) אבל בחיים לא יעשו ויתורים אמיתיים
https://www.google.com/search?q=eu+boyc ... s-wiz-serp
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
https://www.theguardian.com/world/2025/ ... ine-reportתא מרבוטא כתב: ↑09 מרץ 2025, 22:06לפי גוגל החרם בעינו כולל החימום בחורף
האיחוד אחראי לרכש של בערך חצי מהגז שרוסיה מייצאת, הספונסר מספר 1 של מכונת המלחמה הרוסית
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני אחד השונאים הכי גדולים של ביבי, אבל לא יודע כמה הוא באמת רצה את זה.תא מרבוטא כתב:
לדעתי, זה יוצר ניסוי ותהיה של הממשלה שלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 556 לייקים
נוראD&3 כתב: ↑10 מרץ 2025, 08:36https://www.theguardian.com/world/2025/ ... ine-reportתא מרבוטא כתב: ↑09 מרץ 2025, 22:06לפי גוגל החרם בעינו כולל החימום בחורף
האיחוד אחראי לרכש של בערך חצי מהגז שרוסיה מייצאת, הספונסר מספר 1 של מכונת המלחמה הרוסית
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
לטובת המתקשים:
האיחוד אולי קונה סחורות מרוסיה, אבל הוא לא שולח לה נשק.
האיחוד אולי קונה או לא קונה סחורות מאוקראינה, אבל הוא שולח לה נשק.
האיחוד וארה"ב קונות סחורות מישראל, אבל הן כן שולחות לה נשק.
האיחוד אולי קונה סחורות מרוסיה, אבל הוא לא שולח לה נשק.
האיחוד אולי קונה או לא קונה סחורות מאוקראינה, אבל הוא שולח לה נשק.
האיחוד וארה"ב קונות סחורות מישראל, אבל הן כן שולחות לה נשק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
קודם כל אני בשוק שפחות אנשים באו להפגין בגלל שבועיים של טבח שנהרגו בו כאלף איש מאשר על שבועות וחודשים שבהם נהרגו כחמישים אלף.
באמת שאין לי הסבר לזה שבהפגנות על פי חמישים יותר הרוגים (ופי כמה מאות יותר הרס תשתיות, כשני מיליון פליטים וכו' וכו') היו פי חמישים יותר אנשים.
דבר שני, אם יצאת להפגין על בנגלדש, איפה הייתה בהפגנות על מיאנמר? למה לא ארגנת הפגנות על אפריקה כשראית שאין?
לשיטתך שלך אתה צבוע ברמות.
(הייתכן שיצאת להפגין רק על בנגלדש כי שם האשמים הם מוסלמים והתעלמת מכל שאר העוולות בעולם כי זה לא הסתדר עם האג'נדה שלך?)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בלונדון, המקום בו היתה אותה הפגנה בנגלדשית, כבר בשבת ה14/10 היו 100,000 איש בהפגנה על ישראל (שאגב לא מזמן נחשף שהבקשה למשטרה להפגנה הזו יצאה כבר ב7/10 בשעות הצהריים כשחמאס עוד היה ביישובי העוטף) ככה שהטיעון המספרי שלך שוב שגוי וההשוואה שלי היתה נכונה גם מבחינת זמנים וגם מספרים. שבוע אחרי תחילת הטבח בבנגלדש - 300 אנשים. שבוע אחרי תחילת ה״טבח״ בעזה - 100,000. אם כבר להיפך, הם יצאו להפגין במספרים גדולים יותר כשהיו בעזה 2000 הרוגים מאשר כשהיו בעזה 40,000 הרוגים (עייפות החומר כנראה)teknoboy כתב: ↑10 מרץ 2025, 10:52קודם כל אני בשוק שפחות אנשים באו להפגין בגלל שבועיים של טבח שנהרגו בו כאלף איש מאשר על שבועות וחודשים שבהם נהרגו כחמישים אלף.
באמת שאין לי הסבר לזה שבהפגנות על פי חמישים יותר הרוגים (ופי כמה מאות יותר הרס תשתיות, כשני מיליון פליטים וכו' וכו') היו פי חמישים יותר אנשים.
דבר שני, אם יצאת להפגין על בנגלדש, איפה הייתה בהפגנות על מיאנמר? למה לא ארגנת הפגנות על אפריקה כשראית שאין?
לשיטתך שלך אתה צבוע ברמות.
(הייתכן שיצאת להפגין רק על בנגלדש כי שם האשמים הם מוסלמים והתעלמת מכל שאר העוולות בעולם כי זה לא הסתדר עם האג'נדה שלך?)
נערך לאחרונה על ידי Segev ב 11 מרץ 2025, 14:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.