זאת טבלת ליגת העל המעודכנת והנכונה , מה בזוי בה?
הכי הרבה אפשר לשים כוכבית לצד מי שיש לה משחק חסר , אבל גם זה , יש שם עמודה של מספר משחקים...
למי שהספיק לשכוח את זה כי בשנים האחרונות מסתכלים על כמות נצחונות וזהו , בכדורסל נותנים נקודה אחת על הפסד ושתי נקודות על ניצחון.
כשאין קבוצה שהורידו לה נקודות , השיטה הזאת לא נותנת יותר מלהסתכל נטו על כמות נצחונות.
השנה יש קבוצה שהורידו לה נקודה...
מילפורד כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 17:21
זאת טבלת ליגת העל המעודכנת והנכונה , מה בזוי בה?
הכי הרבה אפשר לשים כוכבית לצד מי שיש לה משחק חסר , אבל גם זה , יש שם עמודה של מספר משחקים...
למי שהספיק לשכוח את זה כי בשנים האחרונות מסתכלים על כמות נצחונות וזהו , בכדורסל נותנים נקודה אחת על הפסד ושתי נקודות על ניצחון.
כשאין קבוצה שהורידו לה נקודות , השיטה הזאת לא נותנת יותר מלהסתכל נטו על כמות נצחונות. השנה יש קבוצה שהורידו לה נקודה...
תודה מיוחדת לעמיתים שהביאונו הלום.... מקווה מאד שהנקודה הזאת (ויש עוד אחת על תנאי...) לא תהייה זאת שתקבע ביתיות בסדרות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 18:31
עונה שעברה לא היה דבר כזה נקודות בכלל , הם אשכרה שינו את כל מבנה הטבלה בגלל העונש שלנו זה מדהים
זה כמובן לא נכון, תמיד כולל שנה שעברה היה דבר כזה נקודות.
אף אחד לא טרח לציין את הנקודות בטבלה כי זה לא מוסיף אינפורמציה, מה שמעניין זה כמות הנצחונות בשיטה הזאת.
לפחות כל עוד לאף אחד אין הפחתת נקודות.
ההבדל בין השנה לשנה שעברה שהשנה יש קבוצה שהפחיתו לה נקודה אז זה מוסיף אינפורמציה.
מה זה משנה איך נראית הטבלה בתחילת העונה הסדירה כשלחלק מהקבוצות יש יותר משחקים וסופרים נקודות העונה?
טבלה רלוונטית תהיה לקראת סוף הסיבוב הראשון, אז היא מתחילה לקבל צורה.
לא שזה משנה משהו כי בסופו של דבר טבלת המחזור תיסגר רק כשכל הקבוצות ישחקו את משחקי אותו המחזור.
אבל למה אתה אומר דבר כזה?
לי נשמע דוקא הגיוני שקבוצה ששיחקה יותר משחקים תקבל עדיפות.
רק הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2024, 11:06
לא יודע אם אני רוצה שמוטלי ישחק , אם ישחק זה כנראה יהיה משחק אחרון שלו ואם יהיה טוב זה עוד יותר יכאב , מקווה שקבוקלו יקבל הרבה דקות
רק הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2024, 11:06
לא יודע אם אני רוצה שמוטלי ישחק , אם ישחק זה כנראה יהיה משחק אחרון שלו ואם יהיה טוב זה עוד יותר יכאב , מקווה שקבוקלו יקבל הרבה דקות
7even כתב: ↑01 נובמבר 2024, 12:31
תוך שבוע נהיה ממש קל לתכנן את מי לרשום
לא קל בכלל.
הייתי הולך על רגלנד, בלייקני, איש, קבולקו ומוטלי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
7even כתב: ↑01 נובמבר 2024, 12:31
תוך שבוע נהיה ממש קל לתכנן את מי לרשום
לא קל בכלל.
הייתי הולך על רגלנד, בלייקני, איש, קבולקו ומוטלי.
מי זה מוטלי
שחקן הפועל תל אביב.
גם כנראה השחקן הכי טוב שלה אי פעם.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?