כבר חודשים אני חופר על חשיבות ההרכב הזה, הן באירופה והן מול בדיוק משחקים כאלה, יש לנו פריוילגיה וחובה לשחק איתם באותו ההרכב המשחקים קשים.
ברגע שווילי או צ'צ'ה קיבלו את ברונו מתחת לסל במקום איש פה נגמר הסרט.
בורונו יכול לשחק 4 קל, הם יכולים לשחק ביחד באופן טבעי, ההגנה הרבה יותר נכונה ככה, משלימים אחד את השני.
מקווה מאד שזה לא היה חד פעמי, מול מכבי חובה לפתוח איתם ביחד,כשסורקין יקבל אל ברונו. גם באירופה כשיש את בנטיל בספסל מול קנריה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מוטלי + קבוקלו
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אל תדאג זה כן חד פעמי סמוך על אדון מאמן
OMG עווופררר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
סליחה אם אני קצת מעכיר את האווירה.
כשיש לך שני גבוהים כאלה, חובה לקבל דקות של שניהם ביחד, אבל באמת ה-10-15 דקות. בטח ברוב המשחקים של העונה הסדירה ביורוקאפ ובארץ.
איפה אפשר לנצל את שני הגבוהים? במשחקים יותר משמעותיים או לדאוג שבכל שנייה אחד מהם יהיה על הפרקט ואז אין לך 5 חלש.
כל תקוותי היא שיתחילו להפעיל את ברונו כמו שצריך, יותר פיק אנד רוצים שיקבל את הכדור יותר בצבע ובכלל יהיה לנו צבע מפחיד.
אני מצפה מהצוות המקצועי שיהיה ציוות של רגלנד את קאבוקלו ובברלי את מוטלי ומשחק בשני סגנונות שונים וככה לאתגר הגנות.
כשיש לך שני גבוהים כאלה, חובה לקבל דקות של שניהם ביחד, אבל באמת ה-10-15 דקות. בטח ברוב המשחקים של העונה הסדירה ביורוקאפ ובארץ.
איפה אפשר לנצל את שני הגבוהים? במשחקים יותר משמעותיים או לדאוג שבכל שנייה אחד מהם יהיה על הפרקט ואז אין לך 5 חלש.
כל תקוותי היא שיתחילו להפעיל את ברונו כמו שצריך, יותר פיק אנד רוצים שיקבל את הכדור יותר בצבע ובכלל יהיה לנו צבע מפחיד.
אני מצפה מהצוות המקצועי שיהיה ציוות של רגלנד את קאבוקלו ובברלי את מוטלי ומשחק בשני סגנונות שונים וככה לאתגר הגנות.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אכן, ראו את העליונות שלהם בדקות ששיחקו יחדיו
לדעתי פשוט אדון מאמן מקובע ואסביר למה, עזוב את נושא החילופים מהבית שלו, הקטע הוא שבעיניו מונטלי הוא 5 בכיר וקבוקלו מחליף אותו בsecond units, כאשר שניהם משחקים אין אף גבוהה שיכול להחליף אותם (יש את מירון אבל לא מספיק טוב לטענת דדאס כי הוא אפילו דקות גארבג׳ לא מקבל) האם בליגה אפשר לעבור להרכב נמוך ולתת לשניהם לנוח / לעשות רוטציה נכונה ששניהם ישחקו יחדיו ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המגרש ? חד משמעית כן, אבל היי לא מצפה לזה ממאמן שפשוט מתקשה מאוד בחילופים וחלוקת דקות בין שחקנים ברוסטר
לדעתי פשוט אדון מאמן מקובע ואסביר למה, עזוב את נושא החילופים מהבית שלו, הקטע הוא שבעיניו מונטלי הוא 5 בכיר וקבוקלו מחליף אותו בsecond units, כאשר שניהם משחקים אין אף גבוהה שיכול להחליף אותם (יש את מירון אבל לא מספיק טוב לטענת דדאס כי הוא אפילו דקות גארבג׳ לא מקבל) האם בליגה אפשר לעבור להרכב נמוך ולתת לשניהם לנוח / לעשות רוטציה נכונה ששניהם ישחקו יחדיו ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המגרש ? חד משמעית כן, אבל היי לא מצפה לזה ממאמן שפשוט מתקשה מאוד בחילופים וחלוקת דקות בין שחקנים ברוסטר
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
כשמשחקים בארץ, ואין עוד את בנטיל, זה הגיוני לעשות כמו היום שלושה רבעים וקצת שהם ברוטציה, ואם אין להם בעיית עבירות לסגור את המשחק עם שניהם ביחד.
בהקשר הזה, אני חושב שדדאס עשה יפה מאוד היום.
בהקשר הזה, אני חושב שדדאס עשה יפה מאוד היום.