יום ראשון,
אחרי הניצחון על בשיקטאש נפגשים בארנה.
20:50
כל הסגל חזר לארץ.
האולטרס הודיעו שלא יגיעו ולכן,
זה הזמן להראות שאנחנו לא בני הערובה שלהם.
ניפגש בתוך האולם בשעה 20:10, כל מי שיש לו תוף/חצוצרה או כל כלי נגינה שיביא!
להביא צעיפים!
הפועל לא לבד גם אם הם לא מגיעים.
יאללה הפועל
הם מלינים על ההתנגשות בין הכדורגל לכדורסל ובחרו ללכת לכדורגל.
זאת בחירה לגיטימית מבחינתם והם לא קשרו את זה לנושא יד אליהו בהודעה שלהם.
האם זה היה חלק בשיקולים שלהם? לא יודע, וגם לא אכפת לי כי שוב, זה לגיטימי כי הפעם בנגד לפעמים אחרות, הם לא מאיימים על אחרים ואומרים לא יקרה, פשוט אומרים מה שהם מעדיפים ולאן הם הולכים.
גם לגבי יד אליהו, אם הם לא רוצים, שלא יבואו, אין לי בעיה עם זה , הבעיה היתה ונשארה ה״לא יקרה״.
רק הפועל כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 19:28
שלא יבואו מבחינתי לאף משחק יותר , "איפה שתשחקי אני שם " עלק
ולגבי זה , שוב , יש הרבה תלונות על האולטראס, זה שהם מלווים את הקבוצה לכל חור שהם יכולים, אי אפשר לקחת מהם.
אז במקום להחליט שאף אחד לא בא לירושלים, יכלו לשלוח חצי מהאולטרס לירושלים וחצי לרמת גן.
אבל כנראה שלא כזה אכפת להם כבר. הם כבר לא הסיפור המרכזי.
20:10 בתוך הארנה עם תופים, חצוצרות וכל הבא ליד!!
נכון , גם יכלו לחלק 90/10, או 80/20 או כל דבר אחר.
זאת החלטה שלהם, וכל עוד הם לא באים בדרישות/טענות שינהגו כמוהם ו/או ינסו לכפות את דעתם על אחרים, שיעשו מה שהם רוצים (במסגרת החוק).
רק הפועל כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 19:28
שלא יבואו מבחינתי לאף משחק יותר , "איפה שתשחקי אני שם " עלק
ולגבי זה , שוב , יש הרבה תלונות על האולטראס, זה שהם מלווים את הקבוצה לכל חור שהם יכולים, אי אפשר לקחת מהם.
אז במקום להחליט שאף אחד לא בא לירושלים, יכלו לשלוח חצי מהאולטרס לירושלים וחצי לרמת גן.
אתה יודע שצריך אישור מהקצין כדי להכניס ציוד עידוד, כן?
אתה יודע שצריך אישור מהקצין כדי להכניס ציוד עידוד, כן?
אם נתארגן כמו שצריך על הציוד ונגיע בזמן, יהיה. 20:10 באולם!
האולטראס לא חייבים כלום לאף אחד ולא חייבים להגיע אם הם מעדיפים את הכדורגל. שיגיעו, שלא יגיעו, באמת שלא אכפת לי. רק שיפסיקו לכפות עלי את הרצונות שלהם.
לגבי המשחק, מבחן הרבה יותר קשה מבשיקטאש ומעניין יהיה לראות איך דדאס יכין את הקבוצה ומה יהיו הציוותים ההגנתיים. ספציפית יש את העניין של מי יקח את הארפר שבינתיים צובר נקודות בקצב. אני הייתי שם את פלטין עליו, אבל מזהיר אותו לשמור חכם. לפלטין יש נטייה לאובר התלהבות בהגנה והארפר יודע לסחוט עבירות מצוין ולהגיע לקו הרבה.
חוץ מזה כרגיל אנחנו נקום וניפול על היכולת שלנו להפעיל את הגבוהים וכמובן על האחוזים מבחוץ ומהקו.
Red Or Dead כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 21:00
הזדמנות מופלאה ל״זכאים״ להראות כמה הם כמהים להגיע ואיזה עידוד מדהים יהיה בלי הארגון...
לא יודע למה המרכאות על זכאים.
בכל מקרה, זה אפשרי לרצות לעשות מנוי ועדיין לא לנסוע למשחק חוץ בירושלים. למיטב ידיעתי זה עדיין חוקי.
אני מנוי ואין לי כוונה לנסוע ועד כמה שהבנתי האולטראס מצטרפים אלי בהפקרה.
הכל אפשרי ואפילו חוקי
הארגון בכדורגל כמו רבים אחרים שהיו מגיעים אם לא היה משחק מקביל, אולם גדול עם הקצאה נאה לאוהדי חוץ, בקיצור, עוד הזדמנות להגיע עבור אנשים שכל כך רוצים לבוא ואף פעם אין להם כרטיסים. יאללה למלא.
אני לא מבין את הפטרונות החצופה הזו כלפי הקהל ה"שקט".
המועדון הזה לא היה קיים 70 שנה לפני כן?
אני רואה משחקים באנגליה וספרד , והעידוד , השירה והאווירה מדהימים.
וואלאק בלומפילד רעד בשער של שבתאי בדרבי 0-3 , וכמעט קרס בשער האליפות של גילי.
מספיק להתנשא.להחליף תקליט.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 10 אוקטובר 2024, 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
או וואו האולטראס לא באים? אולי סוף סוף נצליח להעביר משחק בארנה בלי מכות עם המשטרה ולצאת משם בלי לחטוף רדיוס מיותר. היינו כחולמים. שלא יבואו יותר לעולם בסל וברגל
אני מבין את כל מי שלא מגיע לארנה. זה האולם הכי גרוע בארץ לקהל חוץ מבחינת מיקום ביציע.
משה בסגנון קרית אליעזר של פעם. במשחק NBA בשורה האחרונה מרגישים קרוב יותר למתרחש.
הלוואי וכל הקהלים הגדולים בישראל יחרימו את האולם הזה.
Red Or Dead כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 21:19
הכל אפשרי ואפילו חוקי
הארגון בכדורגל כמו רבים אחרים שהיו מגיעים אם לא היה משחק מקביל, אולם גדול עם הקצאה נאה לאוהדי חוץ, בקיצור, עוד הזדמנות להגיע עבור אנשים שכל כך רוצים לבוא ואף פעם אין להם כרטיסים. יאללה למלא.
מה עושים בעלי זכאות שרוצים ללכת לכדורגל?
הם מאבדים את הזכאות?
אז הם בלי קרינגטון שהוא שחקן חשוב אצלהם ואני יעיז ואוסיף שלדעתי יש לנן סגל עדיף משלהם בדיי הרבה , כמובן שנגד ירושלים בארנה זה לא קל אבל חייבים לנצח ומקווה שדדאס לא יהרוס
Nati כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 21:31
הפועל או מוות
כנראה שבחרת במוות
זה ההומור באוסטרליה? דלוח משהו
בהחלט, 150 שקל זה כלום כסף בשביל שיהיו אלפי כרטיסים זמינים לדרבי או לשלבים המכריעים בפלייאוף גם בלי שתעשה מנוי
ממה שהבנתי
אתה חושב שהמחשבה שלהם הייתה נשלם את ה150 שקל רק כדי שחברי העמותה יחשבו שמעל 4 אלף איש רוצים לקנות מנוי,וזה ישפיע על הצבעה שלהם למרות שהם בכלל לא מתכננים לקנות מנוי?
הוקיץ' כתב:האולטראס לא חייבים כלום לאף אחד ולא חייבים להגיע אם הם מעדיפים את הכדורגל. שיגיעו, שלא יגיעו, באמת שלא אכפת לי. רק שיפסיקו לכפות עלי את הרצונות שלהם.
לגבי המשחק, מבחן הרבה יותר קשה מבשיקטאש ומעניין יהיה לראות איך דדאס יכין את הקבוצה ומה יהיו הציוותים ההגנתיים. ספציפית יש את העניין של מי יקח את הארפר שבינתיים צובר נקודות בקצב. אני הייתי שם את פלטין עליו, אבל מזהיר אותו לשמור חכם. לפלטין יש נטייה לאובר התלהבות בהגנה והארפר יודע לסחוט עבירות מצוין ולהגיע לקו הרבה.
חוץ מזה כרגיל אנחנו נקום וניפול על היכולת שלנו להפעיל את הגבוהים וכמובן על האחוזים מבחוץ ומהקו.
אני הייתי עושה עליו דאבל טים בכל פעם שמקבל כדור וטראפ בכל פיק אנד רול כדי להוציא לו את הכדור מהידיים. אף שחקן שלנו לא יכול לעצור את הצעד הראשון שלו. ראו את זה כבר במשחק האימון שלנו מולם בחדרה.
ואני לא רוצה שיגיע מתחת לסל בחדירות וידביק למוטלי עבירות מהירות.
אנחנו נגיע למשחקים מול מכבי כשסורקין ועוד קאבה או ריברו פותחים ומוטלי וקבוקלו לא ישחקו מולם כי דדאס לא נתרגל ולא משחק בהרכב איתם ביחד. גינת שוב יעמוד מול סורקין, בהצלחה בשנה השלישית עם זה.
אנחנו נגיע לאותו הטמטום השנתי למרות שאין צורך.