קובי רפואה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
יש לנו משחק על תואר ב-25.9, כנראה הסיכוי הכי טוב שלנו להביא תואר בעשור-שניים הקרובים לכל הפחות.
אשמח מאוד אם קובי רפואה יחתום עוד הלילה כדי שנוכל להתכונן למשחק החשוב הזה ולהמשך העונה.
אשמח מאוד אם קובי רפואה יחתום עוד הלילה כדי שנוכל להתכונן למשחק החשוב הזה ולהמשך העונה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למי איכפת מהמשחק הזה?
מה זה משנה רפואה או איווניר?
אם הבעלים החדש בחר לא לשים שקל בחלון העברות הראשון שלו, לא מינה מנהל מקצועי, והדבר היחידי שעשה זה לעלות בספייס בטוויטר, כלום לא יעזור העונה הזו.
מה זה משנה רפואה או איווניר?
אם הבעלים החדש בחר לא לשים שקל בחלון העברות הראשון שלו, לא מינה מנהל מקצועי, והדבר היחידי שעשה זה לעלות בספייס בטוויטר, כלום לא יעזור העונה הזו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
דגו קיבל כל שחקן שהוא רצה, לא יודע מה אתה רוצה מהבעלים.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אחרי 3 משחקים היה ברור שהסגל לא מספיק טוב.
היה צריך לשים מיליון דולר ולהתחיל להביא שחקנים נורמלים.
במקום זה עסוק בציוצים וזיוני מוח בטוויטר.
הבעלים בקיפאון שלו גזר עלינו עוד עונה בלאומית.
הלוואי שאני טועה.
היה צריך לשים מיליון דולר ולהתחיל להביא שחקנים נורמלים.
במקום זה עסוק בציוצים וזיוני מוח בטוויטר.
הבעלים בקיפאון שלו גזר עלינו עוד עונה בלאומית.
הלוואי שאני טועה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
היה צריך להביא צוות ניהולי ומקצועי, כל שחקן שהמאמן רצה הוא קיבל, בליגה הלאומית צריך סגל של 26 שחקנים? צריך להביא 2 שחקנים ביולי ולשחרר באוגוסט ולבזבז עליהם תקציב?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
שדגו יבקש שחקנים במיליון דולר קודם ואז נראה, בינתיים דגו ביקש כל מיני נפילים וקיבל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עזוב אין כסף.
אני אפילו לא צריך להתווכח איתך כי מואיז אמר שאין כסף בספייס שלו.
בונים על תהליך נוער וכל השקרים האלו, לפחות כרגע.
אני אפילו לא צריך להתווכח איתך כי מואיז אמר שאין כסף בספייס שלו.
בונים על תהליך נוער וכל השקרים האלו, לפחות כרגע.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
תואר ששווה לתחת , מילא היה גביע הטוטו של ליגת העל אבל אפילו זה לא
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 19 ספטמבר 2024, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חזל״ש.
דגו עם הנקודות. רפואה יכול להוריד הילוך.
דגו עם הנקודות. רפואה יכול להוריד הילוך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
חלאס, הגיע הזמן למאמן נורמלי
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 948 לייקים
בוא הביתה, המונית עלי
יאללה הביתה!!!
אפשר הסבר מכל מאונני קובי רפואה למה אנחנו צריכים אותו?
הבן אדם היה פה 3 קדנציות, 2 מהם נגמרו בצורה מקצועית לא פחות גרועה מהיום. לא נמאס לכם לבקש את אותו חרא בגוף אחר?
הבן אדם היה פה 3 קדנציות, 2 מהם נגמרו בצורה מקצועית לא פחות גרועה מהיום. לא נמאס לכם לבקש את אותו חרא בגוף אחר?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
לא מדוייק.
נתחיל מזה שרפואה אימן בתקופת ניסנוב.
איתם אי אפשר באמת לעבוד.
היו לו שחקנים לא פחות גרועים מהיום( בהתאמה לליגת העל).
ובעשור האחרון,רק תחתיו שיחקנו ( נכון,לא תמיד,אבל בחלק לא קטן מהמשחקים) כמו קבוצת כדורגל.
לחץ,משחק התקפי,שחקנים ממושמעים ולא זורקים זין.
הבעיה היא שבכדורגל הישראלי,נכון להיום,מלבד ברק בכר( ןאולי יצחקי בעתיד יתגלה ככזה), שאר המאמנים משחקים סגור,פחדני וכואב לצפייה.
אני זורם איתך.לא חייבים את קובי.אבל את מי מביא שיעשה שינןי מורגש משאר כל המאמנים הגנריים בליגה?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אם לא קובי אז ברדה או סילבס שבדרך להיות מפוטר
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כולנו צריכים להחזיק אצבעות שדגו לא יפוטר
דגו בהחלט אכזבה גדולה, אבל עדיין יש לו קרדיט מהשנה בחיפה ופרימור הוא מנכ"ל חדש שלא יפטר אותו אלה אם תהיה קטסטרופה ( למשל 3 הפסדים רצופים ).
לכן אני חושש שאנחנו תקועים איתו עד סוף השנה או לפחות עד החלק האחרון של ינואר אז צריך לקוות שהוא ייצב את הקבוצה ויעלה אותנו ליגה
דגו בהחלט אכזבה גדולה, אבל עדיין יש לו קרדיט מהשנה בחיפה ופרימור הוא מנכ"ל חדש שלא יפטר אותו אלה אם תהיה קטסטרופה ( למשל 3 הפסדים רצופים ).
לכן אני חושש שאנחנו תקועים איתו עד סוף השנה או לפחות עד החלק האחרון של ינואר אז צריך לקוות שהוא ייצב את הקבוצה ויעלה אותנו ליגה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
ברדה לצורך העניין אופציה מצויינת.. אבל הנקודה שלי היא שאני לא מבין למה נתפסים לקובי רפואה כאיזה מאמן דגול.בז'רנו כתב: ↑07 אוקטובר 2024, 09:35לא מדוייק.
איתם אי אפשר באמת לעבוד.
ובעשור האחרון,רק תחתיו שיחקנו ( נכון,לא תמיד,אבל בחלק לא קטן מהמשחקים) כמו קבוצת כדורגל.
הבעיה היא שבכדורגל הישראלי,נכון להיום,מלבד ברק בכר( ןאולי יצחקי בעתיד יתגלה ככזה), שאר המאמנים משחקים סגור,פחדני וכואב לצפייה.
אני זורם איתך.לא חייבים את קובי.אבל את מי מביא שיעשה שינןי מורגש משאר כל המאמנים הגנריים בליגה?
הרי מבחינת הישגים אצלנו ובכלל אין לו כלום, ונכון שהיו פה ושם ניצוצות של כדורגל אבל לאורך זמן זה פשוט לא עובד תחתיו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רפואה ופרוייקטים של צעירים לא הולכים ביחד
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מתעצבנים שמביאים שחקנים בינוניים, אז מציעים מאמנים בינוניים?
רק נזכיר שנשארו 90 נקודות בקופה....
רק נזכיר שנשארו 90 נקודות בקופה....
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ברדה אופציה מזעזעת, דגו 2.0 ויש מצב שאפילו גרוע יותר.cholo כתב: ↑08 אוקטובר 2024, 10:06ברדה לצורך העניין אופציה מצויינת.. אבל הנקודה שלי היא שאני לא מבין למה נתפסים לקובי רפואה כאיזה מאמן דגול.בז'רנו כתב: ↑07 אוקטובר 2024, 09:35לא מדוייק.
איתם אי אפשר באמת לעבוד.
הרי מבחינת הישגים אצלנו ובכלל אין לו כלום, ונכון שהיו פה ושם ניצוצות של כדורגל אבל לאורך זמן זה פשוט לא עובד תחתיו.
לא מסאי ולא ברדה מזעזעים לדעתי, אפשר לתת עד ינואר כדי לשפוט את הראשון.רדפוקס כתב: ↑08 אוקטובר 2024, 11:54ברדה אופציה מזעזעת, דגו 2.0 ויש מצב שאפילו גרוע יותר.cholo כתב: ↑08 אוקטובר 2024, 10:06ברדה לצורך העניין אופציה מצויינת.. אבל הנקודה שלי היא שאני לא מבין למה נתפסים לקובי רפואה כאיזה מאמן דגול.בז'רנו כתב: ↑07 אוקטובר 2024, 09:35
לא מדוייק.
איתם אי אפשר באמת לעבוד.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שיבוא, שחבורת הכלומניקים יראו את הפרצוף הזועף שלו כל בוקר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מקווה שהוא יעביר את האימון ביום ראשון
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
רוני לוי מת לברוח מהפועל חיפה
רק שמישהו ייקח את החוזה (הכבד) שלו והוא בא
לא מאמן גדול אבל יצליח לייצב אותנו בשנתיים-שלוש הקרובות, עדיף על כל המתחזים האלה, אם הייתה לנו מערכת מתפקדת זה היה קורה כבר לפני שנה
רק שמישהו ייקח את החוזה (הכבד) שלו והוא בא
לא מאמן גדול אבל יצליח לייצב אותנו בשנתיים-שלוש הקרובות, עדיף על כל המתחזים האלה, אם הייתה לנו מערכת מתפקדת זה היה קורה כבר לפני שנה
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
הפתרון ברור לכולם אבל באותה מידה ברור לי שזה לא יקרה, נמשיך לדשדש לפחות עד פברואר עם דגו כי ספרא לא מבין כלום, הוא פה בשביל "התהליך"
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
קובי תטעין את הטלפון זריז
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מה עשיתם ממנו. מאמן שמאז שעזב אותנו יושב בעיקר בבית ולדעתי לא השלים שנה רצופה אחת מאז. לצערי כל מה שיש בחוץ זה שאריות זולות
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מישהו חייב להגיע, דגו לא יכול להישאר פה אפילו עוד דקה.oleg neduda כתב: ↑06 דצמבר 2024, 16:59 מה עשיתם ממנו. מאמן שמאז שעזב אותנו יושב בעיקר בבית ולדעתי לא השלים שנה רצופה אחת מאז. לצערי כל מה שיש בחוץ זה שאריות זולות
יאללה הביתה!!!