דרכון אירופאי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שלום אני כנראה יכול להוציא דרכום אירופאי (רומני / פורטוגלי).
אני רוצה בעיקר בשביל הילדים אשמח לדעת האם עשיתם והאם היה בזה באמת שימוש עבור הילדים / עצמכם.
והאם זה שווה מבחינתכם את ה 10 אלף לדרכון?
אני רוצה בעיקר בשביל הילדים אשמח לדעת האם עשיתם והאם היה בזה באמת שימוש עבור הילדים / עצמכם.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מה זה המחירים האלה?
לי עלה הכל ביחד בערך 2500 שקל על כולנו (אזרחות גרמנית) לא כולל אשתי כמובן.
רק זה שיצאנו באוגוסט 20 לחופשה בגרמניה (רק אזרחים יכלו להיכנס, קורונה) היה שווה.
באירופה לא עומדים בתור בשדה התעופה, זה הערך העיקרי. המינוס, לא מקבלים החזרי מע"מ (אשתי מקבלת, אחלה לופהול).
הקורונה היתה דוגמא טובה לכמה זה טוב שיש לך זכויות בחו"ל. יהיה הרבה יותר קל לברוח מפה בכל מצב חירום.
אה, גם לא צריך ויזה לארצות הברית, גם זה חיסכון נחמד.
אפשר גם לעבור לגור ולעבוד בכל מדינות האיחוד האירופי, זה טוב שיהיה אבל לא השתמשתי כמובן. אולי הילדים כן ישתמשו.
לי עלה הכל ביחד בערך 2500 שקל על כולנו (אזרחות גרמנית) לא כולל אשתי כמובן.
רק זה שיצאנו באוגוסט 20 לחופשה בגרמניה (רק אזרחים יכלו להיכנס, קורונה) היה שווה.
באירופה לא עומדים בתור בשדה התעופה, זה הערך העיקרי. המינוס, לא מקבלים החזרי מע"מ (אשתי מקבלת, אחלה לופהול).
הקורונה היתה דוגמא טובה לכמה זה טוב שיש לך זכויות בחו"ל. יהיה הרבה יותר קל לברוח מפה בכל מצב חירום.
אה, גם לא צריך ויזה לארצות הברית, גם זה חיסכון נחמד.
אפשר גם לעבור לגור ולעבוד בכל מדינות האיחוד האירופי, זה טוב שיהיה אבל לא השתמשתי כמובן. אולי הילדים כן ישתמשו.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 27 ינואר 2021, 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
היא נכנסת איתי, זה מותר בהיותה אשתי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני זוכר שטסנו בטיסה של אוהדי הפועל לליסבון לפני קצת יותר מעשר שנים, וכולם עמדו בתור ארוך ואני עברתי ישר.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 557 לייקים
אני חושב שלא נכון להסתכל על זה רק כהשקעה לטווח קצר. כלומר, זה סבבה, זה בונוס קטן.
העניין הוא שזה יהיה נכס יקר מפז כשההתפוררות והריקבון לא יאפשרו יותר חיים נורמליים בישראל, אפילו לפריבליגיים. אני לא יודע אם זה יקח 20 שנה או 50, אבל זה לא משהו לחסוך עליו.
העניין הוא שזה יהיה נכס יקר מפז כשההתפוררות והריקבון לא יאפשרו יותר חיים נורמליים בישראל, אפילו לפריבליגיים. אני לא יודע אם זה יקח 20 שנה או 50, אבל זה לא משהו לחסוך עליו.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
ברגע שהילדים שלך ייחשבו על הגירה לאירופה, יהיה להם יתרון עצום. למי שחי בארץ אין לזה באמת משמעות חוץ מקיצור תורים בשדה תעופה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לי ולזוגתי יש דרכון גרמני (כל אחד מסיבה אחרת אם זה משנה). זה עזר לנו עד כה בקיצור תורים, בזה שלא היינו צריכים ויזות לארה"ב ונמיביה ובטח עוד משהו שאני לא זוכר (אולי קזחסטאן?) וביחס יותר טוב שקיבלנו במקומות שפחות אוהבים ישראלים.
לעתיד הלא רחוק זה בטח יעזור באפשרויות עבודה אם נרצה לעבור לחו"ל לכמה שנים/תמיד ורק לאחד מאיתנו תהיה עבודה מובטחת (במקרה שלנו זה בטח יהיה פוסט-דוקטורט). לעתיד היותר רחוק זה יקל על בריחה מפה, בשבילנו ו/או בשביל הילדים.
לגבי המחיר - שווה לך לבדוק עד כמה זה באמת מסובך לעשות את זה לבד. או בעצם מה החברה שאתה משלם לה עושה. יכול להיות שאם תפנה לזה יום-יומיים עבודה תוכל לעשות את הכל לבד ואז זה רק התשלומים לשגרירות וכאלה.
לעתיד הלא רחוק זה בטח יעזור באפשרויות עבודה אם נרצה לעבור לחו"ל לכמה שנים/תמיד ורק לאחד מאיתנו תהיה עבודה מובטחת (במקרה שלנו זה בטח יהיה פוסט-דוקטורט). לעתיד היותר רחוק זה יקל על בריחה מפה, בשבילנו ו/או בשביל הילדים.
לגבי המחיר - שווה לך לבדוק עד כמה זה באמת מסובך לעשות את זה לבד. או בעצם מה החברה שאתה משלם לה עושה. יכול להיות שאם תפנה לזה יום-יומיים עבודה תוכל לעשות את הכל לבד ואז זה רק התשלומים לשגרירות וכאלה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
מה זה כנראה? אני עובד בחברה שמוציאה דרכונים אם אתה צריך עזרה (כמובן שעדיף לך פורטוגלי על רומני)El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 12:05 שלום אני כנראה יכול להוציא דרכום אירופאי (רומני / פורטוגלי).
בכל מקרה הדרכון יכול לעזור בויזת עבודה לאוסטרליה, ויזת תייר לארה"ב, ללמוד, לטייל, לעבוד באירופה כאחד האדם.
בנוגע לילדים זה לא כל כך רלוונטי אם הם מעל גיל 3-4 עד 18. מגיל 18 הם יכולים להגיש בקשה בפני עצמם בלי קשר אליך..
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 945 לייקים
לא עברתי בעצמי את התהליך הפורטוגלי אבל בן דוד שלי כן והוא אמר שזה ממש מייגע, בתכלס זה גם לקח לו כ3 שנים
הוא נעזר באחת החברות האלו שמלוות אותך כל התהליך וכמו שציינת זה אכן עלה לו כ10 אלף
לטענתו זה משתלם כי התהליך היה מתיש
לגבי רומניה אין לי מושג
הוא נעזר באחת החברות האלו שמלוות אותך כל התהליך וכמו שציינת זה אכן עלה לו כ10 אלף
לטענתו זה משתלם כי התהליך היה מתיש
לגבי רומניה אין לי מושג
long live the zapta
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
מניסיון אישי - שום סיבה בעולם לעשות לבד, גם לא יותר זול וגם כאב ראש רציני. אלא אם יש לך איזה אדם קרוב שהוא מתעסק בנושא או שהוא עורך דין
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני יכול בוודאות דרכון רומני אבל הבנתי שאישתי לא ורוצים כמו שאמרתי עבורו 10 אלף.Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:20מה זה כנראה? אני עובד בחברה שמוציאה דרכונים אם אתה צריך עזרה (כמובן שעדיף לך פורטוגלי על רומני)El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 12:05 שלום אני כנראה יכול להוציא דרכום אירופאי (רומני / פורטוגלי).
בכל מקרה הדרכון יכול לעזור בויזת עבודה לאוסטרליה, ויזת תייר לארה"ב, ללמוד, לטייל, לעבוד באירופה כאחד האדם.
בנוגע לילדים זה לא כל כך רלוונטי אם הם מעל גיל 3-4 עד 18. מגיל 18 הם יכולים להגיש בקשה בפני עצמם בלי קשר אליך..
אחרי זה רצו סכום דומה על כל ילד וזה נראה לי מוגזם ולא שווה כרגע את ההשקעה.
לפני שבוע חזרו אלי ואמרו לי שבגלל שם המשפחה של אישתי יש סיכוי שהיא זכאית לדרכון פורטוגלי וזה טוב יותר ( ואז גם אני והילדים תקפים). העלות של האזרחות לה תהיה גם 10 אלף אבל אחרי זה לכל אחד נוסף 7.5. זה גם נראה לי קצת יקר.. לכן אני מברר.
הרעיון לילדים זה באמת להמשך שיהיה נוח לעבור מכאן, אפשרות ללמוד ולעבוד וכו'
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
למה זה לא רלוונטי לילדים?Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:20מה זה כנראה? אני עובד בחברה שמוציאה דרכונים אם אתה צריך עזרה (כמובן שעדיף לך פורטוגלי על רומני)El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 12:05 שלום אני כנראה יכול להוציא דרכום אירופאי (רומני / פורטוגלי).
אני בהליכים להוציא דרכון גרמני ואני מוציא לי ולילדים ביחד.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
שוב לדעתי עדיף פורטוגלי חד משמעית.. מה השם משפחה שלה?El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:46אני יכול בוודאות דרכון רומני אבל הבנתי שאישתי לא ורוצים כמו שאמרתי עבורו 10 אלף.Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:20מה זה כנראה? אני עובד בחברה שמוציאה דרכונים אם אתה צריך עזרה (כמובן שעדיף לך פורטוגלי על רומני)El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 12:05 שלום אני כנראה יכול להוציא דרכום אירופאי (רומני / פורטוגלי).
לפני שבוע חזרו אלי ואמרו לי שבגלל שם המשפחה של אישתי יש סיכוי שהיא זכאית לדרכון פורטוגלי וזה טוב יותר ( ואז גם אני והילדים תקפים). העלות של האזרחות לה תהיה גם 10 אלף אבל אחרי זה לכל אחד נוסף 7.5. זה גם נראה לי קצת יקר.. לכן אני מברר.
ההצעה שקיבלתם קצת מוזרה כי 7.5 זה מאוד נמוך ולא כל כך ריאלי בשוק, תבדוק שלא מחרטטים אתכם
בנוגע לילדים, זה לא רלוונטים אם הם מעל גיל 4.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שם בפרטי.Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:19שוב לדעתי עדיף פורטוגלי חד משמעית.. מה השם משפחה שלה?El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:46אני יכול בוודאות דרכון רומני אבל הבנתי שאישתי לא ורוצים כמו שאמרתי עבורו 10 אלף.Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:20
מה זה כנראה? אני עובד בחברה שמוציאה דרכונים אם אתה צריך עזרה (כמובן שעדיף לך פורטוגלי על רומני)
ההצעה שקיבלתם קצת מוזרה כי 7.5 זה מאוד נמוך ולא כל כך ריאלי בשוק, תבדוק שלא מחרטטים אתכם
לא הבנתי למה לא רלוונטי לילדים? מה זה משנה אם אני עושה להם עכשיו או בעוד 15 שנה?
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45שם בפרטי.Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:19שוב לדעתי עדיף פורטוגלי חד משמעית.. מה השם משפחה שלה?El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 13:46
אני יכול בוודאות דרכון רומני אבל הבנתי שאישתי לא ורוצים כמו שאמרתי עבורו 10 אלף.
לא הבנתי למה לא רלוונטי לילדים? מה זה משנה אם אני עושה להם עכשיו או בעוד 15 שנה?
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
בקשר לילדים זה פשוט קשור לחוק של משרד הפנים הפורטוגלי, אם אתה מקבל את הדרכון אז אפשר להוציא גם לילד בהנחה והוא עד גיל 3-4 כמו שאמרתי. אם הוא גדול מזה הוא יצטרך לחכות לגיל 18 ולהוציא לבד.
ממליץ בחום רב על אבישי
חי בפורטוגל, מקצוען ונעים
לפי מה שאני מבין המחיר שלו בין הנמוכים בשוק (היה 1850 יורו, לא יודע כמה עכשיו)
הוציא דרכון לאשתי ועכשיו עושים לי ולילדים בזכות זה שהיא אזרחית, יעני chain migration
https://www.avishay.org/
אגב הסיבה הטובה ביותר להוציא דרכון אירופאי, מעבר לקריסת הציונות, היא שבניגוד לישראל התור להשתלת איברים לאזרחים אירופאים קצר מאוד ויכול להציל חיים.
חי בפורטוגל, מקצוען ונעים
לפי מה שאני מבין המחיר שלו בין הנמוכים בשוק (היה 1850 יורו, לא יודע כמה עכשיו)
הוציא דרכון לאשתי ועכשיו עושים לי ולילדים בזכות זה שהיא אזרחית, יעני chain migration
https://www.avishay.org/
אגב הסיבה הטובה ביותר להוציא דרכון אירופאי, מעבר לקריסת הציונות, היא שבניגוד לישראל התור להשתלת איברים לאזרחים אירופאים קצר מאוד ויכול להציל חיים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מכיר את האבישי הזה, ואני יכול להעיד שהוא בחור נחמד והגון (לא עבדתי איתו או מולו).
אל דוד, חשבתי שאתה ציוניסט
אל דוד, חשבתי שאתה ציוניסט

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אישתי הופכת לאזרחית פורטוגל אין לנו יכולת להוציא אזרחות לילד כל עד גיל 18?(בן 8 היום)Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 15:22השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45שם בפרטי.
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
בקשר לילדים זה פשוט קשור לחוק של משרד הפנים הפורטוגלי, אם אתה מקבל את הדרכון אז אפשר להוציא גם לילד בהנחה והוא עד גיל 3-4 כמו שאמרתי. אם הוא גדול מזה הוא יצטרך לחכות לגיל 18 ולהוציא לבד.
האם ברגע שיש אזרחות פורטוגלית ניתן להוציא דרכון אירופאי? יש בכלל דבר כזה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מה זאת אומרת? פורטוגל היא חברה באיחוד האירופי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מה מתיש בזה? עשיתי את זה לבד לפני כ 13 שנה.
שילמתי אז על תרגומי מסמכים לגרמנית ולאנגלית כ 1800 שקל.
הגשתי הניירת לבד לשגרירות גרמניה, הלכתי לראיון וזהו. שילמתי אז על שני דרכונים בשגרירות עוד כ 700 שקל.
המחירים בטח עלו מאז באיזה שלושים אחוז.
כל התהליך היה באותה עלות, כי ברגע שאני קיבלתי אזרחות אז גם הילדים היו זכאים אוטומטית.
כל ילד שנולד אחרי זה הוציא דרכון בעלות של כ 400 שקל בשגרירות. הספיק לי להוציא בחינם תעודת לידה באנגלית ממשרד הפנים.
הגשתי הניירת לבד לשגרירות גרמניה, הלכתי לראיון וזהו. שילמתי אז על שני דרכונים בשגרירות עוד כ 700 שקל.
כל התהליך היה באותה עלות, כי ברגע שאני קיבלתי אזרחות אז גם הילדים היו זכאים אוטומטית.
כל ילד שנולד אחרי זה הוציא דרכון בעלות של כ 400 שקל בשגרירות. הספיק לי להוציא בחינם תעודת לידה באנגלית ממשרד הפנים.
لا إله
لا إله
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא 8 זה כבר גדול מידי הוא יחכה ל18. דבר שני בסוף התהליך אתה מקבל תעודת לידה מפורטוגל ואיתו אתה הולך לכל שגרירות פורטוגל בעולם ומוציא דרכון פורטוגלי שהוא חלק מהאיחוד כמובן..El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 16:04אם אישתי הופכת לאזרחית פורטוגל אין לנו יכולת להוציא אזרחות לילד כל עד גיל 18?(בן 8 היום)Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 15:22השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45
שם בפרטי.
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
לגבי מה שאיציק אמר אז התהליך של גרמניה וותר פשוט זול ומהיר אין מה לעשות כל מדינה והחוק שלה. לי למשל יש פןלני שעלה לי 4-5 ולקח יותר מהר
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
למי שילדיו תכף בגיל, שווה להתעניין לגבי עניין הלימודים. כדי להנות מזכאות לימודים חינם צריך להיות לא רק אזרח האיחוד, אלא תושב האיחוד. אם אני לא טועה, רוב המדינות דורשות 3 שנים. בדרך כלל מוסדות שמלמדים באנגלית נחשבים פרטיים.
למי שילדיו יבחרו לשרת בצהל ויתמזל מזלם שיהיו בחירות במדינה השניה שלהם במהלך השירות, הם יהיו זכאים לחופשה מהצבא על מנת ללכת להצביע
אגב, היתה פה הערה על קזחסטן. אז ספציפית רוסיה, מרכז אסיה וסין, הדרכון הישראלי חזק יותר (אולי מלבד טורקימיניסטן).
למי שילדיו יבחרו לשרת בצהל ויתמזל מזלם שיהיו בחירות במדינה השניה שלהם במהלך השירות, הם יהיו זכאים לחופשה מהצבא על מנת ללכת להצביע

אגב, היתה פה הערה על קזחסטן. אז ספציפית רוסיה, מרכז אסיה וסין, הדרכון הישראלי חזק יותר (אולי מלבד טורקימיניסטן).
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
זה תלוי במדינה. לדרכון פורטוגלי למשל חלק מהבירוקרטיה חייבת להעשות בפורטוגל עצמה.its-sick כתב: ↑27 ינואר 2021, 16:56 מה מתיש בזה? עשיתי את זה לבד לפני כ 13 שנה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
בנוגע לויזה לארה"ב, ממה שהבנתי זה תלוי במדינה באירופה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אז בשביל הילד הבוגרים שכבר בן 8 זה לא רלוונטי כרגע?Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 17:08לא 8 זה כבר גדול מידי הוא יחכה ל18. דבר שני בסוף התהליך אתה מקבל תעודת לידה מפורטוגל ואיתו אתה הולך לכל שגרירות פורטוגל בעולם ומוציא דרכון פורטוגלי שהוא חלק מהאיחוד כמובן..El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 16:04אם אישתי הופכת לאזרחית פורטוגל אין לנו יכולת להוציא אזרחות לילד כל עד גיל 18?(בן 8 היום)
לגבי מה שאיציק אמר אז התהליך של גרמניה וותר פשוט זול ומהיר אין מה לעשות כל מדינה והחוק שלה. לי למשל יש פןלני שעלה לי 4-5 ולקח יותר מהר
זה קצת מייתר את התהליך מבחינתי לפחות בשביל הדרכון הפורטוגלי.... גם אם אנחנו זכאים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין חברה שמטפלת בהשגת דרכון פורטוגלי במחיר סביר?
(2000-3000 ש"ח)
(2000-3000 ש"ח)
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
האשכול הזה עשה לי קצת חשק לברר - איך בודקים מה הקריטריונים לקבלת דרכון? אם סבא שלי נולד בגרמניה ועזב בסביבות שנת 33 בעקבות עליית הנאצים לשלטון בהיותו ילד, יכול להיות שזה תופס לדרכון? אותו סיפור עם הבת זוג שלי רק שסבא שלה עזב קצת לפני המלחמה. האמת להוציא דרכונים יכול להיות השקעה לא רעה בכלל. זה שסבא שלי נפטר זה משנה משהו? סבא של הבת זוג שלי שיחיה עוד חי ובריא וצלול - יכול להיות שזה מקל בצורה משמעותית את התהליך וכדאי להזדרז לפני שחלילה בריאותו תדרדר לא עלינו? אני יודע שדרכון גרמני זה די נפוץ אז אולי יש כאן מישהו שקיבל עם רקע דומה? וזה קצת פחות נפוץ אבל אולי יש כאן מישהו שהוציא אזרחות איטלקית - סבתא שלי נולדה באיטליה וחיה שם עד אחרי המלחמה ולדעתי היא נותרה אזרחית איטליה עד סוף חייה, יכול להיות שזה תופס?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
יכול מאוד להיות.
את שלי היה ממש ממש ממש קל להוציא, לא לקח הרבה זמן ועלה לי בערך 200 שקל.
אולי פחות.
הייתי צריך לעבוד יום לארגן את כל המסמכים, וזהו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא קרוב אפילו..
הוצאות של חברה כזאת על לקוח אחד מגיעות ל6 אלף שח ומעלה. תרומה של 500 יורו לקהילה היהודית בפורטו, תשלומים למשרד הפנים בפורטוגל, כל מסמך מתורגם לפורטוגזית וחתום על ידי עו"ד ועוד ועוד...
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לגבי אזרחות גרמנית, הזכאים הם...
"ילדים שנולדו במסגרת נישואין לפני ה-01.04.1953 לאימהות גרמניות שאזרחותן נשללה מהן בכפיה ואבות שאינם אזרחים גרמניים
ילדים שנולדו מחוץ למסגרת נישואין לפני ה- 01.07.1993 לאבות גרמניים שאזרחותם נשללה מהם בכפיה ואימהות שאינן אזרחיות גרמניות."
אני יודע שבדקתי את זה כי סבא שלי נולד בגרמניה וברח לפני המלחמה אבל מאחר ואמא שלי נולדה לפני 93 היא לא זכאית... ולכן גם אני לא.
"ילדים שנולדו במסגרת נישואין לפני ה-01.04.1953 לאימהות גרמניות שאזרחותן נשללה מהן בכפיה ואבות שאינם אזרחים גרמניים
ילדים שנולדו מחוץ למסגרת נישואין לפני ה- 01.07.1993 לאבות גרמניים שאזרחותם נשללה מהם בכפיה ואימהות שאינן אזרחיות גרמניות."
אני יודע שבדקתי את זה כי סבא שלי נולד בגרמניה וברח לפני המלחמה אבל מאחר ואמא שלי נולדה לפני 93 היא לא זכאית... ולכן גם אני לא.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תודה על הבדיקה...Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 15:22השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45שם בפרטי.
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
לילד עד גיל 4 כמה זה להוציא חינם?
לבני זוג?
מה ההבדל בין הדרכון הרומני לפורטוגלי?
החברה בה אתה עובד מתעסקת גם בדרכון רומני?
-
- קיבל.ה 239 לייקים
תוצר פר קפיטה גבוה יותר בפורטוגל, ויזה-פרי בארה"ב לעומת רומניה, וסך הכל נראה שפורטוגל יותר יציבה גיאופוליטית ופיננסית. בנוסף הפורטוגלי יצא לנו יותר זול מהרומני. ממליץ על עו"ד יורם זארהEl dudernio כתב: ↑28 ינואר 2021, 00:53תודה על הבדיקה...Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 15:22השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45
שם בפרטי.
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
לבני זוג?
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
ממש לא זה עלות רגיל לכול דבר גם לילד בן יומיים.El dudernio כתב: ↑28 ינואר 2021, 00:53תודה על הבדיקה...Hapoelian כתב: ↑27 ינואר 2021, 15:22השם לדעתי ממוצא אשכנזי- הונגרי אבל אני לא סגור אני אבדוק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2021, 14:45
שם בפרטי.
ויש לי ילדה מתחת ל 4.
לבני זוג?
החברה שלי מתעסקת רק בפורטוגלי, אבל הבעלים שהוא גם עורך דין, מחזיק בדרכון רומני אז הוא יכול לעזור בתהליך.. בכל מקרה אם יש לך זכאות לשניהם אז בוודאי שפורטוגלי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אבל להבנתי פורטוגלי כרגע לא תקף לילד הגדול והרומני כן...Hapoelian כתב: ↑28 ינואר 2021, 09:57ממש לא זה עלות רגיל לכול דבר גם לילד בן יומיים.El dudernio כתב: ↑28 ינואר 2021, 00:53תודה על הבדיקה...
לבני זוג?
החברה שלי מתעסקת רק בפורטוגלי, אבל הבעלים שהוא גם עורך דין, מחזיק בדרכון רומני אז הוא יכול לעזור בתהליך.. בכל מקרה אם יש לך זכאות לשניהם אז בוודאי שפורטוגלי
זה אותו סכום של 10 אלף אצלכם גם לבני זוג / ילדים?
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
אצלנו זה עולה פחות מ10 לאדם.. אם אתם כמה שמוצאים אז המחיר עוד יכול לרדת. אני כרגע לא בשירות לקוחות אבל אם תרצה תשלח מספר ואפשר לדאוג שידברו איתך ויתנו לך הצעהEl dudernio כתב: ↑28 ינואר 2021, 10:44אבל להבנתי פורטוגלי כרגע לא תקף לילד הגדול והרומני כן...Hapoelian כתב: ↑28 ינואר 2021, 09:57ממש לא זה עלות רגיל לכול דבר גם לילד בן יומיים.El dudernio כתב: ↑28 ינואר 2021, 00:53
תודה על הבדיקה...
לבני זוג?
זה אותו סכום של 10 אלף אצלכם גם לבני זוג / ילדים?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אתה בעצם לא הוצאת אזרחות.its-sick כתב:מה מתיש בזה? עשיתי את זה לבד לפני כ 13 שנה.
לפי הגרמנים,האזרחות רק הוחזרה לך.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ברור שאתם יכולים.פרימו לוי כתב:האשכול הזה עשה לי קצת חשק לברר - איך בודקים מה הקריטריונים לקבלת דרכון? אם סבא שלי נולד בגרמניה ועזב בסביבות שנת 33 בעקבות עליית הנאצים לשלטון בהיותו ילד, יכול להיות שזה תופס לדרכון? אותו סיפור עם הבת זוג שלי רק שסבא שלה עזב קצת לפני המלחמה. האמת להוציא דרכונים יכול להיות השקעה לא רעה בכלל. זה שסבא שלי נפטר זה משנה משהו? סבא של הבת זוג שלי שיחיה עוד חי ובריא וצלול - יכול להיות שזה מקל בצורה משמעותית את התהליך וכדאי להזדרז לפני שחלילה בריאותו תדרדר לא עלינו? אני יודע שדרכון גרמני זה די נפוץ אז אולי יש כאן מישהו שקיבל עם רקע דומה? וזה קצת פחות נפוץ אבל אולי יש כאן מישהו שהוציא אזרחות איטלקית - סבתא שלי נולדה באיטליה וחיה שם עד אחרי המלחמה ולדעתי היא נותרה אזרחית איטליה עד סוף חייה, יכול להיות שזה תופס?
יותר מזה הגרמנים רוצים להחזיר את האזרחות.
מבחינתם זה כאילו סלחנו להם.