סיכום עונת המלפפונים

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

למרות שחסר עוד סנטר להשלמת הרוסטר, נראה לי שאפשר לסכם את בניית הסגל.
נתחיל בטבלת עומק:
1-2: רגלנד, בברלי, פוסטר , יעקב, טימור ופלטין.
3: וויינרייט ובלייזר.
4: גינת ובנטיל.
5: מוטלי וסנטר זר.
ברור שחלק מהשחקנים יכולים לזוז בעמדות, אבל זה באופן כללי.

נתחיל מהמובן מאליו, זה הסגל הכי עמוק ומוכשר של הפועל אי פעם ביי פאר, כנראה של איזשהי קבוצה ישראלית מחוץ למכבי. יש כאן כישרון התקפי מטורף עם 7-8 שחקנים שיכולים לקלוע 20 במשחק בלי להניד עפעף, שחקני הגנה אדירים, ווינרים גדולים, אגדות כדורסל מנוסות לצד צעירים מוכשרים. העומק פה הוא בלתי נתפס.
לאור זה, אני מעדיף להתמקד דווקא בסימני השאלה בסגל הזה:

1. דדאס. זה האובייס. האיש שלא ממש הרשים אותנו בעונה שעברה קיבל לידיו את הזדמנות חייו עם סגל פשוט היסטורי. אין מילה אחרת. המשימה שלו היא מאוד לא פשוטה, כל דבר חוץ מתואר בארץ וגמר יורוקאפ יהיה כישלון מהדהד. למען האמת, אפילו גביע בארץ והפסד בגמר היורוקאפ לא יהיה איזו הצלחה גדולה, עד כמה שזה הזוי.
יש לו כמה משימות מקצועיות לא פשוטות בכלל. הוא צריך לאזן סגל עמוס בכישרון וגם באגו. כל משחק בארץ הוא יצטרך להושיב שני זרים בכירים מחוץ לסגל, ובאירופה להתמודד עם חוסר שביעות רצון מצד תומר גינת ובר טימור, שלא לדבר על יעקב, בלייזר ופלטין, שספק כמה דקות יראו אם בכלל. הוא צריך למצוא הרכבים ורוטציות טובות שיאזנו בין כישרון להגנה, ויחפו על הדלילות המסוימת בעמדה מספר 3. הרשימה לא נגמרת, וכל זה יכריח אותו להראות גמישות מחשבתית וסתגלנות שהוא לא הראה לנו עד היום.
לזכותו כן יאמר שיש לו בעיני את הטמפרמנט המתאים והביטחון עצמי, יחד עם תמיכה מהמנהל המקצועי והיכרות מוקדמת עם רבים מהשחקנים שכנראה אוהבים אותו. אני גם אהבתי בעונה שעברה שהוא לא תירץ ולו לשניה, למרות שהיו לו את כל הסיבות שבעולם.

2. קליעה מבחוץ. מבלי ששמנו לב, איכשהו צנחנו משמעותית ברמת הקליעה מבחוץ. למעשה, רק פוסטר קלעי באמת ברמה גבוהה. יש עוד כמה קלעים טובים כמו בנטיל, טימור ואפילו בלייזר, ועוד כמה קלעים בינוניים כמו רגלנד, בברלי, וויינרייט וגינת (למרות שהוא מגיע מעונת קליעה מצוינת). אנחנו צריכים בעיני מאוד לקוות שנקבל עונת קליעה מפתיעה לטובה מכמה שחקנים, כי אחרת זה יכול ליצור לנו בעיה בריווח וביכולת להפעיל את מוטלי למשל.

3. בברלי. בלתי נמנע לדבר על הפיל שבחדר. ההחתמה הכי גדולה ויקרה בתולדות הפועל בפער, ההחתמה השניה הכי יקרה בתולדות הכדורסל הישראלי. מה נקבל ממנו? מה תהיה רמת המוטיבציה שלו? עד האימפקט ההגנתי שלו יהיה גדול? עד כמה הוא יתרום התקפית אחרי שנים בתור שחקן הגנה נטו? הרבה שאלות שאולי יקבעו את גורל העונה הזאת.

יש עוד שאלות כמובן, אבל אלו העיקריות. יתכן שאם הסנטר הזר שיוחתם לא יהיה מספיק טוב, נדבר גם על בעיה בריבאונד ובהגנה בצבע, אבל אני רוצה להאמין שלא זה יהיה המצב.
אני חייב להגיד שעד לפני שעתיים הייתי אומר שגם רגלנד הוא סימן שאלה גדולה ומהי היכולת שלו בגיל 35 להחזיק קבוצה כזו על הגב ולנווט את הספינה המאוד כבדה הזאת, אבל אין ספק שדברים השתנו :sh-grin:
מה בכלל חמישיית הזרים שלנו לדרבי? רגלנד ובנטיל בחוץ? פוסטר והסנטר בחוץ? אין לי מושג.
יהיה מרתק.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

באמת הסיפור הכי גדול פה זה דדאס. לשים את הסגל הכי מוכשר של קבוצה שאינה מכבי בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי בידי דדאס, זה כמו לקחת פורמולה 1 ולתת אותה לנהג קארטינג.
והלוואי שהייתי יכול לאמר שראינו שנה שעברה שיש לו את הפוטנציאל להפוך למאמן שיודע מה לעשות עם זה, אבל זאת ממש לא נראה ככה.
מקווה שיפתיע לטובה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אולי איטודיס יסכים לבוא לקבוצה כזאת, אפילו שהיא לא ביורוליגג, ודדאס יהיה עוזרו?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

יאללה שיביאו את סורקין ונסגור סגל מושלם גם זרים וגם ישראלים. עם הגנה כזאת בקו האחורי אפשר לחיות עם סורקין כמחליף של מוטלי..
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הפועל במגעים עם טוני ג'קירי
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16090690
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מאחל לדדאס את כל ההצלחה בעולם, ומגיע לו המון תודה וקרדיט על מה שעשה עונה שעברה, ועצם זה שהגיע לחוזה לחודשיים.
אין ספק שהמשימה שלו תהיה קשה מאוד.
אנחנו נצטרך הרבה סבלנות, זאת קבוצה שרק בר ותומר נשארו שם משנה שעברה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

הפועל כתב: 16 יולי 2024, 22:15 באמת הסיפור הכי גדול פה זה דדאס. לשים את הסגל הכי מוכשר של קבוצה שאינה מכבי בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי בידי דדאס, זה כמו לקחת פורמולה 1 ולתת אותה לנהג קארטינג.
והלוואי שהייתי יכול לאמר שראינו שנה שעברה שיש לו את הפוטנציאל להפוך למאמן שיודע מה לעשות עם זה, אבל זאת ממש לא נראה ככה.
מקווה שיפתיע לטובה.
גם אני לא רגוע לגבי דדאס אבל האנלוגיה שלך מוגזמת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

היא לא כזאת מוגזמת.
דה פקטו זאת קבוצת יורוליג תחתון, עם מאמן שמעולם לא אימן ביורוליג.
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

בשיטה של המאמן הייתי מצפה שיביאו קלעים יותר טובים שיהיו סביב החלק העליון של השלושים ל 3 ולא בחלק התחתון.
גם בשנה שעברה ראינו שעם רמת קליעה טובה אבל לא יציבה תלויים במזל ואפשר לאבד הכל במשחק נתון. כפי שצויין, רמת הקליעה השנה ירדה ואם המאמן ימשיך ראש בקיר עם השיטה שלו (כמו שראינו בסדרת הגמר שהורד לא קיבל כדור אחד פנימה) במקום לנצל את היתרונות האדירים, אנחנו יכולים לחוות תסכול גדול העונה
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

אין רגע לנשום
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

רק להביא את סורקין ובעונה הזו גמורה לפני ההתחלה
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

רק הפועל כתב: 16 יולי 2024, 22:36 רק להביא את סורקין ובעונה הזו גמורה לפני ההתחלה
הלוואי, יסגור לנו את כל הפינות גם מבחינת הסגל הישראלי. נוקאווט סופי לזונות..
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

רק הפועל כתב:רק להביא את סורקין ובעונה הזו גמורה לפני ההתחלה
זה הפועל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

ranjef כתב: 16 יולי 2024, 22:30 היא לא כזאת מוגזמת.
דה פקטו זאת קבוצת יורוליג תחתון, עם מאמן שמעולם לא אימן ביורוליג.
למיטב זכרוני אפילו במפעלים המשניים בקושי אימן. בטח לא ברמות הגבוהות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

וההבדל מבחינת איכות של הסגל הנוכחי לזהשהיה פה בגמר הפלייאוף עצום , אשכרה השחקן הכי טוב שלנו אז היה אניס , רק שזה יתחבר ובאמת אי אפשר לחכות שהעונה תתחיל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אין ספק כשאתה רואה את דדאס בראש הרשימה המטורפת וחסרת התקדים הזאת זה מחרפן, ומדאיג.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

adom4 כתב:הפועל במגעים עם טוני ג'קירי
ופרדי גילספי (כך צויין בכתבה)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

Charlie כתב:
adom4 כתב:הפועל במגעים עם טוני ג'קירי
ופרדי גילספי (כך צויין בכתבה)
אני אומר עופר אם יש ספק אין ספק, תחתים את שניהם.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

מצד אחד עם סגל כזה הייתי שמח לקבל מאמן הרבה יותר מנוסה ומוערך, מצד שני יש מצב גדול שמוטלי, בברלי ופוסטר הגיעו בין היתר בעקבות ההיכרות המוקדמת עם דדאס.
טרה סימונס גרסת המאמן…
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

דדאס מפחיד אותי בטירוף. לא להאמין שהבן אדם הזה מאמן את הקבוצה הזאת. פתאום רנדלד פוסטר ואיש נשמעות כמו החתמות בינוניות. לא להאמין שלפני שנתיים אספו פה כסף מהקהל בשביל לשחק עם חמישה זרים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מסכים עם כל מה שכתב הוקיץ'.
נושא הקליעה מבחוץ היה ברור ליברגע שהבנתי שבוורלי מגיע על חשבון אקס ואנחנו מוותתרים גם על דאסטי.
אני חושב שזה לא הדבר היחיד. זה יקשה עלינו מאוד גם לשחק בשיטה של דדאס שהיא לרווח ולשחק אחד על אחד.
אין לך כמעט מי שירווח עם קליעה, ובסופו של דבר גם אין לך כמעט שחקנים שיכולים לייצר באחד על אחד מלבד רגלנד ופוסטר ואולי נועם יעקב (לא בטוח אבל שברמת היורוקאפ הגבוהה).
זה נראה שדדאס החתים קודם כל שחקנים שהם בעיקר שחקני התקפה וכדי לתקן את זה החתים שחקנים שהם בעיקר שחקני הגנה (איש ובוורלי וכנראה הסנטר הנוסף שיוחתם).
בניה קצת עקומה לדעתי, אבל מצד שני המון כשרון.
מניח שאם דדאס יתגמש אז בגע שנצליח לשמור נוכל לרוץ ולגמור משחקים בקלות. אפילו באירופה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

סיכום יפה מאוד של הקיץ שלנו (טרום בברלי):
https://youtu.be/YJc65FI1y-U?si=wId3JhzdIfurP2S9

מסכים מאוד עם מה שרדנקו אמר לגבי ההגנה וההתקפה. קצת מרגיש שאנחנו צריכים לבחור או או, אבל בברלי אולי יכול לאזן את זה, תלוי כמה אפקטיבי התקפית הוא יהיה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הוקיץ' כתב:למרות שחסר עוד סנטר להשלמת הרוסטר, נראה לי שאפשר לסכם את בניית הסגל.
נתחיל בטבלת עומק:
1-2: רגלנד, בברלי, פוסטר , יעקב, טימור ופלטין.
3: וויינרייט ובלייזר.
4: גינת ובנטיל.
5: מוטלי וסנטר זר.
ברור שחלק מהשחקנים יכולים לזוז בעמדות, אבל זה באופן כללי.

נתחיל מהמובן מאליו, זה הסגל הכי עמוק ומוכשר של הפועל אי פעם ביי פאר, כנראה של איזשהי קבוצה ישראלית מחוץ למכבי. יש כאן כישרון התקפי מטורף עם 7-8 שחקנים שיכולים לקלוע 20 במשחק בלי להניד עפעף, שחקני הגנה אדירים, ווינרים גדולים, אגדות כדורסל מנוסות לצד צעירים מוכשרים. העומק פה הוא בלתי נתפס.
לאור זה, אני מעדיף להתמקד דווקא בסימני השאלה בסגל הזה:

1. דדאס. זה האובייס. האיש שלא ממש הרשים אותנו בעונה שעברה קיבל לידיו את הזדמנות חייו עם סגל פשוט היסטורי. אין מילה אחרת. המשימה שלו היא מאוד לא פשוטה, כל דבר חוץ מתואר בארץ וגמר יורוקאפ יהיה כישלון מהדהד. למען האמת, אפילו גביע בארץ והפסד בגמר היורוקאפ לא יהיה איזו הצלחה גדולה, עד כמה שזה הזוי.
יש לו כמה משימות מקצועיות לא פשוטות בכלל. הוא צריך לאזן סגל עמוס בכישרון וגם באגו. כל משחק בארץ הוא יצטרך להושיב שני זרים בכירים מחוץ לסגל, ובאירופה להתמודד עם חוסר שביעות רצון מצד תומר גינת ובר טימור, שלא לדבר על יעקב, בלייזר ופלטין, שספק כמה דקות יראו אם בכלל. הוא צריך למצוא הרכבים ורוטציות טובות שיאזנו בין כישרון להגנה, ויחפו על הדלילות המסוימת בעמדה מספר 3. הרשימה לא נגמרת, וכל זה יכריח אותו להראות גמישות מחשבתית וסתגלנות שהוא לא הראה לנו עד היום.
לזכותו כן יאמר שיש לו בעיני את הטמפרמנט המתאים והביטחון עצמי, יחד עם תמיכה מהמנהל המקצועי והיכרות מוקדמת עם רבים מהשחקנים שכנראה אוהבים אותו. אני גם אהבתי בעונה שעברה שהוא לא תירץ ולו לשניה, למרות שהיו לו את כל הסיבות שבעולם.

2. קליעה מבחוץ. מבלי ששמנו לב, איכשהו צנחנו משמעותית ברמת הקליעה מבחוץ. למעשה, רק פוסטר קלעי באמת ברמה גבוהה. יש עוד כמה קלעים טובים כמו בנטיל, טימור ואפילו בלייזר, ועוד כמה קלעים בינוניים כמו רגלנד, בברלי, וויינרייט וגינת (למרות שהוא מגיע מעונת קליעה מצוינת). אנחנו צריכים בעיני מאוד לקוות שנקבל עונת קליעה מפתיעה לטובה מכמה שחקנים, כי אחרת זה יכול ליצור לנו בעיה בריווח וביכולת להפעיל את מוטלי למשל.

3. בברלי. בלתי נמנע לדבר על הפיל שבחדר. ההחתמה הכי גדולה ויקרה בתולדות הפועל בפער, ההחתמה השניה הכי יקרה בתולדות הכדורסל הישראלי. מה נקבל ממנו? מה תהיה רמת המוטיבציה שלו? עד האימפקט ההגנתי שלו יהיה גדול? עד כמה הוא יתרום התקפית אחרי שנים בתור שחקן הגנה נטו? הרבה שאלות שאולי יקבעו את גורל העונה הזאת.

יש עוד שאלות כמובן, אבל אלו העיקריות. יתכן שאם הסנטר הזר שיוחתם לא יהיה מספיק טוב, נדבר גם על בעיה בריבאונד ובהגנה בצבע, אבל אני רוצה להאמין שלא זה יהיה המצב.
אני חייב להגיד שעד לפני שעתיים הייתי אומר שגם רגלנד הוא סימן שאלה גדולה ומהי היכולת שלו בגיל 35 להחזיק קבוצה כזו על הגב ולנווט את הספינה המאוד כבדה הזאת, אבל אין ספק שדברים השתנו :sh-grin:
מה בכלל חמישיית הזרים שלנו לדרבי? רגלנד ובנטיל בחוץ? פוסטר והסנטר בחוץ? אין לי מושג.
יהיה מרתק.
אצל מכבי שנים כוכבים יושבים על הספסל ולא מתלוננים.
גם אצלנו שחקנים צריכים להתרגל שהם מקבלים כסף גדול והם חלק מקבוצה גדולה ויש אפשרות שהם לא ישחקו הרבה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

טוב, ראוי לעדכן לאור העובדה שהסנטר הזר שהיה אמור להיות גיבוי ותו לא סטייל מנגוק מתיאנג, התברר בתור פאקינג ברונו קבוקלו.
משמעות ההחתמה היא שנכון להיום יש לנו קו קדמי ששייך לטופ האירופי. לדעתי הקו הקדמי שלנו טוב מזה של בערך חצי מקבוצות היורוליג ואולי אפילו יותר, בטח מבחינה התקפית. מקצועית, מעבר לעניין האיכות, קבוקלו מביא לנו דברים שהיו חסרים לנו - ריבאונד, אתלטיות, איום חסימה רציני וכמובן קליעה מבחוץ חשובה מאוד בשיטה של דדאס ובכלל בכדורסל המודרני. לגבי הגנה, אני ראיתי את קבוקלו נותן הגנה מדהימה לפרקים, השאלה היא מידת המחויבות והעקביות שלו בצד הזה של המגרש. אני לא בטוח לגבי העניין הזה, אבל גם יכול להיות שזו סתם הסטיגמה שלו כשחקן בעייתי.

בכל אופן, ההחתמה הזו שמה אפילו יותר לחץ ומשקל על דדאס. כמות הכישרון בקבוצה ומספר השחקנים עם אגו ומעמד זה משהו שלא פשוט לאף מאמן לנהל, בטח למישהו כמו דדאס שמעולם לא אימן שחקנים ברמה הזו. אם היינו משחקים ביורוליג זה היה סיפור אחר כי שם שחקנים רגילים לקבל כמות מוגבלת של דקות, בטח הישראלים, אבל ביורוקאפ זה סיפור אחר ודדאס יצטרך לדעת לנהל את האירוע, גם ברמת ניהול רוטציה וגם ברמת התקשורת מול שחקנים פחות מרוצים.
גם במובן המקצועי זה לא סיפור פשוט. יש בקבוצה כמויות מסחריות של כישרון, אבל זה רק הופך את הסיפור ליותר מסובך במובן מסוים. דדאס יצטרך לדעת למצוא הרכבים עם איזון מסוים בין יכולות התקפיות ליכולות הגנתיות ובין שחקנים שהם יותר סקוררים לכאלה שהם יותר משלימים באופיים, וגם כאלה עם מספיק קליעה מבחוץ מה שאולי יהיה אתגר בקבוצה הזאת. בנוסף, הוא יהיה חייב להראות גמישות מסוימת בצורת המשחק שהוא לא ממש הראה עד כה כדי לנצל את כל היכולות שיש בקבוצה. לדוגמה, שחקנים כמו רגלנד, יעקב, מוטלי וקבוקלו הם שחקנים שחיים מפיק אנד רול ודדאס לרוב פחות משתמש בכלי הזה בצורת המשחק שלו.

בקיצור, זה הסגל הכי מוכשר שהיה בהפועל ומאז ומעולם וכנראה הכי מוכשר שהיה מחוץ למכבי. כשמביאים בחשבון את העונה הפיננסית שעוברת על מכבי, זה נותן לנו הזדמנות חד פעמית להביא את התואר המיוחל, אבל זה גם אומר שהמטרה היא כבר לא רק להביא תואר אלא שכל תואר שלא נזכה בו זה יהיה כישלון.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

הוקיץ' כתב: 31 אוגוסט 2024, 00:40 טוב, ראוי לעדכן לאור העובדה שהסנטר הזר שהיה אמור להיות גיבוי ותו לא סטייל מנגוק מתיאנג, התברר בתור פאקינג ברונו קבוקלו.
משמעות ההחתמה היא שנכון להיום יש לנו קו קדמי ששייך לטופ האירופי. לדעתי הקו הקדמי שלנו טוב מזה של בערך חצי מקבוצות היורוליג ואולי אפילו יותר, בטח מבחינה התקפית. מקצועית, מעבר לעניין האיכות, קבוקלו מביא לנו דברים שהיו חסרים לנו - ריבאונד, אתלטיות, איום חסימה רציני וכמובן קליעה מבחוץ חשובה מאוד בשיטה של דדאס ובכלל בכדורסל המודרני. לגבי הגנה, אני ראיתי את קבוקלו נותן הגנה מדהימה לפרקים, השאלה היא מידת המחויבות והעקביות שלו בצד הזה של המגרש. אני לא בטוח לגבי העניין הזה, אבל גם יכול להיות שזו סתם הסטיגמה שלו כשחקן בעייתי.

בכל אופן, ההחתמה הזו שמה אפילו יותר לחץ ומשקל על דדאס. כמות הכישרון בקבוצה ומספר השחקנים עם אגו ומעמד זה משהו שלא פשוט לאף מאמן לנהל, בטח למישהו כמו דדאס שמעולם לא אימן שחקנים ברמה הזו. אם היינו משחקים ביורוליג זה היה סיפור אחר כי שם שחקנים רגילים לקבל כמות מוגבלת של דקות, בטח הישראלים, אבל ביורוקאפ זה סיפור אחר ודדאס יצטרך לדעת לנהל את האירוע, גם ברמת ניהול רוטציה וגם ברמת התקשורת מול שחקנים פחות מרוצים.
גם במובן המקצועי זה לא סיפור פשוט. יש בקבוצה כמויות מסחריות של כישרון, אבל זה רק הופך את הסיפור ליותר מסובך במובן מסוים. דדאס יצטרך לדעת למצוא הרכבים עם איזון מסוים בין יכולות התקפיות ליכולות הגנתיות ובין שחקנים שהם יותר סקוררים לכאלה שהם יותר משלימים באופיים, וגם כאלה עם מספיק קליעה מבחוץ מה שאולי יהיה אתגר בקבוצה הזאת. בנוסף, הוא יהיה חייב להראות גמישות מסוימת בצורת המשחק שהוא לא ממש הראה עד כה כדי לנצל את כל היכולות שיש בקבוצה. לדוגמה, שחקנים כמו רגלנד, יעקב, מוטלי וקבוקלו הם שחקנים שחיים מפיק אנד רול ודדאס לרוב פחות משתמש בכלי הזה בצורת המשחק שלו.

בקיצור, זה הסגל הכי מוכשר שהיה בהפועל ומאז ומעולם וכנראה הכי מוכשר שהיה מחוץ למכבי. כשמביאים בחשבון את העונה הפיננסית שעוברת על מכבי, זה נותן לנו הזדמנות חד פעמית להביא את התואר המיוחל, אבל זה גם אומר שהמטרה היא כבר לא רק להביא תואר אלא שכל תואר שלא נזכה בו זה יהיה כישלון.
לא מסכים עם השורה התחתונה שלך.
יש לנו קבוצה שיכולה לזכות בכל התארים, אבל גם למכבי יש קבוצה שיכולה לזכות בכל התארים. גם לוונסיה, בהקשר של היורוקאפ.
וגם ביורוקאפ וגם בארץ יש קבוצות שצריכות להפתיע כדי לזכות בתארים, אבל זה לא יהיה מופרך.
במצב כזה, מן הסתם לא כל קבוצה שיכולה לזכות בתואר אכן זוכה בו.
וזה מאכזב, אבל זה לא כשלון. לא ככה זה נמדד. בשביל לזכות בתואר צריך הרבה יותר מאשר רק סגל טוב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 31 אוגוסט 2024, 00:40 טוב, ראוי לעדכן לאור העובדה שהסנטר הזר שהיה אמור להיות גיבוי ותו לא סטייל מנגוק מתיאנג, התברר בתור פאקינג ברונו קבוקלו.

לא מסכים לגבי השורה התחתונה , זו לא הזמנות חד פעמית , כבר לא , המטרה להיות הקבוצה המובילה בישראל ואת זה עופר אמר לא אני
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

red in blood כתב: 31 אוגוסט 2024, 00:48

לא מסכים עם השורה התחתונה שלך.
יש לנו קבוצה שיכולה לזכות בכל התארים, אבל גם למכבי יש קבוצה שיכולה לזכות בכל התארים. גם לוונסיה, בהקשר של היורוקאפ.
וגם ביורוקאפ וגם בארץ יש קבוצות שצריכות להפתיע כדי לזכות בתארים, אבל זה לא יהיה מופרך.
וזה מאכזב, אבל זה לא כשלון. לא ככה זה נמדד. בשביל לזכות בתואר צריך הרבה יותר מאשר רק סגל טוב.
מכבי העונה ממש לא יכולה לזכות ביורוליג (אוליי יכולה בערך כמו שלסטר זכתה באליפות )
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

red in blood כתב: 31 אוגוסט 2024, 00:48 לא מסכים עם השורה התחתונה שלך.
גם בעונה שעברה יכולנו לזכות בכל התארים אבל היינו רחוקים מלהיות פייבוריטים באיזשהו מהמפעלים, וכשאתה לא פייבוריט איבוד של תואר זה אולי מאכזב, בטח אם אתה מפסיד את כולם, אבל קשה להגדיר את זה ככישלון.
העונה אנחנו לגמרי פייבוריטים לזכייה בכל המפעלים שאנחנו משתתפים בהם, גם אם לא לבד אז בטח בצוותא עם ולנסיה ומכבי. כשאתה פייבוריט זה בעיני כישלון לא לזכות. זה לא אומר שכל העונה בהכרח מוגדרת ככישלון, אבל כן העונה במפעל הספציפי הזה.
למען האמת, אם נזכה "רק" בגביע אני כמובן אחגוג כמו משוגע, אבל אני בטח לא אגדיר את העונה כהצלחה. לא עם הסגל הזה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 31 אוגוסט 2024, 01:08
גם בעונה שעברה יכולנו לזכות בכל התארים אבל היינו רחוקים מלהיות פייבוריטים באיזשהו מהמפעלים, וכשאתה לא פייבוריט איבוד של תואר זה אולי מאכזב, בטח אם אתה מפסיד את כולם, אבל קשה להגדיר את זה ככישלון.
העונה אנחנו לגמרי פייבוריטים לזכייה בכל המפעלים שאנחנו משתתפים בהם, גם אם לא לבד אז בטח בצוותא עם ולנסיה ומכבי. כשאתה פייבוריט זה בעיני כישלון לא לזכות. זה לא אומר שכל העונה בהכרח מוגדרת ככישלון, אבל כן העונה במפעל הספציפי הזה.
למען האמת, אם נזכה "רק" בגביע אני כמובן אחגוג כמו משוגע, אבל אני בטח לא אגדיר את העונה כהצלחה. לא עם הסגל הזה.
אני ממש אשמח גם אם נזכה בגביע ווינר , כמובן שאם העונה תסתכם רק בזה היא לא תחשב להצלחה ואפילו רחוק מכך (כלומר אשמח מהתואר עצמו בלי קשר למה שיקרה אחר כך )
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הוקיץ' כתב:
בוא נתחיל בגביע ווינר.
אם לא המשטרה,בכושר שהיינו בתחילת העונה שעברה היינו לוקחים אותו.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

מה נהייתם לי רז זהבי? "זה אכזבה או כישלון?"
למה לחפש הגדרות שמטרתן לחפש אשמים ולפגוע באנשים?
עוד לא התחילה העונה, בנינו קבוצה מטריפה, בואו נהנה ממנה לאורך הדרך וכל הצלחה שנקבל נחגוג כמו מטורפים, וכמה שיותר יהיה יותר כיף.
את הסיכומים בואו נשאיר לעיתונאים משועממים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הוקיץ' כתב:טוב, ראוי לעדכן לאור העובדה שהסנטר הזר שהיה אמור להיות גיבוי ותו לא סטייל מנגוק מתיאנג, התברר בתור פאקינג ברונו קבוקלו.

לפי משחק האימון הראשון, דדאס כבר מזמן לא מקובע ב"אופן" שלו. שיחקנו המון תרגילים ופיק אנד רול שיצרו חילופים שאפשרו להכניס כדורים לגבוהים שלנו על הגארדים של ירושלים.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ריצה לטווח ארוך, צריך הרבה סבלנות.

סיכום עונת המלפפונים:

תמונה

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

קבוקלו הוא באמת שחקן פיק אנד רול מדהים,בקטע הזה לא סתם עופר עקץ כשאמר שאם הורד לא היה עוזב קבולו לא היה מגיע. קבוקלו טוב מהורד בכל היבט במגרש למרות שהם לא באותו התפקיד, אולי למעט שמירה על גארדים, אבל קבוקלו יכול לספק מטריה אוירה לגארד שחוד לסל עם מוטת הידיים שלו והוא אכן עשה את זה במשחקים.
מקווה שכמו שאמרו פה דדאס כבר פחות מקובע על בידודים, למרות שבהחלט אפשר לבודד את מוטלי בעיקר, אבל גם את קבוקלו בצבע. אבל עם גארד כמו רנגלנד לא להאכיל את הגבוהים שלנו בפיק אנד רול זה פשע. בקיצור יש חומר בקבוצה שאפשר לשחק בכל דרך קבוצתית אפשרית, דדאס רק צריך לדעת מה הוא רוצה ואיך עושים את זה. מקווה שחינאס עם אצבע על הדופק.
נשאר לקוות שהמצב הביטחוני ישתפר ויאללה הפועל

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אפשר לעשות סקר על מה ההחתמה הכי מפוצצת וזה באמת קשה , לדעתי קובוקלו אבל ההחתמה של מוטלי הייתה הבום הראשון ואת זה בדרך כלל זוכרים הכי טוב
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

ברור שיש לנו סגל מטורף , השאלה הגדולה היא איך תראה הקבוצה והאם המאמן מספיק טוב
נראה גם שהמטרה הראשית היא יורוקאפ
שליחת תגובה