נהיה איזה קטע לא סבבה שאנשים תופסים שורות שלמות ולא נותנים לאחרים להתיישב כי הם שומרים לחברים שלהם.
אין בעיה לשמור כסא, שניים שלושה אבל בחייאת לשמור שורה שלמה איפה זה הגיוני?
אתמול נכנסתי בשעה 19:00 בכוונה בשביל שיהיה לי מקום, אני מגיע להתיישב ואיזה בחור שיושב שתי שורות מעליי אומר לי אין גבר השלוש שורות פה תפוסות. באיזה עולם זה סבבה שאתה שומר 30/40 כסאות ולא נותן להתיישב?
אז אתה אומר טוב בסדר אני אלך להתיישב במקום אחר כי פאקינג נכנסתי שעתיים לפני המשחק בשביל לתפוס לעצמי מקום, אבל כל מקום שאתה בא להתיישב אומרים לך את אותו הדבר.
אז חברים יקרים, זה שבא לכם לשמור 200 מקומות לחברים שלכם שבצעדה/לא יצאו מהבית/לא יודע מה זה לא סבבה. תתחשבו קצת בחברים שלכם ליציע.
שמירת מקומות ביציע
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מסכים! חוצפהפומפה כתב: ↑14 יוני 2024, 14:12 נהיה איזה קטע לא סבבה שאנשים תופסים שורות שלמות ולא נותנים לאחרים להתיישב כי הם שומרים לחברים שלהם.
אין בעיה לשמור כסא, שניים שלושה אבל בחייאת לשמור שורה שלמה איפה זה הגיוני?
אתמול נכנסתי בשעה 19:00 בכוונה בשביל שיהיה לי מקום, אני מגיע להתיישב ואיזה בחור שיושב שתי שורות מעליי אומר לי אין גבר השלוש שורות פה תפוסות. באיזה עולם זה סבבה שאתה שומר 30/40 כסאות ולא נותן להתיישב?
אז אתה אומר טוב בסדר אני אלך להתיישב במקום אחר כי פאקינג נכנסתי שעתיים לפני המשחק בשביל לתפוס לעצמי מקום, אבל כל מקום שאתה בא להתיישב אומרים לך את אותו הדבר.
אז חברים יקרים, זה שבא לכם לשמור 200 מקומות לחברים שלכם שבצעדה/לא יצאו מהבית/לא יודע מה זה לא סבבה. תתחשבו קצת בחברים שלכם ליציע.
בכיוון זה הולך עוד יגיע יום ויעמידו מישהו בכניסה ליציע שיכוון את הנכנסים רק ימינה כי צד שמאל של היציע שמור...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 511 לייקים
בדרייב אין נכנסים רק מנויים, כלומר מדובר באותם אנשים שבאים כל משחק. גם אם המקומות לא מסומנים רשמית, עדיין כל אחד יושב במקום הקבוע שלו בכל משחק. מה הבעיה עם זה?
אתה רוצה שמישהו שלא היה באף משחק ואירגן איזה כרטיס יבוא ויישב במקום שמישהו יושב בו מאז שהוקם הדרייב אין?
אתה רוצה שמישהו שלא היה באף משחק ואירגן איזה כרטיס יבוא ויישב במקום שמישהו יושב בו מאז שהוקם הדרייב אין?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
לא חושב שהוא דיבר על הדרייב איןארבעת המופלאים כתב: ↑14 יוני 2024, 15:58 בדרייב אין נכנסים רק מנויים, כלומר מדובר באותם אנשים שבאים כל משחק. גם אם המקומות לא מסומנים רשמית, עדיין כל אחד יושב במקום הקבוע שלו בכל משחק. מה הבעיה עם זה?
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אני גם מנוי לשער 2 בדרייב אין ובמשחקים גדולים זה אותו סיפור. אני רוצה דבר מאוד פשוט, או שכל אחד ישב לפי הכסא שרשום לו במנוי או בכרטיס (מה שכמובן לא ריאלי בישראל), או שיפסיקו עם הנוהל המטופש הזה של לתפוס שורה שלמה לחברים. אנשים עובדים ועם משפחות, לא כולם יכולים להגיע שעתיים לפני להילחם על מקום עם ילדים בני 15-24 שאין להם בעיה להגיע בשעות כאלה.ארבעת המופלאים כתב: ↑14 יוני 2024, 15:58 בדרייב אין נכנסים רק מנויים, כלומר מדובר באותם אנשים שבאים כל משחק. גם אם המקומות לא מסומנים רשמית, עדיין כל אחד יושב במקום הקבוע שלו בכל משחק. מה הבעיה עם זה?
ואני אומר את זה כי זה קרה לי במשחק האחרון מול קריית אתא בבית. הגעתי שעה לפני וכל האזור שאני תמיד יושב בו היה תפוס כי אנשים החליטו לשמור כסאות לחברים. אז עמדתי במעבר כי כל שאר האזורים ביציע היו אותי סיפור. הסתובבתי בערך חצי שעה ושאלתי אנשים שיושבים ולידם לא מעט כסאות ריקים אם פנוי והתשובה הייתה כמובן לא. ממש לא משנה לי איפה אשב ביציע, העיקר שזה לא יהיה במעבר. זה לא צריך להיות ככה. שילמתי על מנוי ומגיע לי לשבת כמו בן אדם במקום נורמלי.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כן, אם המקומות לא מסומנים אז לכל אחד יש זכות לשבת איפה שהוא רוצה, אין לאף אחד בעלות על שום מקום במצב הזה, יש אנשים שהשתלטו על מקומות"נוחים" , כמה נוח להם לומר "מקומות קבועים" כאילו אבא שלהם מנחם אןסישקין בכבודן ובעצמוארבעת המופלאים כתב: ↑14 יוני 2024, 15:58 בדרייב אין נכנסים רק מנויים, כלומר מדובר באותם אנשים שבאים כל משחק. גם אם המקומות לא מסומנים רשמית, עדיין כל אחד יושב במקום הקבוע שלו בכל משחק. מה הבעיה עם זה?
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אשכרה שאלת את זה? כי התשובה היא כן מהדהד.ארבעת המופלאים כתב: ↑14 יוני 2024, 15:58 בדרייב אין נכנסים רק מנויים, כלומר מדובר באותם אנשים שבאים כל משחק. גם אם המקומות לא מסומנים רשמית, עדיין כל אחד יושב במקום הקבוע שלו בכל משחק. מה הבעיה עם זה?
מי שרוצה בעלות על מקום שיואיל נא לרכוש מנוי על הפרקט או בשער 4 ויהיה לו כסא שמור.
המנוי ל-2 זול יותר כי הכסא לא שמור. ככה פשוט.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
תופעה מזעזעת.
במשחק השני מול קרית אתא נכנסתי שעה וחצי לפני והיציע לא היה מאוד מלא, ראיתי שורה ריקה ובאתי להתיישב ומישהו בשורה מעל אמר ששמור והצביע על לא מעט כיסאות וגם לידו כמעט הכל היה שמור. שמר איזה 20 כיסאות.
כמו שאמרו מעליי, לשמור 1-4 מקומות זה סבבה ולגיטימי. אנשים ביציע לקחו את זה לאקסטרים.
במשחק השני מול קרית אתא נכנסתי שעה וחצי לפני והיציע לא היה מאוד מלא, ראיתי שורה ריקה ובאתי להתיישב ומישהו בשורה מעל אמר ששמור והצביע על לא מעט כיסאות וגם לידו כמעט הכל היה שמור. שמר איזה 20 כיסאות.
כמו שאמרו מעליי, לשמור 1-4 מקומות זה סבבה ולגיטימי. אנשים ביציע לקחו את זה לאקסטרים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
חוץ מזה מה נסגר עם כמות האנשים בשער 2? זה רק נדמה לי או שיש ביציעים כמות גבוהה יותר מכמות המושבים?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
גם לי מרגיש שיש ביציע 2 יותר אנשים מכסאות במשחקים מבוקשים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
גם ביד אליהו זה היה ככה, נכנסתי שעה ורבע לפני, עמדתי במעבר. חיכיתי שיתחיל המשחק ואולי אצליח למצוא כיסא (כמו שנכתב, שורות שלמות נשמרות ע"י מי שכבר נכנס), לא ראיתי כיסאות פנויים והמעברים דחוסים. מן הסתם היו יותר אוהדים מכיסאות
יאללה הביתה!!!
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
ראיתי במשחק נגד אתא שהעבירו הרבה משער 3 לשער 2הלך המומנטום כתב: ↑14 יוני 2024, 23:09 חוץ מזה מה נסגר עם כמות האנשים בשער 2? זה רק נדמה לי או שיש ביציעים כמות גבוהה יותר מכמות המושבים?
היה כל כך צפוף בצד שלנו שהיו 2-3 אנשים על מדרגה!
זה גם מה שהולך להיות היום אם לא גרוע מזה,
ההנהלה גם מודעת למחדל כי זה היה בהודעה של המכירה, שמנויים של 3 יעברו ל2 (יציע סולד אווט)
אולם של 15 אלף מקומות יפתור גם את הבעיה הזו. בבלומפילד, אפילו במשחק נגד אשדוד עם יציעים מלאים, הגעתי שעה לפני ליציעים העליונים של 7-8 ולא משנה מי שמר שם מקום למי, היה עדיין שעה לפני המשחק מספיק מקומות פנויים.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
מה הם חשבו שיקרה שמכרו מנויים לשער 3?Mr.china כתב: ↑15 יוני 2024, 13:04ראיתי במשחק נגד אתא שהעבירו הרבה משער 3 לשער 2הלך המומנטום כתב: ↑14 יוני 2024, 23:09 חוץ מזה מה נסגר עם כמות האנשים בשער 2? זה רק נדמה לי או שיש ביציעים כמות גבוהה יותר מכמות המושבים?
היה כל כך צפוף בצד שלנו שהיו 2-3 אנשים על מדרגה!
זה גם מה שהולך להיות היום אם לא גרוע מזה,
ההנהלה גם מודעת למחדל כי זה היה בהודעה של המכירה, שמנויים של 3 יעברו ל2 (יציע סולד אווט)
זה היה ברור שתהיה בעיה במשחקים החשובים