מנהל מקצועי חדש - welcome ג׳ורג׳ הינאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

ג'ורג' הינאס מונה למנהל המקצועי של הפועל תל אביב

מועדון הכדורסל הפועל "שלמה" תל אביב מודיע על מינויו של ג'ורג' הינאס לתפקיד המנהל המקצועי של הקבוצה. הינאס ינחת בישראל בקרוב ויחל בהכנות המקצועיות לעונה הבאה.

הינאס למד ניהול ספורט בגרמניה והיה מנהלה המקצועי של א.א.ק אתונה בשנים האחרונות. תחת ניהולו המקצועי המועדון היווני זכה פעם אחת בליגת האלופות של פיב"א, הגיע בעונה נוספת לגמר המפעל, זכה בשני גביעים ביוון והעפיל לגמר פלייאוף הליגה היוונית.

הינאס יהיה אחראי על הקמתה ופיתוחה של החטיבה המקצועית של המועדון. במסגרת תפקידו ינהל את כלל העובדים הקשורים בפעילות המקצועית: צוות המאמנים, השחקנים, צוות ניהול הקבוצה, הצוות הרפואי, סקאוטים, אנליסטים וכל פונקציה מקצועית נוספת שתצטרף למועדון.

תחת אחריותו של הינאס יהיו גם קבוצת הבת של המועדון, גיוס השחקנים והמעקב אחרי שחקנים מושאלים.

עידן פלדה שעסק רבות במהלך העונה בתיאום פעילות הקבוצה בחו"ל ובקשר עם קבוצות והנהלת היורוקאפ ימשיך להיות חלק מהחטיבה המקצועית ויסייע להינאס בתפקידיו לצד המשך פעילותו מול היורוקאפ.

יו"ר הקבוצה רמי כהן: "לאחר תהליך שנמשך מעל חודשיים וכלל איתור מועמדים, שיחות וסינון ראשוני, פגישות זום ופגישות פרונטאליות, בחרנו בג'ורג' כמנהל המקצועי שיוביל אותנו למטרות שלנו. אנחנו מאמינים ביכולות, באופי ובניסיון שלו. המינוי הזה הוא נדבך נוסף במערכת שנבנית בהפועל תל אביב ומתחילה לקרום עור וגידים".

המנהל המקצועי ג'ורג' הינאס: "אני רוצה להודות לכל הנהלת המועדון על ההזדמנות להצטרף למשפחת הפועל תל אביב. זה כבוד גדול עבורי ואני מגיע עם המון מוטיבציה ורצון לעזור כדי להשיג את המטרות שלנו. אני יודע שהפועל תל אביב הוא מועדון גדול עם היסטוריה ארוכה ואוהדים מדהימים, ואני מצפה לפגוש את כולם בקרוב באולם הביתי שלנו".

----------------
בלי להבין הרבה, על פניו נראה כמו עוד ביטוי של רצינות בדרך למטרות הגדולות של עופר
אגב, זה לא כתבו כלום על הנוער אומר שזה לא באחריותו? נשמע מוזר שהעודפים כן והנוער לא
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

מעולה! בהצלחה!

מקווה מאד מאד מאד מאד שזה לא אומר שדדאס יהיה פה על הקווים עונה הבאה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

גביזון כתב: 11 יוני 2024, 13:35 מעולה! בהצלחה!

שיקח אליפות ומצדי שיחתום לעשור
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

משמאל לעץ כתב: 11 יוני 2024, 13:38

ברור שאם ייקח יהיה לו חוזה לעונה הבאה.. השאלה אם בסיכוי הסביר שנפסיד הוא ממשיך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

משמאל לעץ כתב:

סבבה חותם על זה.
ואם הוא לא לוקח אליפות שיבעטו באמאמאשלו לסלוניקי.

modag
קיבל.ה  372 לייקים

בהצלחה!!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מוזר. התרגלתי מהכדורגל שממנים רק בתחילת העונה הבאה אדם חסר ניסיון שעובד מול תוכנה שלא נרכש לה מעולם רישיון מלא, אז מתפשרים על שחקנים שההיילייט שלהם מוגבל ל-40 שניות.

בהצלחה לג'ורג' ולנו. נקווה שעד עונה הבאה גם נוכל לארח פה משחקים. זה ישפיע לא מעט על רצון של שחקנים להגיע.
יחד, רק יחד! :heart:
Nate
קיבל.ה  13 לייקים

את אף אחד לא מעניין לכמה זמן חתם?
למה זה לא מפורסם בהודעה?
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

בהצלחה להינאס בעבודה עם דדאס, האנאס ואניס. שלא יתבלבלו חס וחלילהס.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 11 יוני 2024, 14:01 בהצלחה להינאס בעבודה עם דדאס, האנאס ואניס. שלא יתבלבלו חס וחלילהס.
רק צריך להחתים את בן מקלמור ואנחנו מסודרים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

זה אומר שיביא איתו את מקריי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 11 יוני 2024, 14:01 בהצלחה להינאס בעבודה עם דדאס, האנאס ואניס. שלא יתבלבלו חס וחלילהס.
גנבת לי!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אניס הינאס האנס , יותר מדיי שמות דומים כבר חחח
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יוני 2024, 14:35 אניס הינאס האנס , יותר מדיי שמות דומים כבר חחח
אז מתי מחזירים את תומר אטלס
OMG עווופררר
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

Nate כתב: 11 יוני 2024, 14:01 את אף אחד לא מעניין לכמה זמן חתם?
למה זה לא מפורסם בהודעה?
לא זוכר שראיתי אי פעם שהחתמה של גורם אדמיניסטרטיבי היא לX זמן
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

רווי כתב: 11 יוני 2024, 16:41
רק הפועל כתב: 11 יוני 2024, 14:35 אניס הינאס האנס , יותר מדיי שמות דומים כבר חחח
אפשר כגיבוי להביא את יונאס ואלינצ'יונאס.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

7even כתב: 11 יוני 2024, 19:00
או להחתים אחד ממילווקי בשם יאניס
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הלך המומנטום כתב: 11 יוני 2024, 22:45
7even כתב: 11 יוני 2024, 19:00

או להחתים אחד ממילווקי בשם יאניס
מה לגבי אנס מחמיד?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

פופליגר מפרסמת שגיא פלטין, נועם יעקב, ג׳ו רגלנד ואחד ג׳ורדן מקריי ברשימת הרכש של המנהל החדש.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

מילפורד כתב: 12 יוני 2024, 12:56 פופליגר מפרסמת שגיא פלטין, נועם יעקב, ג׳ו רגלנד ואחד ג׳ורדן מקריי ברשימת הרכש של המנהל החדש.
הוא הביא אותו לא.א.ק לא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

גם בספורט חמש וגם בוואן יש כתבות שאני מוכן להתערב שיש אפס מידע מאחוריהם. מקריי אהוב בהפועל והינאס הביא אותו לאא"ק? הופה הכתבה נכתבת מעצמה.
יותר טוב שיביא לנו את מפיונדו קבנגלה שהוא הביא לאא"ק ועזב לונציה באמצע העונה. ואם הוא רוצה להיות חביב הדרייב אין לעד, שיביא את טייריק ג'ונס שכבר פורסם שלא ימשיך באנדולו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

יש סיכוי שג׳ונס לא ימצא קבוצה ביורוליג?
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 יוני 2024, 13:10 גם בספורט חמש וגם בוואן יש כתבות שאני מוכן להתערב שיש אפס מידע מאחוריהם. מקריי אהוב בהפועל והינאס הביא אותו לאא"ק? הופה הכתבה נכתבת מעצמה.
יותר טוב שיביא לנו את מפיונדו קבנגלה שהוא הביא לאא"ק ועזב לונציה באמצע העונה. ואם הוא רוצה להיות חביב הדרייב אין לעד, שיביא את טייריק ג'ונס שכבר פורסם שלא ימשיך באנדולו.
טייריק ג׳ונס לא רוצה לבוא לפה, אפשר להפסיק עם זה.
הוא נתן את המילה שלו שאם הוא לא נבא הוא נשאר, בסוף חתם בלי להודיע בקבוצת תחתית באיטליה ותקע אותנו בלי סנטר. יש לנו תקציב גבוה להביא גם שחקן ברמה שלו וגם בן אדם שרוצה להיות פה ולא מתנהג ככה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

מילפורד כתב: 12 יוני 2024, 13:45 יש סיכוי שג׳ונס לא ימצא קבוצה ביורוליג?
אני מעריך שהוא ימצא, אבל לא מופרך שלא.
בכל מקרה, אנחנו צריכים להיות שם עם האצבע על הדופק.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

נייט רובינסון כתב: 12 יוני 2024, 14:10
הוקיץ' כתב: 12 יוני 2024, 13:10 גם בספורט חמש וגם בוואן יש כתבות שאני מוכן להתערב שיש אפס מידע מאחוריהם. מקריי אהוב בהפועל והינאס הביא אותו לאא"ק? הופה הכתבה נכתבת מעצמה.
הוא נתן את המילה שלו שאם הוא לא נבא הוא נשאר, בסוף חתם בלי להודיע בקבוצת תחתית באיטליה ותקע אותנו בלי סנטר. יש לנו תקציב גבוה להביא גם שחקן ברמה שלו וגם בן אדם שרוצה להיות פה ולא מתנהג ככה
לא רוצה להיות פה? כי לפני שנתיים הוא העדיף הצעה עם יותר כסף על פנינו?
אני מציע שנפסיק להיות ילדים בני 10 שנעלבים מכל בן אדם שדחה אותנו ונביא את השחקן הכי טוב שאנחנו יכולים.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

מקריי בעונה בינונית באאק (עם אחוזים נוראיים ל3) והוא כבר בגיל בלרוב מתחילה דעיכה ביכולת. מת עליו, אבל אין שופ היגיון להחזיר אותו.
כמו שהוקיץ כתב- כנראה כתבה שמחברת נסיבות ומנחשת את התוצאה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

oleg neduda כתב:מקריי בעונה בינונית באאק (עם אחוזים נוראיים ל3) והוא כבר בגיל בלרוב מתחילה דעיכה ביכולת. מת עליו, אבל אין שופ היגיון להחזיר אותו.
לחלוטין, מספיק חירבנו במכנסיים העונה בגלל הסגל. אם הוא יבחר ביוזמתו את מקרי אז מה הוא כבר מנהל פה.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מילפורד כתב: 12 יוני 2024, 12:56 פופליגר מפרסמת שגיא פלטין, נועם יעקב, ג׳ו רגלנד ואחד ג׳ורדן מקריי ברשימת הרכש של המנהל החדש.
אשכרה לקחה 3 שחקנים שכולם ידעים פלוס מינוס שיש לגביהם רבע גישוש, והוסיפה בשביל הקינוח את מקריי נטו כי הוא מאותו מקום של הינאס...וייצרה כתבה שלא מבוססת על כלום.

מתחיל להבין למה מכבי התחילו למדר אותה.
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 יוני 2024, 14:27
אני מציע שנפסיק להיות ילדים בני 10 שנעלבים מכל בן אדם שדחה אותנו ונביא את השחקן הכי טוב שאנחנו יכולים.
אין בעיה לא לרצות להיות פה, ואין בעיה לסרב לנו ולחתום בקבוצה אחרת. עובדה שאין לי בעיה עם כל שחקן אחר שבחר לעזוב אותנו.
הטענות כלפי טייריק הוא לא שהוא בחר לעזוב. זה הדרך בה הוא עזב. בתחילת הקיץ הוא נתן מילה שהוא נשאר אם הוא לא הולך לנבא, ובנינו על זה כל הקיץ. אחרי שהוא ראה שהוא לא יעשה נבא, הוא ניתק לגמרי קשר עם הפועל, לא ענה להודעות, וחתם בקבוצה אחת בלי להודיע לנו. בסופו של דבר הוא הפר את ההבטחה שלו ונתקענו בלי סנטר. רמי דיבר על זה בראיון. אז כן, יש לנו מספיק כסף ואנחנו לא צריכים להביא עכשיו שחקן שהתנהג ככה למועדון בזמן שהמועדון היה יותר קטן
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

צריכים להביא את הכי טוב שאפשר, זה ביזנס, גם אם הוא התנהג בצורה לא ראויה למועדון וזה מה שטוב לנו ואנחנו יכולים להביא אז זה מה שנעשה.
שהקווים האדומים יהיו גיא פניני ודומיו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

oleg neduda כתב: 12 יוני 2024, 17:20 מקריי בעונה בינונית באאק (עם אחוזים נוראיים ל3) והוא כבר בגיל בלרוב מתחילה דעיכה ביכולת. מת עליו, אבל אין שופ היגיון להחזיר אותו.
גקובן בגילו נתן עונה שעברה עונת שיא. לא צריך ישר לפסול. מה שכן, הוא יצטרך לחזור כנראה בתור שחקן שישי כזה, ולא בתור שחקן חמישיה עם רישיון להשתולל. וזה לא משהו שמתאים לו לדעתי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

מאוד מקווה שלא דדאס ובטח לא מקריי פה עונה הבאה.
לא הרגע רמי התראיין ואמר שהשיטה של דדאס לא מתאימה לתומר??
אם יש מישהו שלנצח צריך להישאר כאן ולהיות בורג מרכזי (וגם יכול!) זה תומר
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

מה דדאס?
דימיטריוס איטודיס מגיע כאורח אישי של עופר למשחק במוצש....
זו ההזדמנות להחתים אותו על מפית, ולא לתת לו ללכת להטעין את הנייד ברכב (כי ברצלונה סימנה אותו)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

נייט רובינסון כתב: 12 יוני 2024, 20:19
הוקיץ' כתב: 12 יוני 2024, 14:27

אין בעיה לא לרצות להיות פה, ואין בעיה לסרב לנו ולחתום בקבוצה אחרת. עובדה שאין לי בעיה עם כל שחקן אחר שבחר לעזוב אותנו.
הטענות כלפי טייריק הוא לא שהוא בחר לעזוב. זה הדרך בה הוא עזב. בתחילת הקיץ הוא נתן מילה שהוא נשאר אם הוא לא הולך לנבא, ובנינו על זה כל הקיץ. אחרי שהוא ראה שהוא לא יעשה נבא, הוא ניתק לגמרי קשר עם הפועל, לא ענה להודעות, וחתם בקבוצה אחת בלי להודיע לנו. בסופו של דבר הוא הפר את ההבטחה שלו ונתקענו בלי סנטר. רמי דיבר על זה בראיון. אז כן, יש לנו מספיק כסף ואנחנו לא צריכים להביא עכשיו שחקן שהתנהג ככה למועדון בזמן שהמועדון היה יותר קטן
הבנתי שזה בעיקר הסוכן שלו.
שעשה לנו את אותו התרגיל עם אגאדה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Charlie כתב: 13 יוני 2024, 11:11 מה דדאס?
דימיטריוס איטודיס מגיע כאורח אישי של עופר למשחק במוצש....
זו ההזדמנות להחתים אותו על מפית, ולא לתת לו ללכת להטעין את הנייד ברכב (כי ברצלונה סימנה אותו) תמונה
מפיות זה דדש. פה זה דדאס.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

מה בעצם התפקיד של הינאס?
למה אנגולה פותח במשחק כזה?
אם אין אף אחד שתוך כדי משחק יכול להעיר את דדאס ולעזור לו אז בשביל מה יש צוות מקצועי רחב?
ואם יש צוות והוא מחליט להתעלם מהם אז בשביל מה הינאס נמצא?
דדאס אחראי ישיר להפסד אתמול, אבל כל הצוות המקצועי אחראי פה ואם הינאס לא מסוגל לעשות את העבודה שלו אז בשביל מה הוא פה?

או יותר נכון, מה העבודה שלו? (ברצינות שואל כי מרגיש לי שהוא לא עושה כלום, הייתי מצפה לראות ולשמוע אותו הרבה יותר)

מרגיש לי שיש פה איזה חונטה של חבר מביא חבר, מה שעזר להביא פה כמה כוכבים כמו בברלי, אבל זה פשוט לא ברמה המקצועית הדרושה בשביל לקחת פה תארים
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

אני לא מבין מה מצאו בליצן הזה? אם אני לא טועה לפני שהגיע אלינו הוא קיבל תקציב עתק ב אאק בנה שם קבוצת כוכבים והתרסק..
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

לא רק זה
אתמול במהלך המשחק היו גם כמה חילופי צעקות בין דדאס לברק לדרר
אני לא יודע כמובן מה נאמר, אבל היו שם תנועות ידיים עצבניות
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

פתח את העיניים חינאס, הקבוצה לא מאומנת נכון. אתה מנהל תביא מאמן.

בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red Wolf כתב: 22 ספטמבר 2024, 09:45 מה בעצם התפקיד של הינאס?
למה אנגולה פותח במשחק כזה?
אם אין אף אחד שתוך כדי משחק יכול להעיר את דדאס ולעזור לו אז בשביל מה יש צוות מקצועי רחב?
ואם יש צוות והוא מחליט להתעלם מהם אז בשביל מה הינאס נמצא?
דדאס אחראי ישיר להפסד אתמול, אבל כל הצוות המקצועי אחראי פה ואם הינאס לא מסוגל לעשות את העבודה שלו אז בשביל מה הוא פה?

או יותר נכון, מה העבודה שלו? (ברצינות שואל כי מרגיש לי שהוא לא עושה כלום, הייתי מצפה לראות ולשמוע אותו הרבה יותר)

מרגיש לי שיש פה איזה חונטה של חבר מביא חבר, מה שעזר להביא פה כמה כוכבים כמו בברלי, אבל זה פשוט לא ברמה המקצועית הדרושה בשביל לקחת פה תארים
לפי דדאס, אנגולה הוקפץ לסגל בגלל ההיעדרות של בר והוא רצה עוד מוביל כדור.
שליחת תגובה