דגני תובע את הפועל
(היה שקט בגזרת התביעות יותר מדי זמן במונחים של ניסנוב,לא ראיתי מקום שראוי לכתוב על כך אז פתחתי נושא )
יש קייס בכלל? זה כמו שוורמוט יחליט לתבוע את המועדון בטענה שהמעבר למכבי בוצע "בכפייה"
ממה שראיתי ,חלק מהרכב התביעות הם פיצויי פיטורין דמי הבראה וכו',דברים מובנים מאליהם שמעסיק צריך לשלם לעובד שפיטר.ואני שואל את עצמי-מה ניסנוב חשבו לעצמם?יצאו מנקודת הנחה שהם יפטרו באופן חד צדדי שחקנים ושהם לא ידרשו את מה שמגיע להם?איפה רואים לעזאזל דבר כזה?איך אנשים כאלו הגיעו למצב שהם עושים כסף בחיים שלהם או אפילו מצליחים להחליף מצעים במיטה? ולמה הבית זונות הזה קורה כל הזמן איתם כאילו איציק ושרון מתערבים מי מצליח לאגור יותר תביעות איזה התנהלות של זורקי ז כמה כסף ובלאגן המועדון צריך לאכול בגלל בעלים שילד בן 8 שמשחק מונופול יכול להיראות כמו גאון פיננסי לידם נשבר כבר!!!
נראה שבעיני ההנהלה מדובר בשיטה לחסוך כסף , לכאורה.
לא יודע אם זה באמת חוסך , אני רק יודע שזה גורם לכאורה נזק בלתי הפיך לתדמית של המועדון אצל השחקנים הישראלים.
ואותנו כאוהדים , זה הדבר היחיד שצריך לעניין בסיפור הבלתי נגמר הזה.
De Niro כתב: ↑21 ינואר 2021, 14:12
לא יודע אם זה באמת חוסך , אני רק יודע שזה גורם לכאורה נזק בלתי הפיך לתדמית של המועדון אצל השחקנים הישראלים.
לא רק שזה לא חוסך בינתיים יש מליונים שהמועדון חייב לשחקנים/מאמנים בגלל ההתנהלות הביזיונית הזאת ולא רק בגלל ניסנוב,לא יודע מה יסגר למשל עם התביעה של מנדיונדו,אבל זה פשוט כישרון על להביא מאמן אלמוני שיעבוד אצלך חודש ולצאת עם תביעה של 12 מליון שקל.מדהים
De Niro כתב: ↑21 ינואר 2021, 14:12
לא רק שזה לא חוסך בינתיים יש מליונים שהמועדון חייב לשחקנים/מאמנים בגלל ההתנהלות הביזיונית הזאת ולא רק בגלל ניסנוב,לא יודע מה יסגר למשל עם התביעה של מנדיונדו,אבל זה פשוט כישרון על להביא מאמן אלמוני שיעבוד אצלך חודש ולצאת עם תביעה של 12 מליון שקל.מדהים
בניגוד לתקופה שקדמה להם , הם טוענים לכאורה , שהם משלמים הכל כשיש פסק דין.