Sent from my 22101320G using Tapatalk
למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
בישיבה עם האוהדים כשעופר ינאי הוצג שאלו את רמי על זה והוא טען שההסכם מאפשר העברת זכויותלירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
אם אכן ההסכם שלו היה מול אליהו עופר ז"ל בלבד ללא אפשרות של עופר להעביר את הזכויות?
לפי הפרסום, הוא טוען - "הפועל תל אביב שלי".לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
אם אכן ההסכם שלו היה מול אליהו עופר ז"ל בלבד ללא אפשרות של עופר להעביר את הזכויות?
תודה.בני12 כתב: ↑26 מאי 2024, 10:58בישיבה עם האוהדים כשעופר ינאי הוצג שאלו את רמי על זה והוא טען שההסכם מאפשר העברת זכויותלירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
לדעתי רק על האגרה הוא משלם 300k. פלוס עורך דין ואם מתחשבים בסיכון לשלם הוצאות הוא מוציא על זה בהערכה קרוב חצי מיליון. פסיכי לשלם ככ הרבה בשביל כותרת מביכה.oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 11:13לפי הפרסום, הוא טוען - "הפועל תל אביב שלי".לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
הפועל תל אביב מועדון שהוקם מאפס כישות משפטית חדשה, אחרי החורבן שהוא השאיר בהפועל תל אביב המקורית, וגם לתקופה מסויימת הקבוצה "שלו" (שמעולם לא באמת הייתה שלו) והקבוצה שהוקמה מחדש שיחקו במקביל. זו טענה שהיא טענת סרק (ככל שהיא נטענה) בוודאות. אין לו שום זכויות בעלות בהפועל תל אביב הזו ומעולם לא היו לו.
לגבי הנושא של השם - גם פה, הוא לכאורה טוען שהזכויות בשם חוזרות אליו עם העברת השליטה לינאי. נתחיל מזה שאני לא מכיר בשום מקום בעולם, שזכויות בשם של מועדון ספורט שייכות לאדם פרטי. הן שייכות לאותה קבוצה, ולמיטב זכרוני הקבוצה הזאת פורקה. אני לא מספיק בקיא בתחומים האלה, אבל אין שום סיכוי שעם הפירוק של מועדון הפועל תל אביב המקורי, הזכויות בשם עברו לבעלותו של האדם שניהל את המועדון. הרי ברור שזה קשקוש מוחלט.
וגם אם נניח שזה לא קשקוש והזכויות בשם "הפועל תל אביב" שייכות למר אייזנברג - נראה לך שאפשר לתמחר את זה ב-12 מיליון שקל על השנה האחרונה? הרי הוא טוען שעם העברת השליטה לינאי פקעה ההרשאה של העמותה לעשות שימוש בשם הזה. זה קרה לפני פחות משנה. איך 12 מיליון שקל?
בקיצור, אין פה בכלל שאלה שמדובר בתביעת סרק. זו קבוצה שמעולם לא הייתה קשורה לשאול אייזנברג, ולשאול אייזנברג אין טאבו על השם "הפועל תל אביב".
הוא אדם חולה רוח, חולה פרסום וחולה תשומת לב, וחוץ מכותרת לא יהיה פה כלום.
עזוב את הפרסום ואת המסביב.oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 11:13לפי הפרסום, הוא טוען - "הפועל תל אביב שלי".לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56למה תביעת סרק?oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 10:36 הלכתם רחוק. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזאת תביעת סרק של אדם חולה רוח. גם אני יכול מחר בבוקר להגיש תביעה של עשרות מיליונים ולטעון שריאל מדריד שלי. אז מה?
יבעטו אותו מכל המדרגות
הפועל תל אביב מועדון שהוקם מאפס כישות משפטית חדשה, אחרי החורבן שהוא השאיר בהפועל תל אביב המקורית, וגם לתקופה מסויימת הקבוצה "שלו" (שמעולם לא באמת הייתה שלו) והקבוצה שהוקמה מחדש שיחקו במקביל. זו טענה שהיא טענת סרק (ככל שהיא נטענה) בוודאות. אין לו שום זכויות בעלות בהפועל תל אביב הזו ומעולם לא היו לו.
לגבי הנושא של השם - גם פה, הוא לכאורה טוען שהזכויות בשם חוזרות אליו עם העברת השליטה לינאי. נתחיל מזה שאני לא מכיר בשום מקום בעולם, שזכויות בשם של מועדון ספורט שייכות לאדם פרטי. הן שייכות לאותה קבוצה, ולמיטב זכרוני הקבוצה הזאת פורקה. אני לא מספיק בקיא בתחומים האלה, אבל אין שום סיכוי שעם הפירוק של מועדון הפועל תל אביב המקורי, הזכויות בשם עברו לבעלותו של האדם שניהל את המועדון. הרי ברור שזה קשקוש מוחלט.
וגם אם נניח שזה לא קשקוש והזכויות בשם "הפועל תל אביב" שייכות למר אייזנברג - נראה לך שאפשר לתמחר את זה ב-12 מיליון שקל על השנה האחרונה? הרי הוא טוען שעם העברת השליטה לינאי פקעה ההרשאה של העמותה לעשות שימוש בשם הזה. זה קרה לפני פחות משנה. איך 12 מיליון שקל?
בקיצור, אין פה בכלל שאלה שמדובר בתביעת סרק. זו קבוצה שמעולם לא הייתה קשורה לשאול אייזנברג, ולשאול אייזנברג אין טאבו על השם "הפועל תל אביב".
יש הבדל בין לפרסם את זה לבין לשים את זה בכותרות של האתר המבחיל הזה.לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:21בהנחה ואכן הוגשה תביעה, אז מה רצית שהוא יעשה?
שלא יפרסם את הידיעה הזאת?
גם תהיתי בענין. אין מצב שהוא שם כזה סכום לאגרה. בטח מנסה לעשות איזה תרגיל של סעד הצהרתי או משהו כזה.אוהד כורסא כתב: ↑26 מאי 2024, 11:46לדעתי רק על האגרה הוא משלם 300k. פלוס עורך דין ואם מתחשבים בסיכון לשלם הוצאות הוא מוציא על זה בהערכה קרוב חצי מיליון. פסיכי לשלם ככ הרבה בשביל כותרת מביכה.oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 11:13לפי הפרסום, הוא טוען - "הפועל תל אביב שלי".לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:56
למה תביעת סרק?
האתרים השונים עובדים לפי קליקים /רייטינג.Mr.china כתב: ↑26 מאי 2024, 12:04יש הבדל בין לפרסם את זה לבין לשים את זה בכותרות של האתר המבחיל הזה.לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2024, 10:21בהנחה ואכן הוגשה תביעה, אז מה רצית שהוא יעשה?
שלא יפרסם את הידיעה הזאת?
אנגולה נפצע אתמול וזה בקושי נמצא בשלוש כתבות כדורסל שלהם.
אתר רכילות זול שאין שום סיבה להיכנס אליו
כנראה. אבל אם הוא נקב סכום בצורה שמוצגת בכתבה זה לא אמור לעבור בבית משפט.נועם שחם כתב: ↑26 מאי 2024, 12:10גם תהיתי בענין. אין מצב שהוא שם כזה סכום לאגרה. בטח מנסה לעשות איזה תרגיל של סעד הצהרתי או משהו כזה.אוהד כורסא כתב: ↑26 מאי 2024, 11:46לדעתי רק על האגרה הוא משלם 300k. פלוס עורך דין ואם מתחשבים בסיכון לשלם הוצאות הוא מוציא על זה בהערכה קרוב חצי מיליון. פסיכי לשלם ככ הרבה בשביל כותרת מביכה.oleg neduda כתב: ↑26 מאי 2024, 11:13
לפי הפרסום, הוא טוען - "הפועל תל אביב שלי".
ההבדל שמזרחי פועל באופן (גם) מפוקפק לטובת הקבוצה שהוא היו"ר שלה. ושאול לא ממש הראה איך פעולותיו (המפוקפקות או הסבירות), עוזרות להפועל כשהוא היה היו"ר שלה
הפטריה שלכם חזרה והיא רוצה את הבכורה על חשבון הפטריה הנוכחיתCharlie כתב: ↑21 דצמבר 2024, 18:20 אם לא מספיק הבלאגן בין עופר לרמי עכשיו גם שאול חזר מן הכפור:
בוואן פורסם היום כי "רשמת בית המשפט המחוזי בתל אביב, עידית קצבוי, אישרה לשאול אייזנברג להגיש כתב תביעה מתוקן נגד עמותת אוסישקין, קבוצת הפועל תל אביב, עופר ינאי, אבי זידנברג, אדום ניהול סל, עו"ד רועי מילר וליליאן אליהו, אלמנתו של עופר אליהו.
בבקשה שהוגשה והתקבלה על ידי עורך הדין מתן גוטמן, טוען אייזנברג כי לאור מה שקורה בהפועל ת"א הזכויות של הקבוצה צריכות לחזור אליו, והוא גם מבקש מבית המשפט למנוע שינוי בבעלות על הקבוצה.
בבקשה טוען בין השאר עו"ד גוטמן בשם אייזנברג: "לאחרונה התגלה סכסוך בין העמותה לינאי. בדומה לסכסוך בין אייזנברג לאוהדים בזמנו, כך גם הפעם ביקש ינאי להעביר את משחקי הקבוצה לתקופה מסוימת לאצטדיון יד אליהו המזוהה עם היריבה המושבעת. ואולם, במסגרת כתבי בית הדין שהוגשו התברר כי מדובר בסכסוך עמוק וממשי ביחס לעתיד הקבוצה, ולדרך בה תנוהל”.
העמותה התנגדה לכך נחרצות, לשינוי המבוקש על ידי ינאי, והגישה צו מניעה במטרה למנוע מינאי למכור מנויים ביד אליהו. דברים אלה רק מחזקים את העובדה שהעמותה כבר לא יכולה לדאוג לקבוצה ובטח שהיא לא יכולה להפעיל את הקבוצה כפי שהתחייבה”
האמת? אם עופר עוזב יהיה מעניין לראות את הדרבי בין שאול אייזנברג לרמי אייזנברג. צמד ה"אייזנברגים" מחריבי הפועל ילחמו בבית המשפט על הגופה של מועדון הכדורסל הפועל תל אביב .