תפקידם של הניסנובס בעסקת המכירה
-
- קיבל.ה 7 לייקים
שימו רגע בצד את ההתנהלות היחסית סולידית בין המינצברגים לספרא בכל עניין הנאותות והליך ההתקדמות הכללי שנראה על פניו מקצועי (אם לשפוט לפי היעדר הלכלוך שאפף כל שבריר עסקה שנרקם על הגב שלנו בעבר), אותי הכי מדאיגים הניסנובס בכל הסיפור:
ספרא, בניגוד לקמצנים האמריקאים, הפנים כבר שצריך להפסיק את הברדק הזה של בעלי מניות ורוצה מאה אחוז שליטה. הניסנובים, דרך השופר שלהם גידי ליפקין מone שהוא חבר של זאב גרינברג ומדברר לו את החיים, הבהירו שהם את הנתח שלהם רוצים. מינצברג יתפשר, הם לא. אני בקלות רואה את הסוחרים בשקל האלו חולבים את העסקה עד תום ומסוגלים גם להפיל אותה עם העיניים הגדולות שלהם.
אנחנו כאוהדים חייבים להיות עם שמונה מאות עיניים עליהם למה אם זה המסר שהם מעבירים עוד לפני שיש עסקה דה פקטו מצפה לנו כיף גדול איתם כשיתחילו להופיע מספרים על טיוטות חוזה.
ספרא, בניגוד לקמצנים האמריקאים, הפנים כבר שצריך להפסיק את הברדק הזה של בעלי מניות ורוצה מאה אחוז שליטה. הניסנובים, דרך השופר שלהם גידי ליפקין מone שהוא חבר של זאב גרינברג ומדברר לו את החיים, הבהירו שהם את הנתח שלהם רוצים. מינצברג יתפשר, הם לא. אני בקלות רואה את הסוחרים בשקל האלו חולבים את העסקה עד תום ומסוגלים גם להפיל אותה עם העיניים הגדולות שלהם.
אנחנו כאוהדים חייבים להיות עם שמונה מאות עיניים עליהם למה אם זה המסר שהם מעבירים עוד לפני שיש עסקה דה פקטו מצפה לנו כיף גדול איתם כשיתחילו להופיע מספרים על טיוטות חוזה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
והם אלו שאמרו שביום שיבוא רוכש רציני, את החלק שלהם הם יתנו בחינם
אפילו בזה המינצברגס יהיו עדיפים עליהם
אפילו בזה המינצברגס יהיו עדיפים עליהם
-
- קיבל.ה 437 לייקים
יש להם אינטרס גם שהעסקה תצא לפועל לא?
כדי שלא יגררו אותם לבית משפט על החובות שיצרו, היה כתוב שספרא יכסה גם את זה.
כדי שלא יגררו אותם לבית משפט על החובות שיצרו, היה כתוב שספרא יכסה גם את זה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
בשביל זה עושים את הבדיקת נאותות, מאמין שיראו שם כמה בדיוק ניסנוב חייבים בשביל שלא יחלבו אף אחד
לא חושב שהם יכולים לבוא בדרישות הרי הם כפופים להסכם עם האמריקאים לא??
לא חושב שהם יכולים לבוא בדרישות הרי הם כפופים להסכם עם האמריקאים לא??
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כתבתי על זה באשכול אחר, נראה שבין הניסנובים הישראלים לגרסה האמריקאית יש מחלוקת על בין 5-10 מיליון שקל.
חלק מזה קשור גם לעיכול הערבויות. הישראלים לא יוותרו פה לאמריקאים והאמריקאים לא מוכנים לוותר על שקל שהם השקיעו
ספרא יצטרך לפתור את הפלונטר הזה לפני העברת הקבוצה
חלק מזה קשור גם לעיכול הערבויות. הישראלים לא יוותרו פה לאמריקאים והאמריקאים לא מוכנים לוותר על שקל שהם השקיעו
ספרא יצטרך לפתור את הפלונטר הזה לפני העברת הקבוצה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אותי יותר מהכל משגע שעדיין השפם ניסנובס לא עוזב את הפועל.
זה כמו הקיצוניים באולטראס - צריך לבער את הנגע.
זה כמו הקיצוניים באולטראס - צריך לבער את הנגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 35 לייקים
רק הפועל שלנו יודעת למשוך טפילים כאלה שלא עוזבים לעולם
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חברים
אם ספרא רוצה לקנות את הפועל חוב של 10 מיליון שקל בדיוק נפל לו מהכיס בסופר. תתקדמו.
יש בדיקה עכשיו, לאחריה הוא יחליט מה טוב לו. כל השאר זה ספינים ואכילה עצמית.
אם ספרא רוצה לקנות את הפועל חוב של 10 מיליון שקל בדיוק נפל לו מהכיס בסופר. תתקדמו.
יש בדיקה עכשיו, לאחריה הוא יחליט מה טוב לו. כל השאר זה ספינים ואכילה עצמית.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אין מה לדואג, אם הם יעשו שרירים הם יקבלו את אותו היחס מתחת לבית שלהם כמו תמיד
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה הדבר הכי מדאיג התכוונת.
כל פעילות אלימה נגד הבעלים הנוכחי/הקודמים/לשעבר/תבחר שם - היא הדבר שהכי מסכן את העסקה. יותר ממכבי שישלחו הודעות וישלחו את גדולי האומה למנוע את העסקה.
הדבר האחרון שצריך זה אלימות. להוריד פרופיל ולתת לאנשים רציניים להתעסק בזה.
כל פעילות אלימה נגד הבעלים הנוכחי/הקודמים/לשעבר/תבחר שם - היא הדבר שהכי מסכן את העסקה. יותר ממכבי שישלחו הודעות וישלחו את גדולי האומה למנוע את העסקה.
הדבר האחרון שצריך זה אלימות. להוריד פרופיל ולתת לאנשים רציניים להתעסק בזה.
-
- קיבל.ה 7 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
לא אמרנו בזמנו שסיימנו עם הבעלות הקודמת והם לא מהווים יותר שום פונקציה בכל מה שקשור להפועל?
כרגיל בהפועל אי אפשר להאמין לשום דבר. לא אתפלא אם למושיק תאומים גם יש סיי בנעשה במועדון הזה
כרגיל בהפועל אי אפשר להאמין לשום דבר. לא אתפלא אם למושיק תאומים גם יש סיי בנעשה במועדון הזה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לחרב לטנף ולמקסם רווח ועל הזין כולם
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ולשים 200 שקל ב7 עונות
(אבל לא ירדו ליגה, כל הכבוד)
(אבל לא ירדו ליגה, כל הכבוד)
-
- קיבל.ה 939 לייקים
שיישרפו הניסנובים והמינצברגים. כמה שבענו מבעלים גרושניקים חסרי מושג
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
עם כל הביקורת המוצדקת על מינצברג, אי אפשר להגיד את שניהם באותו משפט
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
לפי הפרסום של צנצי
"להלן המתווה של ספרא: כל אחד מהבעלים ישלם את החובות שצבר בתקופתו (תושב ושות׳-8 מיליון לא כולל קאס, מינצברג כשני מיליון שקלים), מינצברג יקבל חלק יחסי מההשקעה שלו. מינצברג הסכים למתווה, הכדור עובר למאיר תושב שיצטרך לשלם חלק משמעותי מהחובות"
"להלן המתווה של ספרא: כל אחד מהבעלים ישלם את החובות שצבר בתקופתו (תושב ושות׳-8 מיליון לא כולל קאס, מינצברג כשני מיליון שקלים), מינצברג יקבל חלק יחסי מההשקעה שלו. מינצברג הסכים למתווה, הכדור עובר למאיר תושב שיצטרך לשלם חלק משמעותי מהחובות"
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
תושב יכול לשלם חלק יחסי, אבל אין סיכוי, שום סיכוי, אבק של סיכוי, שאיציק ושרון ניסנוב וכמובן זאביקל׳ה הגרושניק, ישלמו משהו מזה, אפילו לא שקל אחד מזה.
הבעלים לשעבר הנהדרים האלו שלנו
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אם הפרסום של צנצי נכון - המתווה הזה הזוי, ואין שום סיבה לתושב גרינברג או לניסנובים להסכים.
המתווה שלו הוא פשוט לקבל את הקבוצה בחינם?
המתווה שלו הוא פשוט לקבל את הקבוצה בחינם?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
נראה לי שאנחנו בדרך לפיצוץ
עדיף לפרק תעסק
ולעשות כמו בכדורסל מהתחלה הכל
אן להתחנן לעופר שיקח תכדורגל גם עד שיצוץ מישהו
עדיף לפרק תעסק
ולעשות כמו בכדורסל מהתחלה הכל
אן להתחנן לעופר שיקח תכדורגל גם עד שיצוץ מישהו
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
איך הבנת את זה מהפרסום של צנציפר?
במשפט הראשון כתוב "כל אחד מהבעלים ישלם את החובות שצבר בתקופתו"
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אז בעצם ההצעה לניסנובים זה תשלמו לנו 8 מיליון שקל ותוותרו על 2-3 מיליון שקל עיקולים שעשינו לכם, בתמורה ניקח מכם את המניות בחינם.
זה לא מתווה זה קשקוש שמטרתו להסית את האוהדים נגד הניסנובים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
כי מה קורה אם הם לא משלמים? הסכומים מקוזזים מעסקת המכירה.
לפי דעתי המינצברגים עשו בדיוק את זה עם הניסנובים,לא?
מינצברג ירצה 15 מיליון שח נניח?
אז ספרא יגיד לו שאין בעיה,כל עוד המועדון נקי מחובות.אחרת- קיזוז הסכום בהתאם לחובות.
הרי גם שהתחילה בדיקת הנאותות היה ידוע שיש חובות מתקופת הניסנובים.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
ניסנוב אמר שיתן את המניות בחינם אבל לא ישלם חובות כי אין כאלה לטענתו. מנסים לבלף ולהתחמק, ב7 שנות כישלון שלהם בהפועל עשו יותר חובות משאפשר לזכור. הם מנסים להתחמק ויפילו את העסקה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מישהו יודע או יכול לתת הערכה טובה לגובה החובות של הניסנובים ?
ומה שווה בדיקת נאותות שעושים 3 חודשים עם בסוף פתאום אומרים בעצם יש עוד כמה מיליונים
ומה שווה בדיקת נאותות שעושים 3 חודשים עם בסוף פתאום אומרים בעצם יש עוד כמה מיליונים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בבדיקת נאותות גילו את החובות(5 מיליון נדמה לי)
בהמשך זה צמח מפסקי דין מתקופת הניסנובים שהפסיקו לאנשים חוזים מסיבות מוזרות
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה קשקוש כמו שההצעה שהדר פרסמה היא קשקוש ובמסגת בלוני ניסוי...
בסוף החודש שזה לא עוד יותר מידי זמן דלוייט אמורים לפרסם דו"ח סופי.
בדוח יהיה רשום
1. חובות לפי תקופת בעלות.
2. השקעת המינצברגים
3. תביעות פתוחות
לאחר מכן כולם יהיו יותר חכמים, כאשר במידה והשקעת מינצברג תהיה מעל ל 8 מליון, יש מצב שגם בפחות ויותר לכיוון ה 6, כל המניות של ניסנוב יועברו למינצברג, כאשר בסבירות גבוהה זה מה שיהיה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
תקן אותי עם אני טועהEl dudernio כתב: ↑19 מאי 2024, 21:03זה קשקוש כמו שההצעה שהדר פרסמה היא קשקוש ובמסגת בלוני ניסוי...
בדוח יהיה רשום
2. השקעת המינצברגים
3. תביעות פתוחות
לאחר מכן כולם יהיו יותר חכמים, כאשר במידה והשקעת מינצברג תהיה מעל ל 8 מליון, יש מצב שגם בפחות ויותר לכיוון ה 6, כל המניות של ניסנוב יועברו למינצברג, כאשר בסבירות גבוהה זה מה שיהיה.
אתה כל הזמן אומר שהמניות יעברו, אבל לא עונה איך הן יעברו המניות לא עוברות לבד ולא מדוללות לבד. גם הסיפור הזה שדלויט יקבעו את החובות במסמרות ברזל נחמד אבל בעייתי
לדוגמא : הניסנובים הורישו למינצברג "נכס" בשם אל-ים קנצפולסקי בשווי מיליון וחצי יורו, ששוויו בשוק ירד לחצי מיליון, מי אחראי על ה 4 מיליון שקל הםסד האלה ?
דלויט יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל עובדתית הנושא פרוץ חשבונאית ואין תקן שמסדיר את זה.
זה רק על קצה המזלג כמובן כדי להדגיש כמה הנושא פרוץ. לכן מאחר ודלויט עובדים עבור המינצברגים אין סיכוי שניסנובים יקבלו אותה כתורה מסיני.
כמו כן הסתכמת בעבר שהפועל מינצברג חייבת בדין 2 מיליון שקל בואכה 5 מיליון שקל לקבוצת ניסנוב - החוב הזה הוא של הפועל תא ולכן תתגלגל הלאה לרוכש הבא.
נניח גם לצורך הדיון שהמניות יעברו מניסנוב למינצברג
איך אפשר לחייב את ניסנוב לשלם עוד 10 מיליון (לערך) של חוב ? האם זה בכלל דיון משפטי בין הקבוצה הפועל ת"א לניסנובים ?
או שזה מחלוקת משפטית בין מינצברג לניסנוב ו?
אני עדיין בדעה שאם ספרא רוצה קבוצה הוא צריך להבין שהוא מקבל פה מציאה במחיר חיסול
אבל החובות הן הנדוניה שבאה יחד עם הכלה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
1 . פחות מענין לנושא הזה כמה החובות אלא כמה השקיע מינצברג.ההוא מפעם כתב: ↑20 מאי 2024, 01:07תקן אותי עם אני טועהEl dudernio כתב: ↑19 מאי 2024, 21:03זה קשקוש כמו שההצעה שהדר פרסמה היא קשקוש ובמסגת בלוני ניסוי...
בדוח יהיה רשום
2. השקעת המינצברגים
3. תביעות פתוחות
אתה כל הזמן אומר שהמניות יעברו, אבל לא עונה איך הן יעברו המניות לא עוברות לבד ולא מדוללות לבד. גם הסיפור הזה שדלויט יקבעו את החובות במסמרות ברזל נחמד אבל בעייתי
לדוגמא : הניסנובים הורישו למינצברג "נכס" בשם אל-ים קנצפולסקי בשווי מיליון וחצי יורו, ששוויו בשוק ירד לחצי מיליון, מי אחראי על ה 4 מיליון שקל הםסד האלה ?
דלויט יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל עובדתית הנושא פרוץ חשבונאית ואין תקן שמסדיר את זה.
זה רק על קצה המזלג כמובן כדי להדגיש כמה הנושא פרוץ. לכן מאחר ודלויט עובדים עבור המינצברגים אין סיכוי שניסנובים יקבלו אותה כתורה מסיני.
כמו כן הסתכמת בעבר שהפועל מינצברג חייבת בדין 2 מיליון שקל בואכה 5 מיליון שקל לקבוצת ניסנוב - החוב הזה הוא של הפועל תא ולכן תתגלגל הלאה לרוכש הבא.
נניח גם לצורך הדיון שהמניות יעברו מניסנוב למינצברג
איך אפשר לחייב את ניסנוב לשלם עוד 10 מיליון (לערך) של חוב ? האם זה בכלל דיון משפטי בין הקבוצה הפועל ת"א לניסנובים ?
או שזה מחלוקת משפטית בין מינצברג לניסנוב ו?
אני עדיין בדעה שאם ספרא רוצה קבוצה הוא צריך להבין שהוא מקבל פה מציאה במחיר חיסול
אבל החובות הן הנדוניה שבאה יחד עם הכלה
2 . יש הסכם חתום, תמיד יכולים להפר את ההסכם ורז תהיה התערבות של בחץית משפט.
3. אין קשר לנכסים שנפגעו וערם ירד
-
- קיבל.ה 218 לייקים
העיכוב בהעברת הבעלות לספרא נובעת מענין אחד.
סלע המחלוקת בין הניסנובים למיצנברגים על גודל החוב שהתגלה/נוצר לאחר חתימת ההסכם בינהם והרצון של המינצברגים לצאת מהעסקה ברווח. מטרה שהם מתכתחילה הצהירו עליה.
המינצברגים טוענים לחוב של 6-7 מיליון ש"ח והניסנובים טוענים ל 2 מיליון ש"ח.
המינצברגים רוצים לדלל את אחוזי הבעלות של קבוצת הנסנובים לאפס אחוז ולהגיע לעסקה מול ספרא עם 100% בעלות וקבל יותר כסף.
אם המינצברגים בטוחים שהם צודקים לא ברור למה הם לא פנו לבית המשפט בכדי לקבל החלטה חלוטה בענין הזה.
ברגע שספרא הבין את התסבוכת הזו הוא הציע את הצעה השניה שלו שהמטרה שלה לדלג מעל התסבוכת הזו.
בהצעה הזו הניסנובים והמינצברגים לא יצאו וכל תאוותם בידם.
בראיון שאיציק ניסנוב נתן לספורט 5 הוא הצהיר שהוא מוכן למתווה הזה.
מיכוון שהיחידים שיכולים להחליט על המכירה הם המינצברגים, הכדור מונח לפתחם.
השאלה היא כמה זמן ספרא יהיה מוכן לחכות.
המינצברגים יצטרכו להחליט אם משתלם להם כלכלית לרדת עם הקבוצה לליגה הלאומית.
למען הסר ספק. בעיני הניסנובים והמינצברגים הם חארות באותה המידה. כל אחד והסיבות שלו.
סלע המחלוקת בין הניסנובים למיצנברגים על גודל החוב שהתגלה/נוצר לאחר חתימת ההסכם בינהם והרצון של המינצברגים לצאת מהעסקה ברווח. מטרה שהם מתכתחילה הצהירו עליה.
המינצברגים רוצים לדלל את אחוזי הבעלות של קבוצת הנסנובים לאפס אחוז ולהגיע לעסקה מול ספרא עם 100% בעלות וקבל יותר כסף.
אם המינצברגים בטוחים שהם צודקים לא ברור למה הם לא פנו לבית המשפט בכדי לקבל החלטה חלוטה בענין הזה.
ברגע שספרא הבין את התסבוכת הזו הוא הציע את הצעה השניה שלו שהמטרה שלה לדלג מעל התסבוכת הזו.
למען הסר ספק. בעיני הניסנובים והמינצברגים הם חארות באותה המידה. כל אחד והסיבות שלו.
שאלה שבאמת לא ברור לי, איך כל פירמות עורכי הדין ורואי החשבון המהוללות לא חשבו עליה -
מה הבעיה להכניס סעיף בהסכם (אני לא מדבר על ספרא, אלא על מינצברג והאחים ניסנוב בזמנו) שאומר -
הרכישה נכנסת לתוקף בתאריך XX.YY, כל חוב מעבר ל-Z מיליון המוסכמים שנוצר לפני התאריך הזה - שזה כולל תביעות פתוחות או תביעות שיגיעו על התקופה עד לתאריך XX.YY, יהיה באחריות ניסנוב.
כל כך קשה לעשות דבר כזה? באמת שלא ברור לי. הרי כולם יודעים מי זה האחים, כולם יודעים מה מדיניות התשלומים שלהם, לקחו פאקינג חברה שעשתה בדיקה חצי שנה ואז כל שני וחמישי מגלים עוד חובות והפתעות.
הזיה. באמת.
מה הבעיה להכניס סעיף בהסכם (אני לא מדבר על ספרא, אלא על מינצברג והאחים ניסנוב בזמנו) שאומר -
הרכישה נכנסת לתוקף בתאריך XX.YY, כל חוב מעבר ל-Z מיליון המוסכמים שנוצר לפני התאריך הזה - שזה כולל תביעות פתוחות או תביעות שיגיעו על התקופה עד לתאריך XX.YY, יהיה באחריות ניסנוב.
כל כך קשה לעשות דבר כזה? באמת שלא ברור לי. הרי כולם יודעים מי זה האחים, כולם יודעים מה מדיניות התשלומים שלהם, לקחו פאקינג חברה שעשתה בדיקה חצי שנה ואז כל שני וחמישי מגלים עוד חובות והפתעות.
הזיה. באמת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כי סוכם תאריך יעד של יוני להוצאת הדוח הסופי של דלוויט? שהוא אמור להיות המיצג המרכזי לתביעה של מינצברג?קובי כתב: ↑20 מאי 2024, 20:28 העיכוב בהעברת הבעלות לספרא נובעת מענין אחד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בכל עסקה וגם בזאת יש מצגים, התחייבויות בתקופת הביניים ושיפוי במקרה של הפרת המצגים.RnM כתב: ↑20 מאי 2024, 21:10 שאלה שבאמת לא ברור לי, איך כל פירמות עורכי הדין ורואי החשבון המהוללות לא חשבו עליה -
הזיה. באמת.
עדיין אם תרצה לאכוף את ההסכם תצטרך ללכת לבית משפט וזה מה שמינצברג עשה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
יש לך איזה לינק לתביעה שלו ? או לפחות לפרסום על תביעה.רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 23:16בכל עסקה וגם בזאת יש מצגים, התחייבויות בתקופת הביניים ושיפוי במקרה של הפרת המצגים.RnM כתב: ↑20 מאי 2024, 21:10 שאלה שבאמת לא ברור לי, איך כל פירמות עורכי הדין ורואי החשבון המהוללות לא חשבו עליה -
הזיה. באמת.
אני יודע שהתביעה שהם הגישו נדחתה לפני שנה מאז הם רק מאיימים אבל אולי אני טועה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אולי עדיין לא הגישההוא מפעם כתב: ↑21 מאי 2024, 01:41יש לך איזה לינק לתביעה שלו ? או לפחות לפרסום על תביעה.רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 23:16בכל עסקה וגם בזאת יש מצגים, התחייבויות בתקופת הביניים ושיפוי במקרה של הפרת המצגים.RnM כתב: ↑20 מאי 2024, 21:10 שאלה שבאמת לא ברור לי, איך כל פירמות עורכי הדין ורואי החשבון המהוללות לא חשבו עליה -
הזיה. באמת.
אני יודע שהתביעה שהם הגישו נדחתה לפני שנה מאז הם רק מאיימים אבל אולי אני טועה
https://m.one.co.il/mobile/Article/459570.html