מה הסיכוי שזה יקרה? גבוה מאוד וזה מה שמעודד אותי.
שנה לא זה הרבה הזמן, צריך רק להחזיק אצבעות בחודש הקרוב שהבעלים העשיר יקנה סופית, ומשם הדרך חזרה לליגת העל ולהצלחה לשנים הקרובות קרובה מתמיד.

בדיוק. מסכים איתך, בוא נגיד בלי ספרא ועוד עונה עם מינצברג בליגת העל מה נקבל תאכלס? עוד מאבק בין פליאוף עליון לתחתון במקרה הטוב? עוד הפסדים והשפלות בדרבי? די נמאס מזה.Giovanni Giorgio כתב: ↑12 מאי 2024, 12:47 ללא ספק גם בתחילת העונה הייתי קונה תרחיש בו מיליארדר רוכש אותנו ואנחנו יורדים ליגה
כסף זה שם המשחק, מה זה משנה עוד עונה גרועה או עוד עונה בלאומית או כישלון ספורטיבי כזה או אחר
אנחנו עשור אוכלים חרא עם כפית, מושפלים וכל פעם מצליחים לשבור שיאי שפל, מוכן לעבור גם 3 עונות בלאומית אם בסופן נחזור לליגת העל עם בעלים עשיר ושאיפות מגובות בכסף לרוץ לאליפויות
אבל, אם בסופו של דבר ספרא לא ירכוש אותנו זהו קו פרשת המים, לדעתי אם לא נעשה פעולה אקטיבית כקהל אז אנחנו נהייה נוטינגהם פורסט
שמע, אנחנו באמת לא יודעים, אבל אני לא מאמין שמישהו בסקייל של ספרא קונה את הפועל עם כל הכאב ראש של זה בשביל שתהיה לו קבוצת אמצע טבלה, לדעתי הוא יבוא להשקיע, הוא לא ישתגע במיוחד בשנים הראשונות אבל הוא יתן כיוון טוב ללמעלה. זאת רק דעתי כמובןתעיף ליציע כתב: ↑12 מאי 2024, 12:51 דווקא יש בי תחושת הקלה מסוימת אחרי הבכי של אתמול.
אם נדרוס את הליגה השניה ונהנה מקבוצה כיפית+ בעלים
חדשים? ואללה מעודד.
השאלה איך זה קורה ומי ינהל את המועדון מקצועית.
ועוד דבר, גם אם ספרא רוכש, מי הבטיח תקציבי עתק?
רשמתי את זה באשכול אחר, לא נעלה בגלל השם שלנו, נעלה בגלל שהתקציב שלנו יהיה גדול בפער מכל שאר הקבוצות בין אם זה יהיה עם ספרא או עם מינצברג או עם בעלים שקר כלשהו אחר. סיבה נוספת היא שרוב קבוצות הליגה לא רוצות לעלות בכלל משום שהם לא מסוגלות תקציבית אז זה גם יקל על העבודה.קירקגור כתב: ↑12 מאי 2024, 13:22 בהתחלה אנשים חשבו שלא נרד כי אנחנו הפועל.
עכשיו אנשים חושבים שנעלה ליגה כי אנחנו הפועל.
אז לא. השם הפועל לא יעלה אותנו, ובטח שהסגל שהוריד אותנו לא יעלה אותנו. זה לא יהיה כל כך קל. אף אחד לא מבטיח שנעלה תוך עונה, בטח כשכרגע אין שחקנים בשביל שיעשו את זה, אין אנשי מקצוע שיביאו שחקנים, ואין בעלים שיביאו אנשי מקצוע שיביאו שחקנים. זה יהיה הרבה פחות קל מהפעם הקודמת. כרגע, לא נראה שתחילת העבודה המקצועית באופק בכלל. הלוואי ואתבדה - כרגע קשה לי לראות איך העסקה נסגרת צ'יק צ'ק ומגיעים אנשי מקצוע ומוזרמים כספים ומביאים שחקנים. לדעתי גם אם נעלה בסוף, זה יהיה בשיניים.
מי שישאפן לעלייה שנה הבאה אלו הפועל פ"ת שכבר ירדה, נוף הגליל שכבר לא תעלה, ואחת מבין טבריה/בני יהודה שלא תעלה.Charmander כתב: ↑12 מאי 2024, 13:28רשמתי את זה באשכול אחר, לא נעלה בגלל השם שלנו, נעלה בגלל שהתקציב שלנו יהיה גדול בפער מכל שאר הקבוצות בין אם זה יהיה עם ספרא או עם מינצברג או עם בעלים שקר כלשהו אחר. סיבה נוספת היא שרוב קבוצות הליגה לא רוצות לעלות בכלל משום שהם לא מסוגלות תקציבית אז זה גם יקל על העבודה.קירקגור כתב: ↑12 מאי 2024, 13:22 בהתחלה אנשים חשבו שלא נרד כי אנחנו הפועל.
אז לא. השם הפועל לא יעלה אותנו, ובטח שהסגל שהוריד אותנו לא יעלה אותנו. זה לא יהיה כל כך קל. אף אחד לא מבטיח שנעלה תוך עונה, בטח כשכרגע אין שחקנים בשביל שיעשו את זה, אין אנשי מקצוע שיביאו שחקנים, ואין בעלים שיביאו אנשי מקצוע שיביאו שחקנים. זה יהיה הרבה פחות קל מהפעם הקודמת. כרגע, לא נראה שתחילת העבודה המקצועית באופק בכלל. הלוואי ואתבדה - כרגע קשה לי לראות איך העסקה נסגרת צ'יק צ'ק ומגיעים אנשי מקצוע ומוזרמים כספים ומביאים שחקנים. לדעתי גם אם נעלה בסוף, זה יהיה בשיניים.
וואלה, להעביר שנה בלאומית, לא להיות חלק מליגת העל, כל הדבר הזה מבאס אותי
אסף אבולעפיה כתב בצורה די מדויקת את התחושה שלי היום ומרגיש לי שגם את שלך:כרובית כתב: ↑12 מאי 2024, 16:47וואלה, להעביר שנה בלאומית, לא להיות חלק מליגת העל, כל הדבר הזה מבאס אותי
אפילו לא יכולה להתנחם שיהיה בסדר
סליחה שאני מבאסת באשכול עידוד, פשוט לא יכולה להתעודד...
מקור: https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=469987אין קלישאה מטופשת יותר מ"תרדו לליגה הלאומית, תשתקמו ותחזרו חזקים". חרטא בפיתה. הליגה הלאומית היא בור שחור עגום ונורא, עם אצטדיונים של לאומית, קהל של לאומית, שעות של לאומית ואפס ריגוש. כאילו להגיד לאוהד האדום – עכשיו, במשך לפחות שנה, אתה לא תהנה מכדורגל, לא תחווה פרפרים של דרבי או נסיעה לסמי עופר. ליגה מקצוענית בעמידה על המגרש ונפילה לכר הדשא כשמובילים. מי נענש פה? נכון, אלה שלא נוטשים לעולם. מינצברג יחזיר לעצמו את ההשקעה ויעלם לתוך השקיעה האדומה.
אני רק מקווה שזה באמת יהיה רק שנה אחת, זה כרגע הכי מפחיד אותיCharmander כתב: ↑12 מאי 2024, 18:20אסף אבולעפיה כתב בצורה די מדויקת את התחושה שלי היום ומרגיש לי שגם את שלך:מקור: https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=469987אין קלישאה מטופשת יותר מ"תרדו לליגה הלאומית, תשתקמו ותחזרו חזקים". חרטא בפיתה. הליגה הלאומית היא בור שחור עגום ונורא, עם אצטדיונים של לאומית, קהל של לאומית, שעות של לאומית ואפס ריגוש. כאילו להגיד לאוהד האדום – עכשיו, במשך לפחות שנה, אתה לא תהנה מכדורגל, לא תחווה פרפרים של דרבי או נסיעה לסמי עופר. ליגה מקצוענית בעמידה על המגרש ונפילה לכר הדשא כשמובילים. מי נענש פה? נכון, אלה שלא נוטשים לעולם. מינצברג יחזיר לעצמו את ההשקעה ויעלם לתוך השקיעה האדומה.
זה שהתקציב שלך יהיה גדול בפער מיתר הקבוצות בליגה הלאומית גם לא מבטיח לך עלייה, אם התקציב הזה לא יתורגם לסגל איכותי (במונחים של ליגה לאומית, כמובן). הירידה שלנו היא ההוכחה הכי טובה לכך כנראה.Charmander כתב: ↑12 מאי 2024, 13:28רשמתי את זה באשכול אחר, לא נעלה בגלל השם שלנו, נעלה בגלל שהתקציב שלנו יהיה גדול בפער מכל שאר הקבוצות בין אם זה יהיה עם ספרא או עם מינצברג או עם בעלים שקר כלשהו אחר. סיבה נוספת היא שרוב קבוצות הליגה לא רוצות לעלות בכלל משום שהם לא מסוגלות תקציבית אז זה גם יקל על העבודה.קירקגור כתב: ↑12 מאי 2024, 13:22 בהתחלה אנשים חשבו שלא נרד כי אנחנו הפועל.
נו ואם היינו נשארים? היינו רצים לאליפות? אפילו למקום באירופה לא והיינו מקבלים תבוסות בדרבי ובבאר שבע...כרובית כתב: ↑12 מאי 2024, 16:47וואלה, להעביר שנה בלאומית, לא להיות חלק מליגת העל, כל הדבר הזה מבאס אותי
אפילו לא יכולה להתנחם שיהיה בסדר
סליחה שאני מבאסת באשכול עידוד, פשוט לא יכולה להתעודד...
האמת שאם היינו נשארים וספרא רוכש ומעמיד תקציב גבוהה משמעותית אז כן , כשיש כסף יש קיצורי דרךחוזה דומינגס כתב: ↑13 מאי 2024, 08:28נו ואם היינו נשארים? היינו רצים לאליפות? אפילו למקום באירופה לא והיינו מקבלים תבוסות בדרבי ובבאר שבע...
אה אה איך אני בלעודד אותך???
האמת אני מעדיף בלי קיצורי דרך.רק הפועל כתב: ↑13 מאי 2024, 08:35האמת שאם היינו נשארים וספרא רוכש ומעמיד תקציב גבוהה משמעותית אז כן , כשיש כסף יש קיצורי דרךחוזה דומינגס כתב: ↑13 מאי 2024, 08:28נו ואם היינו נשארים? היינו רצים לאליפות? אפילו למקום באירופה לא והיינו מקבלים תבוסות בדרבי ובבאר שבע...
קודם שיקנה כן ? הכוונה שלי הייתה שבהנחה שבכל מקרה ספרא רוכש גם אם יורדים וגם לא אין שום דבר טוב בירידה הזו7even כתב: ↑13 מאי 2024, 08:40האמת אני מעדיף בלי קיצורי דרך.רק הפועל כתב: ↑13 מאי 2024, 08:35האמת שאם היינו נשארים וספרא רוכש ומעמיד תקציב גבוהה משמעותית אז כן , כשיש כסף יש קיצורי דרךחוזה דומינגס כתב: ↑13 מאי 2024, 08:28
נו ואם היינו נשארים? היינו רצים לאליפות? אפילו למקום באירופה לא והיינו מקבלים תבוסות בדרבי ובבאר שבע...
אם צריך לרדת יחד עם ספרא ללאומית כדי לעשות דברים נכון so be it.
לא כיף, לא מלהיב, לא זוהר...אבל אולי זה הנכון.
לנקות את האורוות. כולם כולל כולם באנשים שרוצים ויודעים לעבוד.
אני בטוח שהוא לא היה רוצה לרדת. אני גם בטוח שהוא לא היה רוצה לקבל 10 שערים ב-2 דרבים.רק הפועל כתב: ↑13 מאי 2024, 09:13קודם שיקנה כן ? הכוונה שלי הייתה שבהנחה שבכל מקרה ספרא רוכש גם אם יורדים וגם לא אין שום דבר טוב בירידה הזו
צודק ואוסיף עליך:קירקגור כתב:בהתחלה אנשים חשבו שלא נרד כי אנחנו הפועל.
פעם קודמת פישלנו בתחילת העונה...ובסופה כבר לא ממש התאמצנו, ועדיין עלינו בפער של 12 נק'. עם יותר מאמץ בסיום זה היה יותר לכיוון ה-20. וזה עם תחילת עונה וסוף עונה בינונית.Charlie כתב: ↑13 מאי 2024, 09:41צודק ואוסיף עליך:קירקגור כתב:בהתחלה אנשים חשבו שלא נרד כי אנחנו הפועל.
בימים כתיקונם כבר למחרת יום העצמאות היו מתחילים לתכנן את העונה הבאה ולהכין את הסגל + צוות מקצועי.
אלא שכרגע אין דה פקטו בעלים ולכן אין תקציב.
אין מנהל מקצועי אז אין גם מאמן שחתום לעונה הבאה, ובלעדיו גם אין סגל.
לפי לוחות הזמנים שפורסמו בתקשורת רק בסוף יוני במקרה הטוב העסקה תושלם וספרא יתחיל לעבוד ויעמיד תקציב, ערבויות, ימונו בעלי תפקידים ויגיע רכש ויסגר מחנה אימונים. מאד מאד מאוחר.
מצד שני, גם ההכנות בקיץ 97 החלו באיחור והיו בעיות כשעברנו מההסתדרות לקבוצת "כתר" , ואלמלא טייב זה היה נגמר באליפות.
דבר נוסף שכתבת הוא שזה יהיה פחות קל מפעם קודמת ואם נעלה זה בשיניים.
בפעמים הקודמות זה לא היה קל.
ב-1990 היו צריכים לקנות את המשחק נגד רמת עמידר כדי לעלות. בפעם הקודמת פיטרנו את איווניר והבאנו את רפואה כי זה הלך קשה ועקום ופחדו שלא נעלה. הפעם זה נראה אפילו קשה יותר....
והכל כמובן בהנחה שספרא קונה את הקבוצה, כי אם ברגע האחרון זה מתפוצץ, אז באמת שאכלנו אותה והפועל עלולה לשקוע לכמה שנים טובות בלאומית.
לירון האדום כתב: ↑13 מאי 2024, 13:12 אם ק"ש קבוצה בלי תקציב גדול, בלי איצטדיון ביתי עלתה ליגה אחרי שנה אז גם הפועל יכולה.
הינו שם ראינו את הליגה, זאת ליגה חלשה מאד שככל שהעונה מתקדמת הפערים הלכים וגדלים, סגלים קצרים לרוב הקבוצות.
צריך לבנות נכון את הסגל עם שחקנים שמתאימים ללאומית ולא כאלו שחושבים שהם איזה ביג שוט שהליגה קטנה עליהם.
אין שום דבר חיובי להיות בליגה השניה, כתם שחור לכל מי שנגע בהפועל הנוכחית