סליחה
הפציעה שלו רצינית?
מורגן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא יודע לגבי הפציעה אבל הוא נגר רציני ולא באמת מגן, הוא צריך לשחק בלם שנה הבאה.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לא יודע לגבי הפציעה אבל איזה הבדל בשקט שהוא נותן לעומת התקפי הלב עם קופרמן, הזוי שהוא לא פתח מגן שמאל תחת אבוקסיס אפילו פעם אחת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
קופרמן כבר ב3 דקות הראשונות שלו נראה כמוני אחרי 4 כוסות וודקה רדבול
מדהים שהעבמ הזה פתח לפני מורגן אצל אבוקסיס
מדהים שהעבמ הזה פתח לפני מורגן אצל אבוקסיס
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
היה רע מאוד היום, היה לו איזה רצף של 20 דקות בפתיחת המשחק שהוא פשוט לא הצליח להעביר מסירה אחת מדויקת.
הוא לא מגן, כן הוא עדיף על קופרמן שהוא לא ספורטאי בכלל, אבל הוא לא מגן. יש לו טאץ' בעייתי וטכניקה לוקה בחסר, מדובר בנגר.
בעונה הבאה בלאומית הוא צריך להיות הבלם הפותח שלנו בצד שמאל.
הוא לא מגן, כן הוא עדיף על קופרמן שהוא לא ספורטאי בכלל, אבל הוא לא מגן. יש לו טאץ' בעייתי וטכניקה לוקה בחסר, מדובר בנגר.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
חייב לזרוק את התחתונים שלו לפח כי הוא שילשל בהם כל המשחק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
גם בתור בלם הוא נראה רע מאוד כששיחק שם במערך של שלושה בלמים, אל תשכח גם שיש לנו את ישראלוב כבלם שמאל שעדיף עליו לדעתי בהרבה.רדפוקס כתב: ↑11 מאי 2024, 23:46 היה רע מאוד היום, היה לו איזה רצף של 20 דקות בפתיחת המשחק שהוא פשוט לא הצליח להעביר מסירה אחת מדויקת.
אם הוא נשאר עונה הבאה אני מקווה שהוא יהיה מחליף למגן השמאלי ולישראלוב הפציע ושיעיפו את קופרמן לעזאזל.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אין מצב שהוא לא פותח בלאומית. בוא לא נגזים.Charmander כתב: ↑12 מאי 2024, 00:05גם בתור בלם הוא נראה רע מאוד כששיחק שם במערך של שלושה בלמים, אל תשכח גם שיש לנו את ישראלוב כבלם שמאל שעדיף עליו לדעתי בהרבה.רדפוקס כתב: ↑11 מאי 2024, 23:46 היה רע מאוד היום, היה לו איזה רצף של 20 דקות בפתיחת המשחק שהוא פשוט לא הצליח להעביר מסירה אחת מדויקת.
אם הוא נשאר עונה הבאה אני מקווה שהוא יהיה מחליף למגן השמאלי ולישראלוב הפציע ושיעיפו את קופרמן לעזאזל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 35 לייקים
חבר'ה אי אפשר להאשים שחקן שלא שמים אותו בעמדתו.. הוא בלם עם יכולות של בלם ולא מגן.
בוא נשחק עם סניור מגן ימין או עם רן בינימין קשר אחורי ותראו מה יקרה.. אה בעצם...
בוא נשחק עם סניור מגן ימין או עם רן בינימין קשר אחורי ותראו מה יקרה.. אה בעצם...