כאן אפשר יהיה להתחיל לעקוב משחק אחרי משחק (עד שבת לא כולל מוצ״ש שם נרד רשמית) -
הסיכויים
החישובים
הסטטיסטיקות
האמונות התפלות
הקללות לשופטים
ההדחקה, הקבלה והצטרפות למחנה שכבר הבין שיורדים.
קדימה, דונו אל תוך שבוע שחור משחור.
הפועל תלויה בעצמה.

לפחות עונה הבאה ננצח הלאומית 10 0 את הרצליהD red imperia כתב: ↑27 אפריל 2024, 23:14 גם אם ספרא ישחד את נתניה וחדרה, אנחנו לא מנצחים את אשדוד אז אפילו בתור פנטזיה זה חסר סיכוי
מסכים.7even כתב: ↑28 אפריל 2024, 00:33 זה אשכול שאמור לשדר אופטימיות אז אשתדל להישאר כזה. לא לקטול אותי אני אני מנסה ממש ממש לחפור כדי למצוא סיבות.
וכן, אני יודע שהפועל חלשים אבל זה אשכול אופטימיות.
1. זה עדיין תלוי בהפועל שצריכה לשחק כל משחק בצורה מבוקרת במטרה לעקוץ בלי להשתגע. ולא, משחק הגנתי לא בהכרח אומר 5 בהגנה.
2. גם אשדוד קבוצה מאד מאד חלשה.
3. נתניה נשארה סופית בליגה.
4. לאשדוד נשאר בית"ר בחוץ, הפועל בחוץ, הפועל ירושלים בבית. לוידע אם בית"ר תמכור אבל יש מצב שאשדוד תוציא שם נקודה כדי שלא ייראה מכור מדי.
5. במקרה כזה הפועל חייבת נקודה בנתניה, גם אם זה אומר בונקר של החיים, כי חובה להגיע למשחק מול אשדוד במצב שניצחון שם אותנו לפניהם.
6. יש סיכוי לנקודה בנתניה רק אם נימנע מלספוג את הגול המהיר הקבוע. צריך להימנע ממנו בכל מחיר גם אם זה אומר לוותר כמעט לגמרי על התקפה בהתחלה. נתניה משחקת משחק מהיר מבוסס מתפרצות. חובה למנוע מהם את זה.
7. המצב כרגע הוא בערך המצב שהיינו במחצית שנה שעברה מול קרית שמונה. רק ביחד נצא ממנו.
את הכדורים אתה שותה עם בירהלירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2024, 00:29 תרחיש אופטימי (שאני לא מאמין בו).
אבוקסיס מפוטר.
סלים על הקווים, זובאס חוזר ישר לשער.
הפועל מנצחת את נתניה 2:0 שבאה עם בגדי ים.
בית"ר ואשדוד מעבירות מסירות באמצע המגרש ומסיימות ב 0:0.
בבית בלומפילד מלא, ספרא מגיע למשחק.
הפועל מתפוצצת עם 3:1 מהדהד !
מחזור אחרון בנתניה, סילבס מוחא כפיים לקהל של הפועל, 1:0 קטן, חגיגות גדולות.
שום דבר טוב אין בלרדת ללאומית "לבנות מחדש בלאומית" זה סתם קלישאה כאילו כמה פעמים ירדנו ללאומית וחזרנו מועדון בריא וחזק.. זה ליגה שאתה רק רוצה לברוח ממנה ואז יש תקופת הסתגלות בליגת העל כשרוב המוחלט של השחקנים לא מתאים בכלל לליגה הראשונה, שלא לדבר על מה זה עושה מנטלית למועדון כמו הפועל לרדת פעמיים בשבע שנים לליגה לאומית.REDGTS כתב: ↑28 אפריל 2024, 04:13 זה התרחיש האופטימי שלי לשנה הקרובה -
יורדים ללאומית ספרא מגיע ונותן שקט כלכלי וככה יהיה לנו שנה שקטה שאפשר לשכוח מכל הדרמה ולבנות פה מועדון שמגיע לשחק בליגה ולא רק לשרוד בקושי,
באמת אני לא חושב שלהשאר בליגה כרגע זה דבר טוב לקבוצה, צריך ריענון וצריך זעזוע וכן שכל ה"שחקנים" שיש לנו שילכו וישאירו אותנו לבנות מחדש
אני לגמריי מתחבר לאופטימיות שלך!
הבעיה היא שמלבד העובדה שאנחנו למעשה גמורים,צריכים להתרחש יותר מידי דברים ..
הלחץ התקשורתי שהפועל מייצרת הוא כמו משחק הלחץ שהיא מייצרת
מה זה השטויות המטומטמות האלה תגיד לי? לא חושב שלהישאר בליגה זה דבר טוב, כן עדיף לרדת ליגה נכוןREDGTS כתב: ↑28 אפריל 2024, 04:13 זה התרחיש האופטימי שלי לשנה הקרובה -
יורדים ללאומית ספרא מגיע ונותן שקט כלכלי וככה יהיה לנו שנה שקטה שאפשר לשכוח מכל הדרמה ולבנות פה מועדון שמגיע לשחק בליגה ולא רק לשרוד בקושי,
באמת אני לא חושב שלהשאר בליגה כרגע זה דבר טוב לקבוצה, צריך ריענון וצריך זעזוע וכן שכל ה"שחקנים" שיש לנו שילכו וישאירו אותנו לבנות מחדש
אני לא מבין מי המציא את השקר הזה שלרדת ליגה זה טוב כדי לבנות את הקבוצה. ירידת ליגה עם הסגל הנוכחי היא נזק קטסטרופלי ברמה הכלכלית שאם לא ספרא יכולה להביא את המועדון לפירוק.כרובית כתב: ↑28 אפריל 2024, 08:42מה זה השטויות המטומטמות האלה תגיד לי? לא חושב שלהישאר בליגה זה דבר טוב, כן עדיף לרדת ליגה נכוןREDGTS כתב: ↑28 אפריל 2024, 04:13 זה התרחיש האופטימי שלי לשנה הקרובה -
כמו אלה שאומרים שעדיף היה לרדת לליגה ג כדי לבנות מחדש כאילו זה מבטיח עתיד בלי בעיות וזה הדבר הכי קל בעולם
לרדת ליגה זה לא דבר טוב בכלל ואף אחד לא מבטיח שישר נעלה, זה מביך ומביש שבכלל עם הקבוצה הזו אנחנו יורדים ליגה ועוד אחרי שאשדוד הייתה מתחת לקו במשך כל העונה
להישאר בליגה זה דבר טוב וצריך לבנות את עצמנו נחדש בליגת העל ולא בליגה הלאומית