- נו בוא ננצח כבר.
- נו בוא נשחק כמו משהו ראוי לצפיה כבר.
מה עשתה לאחרונה הקבוצה ממול או מי חסר ומי לא זמין שם, ראינו שזה לא ממש משנה כבר.
רק תבואו לירוק דם על המגרש ותחזירו לנו קצת צבע ללחיים.

הייתי עולה רק עם טוריאל במקום צ'יבוטה שלא עושה הגנה. לפחות פותח ככה את המשחק ומכניס את ציבוטה על הגנה עייפה בהמשך.לירון האדום כתב: ↑10 אפריל 2024, 16:23 לחזור ל4 בהגנה
זובאס
מורגן בלוריאן פאסי מאיר
גנאיים, אינבינדר
לאיוס, בנימין, צ'יבוטה
אוז'בולט
האמת שעד היום טוריאל היה הרבה הרבה יותר טוב כמחליף (כשכבר היה טוב).L.S כתב: ↑10 אפריל 2024, 16:34הייתי עולה רק עם טוריאל במקום צ'יבוטה שלא עושה הגנה. לפחות פותח ככה את המשחק ומכניס את ציבוטה על הגנה עייפה בהמשך.לירון האדום כתב: ↑10 אפריל 2024, 16:23 לחזור ל4 בהגנה
זובאס
מורגן בלוריאן פאסי מאיר
גנאיים, אינבינדר
לאיוס, בנימין, צ'יבוטה
אוז'בולט
משחק שחייבים לקחת סיכונים ולעשות הכל כדי לנצח.
פחות מ3 נקודות ואנחנו די בטוח יורדים ליגה
אוי ואבוי אם במשחק בית, מול האחרונה, שיש לה סגל של אמצע טבלה בלאומית אנחנו נתגונן (וידוע תי שאנחנו מזעזעים).האדס כתב:לשחק על תיקו
אולי לנצח
כל אסטרטגיה אחרת תוריד אותנו ליגה
סניר פתח השנה ב 7 משחקים.
די נו. יש לך עיניים, אין פה שום אנטי.El dudernio כתב: ↑12 אפריל 2024, 22:02סניר פתח השנה ב 7 משחקים.
נגד רינה = ניצחון 2:1
נגד הלוזוניה = ניצחון 2:0
נגד פ"ת = ניצחון 4:1
נגד קטמון = הפסד 2:1
נגד מכבי חיפה = תיקו 0
נגד סכנין = תיקו 3:3 ( אלטמן החליף אותו והיה הכוכב של המשחק יחד עם בלוריאן).
נגד ב"ש = הפסד 4:0 הורחק באדום במצב של 1:0.
נגד פ"ת = תיקו 0
בגדול במשחקים שבהם פתח 3 ניצחונות 2 תיקו ו 2 הפסדים.
11 נק מ 21... לא כזה נורא...
זה לא אומר שצריך לפתוח איתו ובטח לא בקו 4 כקיצוני כשטוריאל / ציבוטה על הספסל אבל גם לא צריך להגזים עם האנטי...
ואתה יכול להגיד בפה מלא שהעיניים שלך ראו מגן ימיני טוב ממנו השנה להפועל של קו 5?ונרקומן כתב: ↑13 אפריל 2024, 07:28די נו. יש לך עיניים, אין פה שום אנטי.El dudernio כתב: ↑12 אפריל 2024, 22:02סניר פתח השנה ב 7 משחקים.
נגד רינה = ניצחון 2:1
נגד הלוזוניה = ניצחון 2:0
נגד פ"ת = ניצחון 4:1
נגד קטמון = הפסד 2:1
נגד מכבי חיפה = תיקו 0
נגד סכנין = תיקו 3:3 ( אלטמן החליף אותו והיה הכוכב של המשחק יחד עם בלוריאן).
נגד ב"ש = הפסד 4:0 הורחק באדום במצב של 1:0.
נגד פ"ת = תיקו 0
בגדול במשחקים שבהם פתח 3 ניצחונות 2 תיקו ו 2 הפסדים.
11 נק מ 21... לא כזה נורא...
זה לא אומר שצריך לפתוח איתו ובטח לא בקו 4 כקיצוני כשטוריאל / ציבוטה על הספסל אבל גם לא צריך להגזים עם האנטי...
זאת יותר אווירת ייאוש שבהחלט אפשר להבין אותה לאור מצבנו העגום, אבל למרות כל זאת אני מגיע היום מתכוון לעודד ולשיר ומקווה לצאת מהייאוש עם ניצחון קטן כי אחרת הייאוש רק יגדל , נכון לעכשיו יש עדיין סיכוי להישאר , חייבים להבקיע סוף סוף ולנצח סוף סוף יאללה
רע, זה לא יכול לעשות.
הוא לא רק המאמן שלי.
הבעיה שאם לא נבקיע(עוד יותר,אם נספוג)בחצי שעה הראשונה,הלחץ והקללות מהיציעים ילחצו עוד יותר את השחקנים.ארז שדה כתב:זאת יותר אווירת ייאוש שבהחלט אפשר להבין אותה לאור מצבנו העגום, אבל למרות כל זאת אני מגיע היום מתכוון לעודד ולשיר ומקווה לצאת מהייאוש עם ניצחון קטן כי אחרת הייאוש רק יגדל , נכון לעכשיו יש עדיין סיכוי להישאר , חייבים להבקיע סוף סוף ולנצח סוף סוף יאללה