סלים טועמה
-
- קיבל.ה 271 לייקים
חייב לקבל את המושכות לנסות ולהציל את הקבוצה מירידה
ב2 המשחקים שהוא היה מאמן נראינו טוב והשחקנים נלחמו בשבילו, הקהל היה איתו.
עם אבוקסיס אנחנו יורדים ללא ספק, הקבוצה גמורה, לפחות ננסה משהו אחר.
ב2 המשחקים שהוא היה מאמן נראינו טוב והשחקנים נלחמו בשבילו, הקהל היה איתו.
עם אבוקסיס אנחנו יורדים ללא ספק, הקבוצה גמורה, לפחות ננסה משהו אחר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אבוקסיס חייב ללכת, מבחינתי תוכנת מחשב יכולה לאמן אותנו (לא זאת עם הוירוס של חן סול) כל עוד היא עושה חילופים בזמן ומעלה הרכבים נורמלים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
איזה ברירה אחרת יש כבר ? אתם סומכים על מאמן שראינו ממנו שער אחד ב8. משחקים וגם זה היה נגד הקבוצה החלשה בליגה ב10 שחקנים ?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
רדף אחרי חטאב ודפק לו מכות במנהרה. מבינים למה הוא מאמן גבר?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 227 לייקים
גם פפ ואנצלוטי לא מצילים אותנו
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
הקבוצה הזאת יורדת ליגה. תשלימו עם זה.
i stand with israel 

מאחל לנו שישאיר אותנו בליגה כמו במסע ההישרדות של בני יהודה ב2008 כשהכל היה נראה לא הגיוני.
אמן ובהצלחה טועמה
אמן ובהצלחה טועמה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
חלום שהוא ישאיר אותנו.
אם יש מגיע בעולם...
אם יש מגיע בעולם...
-
- קיבל.ה 295 לייקים
פסל בבלומפילד אם יצליח, אבל מציע לכולם להוריד ציפיות על פי ההיכרות שלנו עם הליגה והיושרה הספורטיבית פה + היכולת העלובה שלנו.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בהצלחה סלים!
נכון שהמצב קשה, אבל אתה נבחרת לנסות להציל מה שניתן להציל!
לא לחינם שרים לך:
סלים טועמה סלים, אנחנו אותך אוהבים!
נכון שהמצב קשה, אבל אתה נבחרת לנסות להציל מה שניתן להציל!
לא לחינם שרים לך:
סלים טועמה סלים, אנחנו אותך אוהבים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל.
לא מובן מאליו שהוא מוכן לעמוד בסיטואציה הזו על הקווים, כניראה שנרד ליגה.
ואני חושב שחשוב להביע אליו את ההערכה גם ברגע הירידה אם וכש.. ולשיר לו כל הדרך, ושיהיה לו ברור שאנחנו איתו. כי הוא הדבר המרגש האחרון שנשאר לנו כרגע.
לא מובן מאליו שהוא מוכן לעמוד בסיטואציה הזו על הקווים, כניראה שנרד ליגה.
ואני חושב שחשוב להביע אליו את ההערכה גם ברגע הירידה אם וכש.. ולשיר לו כל הדרך, ושיהיה לו ברור שאנחנו איתו. כי הוא הדבר המרגש האחרון שנשאר לנו כרגע.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
סלים המלך. כתבתי כבר לפני חודש שזה מה שצריך להיעשות. חבל שזה נעשה כנראה מאוחר מידי.
סמל. אנחנו מאחוריך גם אם לא תצליח להשאיר אותנו בליגה.
מישהו יכול לשלוח את המספר שלו ניתן לו קצת זריקת עידוד?
סמל. אנחנו מאחוריך גם אם לא תצליח להשאיר אותנו בליגה.
מישהו יכול לשלוח את המספר שלו ניתן לו קצת זריקת עידוד?
-
- קיבל.ה 341 לייקים
סלים היקר המון הצלחה והלוואי שיהיה נס ותעמוד במשימה .

-
- קיבל.ה 55 לייקים
חבל שלא קרה קודם אבל ממש לא מאוחר מדי. אשדוד לא ינצחו את בית"ר וזיו אריה לא ייתן שידרסו אותו במשחק הקובע.
ניצחון על אשדוד ואנחנו נשארים. יש מצב שגם תיקו יספיק.
אף אחד לא יודע איך השחרור מאבוקסיס ישפיע על הקבוצה. אני לא אופתע אם הרבה יותר טוב ממה שחושבים. השאלה הכי גדולה זאת עמדת השוער
אף אחד לא יודע איך השחרור מאבוקסיס ישפיע על הקבוצה. אני לא אופתע אם הרבה יותר טוב ממה שחושבים. השאלה הכי גדולה זאת עמדת השוער
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אין לו תעודת פרו הבנתי, יאמן עד סוף העונה?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בית"ר יעשו תיקו עם אשדוד, אתה חייב לנצח את נתניה, כל תוצאה אחרת וגם לא תנצח את אשדוד.ברנדון מלכה כתב: ↑29 אפריל 2024, 16:48 חבל שלא קרה קודם אבל ממש לא מאוחר מדי. אשדוד לא ינצחו את בית"ר וזיו אריה לא ייתן שידרסו אותו במשחק הקובע.
נקווה להשיג 2 נצחונות ברצף ותיקו מחזור אחרון שיספיק לנו.
הבעיה היא בעמדת השוער וזה קריטי מאד
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אפשר לנצח את אשדוד גם אחרי תיקו מול נתניה ואפשר להפסיד להם גם אם ננצח את נתניה. אשדוד במקום שהם נמצאים כי הם לא טובים. אצלם לא התחלפו 4 מאמנים ו 3 בעלים. הם פשוט לא טובים.לירון האדום כתב: ↑29 אפריל 2024, 17:12בית"ר יעשו תיקו עם אשדוד, אתה חייב לנצח את נתניה, כל תוצאה אחרת וגם לא תנצח את אשדוד.ברנדון מלכה כתב: ↑29 אפריל 2024, 16:48 חבל שלא קרה קודם אבל ממש לא מאוחר מדי. אשדוד לא ינצחו את בית"ר וזיו אריה לא ייתן שידרסו אותו במשחק הקובע.
הייתי יותר שלילי אם אבוקסיס היה נשאר. בלעדיו, למרות המצב, אני נותן לנו 65% להישאר בסופו של דבר. מה שעלול לחרוץ את גורלנו זה השוער. זה מה שהכי מפחיד אותי
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לא מתעסק באחוזים.
מקווה מאד שהשחקנים יפגינו רוח לחימה. לא משחקים נגד ריאל. אשדוד סימו איתם (עם נתניה) בתיקו, אז גם אנחנו יכולים להצליח מולם.
אולי עם רוח חדשה ומאמונה נצליח בכל זאת להישאר.
מקווה מאד שהשחקנים יפגינו רוח לחימה. לא משחקים נגד ריאל. אשדוד סימו איתם (עם נתניה) בתיקו, אז גם אנחנו יכולים להצליח מולם.
אולי עם רוח חדשה ומאמונה נצליח בכל זאת להישאר.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 30 אפריל 2024, 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
להישאר זה לא ריאלי כבר, כי יהיה צריך 3 נצחנות מ3 משחקים, וזה בקבוצה מפורקת מנטלית בלי שוער.
אבל אפשר לקוות שלפחות נרד בצורה פחות מבזה
אבל אפשר לקוות שלפחות נרד בצורה פחות מבזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
7 מ-9 צריך להספיק.
חשוב לציין שבשביל 7 מ-9 צריך קודם כל להוציא תיקו בנתניה שהיא קבוצה בסגנון בית"ר מבחינת שיטת משחק.
אני כבר לא מדבר על ניצחון בשאדוד ומול חדרה. נתחיל בנתניה. תיקו מול קבוצה שעד המשחק האחרון מולם לא ניצחה אותנו 12 משחקים, כן? אפשרי.
אם רק נשכיל הפעם לא לספוג כ"כ מוקדם....
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 172 לייקים
לא בונה על זה אבל גם חדרה יכולה לרדת.
בהנחה והיא מוציאה 0 או נקודה אחת מ 9.
בהנחה והיא מוציאה 0 או נקודה אחת מ 9.
לצערי הרב תיקו לא יספיק7even כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:417 מ-9 צריך להספיק.
חשוב לציין שבשביל 7 מ-9 צריך קודם כל להוציא תיקו בנתניה שהיא קבוצה בסגנון בית"ר מבחינת שיטת משחק.
אני כבר לא מדבר על ניצחון בשאדוד ומול חדרה. נתחיל בנתניה. תיקו מול קבוצה שעד המשחק האחרון מולם לא ניצחה אותנו 12 משחקים, כן? אפשרי.
הסיכוי היחיד שביתר תחשוב לא למכור לאשדוד הוא במקרה שנצליח לנצח
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
אם אשדוד מנצחת את ביתר, מפסידה לנו ועושה תיקו עם הפועל ירושלים ואנחנו עושים 7 מ-9 זה גם מספיקAdom bdam כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:59לצערי הרב תיקו לא יספיק7even כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:417 מ-9 צריך להספיק.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
כולם רוצים להוריד אותנו
חייבם לנצח את 3 המשחקים שנותרו
חייבם לנצח את 3 המשחקים שנותרו
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 856 לייקים
איזה תיקו, על מה אתם מדברים?
3 מחזורים לסיום בפיגור 3 הפרש ומשחקים נגד קבוצה שאיבדה עניין בליגה. הפועל תלויים בעצמם ועדיף שיתרכזו בזה. רוצים להישאר בליגה? תנצחו 3 משחקים
3 מחזורים לסיום בפיגור 3 הפרש ומשחקים נגד קבוצה שאיבדה עניין בליגה. הפועל תלויים בעצמם ועדיף שיתרכזו בזה. רוצים להישאר בליגה? תנצחו 3 משחקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
רק ניצחון יכול להשאיר לנו סיכוי להישאר בליגה
כדורגל זה לא מתמטיקה אלא מומטנטום. להפועל יש מומנטום מחורבן וזה היה ברור ממזמן שהפועל שוקעת ללאומית. רק נס יכול להציל את הפועל מלרדת והנס הזה אם יקרה יש לו הזדמנות אחרונה בשבת בנתניה. כל תוצאה אחרת וזה נגמר.Carajo כתב: ↑30 אפריל 2024, 13:17אם אשדוד מנצחת את ביתר, מפסידה לנו ועושה תיקו עם הפועל ירושלים ואנחנו עושים 7 מ-9 זה גם מספיקAdom bdam כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:59לצערי הרב תיקו לא יספיק7even כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:41
7 מ-9 צריך להספיק.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
נכון ונצחון נגד נתניה יכול לתת לנו את המומנטום ביחד עם טועמה ומשחק ביתי זה ישים אותנו פייבוריטים בוררים, אם לא נצחת את נתניה אין מה להתעסק בביתר בוואר ביוסי בלא יודע מה פשוט לא מגיע לנו להישאר. בסוף יש לנו סגל של ילדות שמתאמנים שנה שלמה מרוויחים כסף מהמשחק הזה והם לא יכולים לחבר שני פסים. הם יהיו חתומים על השנה הכי שחורה שהמועדון הזה ידע ועל זה אין סליחה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
רק רוצה להזכיר: בשנות ה-80 לקחנו 3 אליפויות וגביע עם שוערים בינוניים למדי.לירון האדום כתב: ↑29 אפריל 2024, 17:12בית"ר יעשו תיקו עם אשדוד, אתה חייב לנצח את נתניה, כל תוצאה אחרת וגם לא תנצח את אשדוד.ברנדון מלכה כתב: ↑29 אפריל 2024, 16:48 חבל שלא קרה קודם אבל ממש לא מאוחר מדי. אשדוד לא ינצחו את בית"ר וזיו אריה לא ייתן שידרסו אותו במשחק הקובע.
חלק מהעניין הוא להוריד את הסטטיסטיקה של היריב.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
שיש לך קבוצה טובה היא יכולה לחפות על שוער שני, אבל שיש לך קבוצה גרועה זה בא הרבה יותר לידי ביטויבעל(ת) האוב כתב: ↑30 אפריל 2024, 19:18רק רוצה להזכיר: בשנות ה-80 לקחנו 3 אליפויות וגביע עם שוערים בינוניים למדי.לירון האדום כתב: ↑29 אפריל 2024, 17:12בית"ר יעשו תיקו עם אשדוד, אתה חייב לנצח את נתניה, כל תוצאה אחרת וגם לא תנצח את אשדוד.ברנדון מלכה כתב: ↑29 אפריל 2024, 16:48 חבל שלא קרה קודם אבל ממש לא מאוחר מדי. אשדוד לא ינצחו את בית"ר וזיו אריה לא ייתן שידרסו אותו במשחק הקובע.
חלק מהעניין הוא להוריד את הסטטיסטיקה של היריב.