joshsoos כתב: ↑25 פברואר 2024, 13:16
אוגוסטוס היל כתב: ↑24 פברואר 2024, 21:15
joshsoos כתב: ↑24 פברואר 2024, 20:13
אני מחכה לאוגוסטוס...
קודם כל זה נראה קטסטרופה. אין מילים. מביך ומבזה זה מילים קטנות.
וואלה 5 בדרבי פחות מביך מהיום.
זה היה משחק של החברה בשכונה.
אבל אתה זוכר מה אמרתי כן? לא טענתי שאנחנו טובים או משהו כזה. בגדול אמרתי שמוקדם לשפוט ושהיו סימנים שיש כיוון לדבר הזה ושהמבחן הסופי יהיה עונה הבאה.
אנחנו לא בסרט כמו דלתות מסתובבות, אבל לדעתי אם וולאקניס היה נשאר לא היינו מגיעים לכאן.
Having said that אין ספק בכלל שכרגע הנבואה שלך מדוייקת. אי אפשר להתווכח עם העובדות, וסיפורים אפשר לספר עד מחר.
ברור לגמרי שההחלטות המקצועיות שהתקבלו מאז הם מחדל ניהולי נוראי. נוראי.
ואין ספק שהסיפור שלנו הרבה יותר עמוק מכדורגל וטקטיקה.
הפכנו לבית קברות לשחקנים.
מועדון גמור.
אני מקווה שיושבים שם ומבינים שצריך ריסטרט מוחלט ובעיקר שאנשים מנוסים מאוד ומוכשרים מאוד יהיו בראש הפירמידה.
זה עסק למתקדמים מאוד מאוד. בטח לא לטירונים
החלטות שהתקבלו מאז? חן סול זה לא מאז. גם ולקאניס שהחליטו שאיתו היה בסדר -ולא היא- לא היה משנה כלום.
מי שהם וסגנון הניהול היה אפשר לראות ישר מהתחלה. זה שאין להם מושג לאן הם נכנסים אפשר היה לראות מהתחלה.
שאין להם מושג בשיווק אפשר היה לראות מהתחלה. שהם מוכרים לנו מעשיות אפשר היה לראות מהתחלה.
כל מה שלא ראינו כבר הגיע אחר כך, ממכירת כרטיסים לאוהדי חוץ ועד הבאת מאמן ישראלי ונסיון למכור שחקנים כדי לחתוך בהוצאות.
מה אתה ואחרים ראיתם לא יודע, צל הרים כהרים. אבל ראיתי את כל אלה גם בסיבובים קודמים, כולל אצל הנוכלים. יש מן הסתם כל מיני סיבות, אבל מה שלא מובן לי הוא נסיון העבר שהרי נכווינו מכל כך הרבה בעלים והנהלות שלא ברור איך אנשים לא הפכו זהירים וספקניים ועם חבר'ה כמו המינצברגים ( שפאקינג מושכים משכורת...הלו ) פעמוני האזהרה צלצלו כמעט מהיום הראשון. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.
האם משהו יכול להשתנות? אני בספק, לא רואה אותם מפטרים את סול, הצניחו את הקושר האחורי שהוא אנטי כדורגל ופרו קומבינות ( בשזה 180 מעלות ממה שהם כל כך רצו... ) ולא חושב שכסף יישפך. וה בהנחה שנשרוד בליגה.
את ה WORLD CLASS אף אחד כבר לא יקנה ובקיץ לא יהיה את הבאזז של חילופי הבעלים, שנת המאה וכו'.
הלוואי ויבינו שנכנסו להשקעה לא טובה מבחינתם ויחפשו לחתוך אבל אני הרי יודע שכמו שכתבתי, הקארמה שלנו היא כמו השיר ששרו פעם בזמן חילוף- בן זונה יוצא ובן זונה נכנס...
אני מסכים שהיה ברור שהם לא מבינים לאן הגיעו אבל יש גרף למידה שלא קרה פה. אפילו להיפך במובן מסויים (אבוקסיס זה באמת הפוך מהרעיון שהם מציגים).
מה ראיתי? לא המון אבל אני כעקרון נותן שאנסה לאנשים. זה כמעט אידאולוגיה אצלי. המחיר הוא להתאכזב פעמים. בהפועל שאין לי באמת מושג מה קורה אז אדרבא.
עדיין הם גם הביאו שחקנים בקליבר שלא היה פה בשנים האחרונות (מבחינת השקעה לא רמה).
הביאו מאמן שמביא רעיון והאמת שהפתיע לטובה וראינו דרך.
סגרו חובות ונפטרו מכל מיני שחקני פח. השקיעו בתשתיות ועושה רושם שהם מסתכלים קדימה לטווח בינוני ארוך. בטח מעבר לעונה.
נכון עשו טעויות מהרגע הראשון. אין וויכוח וגם אמרתי את זה.
זה ששמו מפתחות למכונה סופר מורכבת בידיים של טירון שאתמול קיבל רישיון זה טעות נוראית ומשם באו עוד.
מאחר ואין לי אגו אין לי שום בעיה להגיד שטעיתי, וגם אין לי בעיה לצאת אדיוט בעיני מישהו אם זה עושה טוב, אבל עדיין לא סגרתי את הגולל.
אני חושב שאפשר לשנות ואני גם חושב שהם יעשו שינוי כי ההשקעה שלהם כרגע בסכנה.
השאלה אם הם יעשו שינוי בכיוון הנכון.
המבחן האמיתי יהיה בשנה הבאה. גם אם נרד ליגה (ואני מקווה שכולם מבינים שיש סיכוי של לפחות 50 אחוז שזה יקרה).
עד אז, כאמור , אני אמשיך לתת קרדיט לאנשים שבאים. בטח כשאין לי מושג אמיתי מה קורה שם ויש לי 0 שליטה על זה.
אני מבין שהכל נראה עכשיו שחור, ולא שעכשיו זה משנה משהו , אבל אני בטוח שעם ואלקניס זה היה נראה אחרת לגמרי.
אתה בפליאוף עליון עם אנרגיה חזקה והכל נראה אחרת. אבל שוב זה דיון תיאורטי.
ואלקניס הוא היחיד שהבין שנדרש פה שינוי די אן איי ועושה רושם שהוא הבין את המשמעות של זה.
כרגע אני מאוכזב מאוד מההתנהלות מאז שהוא עזב. הרבה יותר מאשר לפני.
כרגע לא רק שהסגל לא מאוזן, אנחנו רואים את הגרסה הכי גרועה שלו.