וויל קאמינגס
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מאיפה זה הגיע? ולמה בדיוק?
זה אומר שג'ייקובן יפסיד הרבה משחקים העונה? או שהתייאשו מלתת לאנגולה להוביל כדור?
מצד אחד החתמה מרשימה מאוד, מצד שני, אני לא עד הסוף מבין איך הוא משתלב במשחקים שבראון משחק ולא נראה שהוא מחליף מספיק מדויק בשביל לחפות עליו כשהוא לא נמצא.
זה אומר שג'ייקובן יפסיד הרבה משחקים העונה? או שהתייאשו מלתת לאנגולה להוביל כדור?
מצד אחד החתמה מרשימה מאוד, מצד שני, אני לא עד הסוף מבין איך הוא משתלב במשחקים שבראון משחק ולא נראה שהוא מחליף מספיק מדויק בשביל לחפות עליו כשהוא לא נמצא.
נערך לאחרונה על ידי Frenzy ב 17 דצמבר 2023, 09:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
מה? למה?
דווקא רכז??
מוותרים על מישהו?
באסה על גילבני
דווקא רכז??
מוותרים על מישהו?
באסה על גילבני
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
הפועל שלמה ת''א מודיעה על החתמתו של הרכז וויל קאמינגס (31, 1.88) שילבש את המדים האדומים עד לסיום העונה. השחקן צפוי לנחות בישראל ב-26.12.
קאמינגס שיחק בעבר בין היתר בדארושפקה הטורקית עימה זכה ביורוקאפ, בלוקומוטיב קובאן הרוסית ובעונת 21/22 שיתף פעולה עם תומר גינת בלבלואה. בעונה זו נבחר לשחקן העונה בצרפת ובנוסף לחמישייה הראשונה של היורוקאפ אחרי שקלע 17.8 נקודות (41.1% לשלוש) ומסר יותר מ-4.5 אסיסטים בממוצע ב-20 משחקים.
את העונה פתח במלבורן מהליגה האוסטרלית שם קלע 14.5 נקודות למשחק.
מאמן הקבוצה דני פרנקו: שמח שבימים מורכבים אלו אנחנו מצליחים להנחית את וויל. השיגרה שלנו מורכבת והתלות בכל שחקן ושחקן בסגל גדולה. הצירוף של וויל יאפשר לנו יותר גמישות ופחות תלות בשחקן כזה או אחר. יש לנו קבוצה טובה ואני בטוח שוויל ישתלב במהרה.
קאמינגס שיחק בעבר בין היתר בדארושפקה הטורקית עימה זכה ביורוקאפ, בלוקומוטיב קובאן הרוסית ובעונת 21/22 שיתף פעולה עם תומר גינת בלבלואה. בעונה זו נבחר לשחקן העונה בצרפת ובנוסף לחמישייה הראשונה של היורוקאפ אחרי שקלע 17.8 נקודות (41.1% לשלוש) ומסר יותר מ-4.5 אסיסטים בממוצע ב-20 משחקים.
את העונה פתח במלבורן מהליגה האוסטרלית שם קלע 14.5 נקודות למשחק.
מאמן הקבוצה דני פרנקו: שמח שבימים מורכבים אלו אנחנו מצליחים להנחית את וויל. השיגרה שלנו מורכבת והתלות בכל שחקן ושחקן בסגל גדולה. הצירוף של וויל יאפשר לנו יותר גמישות ופחות תלות בשחקן כזה או אחר. יש לנו קבוצה טובה ואני בטוח שוויל ישתלב במהרה.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מה טיב הפציעה של ג'קובן? יכול להיות שלא יהיה כשיר לתקופה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 190 לייקים
החתמה ענקית אם הוא בכושר ולא פצוע.. לפני שנתיים היה רכז טופ 3 ביורוקאפ ששיחק עם גינת..
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
הפועל - באנו לעבוד
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
הזיה ששחקן זר חותם בקבוצה ישראלית למרות המצב
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 189 לייקים
כואב על גילבני... את המעט דקות שהוא כן קיבל אכלו לו
עם כל הצער, באמת נהיינו קצת מכבי- לפחות בנושא הזרים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מקווה שזה לא אומר יותר מדי על גייקובן
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני דווקא לא חושב שזה משנה לגיל בני יותר מדי. באירופה פרנקו לא סופר אותו בכלל ובארץ אני מניח שממילא לא ירשמו גם את בראון וגם את קמינגס באותו משחק. הדבר היחיד שזה אוכל לו זה במשחקים שבראון פצוע, אבל אם זה דבר קבוע (ההעידרות בגלל פציעות) אז ממילא היה ברור שצריך מחליף לבראוןרק הפועל בלב כתב: ↑17 דצמבר 2023, 09:13 כואב על גילבני... את המעט דקות שהוא כן קיבל אכלו לו
-
- קיבל.ה 256 לייקים
ג׳ייקובן לא נרשם עכשיו שני משחקים ברצף ודני דיבר על פציעה, יפתיע אותי אם אין קשר בין הדברים.
בכל אופן - עושה רושם של שחקן מסוג שחקן ושאפו לקבוצה(שוב) על המענה המהיר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אפשר איזה דוח סקוואט מהיר?
לגבי בני, לצערי בדקות שהוא מקבל הוא לא מוכיח שהוא מסוגל לתת לנו מה שאנחנו צריכים מרכז מחליף.
אני מניח שזו העונה האחרונה שלו בהפועל.
לגבי בני, לצערי בדקות שהוא מקבל הוא לא מוכיח שהוא מסוגל לתת לנו מה שאנחנו צריכים מרכז מחליף.
אני מניח שזו העונה האחרונה שלו בהפועל.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הרכש של תומר עד כה
- מקריי
וויל קאמינגס
- מקריי
וויל קאמינגס
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 511 לייקים
מזל טוב. על פניו נראה כהחתמה מעולה, וסוגר את הפינה של פציעות ג'ייקובן. עכשיו רק נשאר להחליף את הולנד.
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 544 לייקים
ממה שאני מבין שוחרר מהקבוצה האוסטרלית בגלל בעיות משמעת צריך לקחת את זה לתשומת הלב.
בכל מקרה נראה סקורר שרק לפני שנתיים נבחר לשחקן העונה בצרפת וחמישיית העונה ביורוקאפ.
מעניין אם על חשבון הולנד או גיבוי לגייקובן.
בכל מקרה שאפו להנהלה
כלכך ההפך מהכדורגל ב180 מעלות
בכל מקרה נראה סקורר שרק לפני שנתיים נבחר לשחקן העונה בצרפת וחמישיית העונה ביורוקאפ.
מעניין אם על חשבון הולנד או גיבוי לגייקובן.
בכל מקרה שאפו להנהלה

כלכך ההפך מהכדורגל ב180 מעלות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
פרנקו דיבר על הפציעה של גיקובן בסיום המשחק עם וולבס בשבוע שעבר.Red Or Dead כתב: ↑17 דצמבר 2023, 09:17 ג׳ייקובן לא נרשם עכשיו שני משחקים ברצף ודני דיבר על פציעה, יפתיע אותי אם אין קשר בין הדברים.
ההחתמה הזאת מעידה על הבנה בקבוצה שהפציעה של גיקובן לא פשוטה, והוא צפוי להעדר יותר משני משחקים, או שיוכל לשחק מספר מועט מאד של דקות שישמר למצבים בעייתיים.
בכל מקרה, התגובה של הקבוצה מעולה. מזל שיש גב כלכלי שיכול לאפשר את זה.
גם אם הוא שחקן מעולה, תהייה פגיעה במשחק הקבוצה - הוא לא עשה הכנה עם הקבוצה ולא מתואם עם השחקנים.
מקווה שלא תהייה פגיעה בגיל בני. הוא יקבל את הדקות שלו בעיקר בארץ, ובאירופה במידה ונדע לגמור משחקים מוקדם ולא להיגרר למותחנים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עם כל האהבה לג'ייקובן, מרגיש לי שזה כבר שירת הברבור שלו בקבוצה/כדורסל מקצועי.
כקבוצה מקצוענית צריך וחייב להתחיל להסתכל על היום שאחרי.
התחלה טובה וזמן טוב לראות איך אנחנו בלעדיו גם שבאמת צריכים אותו.
בהצלחה.
כקבוצה מקצוענית צריך וחייב להתחיל להסתכל על היום שאחרי.
התחלה טובה וזמן טוב לראות איך אנחנו בלעדיו גם שבאמת צריכים אותו.
בהצלחה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
יצא לי לראות כמה משחקים שלו לפני שנתיים בלבלואה עם תומר ומקריי והוא היה שם אדיר. בעיני היה השחקן הטוב בקבוצה. אם הוא לא חווה איזשהי ירידה ביכולת אז בהחלט מדובר בשחקן נהדר.
מה שכן, כמו כולם אני כמובן תוהה מה זה אומר לגבי ג'ייקובן וחומרת הפציעה שלו. זה גם לא פותר לנו את הבעיה שהיא ג'ון הולנד.
מה שכן, כמו כולם אני כמובן תוהה מה זה אומר לגבי ג'ייקובן וחומרת הפציעה שלו. זה גם לא פותר לנו את הבעיה שהיא ג'ון הולנד.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
במידה מסוימת זה קצת פותר את הבעיה שהיא ג'ון הולנד אם הכוונה היא שאנגולה ישחק יותר בשלוש כי פחות יצטרכו את הדקות שלו ב-1-2
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
ראיתי באחד הדיווחים שלג'קובן יש בקע במפשעה.
אני מניח שהמטרה היא לתת לו מנוחה כדי שיוכל להחלים לחלוטין ולאחר מכן יהיו לנו שני רכזים מצויינים לאירופה.
לליגה אני לא רואה מה זה משנה לגיל בני ובאירופה (לצערי) פרנקו לא סופר אותו.
אני מניח שהמטרה היא לתת לו מנוחה כדי שיוכל להחלים לחלוטין ולאחר מכן יהיו לנו שני רכזים מצויינים לאירופה.
לליגה אני לא רואה מה זה משנה לגיל בני ובאירופה (לצערי) פרנקו לא סופר אותו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הולנד??הוקיץ' כתב:יצא לי לראות כמה משחקים שלו לפני שנתיים בלבלואה עם תומר ומקריי והוא היה שם אדיר. בעיני היה השחקן הטוב בקבוצה. אם הוא לא חווה איזשהי ירידה ביכולת אז בהחלט מדובר בשחקן נהדר.
כמו שכתבת פה.הוא כבר שיחק עם תומר ו…
אז אולי כדאי להשלים את שלושת המוסקטרים ״הצרפתים״.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
אז מה? הוא יותר או פחות טוב ממקריי? שאני אדע למה לצפות
-
- קיבל.ה 263 לייקים
ראיתי שביעות המשמעת הם:
א מעט ישאלו, כנראה שבצדק, מדוע הוא שוחרר ממלבורן לפני כשבוע? אז הסיבה לפי מקורות אוסטרליים, לא קשורה לביצועיו על הפרקט. ביבשת טוענים כי קאמינגס לא היה מגיע לחלק רחב של פעילויות הקבוצה מחוץ למגרש, טיפולים, אירועים למען הקהילה וכדומה. לאחר מספר פעמים, המועדון האוסטרלי לא ראה זאת בעין יפה והחליט לשחררו, על אף יכולתו הטובה על הפרקט.
זה לא נורא
מבחינת קורות חיים נראה החתמה מצוינת. קיים עדיין חשש לאור שנה שעברה להחליף זר באמצע עונה מבחינת עצירת מומנטום חיובי ופגיעה במרקם החברתי.
מצד שני, בהרכב הנוכחי עם המינוסים שבכל זאת קיימים אנחנו רחוקים מלזכות ביורוקאפ (או לפחות להגיע לגמר) וזאת המטרה העיקרית העונה מבחינתי
מצד שני, בהרכב הנוכחי עם המינוסים שבכל זאת קיימים אנחנו רחוקים מלזכות ביורוקאפ (או לפחות להגיע לגמר) וזאת המטרה העיקרית העונה מבחינתי
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
האוסטרלים החתימו במקומו את המצרי עבדל נאדר, שהיה בחירת דראפט סוף סיבוב שני של הסלטיקס לפני שש שנים.
לדעתי נאדר יותר סמול פורוורד מגארד.
הבנתי מפורומים אוסטרלים שקאמינגס וגארי בראון היו על אותה עמדה ובראון יודע להוביל כדור יותר טוב.
לדעתי נאדר יותר סמול פורוורד מגארד.
הבנתי מפורומים אוסטרלים שקאמינגס וגארי בראון היו על אותה עמדה ובראון יודע להוביל כדור יותר טוב.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ממבט מהיר הוא נראה פוינט גארד סקורר.
מקווה שהוא יודע לחלק אסיסטים ולשתף את הגבוהים שלנו, זלי, אלכסנדר והורד חיים מזה. הם לא גבוהים שמייצרים לעצמם או חיים מריבאונד התקפה.
מה שכן, נראה שחקן בפרופיל גבוה מאוד!!
שיהיה בהצלחה!!
מקווה שהוא יודע לחלק אסיסטים ולשתף את הגבוהים שלנו, זלי, אלכסנדר והורד חיים מזה. הם לא גבוהים שמייצרים לעצמם או חיים מריבאונד התקפה.
מה שכן, נראה שחקן בפרופיל גבוה מאוד!!
שיהיה בהצלחה!!
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
סקירה קצרה של ארל'ה וויסברג
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
הזר האחרון שהבאנו מאוסטרליה זה מנפורד, אינשאללה...
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
'קאמינגס הוא החתמה מרשימה בכל קנה מידה לקבוצת יורוקאפ, והופכת מרשימה הרבה יותר בנסיבות שלאורן הכדורסל הישראלי חי כרגע. האיש זכה בגביע עם דרושפאקה ב-2018 והגיע פעמיים לרבע הגמר במדי לוקומוטיב קובאן ומטרופוליטנס, וגם נבחר לחמישיית העונה ב-2022.
אם הוא השחקן שהאדומים מנחיתים בלב דצמבר כתחליף לג'ייקובן בראון המושבת, זה ממחיש לאן הם שואפים עם עופר ינאי.
עכשיו מגיע האתגר: בניגוד לימיו כמחליף לסקוטי ווילבקין אצל דיוויד בלאט, קאמינגס מגיע במעמד אחר. בעונתו האחרונה במפעל, הוא קיבל 29 דקות למשחק והיה סופר דומיננטי.
תראו כמה התקפות נגמרו ביד שלו: 12.5 זריקות מהשדה, 4.6 אסיסטים, 2.8 איבודים ו-6 עבירות שנסחטו מהיריבות. לאור העובדה שעד לפני שבועיים הוא שיחק באופן שוטף, הוא גם אמור להיות בכושר. לא יודע מה פרנקו מתכנן, אבל ייתכן שהוא יידרש וגם ירצה להפוך אותו לשחקן מפתח כבר מהרגע הראשון.
על פי סוכנויות ההימורים באירופה, הפועל ת"א מדורגת כרגע שלישית בסיכויי הזכייה ביורוקאפ (יחס של 1 ל-10, אחרי פריז וגראן קנאריה).
ש-גר'
אם הוא השחקן שהאדומים מנחיתים בלב דצמבר כתחליף לג'ייקובן בראון המושבת, זה ממחיש לאן הם שואפים עם עופר ינאי.
עכשיו מגיע האתגר: בניגוד לימיו כמחליף לסקוטי ווילבקין אצל דיוויד בלאט, קאמינגס מגיע במעמד אחר. בעונתו האחרונה במפעל, הוא קיבל 29 דקות למשחק והיה סופר דומיננטי.
תראו כמה התקפות נגמרו ביד שלו: 12.5 זריקות מהשדה, 4.6 אסיסטים, 2.8 איבודים ו-6 עבירות שנסחטו מהיריבות. לאור העובדה שעד לפני שבועיים הוא שיחק באופן שוטף, הוא גם אמור להיות בכושר. לא יודע מה פרנקו מתכנן, אבל ייתכן שהוא יידרש וגם ירצה להפוך אותו לשחקן מפתח כבר מהרגע הראשון.
על פי סוכנויות ההימורים באירופה, הפועל ת"א מדורגת כרגע שלישית בסיכויי הזכייה ביורוקאפ (יחס של 1 ל-10, אחרי פריז וגראן קנאריה).
ש-גר'
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
בהצלחה לו ולנו, מתי הוא מתחיל?7even כתב: ↑17 דצמבר 2023, 15:58 'קאמינגס הוא החתמה מרשימה בכל קנה מידה לקבוצת יורוקאפ, והופכת מרשימה הרבה יותר בנסיבות שלאורן הכדורסל הישראלי חי כרגע. האיש זכה בגביע עם דרושפאקה ב-2018 והגיע פעמיים לרבע הגמר במדי לוקומוטיב קובאן ומטרופוליטנס, וגם נבחר לחמישיית העונה ב-2022.
ש-גר'
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מגיע ב26 לדצמבר לפי הודעת הקבוצה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
באתי לרשום את זה!!!!!!!!!!!!!!!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
פרנקו אמר לפני המשחק היום שבראון יעדר תקופה ארוכה.
מה שמסביר את ההחתמה הזאת…
מה שמסביר את ההחתמה הזאת…
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ברור שאין לו בעיות משמעת אחרת פרנקו לא היה מביא אותו. הספיקו לו שני אגו מאנייקים שנה שעברה שלא היו בתכנון והגיעו במהלך העונה (מקריי והצ׳יף) . גם עיוור היה רואה מה מרגיש פרנקו כלפי בראון, הורד ומנפורד ומה כלפיי השניים האחרים. הוא אוהב ילדים טובים ומוכן לקבל מעט שגעונות רק מהסופרסטאר.beny כתב:ראיתי שביעות המשמעת הם:
א מעט ישאלו, כנראה שבצדק, מדוע הוא שוחרר ממלבורן לפני כשבוע? אז הסיבה לפי מקורות אוסטרליים, לא קשורה לביצועיו על הפרקט. ביבשת טוענים כי קאמינגס לא היה מגיע לחלק רחב של פעילויות הקבוצה מחוץ למגרש, טיפולים, אירועים למען הקהילה וכדומה. לאחר מספר פעמים, המועדון האוסטרלי לא ראה זאת בעין יפה והחליט לשחררו, על אף יכולתו הטובה על הפרקט.
זה לא נורא
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
נשמע משונהbeny כתב: ↑17 דצמבר 2023, 11:01ראיתי שביעות המשמעת הם:
זה לא נורא
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו