לפטר את חן סול
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יאללה התחלנו בקמפיין. להעיף את האנליסט ויפה שעת אחת קודם.
עוד שנה שמביאים מישהו חסר ניסיון להתגלח עלינו.
בנה קבוצה חלשה, עלובה ובלתי מאוזנת.
הביא מאמן כושל, שבחיים לא אימן קבוצה בסדר גודל כזה.
לפטר
עוד שנה שמביאים מישהו חסר ניסיון להתגלח עלינו.
בנה קבוצה חלשה, עלובה ובלתי מאוזנת.
הביא מאמן כושל, שבחיים לא אימן קבוצה בסדר גודל כזה.
לפטר
נערך לאחרונה על ידי האדס ב 28 אוגוסט 2023, 21:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בפורום של מכבי חיפה מדברים על כדורגל מקצועני. פה זה חצי.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
חן סול ואדון מאמן. יאללה הביתה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני גם חושב שצריך לפטר , זה כבר 6 משחקים שהיינו נגד כל מיני קבוצות הכי חלשות פה כולל סכנין בהרכב הזה ואפילו ניצחון אחד מגעיל לא יכולנו להוציא , זה אומר הכל
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
דחוף החוצה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 950 לייקים
חילטר כמאמן נערים ואיכשהו הגיע לראש המערכת
הבדיחה היא עלינו לא עליו
הבדיחה היא עלינו לא עליו
-
- קיבל.ה 163 לייקים
חן סול ומייקל ואלקאניס - ביזיון!
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 308 לייקים
אני בספק שהוא זה שמינה את המאמן, מריח לי כמו עוד איזה קומבינה על הראש שלנו. כמו עם עזיז.
לקחתם מאמן עם רזומה כזה עלוב לאמן את הסיר לחץ הזה, מה חשבתם שיצא - קולה?
לקחתם מאמן עם רזומה כזה עלוב לאמן את הסיר לחץ הזה, מה חשבתם שיצא - קולה?
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עד כה 4 אנשים (או בוטים, כי טרם הזדהו פה) בעד להשאיר את מי שהולך להסב להם סבל שסופו אישפוז במחלקת לב.
מעריך את הכנות.
מעריך את הכנות.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אני בעד להשאיר
חשוב לא לתת רוח גבית לקפריזות ואמוציות שכרגיל מנהלות אוהדים וטוב שלא את המנהלים והבעלים, אך לא בעד להצמיח את האשכול בתגובתי
התלבטתי אם כדאי להגיב, בעד ונגד וקיבלתי החלטה לא פשוטה
חשוב לא לתת רוח גבית לקפריזות ואמוציות שכרגיל מנהלות אוהדים וטוב שלא את המנהלים והבעלים, אך לא בעד להצמיח את האשכול בתגובתי
התלבטתי אם כדאי להגיב, בעד ונגד וקיבלתי החלטה לא פשוטה
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
אני בעד להשאיר ולא לערוף ראשים אחרי משחק 1האדס כתב:עד כה 4 אנשים (או בוטים, כי טרם הזדהו פה) בעד להשאיר את מי שהולך להסב להם סבל שסופו אישפוז במחלקת לב.
מעריך את הכנות.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אני גם הצבעתי להשאיר אבל בעיקר בגלל התיזמון. לפטר אותו אחרי המחזור הראשון יכול ליצור פניקה במערכת. יכול להיות שהזמן הנכון לעשות את הפיטורים האלו יהיה לפני ביתר ואחרי הרצף במטרה לצאת לדרך חדשה במקום לתת למישהו חדש את הסיוט הזה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אין מה לפטר כי דברים לא עובדים ככה
וזה בכלל לא משנה אם יפטרו כי אפשר לחשוב מי יגיע במקום ומה הוא יביא איתו
אם הבעלים האלו רציניים הם יבינו שבנו קבוצה לא מספיק טובה, ישפרו בזמן שנותר ויתחזקו גם בינואר
אם לא, אז שנה הבאה חוזרים לנוהל ניסנובס
וזה בכלל לא משנה אם יפטרו כי אפשר לחשוב מי יגיע במקום ומה הוא יביא איתו
אם הבעלים האלו רציניים הם יבינו שבנו קבוצה לא מספיק טובה, ישפרו בזמן שנותר ויתחזקו גם בינואר
אם לא, אז שנה הבאה חוזרים לנוהל ניסנובס
long live the zapta
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
נו באמת.
מעבר לזה שזה לא יקרה בחיים, מה יתן לנו לפטר את חן סול כרגע מלבד להכניס בלאגן ורעש למערכת? שלא לדבר על כך שהוא לא הבעיה העיקרית שלנו כרגע.
מעבר לזה שזה לא יקרה בחיים, מה יתן לנו לפטר את חן סול כרגע מלבד להכניס בלאגן ורעש למערכת? שלא לדבר על כך שהוא לא הבעיה העיקרית שלנו כרגע.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
אשכול בושה, למחוק או להעביר לקנסו
קצת מוגזם
הסגל סביר ואפשר להתחיל לבנות עליו פלוס שדרוגים
אבל ולקאניס, אני מהסבלניים אבל להחליף במהרה ולא לחכות למחזור 6
הסגל סביר ואפשר להתחיל לבנות עליו פלוס שדרוגים
אבל ולקאניס, אני מהסבלניים אבל להחליף במהרה ולא לחכות למחזור 6
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זאת אפליה!
למה סקר רק עליו? לא הוגן
למה לא על ואלקניס?
למה בעצם לא על המנכ"ל? הוא כבר חודש וחצי בתפקיד והקבוצה נראית פח. איפה האחריות שלו?
למה סקר רק עליו? לא הוגן
למה לא על ואלקניס?
למה בעצם לא על המנכ"ל? הוא כבר חודש וחצי בתפקיד והקבוצה נראית פח. איפה האחריות שלו?
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
הביאו את ואלקניס - אני מניח שידעו מהי שיטת המשחק האהובה עליו .אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:00 זאת אפליה!
למה סקר רק עליו? לא הוגן
למה לא על ואלקניס?
חלוקת התפקידים הייתה ברורה חן אחראי על שחקנים ואלקניס אחראי על אימונים.
השחקנים לא מתאימים למערך של המאמן שבחרו להביא.
(עזוב את זה שהשחקנים במצבם הנוכחי לא מתאימים לשום מערך והקבוצה לא מאוזנת בשיט)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ידעו מי זה ולקאניס ומה השיטה וזה לגיטימי להביא אותוSin Queso כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:10הביאו את ואלקניס - אני מניח שידעו מהי שיטת המשחק האהובה עליו .אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:00 זאת אפליה!
למה סקר רק עליו? לא הוגן
למה לא על ואלקניס?
חלוקת התפקידים הייתה ברורה חן אחראי על שחקנים ואלקניס אחראי על אימונים.
השחקנים לא מתאימים למערך של המאמן שבחרו להביא.
(עזוב את זה שהשחקנים במצבם הנוכחי לא מתאימים לשום מערך והקבוצה לא מאוזנת בשיט)
אבל עכשיו שרואים שהביצוע של השיטה לא משקף מה שקורה בפועל, אפשר להסיק שהוא הבעיה כרגע ונקודתית אותו צריך להחליף
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
באמת הטירלול פה זה טלי גוטליב על ספידים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בגלל התנהלות מביכה שסבלנו ממנה בעונות האחרונות הציפיות של אנשים פה ממש נמוכות , אנחנו עם מה שיש לנו מבחינת הכנסות אמורים כל עונה לסיים מקום 4 ללא יותר מדי בעיות ועדיין קונים פה מקום 7-8 , זה מייאש כבר
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
מה פתאום לפטר?
צריך להפשיט ולטבול בשמן ונוצות!!!!!!!!!!1111אחדאחד
צריך להפשיט ולטבול בשמן ונוצות!!!!!!!!!!1111אחדאחד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אני בעד להרוס הכל ולבנות מחדש. אה רגע...
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הבעיה עם חן סול היא שהוא מינה מאמן שהמערך המעודף עליו ברור ומובהק כבר חודשים ואז במקום להביא לו שחקנים שמתאימים למערך,
מגינים מהירים והתקפיים ששורפים את הקו ומצטרפים להתקפה ובלם זר ברמה גבוהה ( סיסה אקס חדרה היה על המדף המון זמן )
הוא מביא שוב כל מיני ניסיונות לאקזיטים כמו בתקופת ניסנוב, משתהה עם מגן ימין כל תקופת ההכנה ובנה סגל שברור שלא מתאים למאמן הזה.
בתחילת תקופת ההכנה התגאו בהפועל שחן סול עושה את הרכש והמאמן אחראי רק על הצד המקצועי, זה נראה שזה בברור לא עובד.
עכשיו זה נראה כמו מאבק כוחות שאו שהמאמן יתאים את עצמו לסגל הלא מאוזן שנבנה כאן ( מה שאני מקווה שיקרה) או שאדון סול יביא לו שחקנים מתאימים
( מגן ימני , מגן שמאלי ששיחק יותר ממחצית בליגה בכירה, קשר אמצע ולדעתי גם עוד בלם).
לדעתי לולקאניס יש מה לתת אבל ברור שלא בסגל הזה.
מגינים מהירים והתקפיים ששורפים את הקו ומצטרפים להתקפה ובלם זר ברמה גבוהה ( סיסה אקס חדרה היה על המדף המון זמן )
הוא מביא שוב כל מיני ניסיונות לאקזיטים כמו בתקופת ניסנוב, משתהה עם מגן ימין כל תקופת ההכנה ובנה סגל שברור שלא מתאים למאמן הזה.
בתחילת תקופת ההכנה התגאו בהפועל שחן סול עושה את הרכש והמאמן אחראי רק על הצד המקצועי, זה נראה שזה בברור לא עובד.
עכשיו זה נראה כמו מאבק כוחות שאו שהמאמן יתאים את עצמו לסגל הלא מאוזן שנבנה כאן ( מה שאני מקווה שיקרה) או שאדון סול יביא לו שחקנים מתאימים
( מגן ימני , מגן שמאלי ששיחק יותר ממחצית בליגה בכירה, קשר אמצע ולדעתי גם עוד בלם).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
סיסה מלמד פלקושצ'נקו והתאבדות על קנדיל ... איפה היינו ואיפה אנחנו עכשיו.amorphis כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 11:28 הבעיה עם חן סול היא שהוא מינה מאמן שהמערך המעודף עליו ברור ומובהק כבר חודשים ואז במקום להביא לו שחקנים שמתאימים למערך,
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
לי אין בעיה שיישאר,
ראיתי אתמול חצי ראשון את הפועל ירושלים. אין להם סגל עדיף על הפועל, אבל רבאק...הם משחקים כדורגל.
השאלה מה צריך לקרות כדי שחן סול יבין שחסר לקבוצה הזו מגן ימני ברמה גבוהה(וגם שמאלי כי גורפינקל זה חתיכת אדיש)
עד כה חמישייה של חוסה(פאקינג תעבירו אותו לקישור!), אלטמן, לאיוס, ציבוטה ואוזבולט זה חתיכת לוקסוס בשווה לשנה שעברה.
מבחינתי לפני קשר אמצע ולפני עוד חלוץ שיביאו מגנים ברמה גבוהה. א.ב של כדורגל.
יעזור מאד אם ילמדו שחקנים לעצור ולתת פס ולפתוח קוי מסירה
ראיתי אתמול חצי ראשון את הפועל ירושלים. אין להם סגל עדיף על הפועל, אבל רבאק...הם משחקים כדורגל.
השאלה מה צריך לקרות כדי שחן סול יבין שחסר לקבוצה הזו מגן ימני ברמה גבוהה(וגם שמאלי כי גורפינקל זה חתיכת אדיש)
עד כה חמישייה של חוסה(פאקינג תעבירו אותו לקישור!), אלטמן, לאיוס, ציבוטה ואוזבולט זה חתיכת לוקסוס בשווה לשנה שעברה.
מבחינתי לפני קשר אמצע ולפני עוד חלוץ שיביאו מגנים ברמה גבוהה. א.ב של כדורגל.
יעזור מאד אם ילמדו שחקנים לעצור ולתת פס ולפתוח קוי מסירה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מקצועית הוא נכשל, אתה צריך את זה בדו״ח של 20 עמודים או שראית את המשחקים מתחילת העונה ואת הסגל שהוא בנה?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
באמת הדחיפת ראש בחול פה זה בני גנץ על ספידים
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
הסגל שהוא בנה עדיין לא עשה משחק אחד ביחד.
אפשר להמתין עם צעקות התתפטר עוד קצת
אפשר להמתין עם צעקות התתפטר עוד קצת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.