וולקאם ג'ף וויטי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
מעניין
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
שיהיה בהצלחה, מישהו יודע למה הסעיף של סיום ההתקשרות בעוד חודש? אני לא עוקב הדוק אחרי עולם הכדורסל שהוא לא הפועל ואני לא זוכר שראיתי סעיף כזה איפשהו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
אם הוא מקבל אזרחות זה שיחוק אדיר.
למען האמת, גם אם לא זו עדיין החתמה טובה.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
וואו באמת מעניין
איך זה אמור להשפיע על זלי?
איך זה אמור להשפיע על זלי?
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
קבוצה עם עומק לקראת עונה אינטנסיבית. כל הכבוד הפועל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 522 לייקים
סליחה על הבורות,לא מספיק מכיר את השחקןהוקיץ' כתב:אם הוא מקבל אזרחות זה שיחוק אדיר.
באיזה עילה הוא יכול לקבל אזרחות
עריכה
כבר קיבלתי המידע
נשוי לישראלית,בת משותפת
והבנתי גם טוען שיש לו שורשים יהודים.
מקווה שדון שימון לא יפנה לשר הפנים וימנע ממני אזרחות.
כי אם זה יקרה ,זה אכן שיחוק רציני
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי tadmored ב 22 אוגוסט 2023, 15:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
כמו שעשו עם הורד בשנה שעברהההוא שאמרו לו כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 15:16 שיהיה בהצלחה, מישהו יודע למה הסעיף של סיום ההתקשרות בעוד חודש? אני לא עוקב הדוק אחרי עולם הכדורסל שהוא לא הפועל ואני לא זוכר שראיתי סעיף כזה איפשהו
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אם יהיה טוב בהכנה לעונה ובאימונים אחלה
אם לא - אפשר לשחרר.
שיעבוד במגרש ובמשרד הפנים כדי להוכיח את עצמו
אם לא - אפשר לשחרר.
שיעבוד במגרש ובמשרד הפנים כדי להוכיח את עצמו
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
טוב מאוד.
אם הוא עדיין זר, טוב שיהיה כזר 7 כגיבוי ולאפשר מנוחה, אם לא זר בכלל לא צריך להסביר את החשיבות.
אם הוא עדיין זר, טוב שיהיה כזר 7 כגיבוי ולאפשר מנוחה, אם לא זר בכלל לא צריך להסביר את החשיבות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אמרו שמחתימים אותו כשחקן אימונים לחודש הקרוב.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מה האינטרס של שחקן עם רזומה מרשים כמו שלו, שגם בעונה האחרונה נתן מספרים יפים, לחתום על סעיף שמאפשר לחתוך אותו אחרי חודש?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
רזומה טוב יותר בליגה הספרדית מאשר לקייל אלכסנדר...
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
ג'ף וויטי ג'ף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
מגנעב
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 511 לייקים
הלוואי שירשים ויישאר עד סוף העונה. אנחנו חייבים "בשר" מול הגדולות ובאירופה (וגם בספרד...).
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
עדיין מספרים כאלה לשחקן חיזוק פה זה סופר מרשים , אין צורך להשוות לשחקנים אחרים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
עכשיו אנחנו בסיטואציה של ירושלים וחולון, עם שחקן שמחכה לקבל אזרחות.
מישהו יודע להשוות בין המצב של שלושתם? (בינינו, עדיין לא הבנתי איך קרינגטון קשור לקבלת אזרחות).
ועוד משהו, מתי מסתיימת ההרשמה של שחקנים ליורוקאפ? אם הוא יירשם למפעל האירופי ולא לליגה כזר(כי אז לא יוכל להירשם כישראלי אם וכאשר) זה קצת יסבך את המצב.
מישהו יודע להשוות בין המצב של שלושתם? (בינינו, עדיין לא הבנתי איך קרינגטון קשור לקבלת אזרחות).
ועוד משהו, מתי מסתיימת ההרשמה של שחקנים ליורוקאפ? אם הוא יירשם למפעל האירופי ולא לליגה כזר(כי אז לא יוכל להירשם כישראלי אם וכאשר) זה קצת יסבך את המצב.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
מצבו של וויטי דומה לזה של סונדגרן ממכבי חיפה, אולי אפילו טוב יותר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:39 עכשיו אנחנו בסיטואציה של ירושלים וחולון, עם שחקן שמחכה לקבל אזרחות.
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
יופי הפועל!
ינאי

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
ינאי

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
אונוואקו הספיק להרשם ליורוקאפ בעונה האחרונה אז אני מניח שגם הוא יספיקארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:39 עכשיו אנחנו בסיטואציה של ירושלים וחולון, עם שחקן שמחכה לקבל אזרחות.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
סונגרסן כבר קיבל אזרחות אז זה ממש טוב אם הם באותו מצב.יהלום14אדום כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:45מצבו של וויטי דומה לזה של סונדגרן ממכבי חיפה, אולי אפילו טוב יותר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:39 עכשיו אנחנו בסיטואציה של ירושלים וחולון, עם שחקן שמחכה לקבל אזרחות.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אחלה החתמה.. אם הוא משתלב ונשאר לדעתי אלכסנדר יכול לשחק בעמדה 4 ( ברוב האתרים אלכסנדר בכלל מוגדר כ 4 ).. אם יקבל אזרחות זה בכלל יהיה אדיר וסוגר לנו קו קדמי סופר חזק.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
נראה עכשיו איך פועלת המערכת כשלא מדובר במכבי חיפה.El dudernio כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 18:05סונגרסן כבר קיבל אזרחות אז זה ממש טוב אם הם באותו מצב.יהלום14אדום כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:45מצבו של וויטי דומה לזה של סונדגרן ממכבי חיפה, אולי אפילו טוב יותר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 17:39 עכשיו אנחנו בסיטואציה של ירושלים וחולון, עם שחקן שמחכה לקבל אזרחות.
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
זו גם תהיה שלי, אלכסנדר יכול לשחק 4 ליד 5?lior777 כתב:אחלה החתמה.. אם הוא משתלב ונשאר לדעתי אלכסנדר יכול לשחק בעמדה 4 ( ברוב האתרים אלכסנדר בכלל מוגדר כ 4 ).. אם יקבל אזרחות זה בכלל יהיה אדיר וסוגר לנו קו קדמי סופר חזק.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אלכסנדר שחקן מאוד נייד, רץ את המגרש, ולא כבד, לדעתי יכול לשחק ב 4. שים לב שבכל אתרי הכדורסל המקצועיים הוא מוגדר כ 4 .. הרי אם הורד הוא 4 מה מבדיל אותו מאלכסנדר? לשניהם אין קליעה ל 3 רק שאלכסנדר אוכל אותו בכל פרמטר במשחק.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אלכסנדר גם יכול לשחק כ 2-3 ולפתוח את הגנה עם קליעה מבחוץ.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
כואב לי מאוד על זלי. אני בטוח שאם וויטי היה חותם בתחילת הקיץ הוא לא היה בוחר להישאר. זה להנחית שחקן על העמדה שלו מה שיוביל את זלי להיות סנטר שלישי, ולמצב שהוא לא יראה דקות בכלל במשחקים שהם חשובים. זה לא משנה שוויטי יותר טוב לנו ושזה יעזור לנו מבחינה מקצועית. לדעתי כל עוד לא מגיע שחקן טופ יורוליג, שישדרג אותנו לרמה אחרת, לעשות כזה מהלך לזלי זה התנהגות שאני לא מצפה שנעשה
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
נניח שוויטי נשאר עד סוף השנה, ונניח שזה על תקן ישראלי מה שבאמת יפגע בזלי.
מה ההבדל בין זה לבין ההבאה של אונוואקו על חשבון הורטון שנה שעברה?
מה ההבדל בין זה לבין ההבאה של אונוואקו על חשבון הורטון שנה שעברה?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
כל דבר שיכול לשדרג אותנו, כמו החתמת וויטי, זה מצויין.
נגמרו ימי המתנ"ס.
נגמרו ימי המתנ"ס.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
צודק, אבל לא מתי שזה פוגע בשחקן כמו זלי. אם תתחיל לפגוע בשחקנים כל שני וחמישי בשביל להשתדרג קצת מקצועית זה יפגע רק בך בסופו של דבר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:24 כל דבר שיכול לשדרג אותנו, כמו החתמת וויטי, זה מצויין.
נגמרו ימי המתנ"ס.
אין לי בעיה לשחק ביורוקאפ, אין לי בעיה גם 6 זרים פלוס מתאזרח, אין לי בעיה להיות בבעלות פרטית. כן יש לי בעיה שפוגעים בשחקנים, ובפרט שחקן כמו זלי שהאריך חוזה בשנתיים וההחתמה הזאת היא כמו יריקה בפרצוף שלו
-
- קיבל.ה 61 לייקים
אני לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי. האמת היא, שאף אחד לא יודע אם אלכסנדר יוכל לתת מעל 20-25 דקות בערב (מבחינת ריכוז ועבירות). ומה לעשות שהסגל שלנו, מלבדו, מאוד בינוני בריבאונד וחסימות. אני גם מת על זלי, אבל ריבאונדר גדול הוא לא וחוסם הוא עוד פחות (והאמת היא שרק לקראת סוף העונה היה שיפור במשחק ההגנה שלו, לפני זה, וגם בתקופת ירושלים, הוא היה מגן די חלש). מצד שני, זלי אמנם כבד אבל כן יכול לרווח את המשחק, הוא כן זורק מרחוק. ובשביל עונה ארוכה, ויורוקאפ, ופציעות, ומנוחות, זה נחמד מאוד שיש לנו 3 סנטרים בסגל, במיוחד עם איך שהקבוצה הזאת נבנתה, בלי 4 מאסיבי. אם באמת יקבל אזרחות, זו החתמה גדולהנייט רובינסון כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:32צודק, אבל לא מתי שזה פוגע בשחקן כמו זלי. אם תתחיל לפגוע בשחקנים כל שני וחמישי בשביל להשתדרג קצת מקצועית זה יפגע רק בך בסופו של דבר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:24 כל דבר שיכול לשדרג אותנו, כמו החתמת וויטי, זה מצויין.
נגמרו ימי המתנ"ס.
אין לי בעיה לשחק ביורוקאפ, אין לי בעיה גם 6 זרים פלוס מתאזרח, אין לי בעיה להיות בבעלות פרטית. כן יש לי בעיה שפוגעים בשחקנים, ובפרט שחקן כמו זלי שהאריך חוזה בשנתיים וההחתמה הזאת היא כמו יריקה בפרצוף שלו
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אלכסנדר סנטר שכמעט ולא עושה עבירות. הוא מסוגל לשחק גם 30 דקות אם נרצה בכך. נגיד והוא ישחק 25 דקות במשחקים החשובים, מי אתה חושב שיחק את ה 15 שנותרו? הכי הרבה שזלי ישחק במשחקים החשובים זה 5 דקות. אז כן, אני בטוח שהוא יפגע מאוד מהמהלך הזה.גולובורודקו כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 20:19אני לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי. האמת היא, שאף אחד לא יודע אם אלכסנדר יוכל לתת מעל 20-25 דקות בערב (מבחינת ריכוז ועבירות). ומה לעשות שהסגל שלנו, מלבדו, מאוד בינוני בריבאונד וחסימות. אני גם מת על זלי, אבל ריבאונדר גדול הוא לא וחוסם הוא עוד פחות (והאמת היא שרק לקראת סוף העונה היה שיפור במשחק ההגנה שלו, לפני זה, וגם בתקופת ירושלים, הוא היה מגן די חלש). מצד שני, זלי אמנם כבד אבל כן יכול לרווח את המשחק, הוא כן זורק מרחוק. ובשביל עונה ארוכה, ויורוקאפ, ופציעות, ומנוחות, זה נחמד מאוד שיש לנו 3 סנטרים בסגל, במיוחד עם איך שהקבוצה הזאת נבנתה, בלי 4 מאסיבי. אם באמת יקבל אזרחות, זו החתמה גדולהנייט רובינסון כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:32צודק, אבל לא מתי שזה פוגע בשחקן כמו זלי. אם תתחיל לפגוע בשחקנים כל שני וחמישי בשביל להשתדרג קצת מקצועית זה יפגע רק בך בסופו של דבר.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:24 כל דבר שיכול לשדרג אותנו, כמו החתמת וויטי, זה מצויין.
נגמרו ימי המתנ"ס.
ולרגע לא אמרתי שזה לא יעזור לנו מקצועית, אבל מבחינתי יש דברים שקצת יותר חשובים מזה, כל עוד זה לא שובר שוויון ברמת שחקן יורוליג
-
- קיבל.ה 61 לייקים
אולי הוא יוכל לשחק 30 דקות, אבל בינתיים בקריירה עוד לא יצא לו לשחק מעל 25 לערב. תחרות זה דבר בריא, ומה לעשות, הסגל נבנה בצורה לא מאוזנת. בלי אלכסנדר על המגרש אנחנו בחסרון גדול מול קבוצות גבוהותנייט רובינסון כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 20:25אלכסנדר סנטר שכמעט ולא עושה עבירות. הוא מסוגל לשחק גם 30 דקות אם נרצה בכך. נגיד והוא ישחק 25 דקות במשחקים החשובים, מי אתה חושב שיחק את ה 15 שנותרו? הכי הרבה שזלי ישחק במשחקים החשובים זה 5 דקות. אז כן, אני בטוח שהוא יפגע מאוד מהמהלך הזה.גולובורודקו כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 20:19אני לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי. האמת היא, שאף אחד לא יודע אם אלכסנדר יוכל לתת מעל 20-25 דקות בערב (מבחינת ריכוז ועבירות). ומה לעשות שהסגל שלנו, מלבדו, מאוד בינוני בריבאונד וחסימות. אני גם מת על זלי, אבל ריבאונדר גדול הוא לא וחוסם הוא עוד פחות (והאמת היא שרק לקראת סוף העונה היה שיפור במשחק ההגנה שלו, לפני זה, וגם בתקופת ירושלים, הוא היה מגן די חלש). מצד שני, זלי אמנם כבד אבל כן יכול לרווח את המשחק, הוא כן זורק מרחוק. ובשביל עונה ארוכה, ויורוקאפ, ופציעות, ומנוחות, זה נחמד מאוד שיש לנו 3 סנטרים בסגל, במיוחד עם איך שהקבוצה הזאת נבנתה, בלי 4 מאסיבי. אם באמת יקבל אזרחות, זו החתמה גדולהנייט רובינסון כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 19:32
צודק, אבל לא מתי שזה פוגע בשחקן כמו זלי. אם תתחיל לפגוע בשחקנים כל שני וחמישי בשביל להשתדרג קצת מקצועית זה יפגע רק בך בסופו של דבר.
ולרגע לא אמרתי שזה לא יעזור לנו מקצועית, אבל מבחינתי יש דברים שקצת יותר חשובים מזה, כל עוד זה לא שובר שוויון ברמת שחקן יורוליג
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בליגה הספרדית נדיר למצוא שחקנים עם מעל 25 דקות למשחקגולובורודקו כתב:אולי הוא יוכל לשחק 30 דקות, אבל בינתיים בקריירה עוד לא יצא לו לשחק מעל 25 לערב. תחרות זה דבר בריא, ומה לעשות, הסגל נבנה בצורה לא מאוזנת. בלי אלכסנדר על המגרש אנחנו בחסרון גדול מול קבוצות גבוהותנייט רובינסון כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 20:25אלכסנדר סנטר שכמעט ולא עושה עבירות. הוא מסוגל לשחק גם 30 דקות אם נרצה בכך. נגיד והוא ישחק 25 דקות במשחקים החשובים, מי אתה חושב שיחק את ה 15 שנותרו? הכי הרבה שזלי ישחק במשחקים החשובים זה 5 דקות. אז כן, אני בטוח שהוא יפגע מאוד מהמהלך הזה.גולובורודקו כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 20:19 אני לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי. האמת היא, שאף אחד לא יודע אם אלכסנדר יוכל לתת מעל 20-25 דקות בערב (מבחינת ריכוז ועבירות). ומה לעשות שהסגל שלנו, מלבדו, מאוד בינוני בריבאונד וחסימות. אני גם מת על זלי, אבל ריבאונדר גדול הוא לא וחוסם הוא עוד פחות (והאמת היא שרק לקראת סוף העונה היה שיפור במשחק ההגנה שלו, לפני זה, וגם בתקופת ירושלים, הוא היה מגן די חלש). מצד שני, זלי אמנם כבד אבל כן יכול לרווח את המשחק, הוא כן זורק מרחוק. ובשביל עונה ארוכה, ויורוקאפ, ופציעות, ומנוחות, זה נחמד מאוד שיש לנו 3 סנטרים בסגל, במיוחד עם איך שהקבוצה הזאת נבנתה, בלי 4 מאסיבי. אם באמת יקבל אזרחות, זו החתמה גדולה