אולם
-
- קיבל.ה 61 לייקים
אז אחרי שיצאנו לדרך חדשה, אפשר להתחיל לחשוב על העתיד.
האולם שלנו קטן לנו היום, אין ספק, יש ביקוש גדול למנויים וכרטיסים, ובאמת נראה שהגדלה לאזור ה 6000-7000 מושבים זה אופטימלי, גם מבחינת מנויים וגם מבחינת משחקים פחות אטרקטיביים וכו, שלא יהיה ריק מדי.
אבל - ינאי דיבר ומדבר הרבה על היורוליג. זה משהו שהוא מכוון אליו ונכון כל העניין עם השריונים והשחיתות, אבל כרגע זה מה יש, זה המפעל הבכיר ביותר, ולא נוכל באמת להתחרות במכבי לטווח ארוך בלי לבסס את עצמנו שם.
אז ביורוליג, רוב הקבוצות משוריינות עם חוזה. חוץ מהן יש לפי דעתי איזה 2-3 כרטיסים חופשיים שהם נותנים (חוזה לשנה או שנתיים אני חושב) ומקום שמור לזוכה ביורוקאפ.
הקבוצות המשוריינות - מחויבות להעמיד אולם של לפחות 10000 מקומות. לכן גם כנראה הסעיף בהסכם, שמעבר ליד אליהו מחייב הצבעה ...
אז עכשיו באמת השאלה מה עושים - משדרגים את הדרייב אין לבערך פי 2 ממה שיש היום, ואז בעוד כמה שנים, אם הכול באמת הולך לפי התכניות והיורוליג על הפרק, שוברים את הראש שוב, או שהולכים אול אין ובונים איפשהו אולם של 10000 מושבים
לפי מה שהולך בתקשורת, הולכים על האופציה הראשונה כרגע. לטווח הקצר זה מרגיש נכון, אבל אולי כדאי לעצור ולחשוב קצת יותר קדימה
האולם שלנו קטן לנו היום, אין ספק, יש ביקוש גדול למנויים וכרטיסים, ובאמת נראה שהגדלה לאזור ה 6000-7000 מושבים זה אופטימלי, גם מבחינת מנויים וגם מבחינת משחקים פחות אטרקטיביים וכו, שלא יהיה ריק מדי.
אבל - ינאי דיבר ומדבר הרבה על היורוליג. זה משהו שהוא מכוון אליו ונכון כל העניין עם השריונים והשחיתות, אבל כרגע זה מה יש, זה המפעל הבכיר ביותר, ולא נוכל באמת להתחרות במכבי לטווח ארוך בלי לבסס את עצמנו שם.
אז ביורוליג, רוב הקבוצות משוריינות עם חוזה. חוץ מהן יש לפי דעתי איזה 2-3 כרטיסים חופשיים שהם נותנים (חוזה לשנה או שנתיים אני חושב) ומקום שמור לזוכה ביורוקאפ.
הקבוצות המשוריינות - מחויבות להעמיד אולם של לפחות 10000 מקומות. לכן גם כנראה הסעיף בהסכם, שמעבר ליד אליהו מחייב הצבעה ...
אז עכשיו באמת השאלה מה עושים - משדרגים את הדרייב אין לבערך פי 2 ממה שיש היום, ואז בעוד כמה שנים, אם הכול באמת הולך לפי התכניות והיורוליג על הפרק, שוברים את הראש שוב, או שהולכים אול אין ובונים איפשהו אולם של 10000 מושבים
לפי מה שהולך בתקשורת, הולכים על האופציה הראשונה כרגע. לטווח הקצר זה מרגיש נכון, אבל אולי כדאי לעצור ולחשוב קצת יותר קדימה
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
לוידע מה יבנו, איך יבנו ואיפה יבנו.
יש לי רק בקשה אחת - בלי קומה שניה. זהו.
זה מדכא וזה הכל חוץ מחוויית ספורט לאוהד. ע"ע ארנה, נוקיהו ובלומפילד גם כשהם מלאים.
מצדי אולם של 70 אלף. בבקשה רק קומה אחת בשיפוע חד כמה שאפשר.
יש לי רק בקשה אחת - בלי קומה שניה. זהו.
זה מדכא וזה הכל חוץ מחוויית ספורט לאוהד. ע"ע ארנה, נוקיהו ובלומפילד גם כשהם מלאים.
מצדי אולם של 70 אלף. בבקשה רק קומה אחת בשיפוע חד כמה שאפשר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 511 לייקים
הפוך גוטה, הפוך!
חובה קומה שניה, כדי שיהיה איזה פינה לזרוק את קהל החוץ שלא יידעו שהם קיימים. נמאס לראות את כל הצהוב הזה על הקווים בדרייב אין.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
אם הם ייזרקו גם אתה תיזרק ובהצלחה עם מה שהיה פעם אולם ביתיארבעת המופלאים כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 15:02הפוך גוטה, הפוך!
חובה קומה שניה, כדי שיהיה איזה פינה לזרוק את קהל החוץ שלא יידעו שהם קיימים. נמאס לראות את כל הצהוב הזה על הקווים בדרייב אין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 61 לייקים
נכון, תלויים בהם. אבל נאמר שינאי יפעל להגדלת האולם הקיים בטווח של כמה שנים, זאת אומרת שכן אפשר להשפיע על ההחלטה שלה. הדרייב אין משמש גם לעוד אירועים ספורטיביים ולא ספורטיביים, מניח שעם מספיק לחץ אפשר למשוך לכיוון אולם גדול יותר (אם התשתיות שם מאפשרות את זה בכלל). כי אם לא, זה אומר שמבחינתנו, כנראה שאם וכאשר נגיע לרגע שבו אנחנו רוצים להצטרף למועדון החברים הסגור של היורוליג, נצטרך לשחק ביד אליהו
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
העירייה לדעתי ממש אוהבת את הדרייב אין. הוא משומש יותר מכל אולם ספורט היום
הוא נגיש בטירוף, אחלה חניה, אחלה מיקום, קומפקטי, חדש, קליל
כל מה שנוקיה היום לא נותן. אממה זה באמת שיקול שלהם, אנחנו היחידים שמתמשים באולם הזה ורוצים יותר מושבים, כל הגופים הזמניים והאירועים שם זה לא צריכים אפילו את רובו
הוא נגיש בטירוף, אחלה חניה, אחלה מיקום, קומפקטי, חדש, קליל
כל מה שנוקיה היום לא נותן. אממה זה באמת שיקול שלהם, אנחנו היחידים שמתמשים באולם הזה ורוצים יותר מושבים, כל הגופים הזמניים והאירועים שם זה לא צריכים אפילו את רובו
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
קומה שניה נקודתית ליציע האורחים. ארוך ללא אפשרות לגוש עידוד....ארבעת המופלאים כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 15:02הפוך גוטה, הפוך!
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אם יד אליהו יכול להפוך לאולם הביתי שלנו באופן קבוע והוא יתאים למידותינו, אני לא רואה בזה שום בעיה.גולובורודקו כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 16:32נכון, תלויים בהם. אבל נאמר שינאי יפעל להגדלת האולם הקיים בטווח של כמה שנים, זאת אומרת שכן אפשר להשפיע על ההחלטה שלה. הדרייב אין משמש גם לעוד אירועים ספורטיביים ולא ספורטיביים, מניח שעם מספיק לחץ אפשר למשוך לכיוון אולם גדול יותר (אם התשתיות שם מאפשרות את זה בכלל). כי אם לא, זה אומר שמבחינתנו, כנראה שאם וכאשר נגיע לרגע שבו אנחנו רוצים להצטרף למועדון החברים הסגור של היורוליג, נצטרך לשחק ביד אליהו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לפי רמי לא נמצא שום אדריכל שמוכן לקחת על עצמו פרויקט של הרחבת האולם ע"י שיפוץ (תודה למי שהחליט לבנות את העמודים בצורה שמונעת יכולת הרחבה).
לכן הלכו על צוות אדריכלים מחו"ל, אני מקווה שהם יגידו שזה אפשרי, ואם כן עם הרחבה משמעותית מהמצב הקיים.
יכול להיות שהתוספת לא תוכל להיות משמעותית בכלל
לכן הלכו על צוות אדריכלים מחו"ל, אני מקווה שהם יגידו שזה אפשרי, ואם כן עם הרחבה משמעותית מהמצב הקיים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
יש לי הרגשה שבסוף יהרסו ויבנו מחדשChegi כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:15 לפי רמי לא נמצא שום אדריכל שמוכן לקחת על עצמו פרויקט של הרחבת האולם ע"י שיפוץ (תודה למי שהחליט לבנות את העמודים בצורה שמונעת יכולת הרחבה).
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 61 לייקים
אתה לא רואה בזה בעיה, גם אני לא, זה עובד לא רע בהרבה מקרים עם יריבות עירוניות שחולקות מגרש, אבל זה משהו שלא יעבור חלק אצל חלק מהקהל, לא סתם החריגו את זה בהסכםיובל כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:14אם יד אליהו יכול להפוך לאולם הביתי שלנו באופן קבוע והוא יתאים למידותינו, אני לא רואה בזה שום בעיה.גולובורודקו כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 16:32נכון, תלויים בהם. אבל נאמר שינאי יפעל להגדלת האולם הקיים בטווח של כמה שנים, זאת אומרת שכן אפשר להשפיע על ההחלטה שלה. הדרייב אין משמש גם לעוד אירועים ספורטיביים ולא ספורטיביים, מניח שעם מספיק לחץ אפשר למשוך לכיוון אולם גדול יותר (אם התשתיות שם מאפשרות את זה בכלל). כי אם לא, זה אומר שמבחינתנו, כנראה שאם וכאשר נגיע לרגע שבו אנחנו רוצים להצטרף למועדון החברים הסגור של היורוליג, נצטרך לשחק ביד אליהו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
נכון, יהיה מוזר מאד בהתחלה....גולובורודקו כתב:אתה לא רואה בזה בעיה, גם אני לא, זה עובד לא רע בהרבה מקרים עם יריבות עירוניות שחולקות מגרש, אבל זה משהו שלא יעבור חלק אצל חלק מהקהל, לא סתם החריגו את זה בהסכםיובל כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:14אם יד אליהו יכול להפוך לאולם הביתי שלנו באופן קבוע והוא יתאים למידותינו, אני לא רואה בזה שום בעיה.גולובורודקו כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 16:32 נכון, תלויים בהם. אבל נאמר שינאי יפעל להגדלת האולם הקיים בטווח של כמה שנים, זאת אומרת שכן אפשר להשפיע על ההחלטה שלה. הדרייב אין משמש גם לעוד אירועים ספורטיביים ולא ספורטיביים, מניח שעם מספיק לחץ אפשר למשוך לכיוון אולם גדול יותר (אם התשתיות שם מאפשרות את זה בכלל). כי אם לא, זה אומר שמבחינתנו, כנראה שאם וכאשר נגיע לרגע שבו אנחנו רוצים להצטרף למועדון החברים הסגור של היורוליג, נצטרך לשחק ביד אליהו
החריגו את זה בהקשר שבו עופר לא יוכל להעביר אותנו ליד אליהו ללא הסכמת העמותה. יש לה זכות וטו. אבל אם העמותה תסכים - אז אין בעיה בכלל
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 960 לייקים
חולדאי, בכל הנוגע למתקני ספורט בעיר, הוכיח שהוא חתיכת מטומטםChegi כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:15 לפי רמי לא נמצא שום אדריכל שמוכן לקחת על עצמו פרויקט של הרחבת האולם ע"י שיפוץ (תודה למי שהחליט לבנות את העמודים בצורה שמונעת יכולת הרחבה).
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
השאלה היא גם מה תהייה ההשפעה של מהפך בראשות העיר על הנושא, אם וכאשר. ברביבאי נראית לי אחלה אבל אני לא בטוח מה בדיוק היחס שלה לספורט.
אין אלוהים.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
לא מצליח לדמיין אפילו איך מרחיבים את הדרייב אין בצורה הנוכחית שלו עם העמודים, אם פשוט ממשיכים את היציעים או עושים עוד קומה החלקים העליונים ביציעים מאחורי הסלים הופכים למסדרון סגור.
אין ספק שלא חזקים בתל אביב במתקנים ובחשיבה קדימה גם בבלומפילד לא השאירו אפשרות סבירה לעשות גג עם ההפרשי גבהים בין היציעים ועשו איצטדיון שבהשוואה למה שעושים היום הוא מתחת לכל ביקורת ביותר מדי אספקטים.
יד אליהו מזוהה יותר מדי עם מכבי אף פעם לא נרגיש בבית שם.
מקווה שימצאו פתרון מפתיע
אין ספק שלא חזקים בתל אביב במתקנים ובחשיבה קדימה גם בבלומפילד לא השאירו אפשרות סבירה לעשות גג עם ההפרשי גבהים בין היציעים ועשו איצטדיון שבהשוואה למה שעושים היום הוא מתחת לכל ביקורת ביותר מדי אספקטים.
יד אליהו מזוהה יותר מדי עם מכבי אף פעם לא נרגיש בבית שם.
מקווה שימצאו פתרון מפתיע
רדיוס לבית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
החשיבות של אולם להתפתחות שלנו היא הכי קריטית שיש, וזה צריך להיות בראש סדר העדיפות של הבעלים/הנהלה, אולם חדש של 6000 איש ומעלה ויחד עם אופק עתידי של ינאי ואנחנו ממצים את הפוטנציאל העצום שלנו.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אתה רואה תסריט שהוא לא נבחר שוב בפעם המאה?ארבעת המופלאים כתב:השאלה היא גם מה תהייה ההשפעה של מהפך בראשות העיר על הנושא, אם וכאשר. ברביבאי נראית לי אחלה אבל אני לא בטוח מה בדיוק היחס שלה לספורט.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
סיכוי נמוך אבל קייםChegi כתב:אתה רואה תסריט שהוא לא נבחר שוב בפעם המאה?ארבעת המופלאים כתב:השאלה היא גם מה תהייה ההשפעה של מהפך בראשות העיר על הנושא, אם וכאשר. ברביבאי נראית לי אחלה אבל אני לא בטוח מה בדיוק היחס שלה לספורט.
https://mobile.mako.co.il/news-politics ... 981026.htm
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
אני מודה שאני לא רואה בעיה מבחינתי לשחק ביד אליהו, בהנחה שאין פתרון ריאלי להגדלת האולם בשנים הקרובות. הפער בין הביקוש וההיצע לכרטיסים הוא מוגזם, במיוחד אם הצלחות ספורטיביות ימשיכו להגיע וזה יהפך לבלתי נסבל. לא אכפת לי שהאולם מזוהה עם מכבי, בלומפילד היה מזוהה עם הפועל זה הזיז למכבי לשחק שם גם? אין לי גם סנטימנטים כבדים לדרייב אין אני מודה, מבחינתי האולם הוא רק אינסטרומנט ומה שהופך אותו לאולם הביתי זה האנשים שממלאים אותו וכוחו של הרגל. גם יד אליהו יכול להפוך לבית אם מחליטים שהוא הופך לבית. אם בודקים ומגלים שיש לנו פוטנציאל למלא את יד אליהו או קרוב לזה כמה פעמים בשנה ובשאר הזמן להיות ב60 אחוז תפוסה זאת גם הכנסה אדירה של כסף. מודע לזה שיש פער ביני לבין הקהל הרחב בעניין הזה
-
- קיבל.ה 141 לייקים
מסכים במאה אחוז. אני ארחיב ואגיד שזו צריכה להיות המטרה של הפועל סל, להרחיב את בסיס הקהל ושנגיע למצב שיד אליהו (או אולם אחר בסדר הגודל הזה) הוא האולם הביתי שלנו. מה שכן, אני לא חושב שיד אליהו יכול לעמוד בלארח את כל המשחקים גם של הפועל וגם של מכבי בארץ ובמפעלים האירופיים.פרימו לוי כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 17:21 אני מודה שאני לא רואה בעיה מבחינתי לשחק ביד אליהו, בהנחה שאין פתרון ריאלי להגדלת האולם בשנים הקרובות. הפער בין הביקוש וההיצע לכרטיסים הוא מוגזם, במיוחד אם הצלחות ספורטיביות ימשיכו להגיע וזה יהפך לבלתי נסבל. לא אכפת לי שהאולם מזוהה עם מכבי, בלומפילד היה מזוהה עם הפועל זה הזיז למכבי לשחק שם גם? אין לי גם סנטימנטים כבדים לדרייב אין אני מודה, מבחינתי האולם הוא רק אינסטרומנט ומה שהופך אותו לאולם הביתי זה האנשים שממלאים אותו וכוחו של הרגל. גם יד אליהו יכול להפוך לבית אם מחליטים שהוא הופך לבית. אם בודקים ומגלים שיש לנו פוטנציאל למלא את יד אליהו או קרוב לזה כמה פעמים בשנה ובשאר הזמן להיות ב60 אחוז תפוסה זאת גם הכנסה אדירה של כסף. מודע לזה שיש פער ביני לבין הקהל הרחב בעניין הזה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אפילו אם נמלא את הטבעת התחתונה בהיכל זו אווירה ביתית טובה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
העיניין אם מקבלים את יד אליהו כמשהו ״זמני״ עד שיבנו לנו אולם, תישאל השאלה אם יכול להיות זמני למה שלא להישאר שם וזהו ואז לא יהיה לנו אולם משלנו.
אם אין עיניין שיהיה לנו אולם משלנו ומקבלים את זה שאנחנו שותפים עם מכבי באולם, אז אפשר כבר לעונה הבאה לעבור…
באופן אישי, אני אוהב את זה שיש לנו אולם בייתי משלנו . בטח בלי לחלוק אותו עם מכבי.
אבל צריך להבין כמה זמן ולאיזה גודל של אולם נוכל להגיע.
לא פוסל שום פיתרון.
אם אין עיניין שיהיה לנו אולם משלנו ומקבלים את זה שאנחנו שותפים עם מכבי באולם, אז אפשר כבר לעונה הבאה לעבור…
באופן אישי, אני אוהב את זה שיש לנו אולם בייתי משלנו . בטח בלי לחלוק אותו עם מכבי.
אבל צריך להבין כמה זמן ולאיזה גודל של אולם נוכל להגיע.
לא פוסל שום פיתרון.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
גם בנוגע לשאר העניינים הוא לא משהויהלום14אדום כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 21:49חולדאי, בכל הנוגע למתקני ספורט בעיר, הוכיח שהוא חתיכת מטומטםChegi כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:15 לפי רמי לא נמצא שום אדריכל שמוכן לקחת על עצמו פרויקט של הרחבת האולם ע"י שיפוץ (תודה למי שהחליט לבנות את העמודים בצורה שמונעת יכולת הרחבה).
-
- קיבל.ה 960 לייקים
השאר פחות מעניין אותי בתור אחד שלא גר בעיר (ולכן גם לא מודע להם).ארז שדה כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 20:42גם בנוגע לשאר העניינים הוא לא משהויהלום14אדום כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 21:49חולדאי, בכל הנוגע למתקני ספורט בעיר, הוכיח שהוא חתיכת מטומטםChegi כתב: ↑11 אוגוסט 2023, 20:15 לפי רמי לא נמצא שום אדריכל שמוכן לקחת על עצמו פרויקט של הרחבת האולם ע"י שיפוץ (תודה למי שהחליט לבנות את העמודים בצורה שמונעת יכולת הרחבה).
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא מסכים עם הדעה פה על יד אליהו.
לדעתי האולם הזה מסמל את הצד הצהוב של העיר בצורה מובהקת.
להעביר למשחק אחד נקודתי, אין לי בעיה.
לארח שם? לא.
יש מקום בעיר הזו לעוד היכל ספורט שיתאים לסייז של הפועל. יקח שנה, שנתיים או שלוש. אי אפשר לנהל מועדון בקפריזות.
שיריון ביורוליג? יאללה יאללה. מונאקו משחקת יפה מאוד ביורוליג ותמשיך לשחק כי היא שוכפת כסף ומחתימה כוכבים. כולנו יודעים איזה אולם יש להם.
לארח שם? לא.
יש מקום בעיר הזו לעוד היכל ספורט שיתאים לסייז של הפועל. יקח שנה, שנתיים או שלוש. אי אפשר לנהל מועדון בקפריזות.
שיריון ביורוליג? יאללה יאללה. מונאקו משחקת יפה מאוד ביורוליג ותמשיך לשחק כי היא שוכפת כסף ומחתימה כוכבים. כולנו יודעים איזה אולם יש להם.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אם היינו מגיעים ליורוליג, הייתה לנו אלטרנטיבה לטווח הקצר שהיא לא יד אליהו?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
עופר ינאי מאושר כבעלים והפועל משחקת ביורוליג. עולה השאלה איפה לשחק:
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
אני מצביע דרייב אין 100 מתוך 100 פעמים.
בטווח הרחוק, אם נצליח להיות שחקן קבוע ביורליג, צריך לבנות אולם יותר גדול.
לא כדי ״לעמוד בתקן״ אלא כדי לתת להרבה קהל להגיע, להגדיל את בסיס ההכנסות ולממש את הפוטנציאל (בדיוק כמו שמכבי עושים).
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
לא כדי ״לעמוד בתקן״ אלא כדי לתת להרבה קהל להגיע, להגדיל את בסיס ההכנסות ולממש את הפוטנציאל (בדיוק כמו שמכבי עושים).
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
אפשר לשחק ביורוליג עם אולם שמכיל 3,500 מקומות? אני לא בטוחהאדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:08 בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
הלוואי שהאולם בחולון היה הפתרון, אבל בית"ר חולון בטח תתנגד.אוהד כורסא כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 20:59 אם היינו מגיעים ליורוליג, הייתה לנו אלטרנטיבה לטווח הקצר שהיא לא יד אליהו?
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אתם כל הזמן אומרים יורוליג ואני מפנטז על אליפות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא קראתי את התקנון ונראה לי שזה דיון היפותטי לגמרי כי אנחנו רחוקים מהיורוליג שנות אור.ארז שדה כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:30אפשר לשחק ביורוליג עם אולם שמכיל 3,500 מקומות? אני לא בטוחהאדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:08 בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
יש לנו מספיק זמן ״להתארגן״ על אולם טוב יותר, לא בשביל מפעל אירופאי, אלא בשביל הקהל שרוצה לבוא לראות את הפועל.
זה בדיוק ההבדל בין ערכים וקהילה לבין להפוך לקבוצה ממוסחרת. דוגמא מעולה להתחלה המשותפת עם עופר.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
ברור שהדיון היפותטי הליגה עוד לא התחילה ועוד לא זכינו בכלום, אבל מותר לפנטז.האדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:41לא קראתי את התקנון ונראה לי שזה דיון היפותטי לגמרי כי אנחנו רחוקים מהיורוליג שנות אור.ארז שדה כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:30אפשר לשחק ביורוליג עם אולם שמכיל 3,500 מקומות? אני לא בטוחהאדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:08 בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
יש לנו מספיק זמן ״להתארגן״ על אולם טוב יותר, לא בשביל מפעל אירופאי, אלא בשביל הקהל שרוצה לבוא לראות את הפועל.
זה בדיוק ההבדל בין ערכים וקהילה לבין להפוך לקבוצה ממוסחרת. דוגמא מעולה להתחלה המשותפת עם עופר.
-
- קיבל.ה 61 לייקים
צודק, לפי דעתי המינימום זה 5000ארז שדה כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:30אפשר לשחק ביורוליג עם אולם שמכיל 3,500 מקומות? אני לא בטוחהאדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:08 בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
-
- קיבל.ה 221 לייקים
האולם של מונאקו מכיל 4,000גולובורודקו כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:04צודק, לפי דעתי המינימום זה 5000ארז שדה כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:30אפשר לשחק ביורוליג עם אולם שמכיל 3,500 מקומות? אני לא בטוחהאדס כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:08 בוא נקח תרחיש דמיוני, טוקטו שם את הלייאפ ההוא בבאדלונה, מנצחים והולכים עד הסוף.
1. דרייב אין
2. מנורה
3. ירושלים
4. חיפה
5. חולון
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כמו שכתבו פה, יד אליהו אכן מסמל את מכבי אבל גם איצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד היה מזוהה עם הפועל, וגם לפני כן בימים של "באסה". מכבי מרגישה בו בבית היום, הרבה יותר מר"ג.האדס כתב:אני לא מסכים עם הדעה פה על יד אליהו.
לארח שם? לא.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אין פער בינינופרימו לוי כתב:אני מודה שאני לא רואה בעיה מבחינתי לשחק ביד אליהו, בהנחה שאין פתרון ריאלי להגדלת האולם בשנים הקרובות. הפער בין הביקוש וההיצע לכרטיסים הוא מוגזם, במיוחד אם הצלחות ספורטיביות ימשיכו להגיע וזה יהפך לבלתי נסבל. לא אכפת לי שהאולם מזוהה עם מכבי, בלומפילד היה מזוהה עם הפועל זה הזיז למכבי לשחק שם גם? אין לי גם סנטימנטים כבדים לדרייב אין אני מודה, מבחינתי האולם הוא רק אינסטרומנט ומה שהופך אותו לאולם הביתי זה האנשים שממלאים אותו וכוחו של הרגל. גם יד אליהו יכול להפוך לבית אם מחליטים שהוא הופך לבית. אם בודקים ומגלים שיש לנו פוטנציאל למלא את יד אליהו או קרוב לזה כמה פעמים בשנה ובשאר הזמן להיות ב60 אחוז תפוסה זאת גם הכנסה אדירה של כסף. מודע לזה שיש פער ביני לבין הקהל הרחב בעניין הזה
והאמן לי שיהיה לא פחות קשה לצהובים לקבל את זה שהם ייאלצו לחלוק את ההיכל עם הפועל, כשהפועל כבר לא הקבוצה הקטנה והעניה של העיר שמשחקת באולמות קטנים עם מעט קהל, אלא קבוצה חזקה, עם כסף, שמתקדמת באירופה, זוכה התארים ומביאה קהל רב ליד אליהו. הם יאכלו את הלב. ואנחנו נגדיל הכנסות.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
כשאני התחלתי ללכת למשחקים של הפועל בשנות ה70 יד אליהו היה האצטדיון גם של הפועל וגם של מכבי.Charlie כתב:כמו שכתבו פה, יד אליהו אכן מסמל את מכבי אבל גם איצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד היה מזוהה עם הפועל, וגם לפני כן בימים של "באסה". מכבי מרגישה בו בבית היום, הרבה יותר מר"ג.האדס כתב:אני לא מסכים עם הדעה פה על יד אליהו.
לארח שם? לא.