כן זה משגע ואין סבלנות, אבל אני רוצה להגיד דבר אחד:
אני סומך על רמי ודני שיבצעו את הפעולות הנכונות לקבוצה, מקצועית וכספית.
מבחינתי האידאל הוא:
חידוש חוזה לזלי, גיל בני, מקריי, מנפורד.
לא אבכה גם עם חידוש לצ'יף וגם עם החתמת משאבת ריבאונדים שמשחק מעל הטבעות במקומו.
החתמת 4 זר עם קליעה.
החתמת 3-4 כזר שישי.
ציפיה להחתמות/חידוש חוזים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לפי הדיבורים אונואקו כנראה לא יישאר , השאר יש מצב /מתנדנדים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הדיבורים שאני שמעתי הם שדווקא הוא מתנדנד, אבל מנפורד לא ימשיך וכבר יודעים את זה כמה שבועות.רק הפועל כתב:לפי הדיבורים אונואקו כנראה לא יישאר , השאר יש מצב /מתנדנדים
כמו שזה נראה בראון ומקריי - אין
שני הגבוהים, אונואקו והורד - מתנדנדים
טוקוטו ומנפורד - אאוט
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
דיי קונה מצב כזה , יכול להיות יותר גרוע תאכלס
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
מתכוונים ללכת על שישה זרים בעונה הבאה כמו העונה הזאת?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כן, 6 זריםRed_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
לגבי הצ׳יף - לא פשוט למצוא סנטר טוב באירופה בתקציבים של הפועל.
היתרון של הורד שהוא צעיר, העונה הזו היתה הראשונה שלו מחוץ לארה"ב, והוא נטול אגו כך שניתן יהיה שלא לרשום אותו אלא אם אחד הזרים חסר, בלי שנקבל "פרצופים" וכו'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אז אם זה ככה אני ממש חותם על התסריט הזה שהארבעה האלה נשארים. אני חושב שלהביא שני זרים זה שינוי ממש סביר, אנחנו גם שומרים על השלד מצד אחד וגם יכולים להביא זרים מתאימים שיאזנו את הקבוצה. טוקוטו חווה ירידה מטורפת ביכולת העונה עם כל האהבה אליו אני חושב שאנחנו יכולים למצוא זר טוב יותר. בקשר למנפורד מה המשכורת שהוא הרוויח אצלנו? אם אני זוכר נכון הוא מראש היה זר יחסית יקר בהשוואה למה שהבאנו שנים קודמות, ככה שאני מאמין שאפשר להביא זר טוב כמוהו באותו סדר גודל של משכורת.Charlie כתב: ↑18 יוני 2023, 00:15כן, 6 זריםRed_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
לגבי הצ׳יף - לא פשוט למצוא סנטר טוב באירופה בתקציבים של הפועל.
היתרון של הורד שהוא צעיר, העונה הזו היתה הראשונה שלו מחוץ לארה"ב, והוא נטול אגו כך שניתן יהיה שלא לרשום אותו אלא אם אחד הזרים חסר, בלי שנקבל "פרצופים" וכו'.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
לפי רמי כהן,יש גם אפשרות שיהיה מותר לרשום 6 שחקנים זרים בכול משחק.Red_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
במקרה כזה צריך להחתים 7 זרים, כשהורד הזר השביעי.Nati כתב: ↑18 יוני 2023, 08:03לפי רמי כהן,יש גם אפשרות שיהיה מותר לרשום 6 שחקנים זרים בכול משחק.Red_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אסור לתת לזה לקרות!Nati כתב: ↑18 יוני 2023, 08:03לפי רמי כהן,יש גם אפשרות שיהיה מותר לרשום 6 שחקנים זרים בכול משחק.Red_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
זה לתת פרס ויתרון למי שיש לו הרבה כסף להביא זרים יקרים והוא מתבסס בעיקר עליהם.Nati כתב:לפי רמי כהן,יש גם אפשרות שיהיה מותר לרשום 6 שחקנים זרים בכול משחק.Red_man כתב:אם משאירים גם את המתנדנדים אני ממש חותם על התסריט הזה. חבל לי על מנפורד כי הוא שחקן נהדר לדעתי אבל אני מאמין שנוכל להביא שחקן מעולה במקומו. לתחושתי יותר קשה למצוא סנטרים כמו אונוואקו מאשר גראדים כמו מנפורד.
1. מכבי
2. ירושלים
אני מקווה שהפועל תדע לרתום עוד קבוצות כדי לבלום את המהלך ולהשאיר את המצב כמו שהוא (אלא אם רוב הקבוצות תעדפנה את המענק על 4 זרים ואז בעצם בעקיפין 2 העשירות שיחדו בכספי ציבור את שאר הקבוצות לשחק עם פחות זרים ולתת להן לשחק בעיקר עם זרים כדי לשלוט פה)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי הפועל תלך במצב הזה על 6 זרים