העונה נגמרה והיא כשלון ענק
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני מצטער שהקבוצה הטובה בליגה לא יכולה להראות בפורמה במשחקים חשובים זה כשלון , שקבוצה שפקינג מנצחת את מכבי 38 הפרש ואחר כך נראית כמו כלום רוב המשחק זה כשלון , פרנקו זה כשלון , בא לי פשוט למות זה היה צריך להיות שלנו ולא משנה לי מה יגידו פה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כישלון זה כל עונה שלא לוקחים תואר,
עם הסגל הזה, העונה הזאת היא לא כישלון, היא פשע.
עם הסגל הזה, העונה הזאת היא לא כישלון, היא פשע.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 190 לייקים
כשלון? קצת פרופורציות. שיחקו מול קבוצה טופ 6 ביורוליג עם הקו האחורי אולי הטוב ביותר ביורוליג.. הכשלון לדעתי זה המאמן החלש שיש לנו וזה שנפלנו בעמדה 4 עם זר מביך כמו הורד שלא הוחלף באמצע עונה..
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מה אתה פותח אשכול עם כותרת כזאת רגע אחרי ההפסד אתה רציני? מה זה? לנעול מהר בבקשה
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
לא אומר כשלון או הצלחה, אבל אם לא לקחת אף תואר ורק השבחת שחקנים לקבוצות אחרות שרואים אותם בכל המסגרות, איפה הצלחת פה?De Niro כתב:לא כשלון. הצלחה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
היום היינו במשחק שאף אחד לא הגיע וכמעט לקחנו את זה , איך בדיוק מכבי קבוצה טובה יותר ? שהפועל אשכרה שיחקה טוב זה היה 38 הפרש הבעיה שהיא לא שיחקה מספיק טוב , זזתי להתאבד ביי
-
- קיבל.ה 100 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הצלחנו להגיע לגמר פלייאוף אחרי כמעט 20 שנה.גביזון כתב:לא אומר כשלון או הצלחה, אבל אם לא לקחת אף תואר ורק השבחת שחקנים לקבוצות אחרות שרואים אותם בכל המסגרות, איפה הצלחת פה?De Niro כתב:לא כשלון. הצלחה.
הצלחנו לקדם את המועדון מקצועית בכל פרמטר.
עקביות והמשכיות יביאו גם תארים.
צריך לזכור היטב מול אילו קבוצות התמודדנו תקציבית.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 13 יוני 2023, 23:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
יש אכזבה נוראית מההפסד היום בגלל שהיינו מאוד קרובים ויכולנו לעשות את זה , זה כואב ומתסכל כי הייתה לנו העונה קבוצה חזקה ומוכשרת אבל צריך לזכור שלמרות שבשורה התחתונה לא עמדנו במשימה לזכות באליפות הייתה לנו עונה מדהימה בליגה ובאירופה ,ניצחנו את המחלה ב38 הפרש בסדרת גמר והיו לנו הרבה רגעי אושר, כך שלא מדובר בכישלון , תודה לך הפועל תמיד אנחנו איתך 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קבוצה כמו מכבי ראשון זכתה פה באליפות, גמר פלייאוף עם סגל כזה זה דיי מינימום שצריך להגיע אליוDe Niro כתב: ↑13 יוני 2023, 23:33הצלחנו להגיע לגמר פלייאוף אחרי כמעט 20 שנה.גביזון כתב:לא אומר כשלון או הצלחה, אבל אם לא לקחת אף תואר ורק השבחת שחקנים לקבוצות אחרות שרואים אותם בכל המסגרות, איפה הצלחת פה?De Niro כתב:לא כשלון. הצלחה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הם זכו באליפות מול מכ' בינונית מאד.רק הפועל כתב:קבוצה כמו מכבי ראשון זכתה פה באליפות, גמר פלייאוף עם סגל כזה זה דיי מינימום שצריך להגיע אליוDe Niro כתב: ↑13 יוני 2023, 23:33הצלחנו להגיע לגמר פלייאוף אחרי כמעט 20 שנה.גביזון כתב:לא אומר כשלון או הצלחה, אבל אם לא לקחת אף תואר ורק השבחת שחקנים לקבוצות אחרות שרואים אותם בכל המסגרות, איפה הצלחת פה?
המינימום הזה לא היה מובן מאליו להרבה אוהדים לפני הסדרה מול י-ם.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אז מה העונה בכדורגל?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אתה אדיוט!!!רק הפועל כתב:אני מצטער שהקבוצה הטובה בליגה לא יכולה להראות בפורמה במשחקים חשובים זה כשלון , שקבוצה שפקינג מנצחת את מכבי 38 הפרש ואחר כך נראית כמו כלום רוב המשחק זה כשלון , פרנקו זה כשלון , בא לי פשוט למות זה היה צריך להיות שלנו ולא משנה לי מה יגידו פה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אתה לא מסכים שהפועל הקבוצה הטובה בליגה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
שוכחים שלמעט ברצלונה מונאקו ועוד קבוצה. כל אירופה הפסידה ואף הובסה בהיכל.
מאכזב אבל פרופורציות.
מאכזב אבל פרופורציות.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
״לפעמים יש אכזבות והפסדים…״
יותר הפסדנו את המשחק מאשר מכבי ניצחה אותו ועדיין - תודה לך הפועל
עונה מרגשת ומתסכלת בו זמנית, אבל הראשונה מזה המון זמן שהכילה בתוכה כל כך הרבה רגש.
עוד נחזור למעמד ונגיע חזקים יותר
יותר הפסדנו את המשחק מאשר מכבי ניצחה אותו ועדיין - תודה לך הפועל

עונה מרגשת ומתסכלת בו זמנית, אבל הראשונה מזה המון זמן שהכילה בתוכה כל כך הרבה רגש.
עוד נחזור למעמד ונגיע חזקים יותר

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה בדיוק המשפט שמדגיש כמה העונה הזו היא פספוס , לא מבין למה כזה מזועזעים ממה שאמרתי , אי עמידה במטרות זה כישלון זו מילה מקצועית לחלוטין
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
עונה אדירה שרובה הייתה כיף גדול
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
זאת עונת קליימקס מטורפת לפרוייקט מרגש ובתולי בנוף של הספורט הישראלי - עם ההצלחה באירופה, הקבוצה המלהיבה, ההגעה לגמר הפלייאוף והרגש הבלתי נגמר שהביאו לנו אחרי כל כך הרבה שנים קשות.
קשה לשפוט לרעה עונה כזאת בטח כשהיא הראשונה שאתה באמת מרגיש עליונות מסויימות על כל הליגה.
נחזור ונחזור חזקים יותר!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הרגשת תחושת פספוס כלשהי שלא לקחת אליפות או לכל הפחות הגעת לאירופה בעונה האחרונה ? כי אני לא , זה היה צפויי ומבאס , במקרה הזה מנגד התחושות האלה פשוט גומרות אותי בלי קשר אני לא כל כך מבין למה ההשוואה הזו רלוונטית
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אם אתם רוצים לקרוא לזה עונה מאכזבת זה גם אפשרי , מבחינתי אין הבדל בין זה לבין כשלון
-
- קיבל.ה 400 לייקים
לא כל דבר שעולה לראש צריך לכתוב אתה יודע, ועוד לפתוח אשכול...
תודה לך הפועל

אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 229 לייקים
אנשים פה מאוד אופטמיים ואני לא מבין על סמך מה. אני מאוד מאוד פסימי ועצוב כי לדעתי זאת היתה העונה האחרונה שיכלנו לקחת אליפות מעתה והאלה נגמר.
מכבי עם התקציב שלהם וירושלים עם המיליארדר החדש, הזרים שלנו יעזבו כולם להצעות עם יותר כסף אנחנו נצטרך להמר על זה שנפגע פעם ב10 שני0 על כמה זרים טובים ושם כבר לא נוכל לתת פייט כי לירושלים יהיה מיליארדים. לא רואה עתיד לצערי אני באמת לא מבין על מה האופטימיות כשהכל נראה ההפך מסביבכם.
מכבי עם התקציב שלהם וירושלים עם המיליארדר החדש, הזרים שלנו יעזבו כולם להצעות עם יותר כסף אנחנו נצטרך להמר על זה שנפגע פעם ב10 שני0 על כמה זרים טובים ושם כבר לא נוכל לתת פייט כי לירושלים יהיה מיליארדים. לא רואה עתיד לצערי אני באמת לא מבין על מה האופטימיות כשהכל נראה ההפך מסביבכם.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מכבי תהפוך למועדון 2 בישראל (אם המיליארדר ישקיע בצורה סבירה מהסכום שיש לו ) סטייל ירושלים של העשור הקודם שלנו יהיה מאוד קשה להיות באמת בתמונה בגלל הפערים התקציבייםASAFABADI כתב: ↑14 יוני 2023, 00:17 אנשים פה מאוד אופטמיים ואני לא מבין על סמך מה. אני מאוד מאוד פסימי ועצוב כי לדעתי זאת היתה העונה האחרונה שיכלנו לקחת אליפות מעתה והאלה נגמר.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ממש לא עונה שהיא כישלון ובטח שלא "ענק".
הגענו לגמר והיינו קרובים מול קבוצה עם תקציב פי 6.
זה שזו הקבוצה הכי טובה כנראה שהייתה להפועל לא אומר שאנחנו עדיין על הנייר צריכים לקחת אליפות על קבוצה של 100 מליון.
הקבוצה הזו הייתה תופרת את מכבי של ווילבקין האפס, אבל לצערינו נפלנו על עונה שהם בנו קבוצה יחסית טובה.
הכישלון היחיד שאני יכול להצביע עליו הוא בגביע, וגם פה זה משחק אחד.
אירופה לדעתי עשינו עונה טובה ולא מעבר, ליגה עונה טובה ברמצת השורה התחתונה (גמר ו40 הפרש).
הכי חשוב זה המשכיות מן הסתם. אם בעונה הבאה נחזור להיות קבוצה של טיילור באטל אז נישאר עם ה40 הפרש ביוטיוב (שזה גם נהדר).
זה שזו הקבוצה הכי טובה כנראה שהייתה להפועל לא אומר שאנחנו עדיין על הנייר צריכים לקחת אליפות על קבוצה של 100 מליון.
הקבוצה הזו הייתה תופרת את מכבי של ווילבקין האפס, אבל לצערינו נפלנו על עונה שהם בנו קבוצה יחסית טובה.
אירופה לדעתי עשינו עונה טובה ולא מעבר, ליגה עונה טובה ברמצת השורה התחתונה (גמר ו40 הפרש).
הכי חשוב זה המשכיות מן הסתם. אם בעונה הבאה נחזור להיות קבוצה של טיילור באטל אז נישאר עם ה40 הפרש ביוטיוב (שזה גם נהדר).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 229 לייקים
בדיוק. לא מבין מאיפה אנשים מדברים פה על המשכיות ועוד חרטות כאלה למיניהן, איזה המשכיות ואיזה נעליים זר אחד חוץ מג'יקובן לא ישאר לך לעונה הבאה וגם אם ישארו כולם עדיין תתמודד נגד שתי עשירות אז מה פה בדיוק סיבה לאופטימיות?רק הפועל כתב: ↑14 יוני 2023, 00:20מכבי תהפוך למועדון 2 בישראל (אם המיליארדר ישקיע בצורה סבירה מהסכום שיש לו ) סטייל ירושלים של העשור הקודם שלנו יהיה מאוד קשה להיות באמת בתמונה בגלל הפערים התקציבייםASAFABADI כתב: ↑14 יוני 2023, 00:17 אנשים פה מאוד אופטמיים ואני לא מבין על סמך מה. אני מאוד מאוד פסימי ועצוב כי לדעתי זאת היתה העונה האחרונה שיכלנו לקחת אליפות מעתה והאלה נגמר.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
העונה נפלה על ההפסדים הרצופים לכל הגדולות שגרמו לזה שאיבדנו יתרון ביתיות.
עם ביתיות אנחנו לוקחים אותם.
ועדיין - הרבה גאווה על סיום העונה הזאת ועל הרבה רגעים מאושרים
עם ביתיות אנחנו לוקחים אותם.
ועדיין - הרבה גאווה על סיום העונה הזאת ועל הרבה רגעים מאושרים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה ממש מבאס גם כח תקופת מכבי נגמרה בתאכלס , הם כבר לא הכי עשירים והיינו כל כך צריכים לסיים את זה. עם אליפות
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הקבוצה הזו גם תפרה את מכבי הזו והיא באמת לא פחות טובה ממנה מקצועיתטכנית לארז כתב: ↑14 יוני 2023, 00:23 ממש לא עונה שהיא כישלון ובטח שלא "ענק".
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
מכבי החתימו את כוכבי הסגל הקיים שלהם לשנים הבאות והם הולכים לשדרג אותו עונה הבאה.רק הפועל כתב:זה ממש מבאס גם כח תקופת מכבי נגמרה בתאכלס , הם כבר לא הכי עשירים והיינו כל כך צריכים לסיים את זה. עם אליפות
-
- קיבל.ה 205 לייקים
את אלה שמאמנים שהעונה היא לא כישלון אני יכול איכשהו להבין, למרות שאני לא מסכים. אבל את אלה שחושבים שהיא הצלחה אני על גבול המסרב לנסות להבין.
נערך לאחרונה על ידי ליאור א. ב 14 יוני 2023, 00:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
יכולים לשדרג כמה שבא להם לירושלים יש הרבה יותר כסף , אני שונא את שתיהן לצורך העניין אז לא באמת משנה לי מה יהיה אם אנחנו לא בתמונה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הצלחה בליגה.
גביע ואירופה - לא.
גביע ואירופה - לא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה