יום שני מלחמה בלאן
יום שלישי מלחמה ביד ושם
יאללללללהההה הפועלללללללל

תכפיל תכפיל אלה אוהדים של דולרים לא של כדורסל
לדעתי רוב האוהדים שמכרו בחמישי גם ימכרו למחר, האוהדים של מכבי זה לא ציבור שיתגייס בהמוניו אחרי משחק כזה, להיפך, הם יצביעו ברגליים ולא יגיעו בגלל ההשפלה שהם חשו אתמול.
רק על כל אוהדי מכבי חסרי הרשתות שיעופו מהאולם זה שווה את זה
באמת שבמשחק הקודם הייתה לי תחושה שננצח אבל ביום שלישי אני לא יודע מה לחשוב אפילו ואני כמעט מקבל שיתוק רק מלחשוב על המחשבה , אבל זה חייב להיות שלנו העונה פשוט חייבגביזון כתב: ↑12 יוני 2023, 11:45 משחק על שם ונטולין
אני פסימי, כי זה פשוט יהיה כל כך כואב וקשה אז מכין את עצמי מראש, אבל ככה אני תמיד.
1 ליטר אוזו פולומורו מוכן לעזור להתמודד עם הסטרס.
יהיה מה שיהיה, אבל בבקשה, תעשו שיהיה, בבקשה תעשו שיהיה!!!!!!!!!!
תלחמו!!! לא לתת להם לפתוח באטרף כי זה יהיה גמור, שימו לב כמה הפתיחה חשובה.
תגשימו לנו את אם כל החלומות, תעשו את זה בשבילנו ,בשביל אריק, בשביל הצדק שכל כך לא קיים בענף הזה, קדימה הפועל!!!
מאירסון סמי בכר ודגן
ככה זה , מיד עולות בראש התמונות של 1985, 1987, 1988, 1992, 1993 ועודקפטן ג'ק כתב:איכשהו אני כ"כ למוד אכזבות עד שאני מתקשה אפילו להתחיל לקוות למשהו טוב. כמו סוג של מדע בדיוני מבחינתי. כאילו שיגידו שחייזרים מחר נוחתים מהחלל.
לכן מקווה רק שיהיה פייט ומשחק צמוד עם הרבה לחימה ואכפתיות של כל שחקן ושחקן, מהג'אמפ בול ועד שריקת הסיום.
ובכל מקרה תודה הפועל על עונה מדהימה.
מה?itamarrose כתב: ↑12 יוני 2023, 12:51 לדעתי אם פרנקו רושם את טוקוטו במקום אונואקו הוא עושה למכבי שח מט ואנחנו לוקחים אליפות.
המצ-אפ של אונואקו מול מכבי הוא פשוט נוראי.
אתמול בניצחון הכי גדול שלנו על מכבי בהיסטוריה, הוא הצליח לסיים עם מינוס 2 במדד הפלוס מינוס.
כלומר, ב23 דקות שהוא היה על המגרש הפסדנו ב2 הפרש למכבי, וב-17 דקות שהוא לא היה על המגרש ניצחנו ב-40.
כמובן שהוא היה היחיד עם פלוס מינוס שלילי בהפועל, ובפער מהאחרים.
גם במשחק הראשון שבו הפסדנו ב-11 הפרש היה לו מינוס 25, שזה הכי נמוך בהפועל.
אני חושב שבסדרה הזו סנטר קלאסי וכבד מהסוג של אונואקו זה חיסרון, ושלא צריך להשקיע אנרגיה במשחק מכריע
כדי לנסות לנצל איכשהו את היתרונות שאמורים להיות לו.
זה אמור להיות המשחק עם הגב לסל, כפי שעשינו בהתקפות הראשונות במשחק,
אבל אונואקו פשוט שונא לעשות את זה, ואחרי פעם אחת שעשה את זה, הוא העדיף לעלות לזריקה (שאותה הוא קלע).
עם טוקוטו יהיה לנו את השומר הכי טוב שלנו להצמיד לבולדווין/קולסון/בראון.
בלי אונואקו יהיו יותר דקות להורד ולזלמנסון, שנתנו משחק שיא 48 שעות לפני המשחק הבא.
זלמנסון עם פלוס 35 והורד עם פלוס 31 בזמן שלהם על המגרש.
ובהגנה - למכבי אין איזה סנטר שהוא אשף במשחק עם הגב לסל, זה לא שהם ינצחו אותנו מהכנסות כדור לסורקין.
הם ינצחו אותנו מהריבאונד התקפה שהוא יכול לקחת על אונואקו שלא סוגר.
ודבר אחרון,
הזריקה של אונואקו לשלוש הובילה את מכבי למיני קמבאק, ועצם העובדה ששחקן שזורק זריקת סבתא מהעונשין,
מרשה לעצמו פעם במשחק לזרוק שלשה (ולהחטיא את כולן) מראה כמה שהוא ילדותי. כמו גם להעלות תמונה לאינסטגרם
בזמן שיש עיכוב במשחק.
תשמע, אני מבין שאתה נושם אויר פסגות דליל ונמצא בסטרס שקשה להכיל אותו, כולנו ככה,itamarrose כתב: ↑12 יוני 2023, 12:51 לדעתי אם פרנקו רושם את טוקוטו במקום אונואקו הוא עושה למכבי שח מט ואנחנו לוקחים אליפות.
אתמול בניצחון הכי גדול שלנו על מכבי בהיסטוריה, הוא הצליח לסיים עם מינוס 2 במדד הפלוס מינוס.
כלומר, ב23 דקות שהוא היה על המגרש הפסדנו ב2 הפרש למכבי, וב-17 דקות שהוא לא היה על המגרש ניצחנו ב-40.
אני חושב שבסדרה הזו סנטר קלאסי וכבד מהסוג של אונואקו זה חיסרון, ושלא צריך להשקיע אנרגיה במשחק מכריע
אבל אונואקו פשוט שונא לעשות את זה, ואחרי פעם אחת שעשה את זה, הוא העדיף לעלות לזריקה (שאותה הוא קלע).
בלי אונואקו יהיו יותר דקות להורד ולזלמנסון, שנתנו משחק שיא 48 שעות לפני המשחק הבא.
ובהגנה - למכבי אין איזה סנטר שהוא אשף במשחק עם הגב לסל, זה לא שהם ינצחו אותנו מהכנסות כדור לסורקין.
ודבר אחרון,
הזריקה של אונואקו לשלוש הובילה את מכבי למיני קמבאק, ועצם העובדה ששחקן שזורק זריקת סבתא מהעונשין,
מרשה לעצמו פעם במשחק לזרוק שלשה (ולהחטיא את כולן) מראה כמה שהוא ילדותי. כמו גם להעלות תמונה לאינסטגרם
בזמן שיש עיכוב במשחק.
אתה איתנו, חבר?itamarrose כתב: ↑12 יוני 2023, 12:51 לדעתי אם פרנקו רושם את טוקוטו במקום אונואקו הוא עושה למכבי שח מט ואנחנו לוקחים אליפות.
ודבר אחרון,
בזמן שיש עיכוב במשחק.
שזה מדהים. אני לא זוכר שיבוץ כזה אי פעם.
רצוי באיזור האולם, שנוכל להטריף את השחקנים לפני ולהגיד תודה אחרי